Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bubamara.88
    25. Lipanj 2024. 16:30

Pozz svim članicama. Zamilila bih vas ako mi možete reći vi dame koje ste aktuelnije u praćenju plodnih dana i to ja doista nemam vremena. Kada počinju plodni dani. Imam ja kalendar i sve to ali nikako mi se s kalendarom ne poklapa ovulacija redovni ciklusi na 27-28dana sad sam imala zadnju od 18 do 21.6 na 8 dan ciklusa smo partner i ja imali nezaštićen odnos i završio je u rodnicu sad me to buni trudnoću ne mogu očekivati jel tako 😞jer on radi u Sloveniji i već sutra ide  nazad. 🫶🫶🫶

Deja14
    25. Lipanj 2024. 20:11

bubamara.88

Pozz svim članicama. Zamilila bih vas ako mi možete reći vi dame koje ste aktuelnije u praćenju plodnih dana i to ja doista nemam vremena. Kada počinju plodni dani. Imam ja kalendar i sve to ali nikako mi se s kalendarom ne poklapa ovulacija redovni ciklusi na 27-28dana sad sam imala zadnju od 18 do 21.6 na 8 dan ciklusa smo partner i ja imali nezaštićen odnos i završio je u rodnicu sad me to buni trudnoću ne mogu očekivati jel tako 😞jer on radi u Sloveniji i već sutra ide nazad. 🫶🫶🫶

Hej pa po skolskom racunanju plodni dani bi ti trrbali krenuti sutra, a ovulacija da ti bude u ponedeljak, ali ponekad ovulacija seta pa ne bude bas tolko tocno. Ako ti ovaj mjesec bude jedan /dva dana ranije ovulacija onda imas sansu za trudnocom, jer ti je bum ranije krenula ta pogodna sredina za spermije unutar rodnice pa imaju sansu da opstanu i do 5 dana unutar nas🙄
    Ako radite na bebacu moj savjet ti je da uzmes LH trakice preko neta za male novce, napiskis se svaki dan u isto vrijeme kad ti navodno krenu plodni dani i ispratis kad bude peak , od pika 12 do 36h se ispusta jajna i tu krecete u akciju dva dana pre na dan pika i za svaki slucaj dan poslije, nista ne skodi🤭🤭
    A kako znas da ti se ne poklapaju sa kalendarom ako ih nisi ispratila? Imas li kakvih simptoma ili nekaj pa znas da ti nije tocno sa kalendarom

👩24
    Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
    🧔‍♂️ 28
    14.06. Spermiogram
    Dijagnoza: Asthenoteratozoospermia
    12.09. Spermiogram jos losiji
    11.03 normospermia🧔‍♂️
    👩 11.03 histeroskopija sa polipektomijom.
    20.05.2025. ➕️
    Baby girl🩷🌸🎀

bubamara.88
    25. Lipanj 2024. 21:09

Deja14

bubamara.88

Pozz svim članicama. Zamilila bih vas ako mi možete reći vi dame koje ste aktuelnije u praćenju plodnih dana i to ja doista nemam vremena. Kada počinju plodni dani. Imam ja kalendar i sve to ali nikako mi se s kalendarom ne poklapa ovulacija redovni ciklusi na 27-28dana sad sam imala zadnju od 18 do 21.6 na 8 dan ciklusa smo partner i ja imali nezaštićen odnos i završio je u rodnicu sad me to buni trudnoću ne mogu očekivati jel tako 😞jer on radi u Sloveniji i već sutra ide nazad. 🫶🫶🫶

Hej pa po skolskom racunanju plodni dani bi ti trrbali krenuti sutra, a ovulacija da ti bude u ponedeljak, ali ponekad ovulacija seta pa ne bude bas tolko tocno. Ako ti ovaj mjesec bude jedan /dva dana ranije ovulacija onda imas sansu za trudnocom, jer ti je bum ranije krenula ta pogodna sredina za spermije unutar rodnice pa imaju sansu da opstanu i do 5 dana unutar nas🙄
    Ako radite na bebacu moj savjet ti je da uzmes LH trakice preko neta za male novce, napiskis se svaki dan u isto vrijeme kad ti navodno krenu plodni dani i ispratis kad bude peak , od pika 12 do 36h se ispusta jajna i tu krecete u akciju dva dana pre na dan pika i za svaki slucaj dan poslije, nista ne skodi🤭🤭
    A kako znas da ti se ne poklapaju sa kalendarom ako ih nisi ispratila? Imas li kakvih simptoma ili nekaj pa znas da ti nije tocno sa kalendarom

Hvala ti na odgovoru 😁. Malotepko to sa trakicama jer smo na daljini. Pa samo sam se interesovala postoji li šansa za začećem ako je  snošaj bio 8 dan ciklusa.

• dasii
    25. Lipanj 2024. 23:27

buhtlica23

Sori sto upada u post ko padobranac, nisam stigla citati sve i do kraja no reci mi molim te da nije u pitanju dr. Popović? Ako je sve mi je jasno.
    Moja preporuka ti je da se javis dr. Abičić. Ona ce ti se posvetiti sigurno.

Hej, drago mi je ako mozemo podjeliti iskustva s kbc Osijek. Nije bio u pitanju Popovic vec Šijanović. Vidis, opet ja kad sam bila u bolnici na odjelu zbog 2 gubitka doktorica Abicic mi je prisjela, na silu mi je gurala "spahtle" dolje  ne bi li pogurala zaostalu posteljicu kako bi se ja eto vec vise ocistila posto mi tablete nisu bile od pomoci ona je htjela uzet stvar u svoje ruke. Grozno iskustvo. I nadasve zena prema zeni zalosno. Iako sam ju molila da stane jer me boli posto sam 6 dana bila na misporstolima nisam  mogla sjest koliko mi je dolje sve bilo oteceno i bolno. Ne znam evo. Znam da su postupci privatno zaista preskupi i zalosno na svu muku da se na takav nacin izbijaju pare ljudima iz dzepa ali bojim se da od drzavnih ja pomoci nemam. Volila bih da me neko razuvjeri ali moja iskustva u Osijeku su ostala u najgorim mogucim sjecanjima, kazem uz svu bol psihicku i fizicku da jedna zena mora  tako nesto doziviti na to sve. Zbilja sam borac ne trazim sazaljenja i slicno. Svoja iskustva sam negdje zatomila i okej idem dalje ali zaista bih volila ne samo radi sebe nego radi svih zena koje ovo prolaze da se nesto promjeni i da zena ne bi u takvim stvarima trebala bit prepustena sama sebi. Jer nije da lijecis gripu. Lijecis neplodnost i boris se s time, a onda te netko unazadi jos vise. I opet ustala sam nakon svega borila se obratila dalje preko ginekologa svog Šijanovicu  za pomoc eto dala sam drugu sansu njima nakon svega i onda me i on otepe ko krpu. Ne kuzim sta nekome znaci 4 x izgubiti trudnocu pa cemo mozda onda raditi vise. Zalosno ako nije dosta 2 x gubitak i mucenja sa zacecem ja sam onda stvarno za neki drugi svijet ili ustanovu mozda psihijatriju nakon svega ovog. 

🧔🏻‍♂️36 👩30
    🏁 01/2022
    ➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
    ➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
    📃 normozoospermia
    📃 kariogrami uredni
    📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
    📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
    📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
    ➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
    1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌
    6,7,8 mj pauza od ET-a
    ➕29.08 spontana trudnoća

Deja14
    26. Lipanj 2024. 07:43

bubamara.88

Deja14

bubamara.88

Hvala ti na odgovoru 😁. Malotepko to sa trakicama jer smo na daljini. Pa samo sam se interesovala postoji li šansa za začećem ako je snošaj bio 8 dan ciklusa.

E pa ako ti je bila ranija ovulacija dan, dva ili ako su mu vrlo aktivni plivaci 😄onda postoji neka šansa , ali nadam se da vam se posrecilo i da ce ovo biti vas mjesec🤞🤞❤️

👩24
    Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
    🧔‍♂️ 28
    14.06. Spermiogram
    Dijagnoza: Asthenoteratozoospermia
    12.09. Spermiogram jos losiji
    11.03 normospermia🧔‍♂️
    👩 11.03 histeroskopija sa polipektomijom.
    20.05.2025. ➕️
    Baby girl🩷🌸🎀

Xoxo23
    26. Lipanj 2024. 08:24

Kawa

Xoxo23

kawa pa to sam sve i ja pretpostavila, je na samom početku jajovoda put jajnika .. 😌 dobro kako bude vidit ćemo sad sve pomalo, da krenem sa svim u 9 ti ja zadovoljna.. opet mislim da sam imala sreće sa normalnom ginekologicom jer me nije zavlačila i odmah me sad šalje dalje. Nadam se da se neću razočarat u KBC Split 🤣🙏🏻❤️
    Enihvala ❤️❤️

moj ti je savjet da možda odmah nazoves i probas se narucit za konzultacije na humanu za 9.mj, da ne bi ti dosla u 9mj pa ti kazu da cekas jos koji mjesec.. ja se isto nadam da se neces razocarat, moje iskustvo je stvarno predivno od sestara do doktora, doduse nekad se stvarno dosta čeka za pregled , ali sve je to od dana do dana. ja ti mogu savjetovat dr Mimicu, a znam i da Budimir ima bas masu pacijentica. U svakom slučaju probaj se dotad resetirat i nakupat, ako te jos sta zanima pitaj

Hoću čim dobijem M , javljam se mojoj pa je rekla da će me uputit u sve .. hvala na preporukama ne znam da li mogu birat prilikom upisa ?  Da sad ću se bas malo opustit i maknit sve ove brige makar na misec dana 🤣❤️❤️ jesi ti danas na UZV ? 

30yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔

• eni233
    26. Lipanj 2024. 12:11

Doram 
    Ja se tebi divim ženo draga i od srca ti želim da ti Bog podari taakvuuu sreću da ćeš se od nje rastopiti ❤️❤️❤️ a sigurno hoće u to sam sigurna !!!’ Svaka čast tebi na pozitivi i borbi , rijetki su takvi !!!! Bravo bravoooo… kapa dole ! ja ti savjetujem da odeš pod hitno u Zagreb ili imaš privatnu polikliniku škvorc koja isto radi preko uputnice ivf u Samoboru ( evo kod njih je moja druga kolegica s prve ostala trudna !) nemoj gubiti vrijeme s doktorima koji nisu ni vrijedni spomena, i idi dalje !! Znam da je daleko ali nemoj se ograničavati radi toga !!! Jer godine idu a mi stojimo ! Ja čim ispucam IUI preko uputnice idem u polikliniku skvorc , tamo su stvarno divni i ugodnija je atmosfera ! Vinogrdska mi je isto jako dobra i imam dobro iskustvo ali me ubija ta borba za parking , rana buđenja radi toga i onda opet moramo parkirati daleko jer ne nađeš Al ovako samo rijeci hvaleee. Uzmi uputnicu i nemoj vise čekati , pusti doktore kojima se neda raditi ti budi sebi vjerna ❤️🫀

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

Kawa
    26. Lipanj 2024. 13:34

bubamara sve su ti cure lijepo objasnile 
    doram potpisujem sve sto ti je nasa draga eni napisala ! zelim ti puno srece 
    xoxo pa mislim da mozes napomenuti koje su ti preference pri upisu, sve ovisi onda koliku ko ima listu cekanja.. e sad se lijepo odmori, nakupaj i nauzivaj , mozda se bas sad desi 
    ja evo gotova sa uzv, zasad imam  6 folikula s jedne i 6 s druge strane, doktor je zadovoljan ali kaze da je tek pocetak, u petak sam opet na uzv 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

bubamara.88
    26. Lipanj 2024. 15:22

Deja14

bubamara.88

Deja14

bubamara.88

Hvala ti na odgovoru 😁. Malotepko to sa trakicama jer smo na daljini. Pa samo sam se interesovala postoji li šansa za začećem ako je snošaj bio 8 dan ciklusa.

E pa ako ti je bila ranija ovulacija dan, dva ili ako su mu vrlo aktivni plivaci 😄onda postoji neka šansa , ali nadam se da vam se posrecilo i da ce ovo biti vas mjesec🤞🤞❤️

Baš ti hvala dinula sam neku motuvaciju jer posle tog snošaja od 3 puta me je počelo naredni dam boljeti u jajnicima ne od grubog sexa jee nije bio grub

Xoxo23
    27. Lipanj 2024. 06:44

Kawa

bubamara sve su ti cure lijepo objasniledoram potpisujem sve sto ti je nasa draga eni napisala ! zelim ti puno srecexoxo pa mislim da mozes napomenuti koje su ti preference pri upisu, sve ovisi onda koliku ko ima listu cekanja.. e sad se lijepo odmori, nakupaj i nauzivaj , mozda se bas sad desi
    ja evo gotova sa uzv, zasad imam 6 folikula s jedne i 6 s druge strane, doktor je zadovoljan ali kaze da je tek pocetak, u petak sam opet na uzv

odlično super 😍😍😍  šta nakon uzv ? 

30yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI