kawa ja se nadam, imam puste neke bolove po janicima i leđima, šta mi se svida a i ne sviđa jer mi je tako bilo i sa prošlom T koja je završila kako je.. a možda je ostala i cista ako nisan uspila ovulirat, nije ne isprati me ona nikad nakon neznan zašto kaže mi aha za toliko dana bi otprilike trebalo bit i to je to. Ja ispratim sa trakicama i bbt kad je točno koji dan 🙄 ali kako bude bude. i kako je prošlo jeli boli puno ili je okej izdrzivo? nekako mi pari da to kod tebe ide sve brzo 🙏🏻🙏🏻😬 ❤️❤️ javi obavezno broj 😘😘 kako onda to ide dalje ?
Eni sretno ! ❤️❤️ tako je bas nas ovo sve obuzme i onda na kraju ne živiš život jer smo ga stopirali zbog ovoga, ja isto ako nebude sad ništa krećem u 9 ti sa pretragama i pregledima.
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔
Suncokret jesi radila test?
Eni mislimo na tebe, javljaj nam se tu i tamo.. nadam se da ces se u ovoj pauzi uspjet odmorit i da si za jesen spremna sa urednim nalazima 🥰 i hvala ti na lijepim rijecima, bas znace.
Bebolina hvala ti, isto i tebi zelim od srca! Ja sam u kbc Split.
Xoxo ajme ti simptomi, mogu znacit i sve i nista 😅 nadam se da ce ti brzo proc dani do testa i naravno drzimo fige za pluscinu 😘
Inekcija koju sam jucer primila u bolnici je strasno zapekla, sestra je rekla jer je igla tupa kod tog lijeka. bojala sam se da ce i danas bit tako sa drugim lijekom i toliko su mi se tresle ruke da mi je mm morao dati ali apsolutno nista nisam osjetila, nece mi bit problem sama na poslu sljedeci tjedan.. sad koliko znam na uzv pratimo rast folikula, onda stoperica i aspiracija 😁 javljam svakako daljnje korake ❤️
Uzivajte u vikendu cure 🥰

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Evo jutros odradjen… Ne znam, ja ne vidim nista a suprug kaze da ima nesto, mislim da je to od silne zelje 🤣🥰
https://ibb.co/zrkQFSq
Nadam se da sam fino upload uradila 🤷🏼♀️🤣 …
Evo jutros odradjen… Ne znam, ja ne vidim nista a suprug kaze da ima nesto, mislim da je to od silne zelje 🤣🥰
hmm ja isto nešto vidim ali neznan jeli to ona njihova linija o kojoj se često spominje, moj test ovaj je bia dosta plavije boje i vidila se crta plavkasta nisi je moga ne vidit .. možda druge cure budu mogle procjenit 🤷🏻♀️😮
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔
Suncokret jesi radila test?
Eni mislimo na tebe, javljaj nam se tu i tamo.. nadam se da ces se u ovoj pauzi uspjet odmorit i da si za jesen spremna sa urednim nalazima 🥰 i hvala ti na lijepim rijecima, bas znace.
Bebolina hvala ti, isto i tebi zelim od srca! Ja sam u kbc Split.
Xoxo ajme ti simptomi, mogu znacit i sve i nista 😅 nadam se da ce ti brzo proc dani do testa i naravno drzimo fige za pluscinu 😘
Inekcija koju sam jucer primila u bolnici je strasno zapekla, sestra je rekla jer je igla tupa kod tog lijeka. bojala sam se da ce i danas bit tako sa drugim lijekom i toliko su mi se tresle ruke da mi je mm morao dati ali apsolutno nista nisam osjetila, nece mi bit problem sama na poslu sljedeci tjedan.. sad koliko znam na uzv pratimo rast folikula, onda stoperica i aspiracija 😁 javljam svakako daljnje korake ❤️
Uzivajte u vikendu cure 🥰
obavezno javljaj 😘❤️
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
Meni dosta djeluje sivkasta pa vuče na evaporacijsku.
Najbolje ponoviti ali probaj s nekim drugim testom jer za CB kažu da znaju bacati te evaporacijske linije.
Test trakice koje se preporučuju su iz DM-a u Muellera one neke njihove ili u ljekarni Gravignost duo. Koji ti je dan poslije ovulacije?
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Danas je 16-ti dan 🐣 … Imam jos do 4.07. Da koristim utrogestan, ovaj put dao mi 3 sedmice… Mozda zbog rane ovulacije 🤷🏼♀️
Pa onda da uradim ponovo test, kada prestanem koristiti utrogestan? Mozda je tad najtacniji
Eni i Xoxo23 ja sam išla prvo kod svog drzavnog gin kod kojeg sam od puberteta i on je zagrebo i dao mi uputnice nakon gubitaka za humanu reporodukciju u KBC Osijek i tamo su me otepli jer kao 2x sam uspijela ostat trudna i oni nece do 4 gubitka nista raditi samo prate folikulometrije i to je to. I naravno izivcirana odem kod privatnog jer sam dobila preporuke za njega i sad sam od 2. Mj kod njega i prvo isto folikulometrije sad je uveo u zadnja dva ciklusa ovitrelle i letrazole i ja ga pitam zadnji put jel mozemo poceti razgovarati od postupku da me uvede u to jer mi je sve ovo postalo zamorno a vrijeme samo ide, on takoder govori a vi ste ipak dva puta ostali trudni, kao da neuspjesno i to je to. Ne znam evo cula sam jos za Rosu u Osijeku ako moram do ZG ocito ce i to bit opcija. Pa cu sad vidit kad prode menatruacija gdje da se javim.
Sto se tice nalaza napravili smo kariogram, napravili smo trombofilije, i klasika spermiogram brisevi, hormoni.
Sori sto upada u post ko padobranac, nisam stigla citati sve i do kraja no reci mi molim te da nije u pitanju dr. Popović? Ako je sve mi je jasno.
Moja preporuka ti je da se javis dr. Abičić. Ona ce ti se posvetiti sigurno.

6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Cao cure evo mene opet, 05.06 sam bila kod ginica i rekla je da bi trebala ovulirati 10.06. , ali tada je muz apstinirao zbog onog spermiograma i nismo uspjeli imati odnose tada kada je bila ovulacija.
Ja ovaj mjesec nisam pratila LH trakicama ovulaciju pa nisam sigurna da li je uopce bila 10.06 tj u ponedeljak, bas zbog tog apstiniranja.
Nisam uopce pratila kada treba vjestica doci da bih sada vidjela da je trebala danas, od simptoma vjestice nemam nista osim bolnih grudi, inace me pocnu zigati jajnici dva dana pred mengu ali ovaj put nista.
Imali smo odnose 3 dana posle navodne ovulacije, da li je moguce da mi je ovulacija dosla kasnije dan-dva?
Ne razumjem bas kako to sazrevanje funkcionira, da li nekad treba vise vrijemena da dostigne potrebnu velicinu pa da dodje da pucanja, pa da je mozda ginicka omasila dan za navodnu ovulaciju😒
Inace vjestica mi je tocna kao sat
Oprostite na poduzem postu❤️

👩24
Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
🧔♂️ 28
14.06. Spermiogram
Dijagnoza: Asthenoteratozoospermia
12.09. Spermiogram jos losiji
11.03 normospermia🧔♂️
👩 11.03 histeroskopija sa polipektomijom.
20.05.2025. ➕️
Baby girl🩷🌸🎀
Cao cure evo mene opet, 05.06 sam bila kod ginica i rekla je da bi trebala ovulirati 10.06. , ali tada je muz apstinirao zbog onog spermiograma i nismo uspjeli imati odnose tada kada je bila ovulacija.
Ja ovaj mjesec nisam pratila LH trakicama ovulaciju pa nisam sigurna da li je uopce bila 10.06 tj u ponedeljak, bas zbog tog apstiniranja.
Nisam uopce pratila kada treba vjestica doci da bih sada vidjela da je trebala danas, od simptoma vjestice nemam nista osim bolnih grudi, inace me pocnu zigati jajnici dva dana pred mengu ali ovaj put nista.
Imali smo odnose 3 dana posle navodne ovulacije, da li je moguce da mi je ovulacija dosla kasnije dan-dva?
Ne razumjem bas kako to sazrevanje funkcionira, da li nekad treba vise vrijemena da dostigne potrebnu velicinu pa da dodje da pucanja, pa da je mozda ginicka omasila dan za navodnu ovulaciju😒
Inace vjestica mi je tocna kao sat
Oprostite na poduzem postu❤️
Gink mogu pretpostaviti kad će biti O, ali nemogu biti sigurni 100 posto da će biti tad . Jer folikuli ne pucaju uvijek na istoj veličini . Zato treba imati odnose i van plodnog prozora a ne samo pratiti O . Recimo meni nikad nisu pucali folikuli kak su mi rekli nego uvijek puno kasnije . Nadam se da ste imali odnose i nakon spermiograma i da se možeš necemu nadati 🙏🤞🤞🤞

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji