odlično super 😍😍😍 šta nakon uzv ?
sad pratimo razvijanje js, dok sve dođu na određenu veličinu primit ću štopericu i onda ide aspiracija, pretpostavljam nekad sljedeci tjedan toga se uzasno bojim ali koliko su me druge cure utješile nije toliko strasno, dobit cu nesto u venu za opustanje i bolove i nadat se da ce proc sta prije..

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
sad pratimo razvijanje js, dok sve dođu na određenu veličinu primit ću štopericu i onda ide aspiracija, pretpostavljam nekad sljedeci tjedantoga se uzasno bojim ali koliko su me druge cure utješile nije toliko strasno, dobit cu nesto u venu za opustanje i bolove i nadat se da ce proc sta prije..
Ja ti inače imam nizak prag tolerancije na bol i zbog svega toga rekla sam da u ovu priču neću ulaziti.
Na kraju prošla 5 postupaka i na prvom kad sam išla pod opću anesteziju sam sjedila i mislila si što mi je ovo trebalo.
Zadnja aspiracija je bila samo pod lokalnom, osjetila sam ubod da anestezija počne djelovati. Kasnije se osjeti dok pika jajnike da izvuče jajne stanice. Boli dok to radi ali da se izdržati. Najveća sreća je što zaista traje nekoliko minuta.
A opet znamo zašto to radimo i stisnemo zube i odradimo i taj dio.
Sretno! Ne brini bit će sve ok, ako ja mogu ( trtarošica) onda svatko može. 😘
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Hej, drago mi je ako mozemo podjeliti iskustva s kbc Osijek. Nije bio u pitanju Popovic vec Šijanović. Vidis, opet ja kad sam bila u bolnici na odjelu zbog 2 gubitka doktorica Abicic mi je prisjela, na silu mi je gurala "spahtle" dolje ne bi li pogurala zaostalu posteljicu kako bi se ja eto vec vise ocistila posto mi tablete nisu bile od pomoci ona je htjela uzet stvar u svoje ruke. Grozno iskustvo. I nadasve zena prema zeni zalosno. Iako sam ju molila da stane jer me boli posto sam 6 dana bila na misporstolima nisam mogla sjest koliko mi je dolje sve bilo oteceno i bolno. Ne znam evo sjecanjima, kazem uz svu bol psihicku i fizicku da jedna zena mora tako nesto doziviti na to sve. Zbilja sam borac ne trazim sazaljenja i slicno. Svoja iskustva sam negdje zatomila i okej idem dalje ali zaista bih volila ne samo radi sebe nego radi svih zena koje ovo prolaze da se nesto promjeni i da zena ne bi u takvim stvarima trebala bit prepustena sama sebi. Jer nije da lijecis gripu. Lijecis neplodnost i boris se s time, a onda te netko unazadi jos vise. I opet ustala sam nakon svega borila se obratila dalje preko ginekologa svog Šijanovicu za pomoc eto dala sam drugu sansu njima nakon svega i onda me i on otepe ko krpu. Ne kuzim sta nekome znaci 4 x izgubiti trudnocu pa cemo mozda onda raditi vise. Zalosno ako nije dosta 2 x gubitak i mucenja sa zacecem ja sam onda stvarno za neki drugi svijet ili ustanovu mozda psihijatriju nakon svega ovog.
O Boze, vidis za Šijanovića ne znam. Kod njega nikad bila nisam. No zato Popović ajoj muko sveta. Dok recimo sa dr Abicic sam prezadovoljna izuzetno draga bila. Preporod nakon dr. P.
Dan danas nakon 2 poroda kad idem na uzv izbjegavam dotičnog. Rekla sam dok sam živa taj vise prst nece ni uzv ni nista staviti na mene tocno da mi je on jedina nada za zivot. Izuzetno bezobrazan,neugodan i grub doktor kojem bi po mom mišljenju trebalo uzet dozvolu za rad. Isla sam vise od godinu dana kod njega nije mi htjeo dati nikakvu terapiju. Isla sam samo na uzv 3 ili 4 dan ciklusa i slusala njegov bezobrazluk non stop. Nakraju sam hvala dragom Bogu uspjela ostvariti trudnocu prirodno bez icije pomoci. Doduse kada sam vec odustala od toga da cu ikad biti mama.
Drzim fige da uspjesi sto prije odrezati trudnoci. Ako vec razmisljas o privatnicima Rosso je super kao i doktor Kasač jako detaljan i stručan.

6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
sad pratimo razvijanje js, dok sve dođu na određenu veličinu primit ću štopericu i onda ide aspiracija, pretpostavljam nekad sljedeci tjedantoga se uzasno bojim ali koliko su me druge cure utješile nije toliko strasno, dobit cu nesto u venu za opustanje i bolove i nadat se da ce proc sta prije..
Javi nam kakvo je stanje danas 😁😁❤️❤️
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔
Doram
Isprike na tipfelerima 🤣😅 tek sad vidim🫣 tako je to dok hranis bebu i pises u 100 zora 😅😅 nadam se da kuzis sto sam htjela napisati 🥹

6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Dobro jutro ☀️
https://ibb.co/nzwCTp9
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Dobro jutro ☀️
Ma čestitkeeee predivna Bebolinooo naša !!!! Želim ti da test tamni i da mrvica raste i školsku i dosadnu trudnoću ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ presretna sam radi tebe kao što i znaš i jedva sam čekala ovaj trenutak da nas razveseliš ovom divnom viješću 😘😘😘😘 kako pjesma kaže : opusti se i uživaj , i samo se ti nama žali na mučnine i kak ti trbuščić raste i vruće ti je 💪😘❤️❤️❤️❤️

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Dobro jutro ☀️
Čestitam ženo 😍 Ušla sam na forum zbog tvog testa. Da ti lijepo tamni testić i urednu trudnoću ti želim od srca ❤️. Tako sam srećna zbog tebe.
👱♀️27 PCOS 🧔27 normo
Ovulacije potvrdjene
💊 Novalac prenatal
11/22 missed ab.
2/23 IUI ❌
4/23 IUI ➕
A. 🧸👣
8/24 ➕️ spontana trudnoca
Dobro jutro ☀️
Hvala i slava dragom Bogu! Citam vas sve redovito i cekam vase plusice, jako sam sretna zbog tebe, cestitam 🥰 želim ti od srca urednu trudnocu i svim drugim curama saljem ohrabrenje da nema predaje nikad 🙏❤❤❤

👩🏻 29 👨🏻 30
21.12. ZM
16.01. ➕
26.09. TP
15.02. 13mm, imamo otkucaje ❤
25.04. 💙
17.07. iduci pregled
Dobro jutro ☀️
Sinoć sam o tebi bas razmisljala, kako li je sve prošlo, pratim vas povremeno, i sad udjem i vidim ovo, odmah sam znala sta je 🥰 Draga Bebolina cestitam, sve najbolje, neka tamni.. 🥰🥰❤❤

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji