Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    14. Lipanj 2024. 14:49

Mašnica_22

eni233

Mašnica_22

Kawa i eni233 cure idemo jako, držim fige na najjače. Da se pridružite meni i manjini uspješnosti IUI 🙏❤️
    U dobitnom sam imala menstrualne bolove kao da ću dobiti, svaki čas letila u wc. I imala sam spoting dva dana pred kad sam trebala dobiti.
    A inače inseminaciju mi je radila neka pripravnica i tako je bila nekako nesigurna dok je radila, vidjelo joj se na faci. Da sam ja pomislila ovo nema šanse da uspije, sva sam se rastužila. Na kraju me demantovala, priznajem 😊

Ja neznam dal je meni radila pripravnica ili što je ali je bila odlična 🥰 čak ne zagrijala instrumente da meni bude ugodno , našalila se da se opustim , vjeruješ da nisam ni osjetila . Jedino sat vremena nakon inseminacije su me ubijala leđ i jajnici baš me sve boljelo pa pretpostvaljam da je tad bila i O jer me boljelo do navečer kasno i onda
    Sam zaspala drugi dan me ništa više nije boljelo, ja trenutno nemam nikakve bolove, a inace bi ih u ovoj fazi već trebala imati . A spotting imam dan prije M , bude mi svijetlo rozi i onda drugi dan se M spusti , baš sam zbunjena . Kad si radila test ? Ili si čekala betu ?
    Hvalaaa ti na podršci do nebaaa ❤️❤️🫀🫀🫀

Kad trebaš (ne) dobiti?
    Radila sam test dan po kašnjenju. Ovde se beta vadi kad je vantjelesna.

Pa meni su radili IUI 14dc , pa pretpostvaljam da  bi u pon ili utorak trebala dobiti 

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

• dasii
    14. Lipanj 2024. 19:02

Cure ja sam danas isla vaditi betu i bila je 5.27 11 dpo doktor je rekao ponoviti u ponedjeljak. Iskreno ne znam dal da se nadam icem ili nicem, simptoma nema pa se nekako nesto ne nadam. Pitala sam doktora da nije mozda od stoperice on tvrdi da nije. Ja opet nekako nisam uvjerena i ne znam sta da mislim osim sto vise mislim da nije nista i da je to sve od stoperice. Jer smatram sa za 11 dpo mora biti veca beta. 
    Kawa vidim da si pisala za simptome u trudnoci jel se moze prepoznati. Ja sam imala priliku na dva puta proci kroz simptome  prvih nekoliko tt do spontanih. Prvi put nisam znala da sam trudna dok nisam napravila test ali su mi grudi bile natecene i bolne, mucnine nisam imala. Drugi put sam znala jednostvno sam osjetila trudnocu, i samo ju potvrdila testom. Grudi su mi bile vidno vece i bolne i tocno po nekakvom onako okusu u ustima grcevima u stomaku sam znala. Ali sam i znala da nije dobra jer me nocima nenormalno propadalo u stomaku jajnici su me boli grceve sam imala strasne i samo sam jedan dan prokrvarila iako sam pila duphastone i koristila utrogestan. Tako da evo, i dalje sam mislienja da bi sad tocno znala da li sak trudna i prije test jer kazem vidno su grudi bile vece i muz je isto primjetio a onda i ovi dodatni simptomcici.

🧔🏻‍♂️36 👩30
    🏁 01/2022
    ➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
    ➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
    📃 normozoospermia
    📃 kariogrami uredni
    📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
    📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
    📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
    ➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
    1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌
    6,7,8 mj pauza od ET-a
    ➕29.08 spontana trudnoća

• BikMik
    14. Lipanj 2024. 19:31

laurell

Pozz cure, dugo vas nisam posjetila! Kad ono imam sto za vidjet, -BikMikcestitam!!! 🙏🏼❤️ jako mi je drago. Zelim ti urednu trudnocu 🍼

-ostale cureeee drzim fige i vama uvijek, staroj ekipi posebno 😅🙏🏼🤞🏽🫶🏽

Hvala ti puno, nadam se da se pridruzujem klubu trakica i urednih trudnoca uskoro 🤗❤️🍀 

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• eni233
    14. Lipanj 2024. 20:15

doram

Cure ja sam danas isla vaditi betu i bila je 5.27 11 dpo doktor je rekao ponoviti u ponedjeljak. Iskreno ne znam dal da se nadam icem ili nicem, simptoma nema pa se nekako nesto ne nadam. Pitala sam doktora da nije mozda od stoperice on tvrdi da nije. Ja opet nekako nisam uvjerena i ne znam sta da mislim osim sto vise mislim da nije nista i da je to sve od stoperice. Jer smatram sa za 11 dpo mora biti veca beta.
    Kawavidim da si pisala za simptome u trudnoci jel se moze prepoznati. Ja sam imala priliku na dva puta proci kroz simptome prvih nekoliko tt do spontanih. Prvi put nisam znala da sam trudna dok nisam napravila test ali su mi grudi bile natecene i bolne, mucnine nisam imala. Drugi put sam znala jednostvno sam osjetila trudnocu, i samo ju potvrdila testom. Grudi su mi bile vidno vece i bolne i tocno po nekakvom onako okusu u ustima grcevima u stomaku sam znala. Ali sam i znala da nije dobra jer me nocima nenormalno propadalo u stomaku jajnici su me boli grceve sam imala strasne i samo sam jedan dan prokrvarila iako sam pila duphastone i koristila utrogestan. Tako da evo, i dalje sam mislienja da bi sad tocno znala da li sak trudna i prije test jer kazem vidno su grudi bile vece i muz je isto primjetio a onda i ovi dodatni simptomcici.

Neznam šta bi ti rekla jer nisam stručnjak .. a si radila test  možda?

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    👨35
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

• Blackie.
    14. Lipanj 2024. 21:33

Hvala cure na podrsci ❤️ Ja se iskreno nadam da uskoro sve selimo na veselije teme 🤞🤞
    Eni draga sreetno sretno sutra, zelim ti najljepse moguce iznenadenje 🥰🥰🥰
    Ja sutra “ocekujem” 1. dc 🫠 Danas me vec grcevi love i smeđarim… u par navrata cak roskasto a nikako da krene. Ovo mi je drugi ovakav ciklus nakon biokemijske s tim nekim predmenstrualnim krvarenjem, nikad prije mi se to nije javljalo. Jel to moze bit znak da su se hormoni zbrckali?

• Blackie.
    14. Lipanj 2024. 21:38

doram znam da se obicno beta ispod 5 ne smatra pozitivnom. Tvoja je bas granicna…. A opet 11dpo je dosta rano. Moja je na nekih 18dpo bila 135 pa ako se dupla svakih 36-48 sati na 11 dpo bi teoretski bila oko 10? Iako mislim da je u mom slucaju tada kad sam vadila betu ona vec bila u padu… 

• dasii
    14. Lipanj 2024. 21:57

eni233

Neznam šta bi ti rekla jer nisam stručnjak .. a si radila test možda?

Nisam ni pokušavala jer nekako psihicki nisam spremna za test.  vjerojatno necu ni raditi.  Oni me onako bas dotuku jer znam se uhvatiti nakon sto prode vrijeme ocitanja da otvaram kantu za smece i ponovo gledam iako znam da jedino sto mogu vidit je isparavajucu crtu nego pozitivan test jer kad je pozitivan i to se zna i dileme nema i odmah pokaze u roku za ocitanje.
    Za sada sam mirna i nemam potrebu raditi test i nekako mi je draze sacuvati  ovu mirnocu 😴 pa kakav god ishod bude s betom ovo mi se rijetko kada dogada da sam ovako mirna i da ne zelim znati nista. Vjerojatno sam na rubu psihickig sloma hahaha ne znam 😂

🧔🏻‍♂️36 👩30
    🏁 01/2022
    📃 normozoospermia
    📃 kariogrami uredni
    1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌
    6,7,8 mj pauza od ET-a
    ➕29.08 spontana trudnoća

• dasii
    14. Lipanj 2024. 22:07

Blackie.

doram znam da se obicno beta ispod 5 ne smatra pozitivnom. Tvoja je bas granicna…. A opet 11dpo je dosta rano. Moja je na nekih 18dpo bila 135 pa ako se dupla svakih 36-48 sati na 11 dpo bi teoretski bila oko 10? Iako mislim da je u mom slucaju tada kad sam vadila betu ona vec bila u padu.. 

da definitivno je cudno da li da se nadam jer se ne zelim razocarati. Volila bih kao i svaka od nas ovdje ali moje zelje su jedno a ova cijela prica drugo. Vidjet cemo u ponedjeljak. 🙏

🧔🏻‍♂️36 👩30
    🏁 01/2022
    📃 normozoospermia
    📃 kariogrami uredni
    6,7,8 mj pauza od ET-a
    ➕29.08 spontana trudnoća

• eni233
    14. Lipanj 2024. 23:02

Blackie hvallaaaa i svima na navijanu , budem se javila sutra u jutro kakav god bio ishod . A evo vam jedna divna slika da kad se osjećate bespomoćno, tužno i slomljenooo 🫂🫀 
    https://ibb.co/gZW2mh8 Jer ništa nije gotovo dokle srce kuca , borimo se do kraja i doći ćemo do cilja zasigurno ❤️💕🙏🫶🏻🦋

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    👨35
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

• eni233
    15. Lipanj 2024. 05:19

https://ibb.co/brKBCJd

Moj test je negativan i mislim da je to to za ovaj ciklus i da se nemam više ćemu nadati . Neznam ima li smisla vaditi betu?  Al nema veze, bit će jednom .. sretno drugim curkama ❤️❤️❤️❤️

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    👨35
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI