Jutro cure, ipak je crtica bila od stoperice. Pas mater!😒 bas sam se ponadala. Nista, vadit cu betu u subotu pro forme i u ponedjeljak zovem polikliniku da mi pripreme pikalice.
.
Sto se tice testiranja i folikulometrija, super je paralelno pratiti da stvarno vidite koliko od peaka je O.
A same trakice su stvarno razlicite od branda do branda i treba naci one koje vam odgovaraju.
Ma jsto tako meni bilo, jos sam je ja kao i testirala van jedan dan i sljedeci dan crtica skroz blaga i reko nema sta, ona poslije opet nekakva sjena i onda nista.
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Lunolina, nadam se da je to to, držim fige da svaki dan bude sve tamniji! Kad ideš na betu?
alsuncokret, navijam da je bilo uspješno!
eni, gdje ideš na folikulometrije? Kod svog ginekologa ili u mpo kliniku/bolnicu?
Ovaj ciklus kod svog još, tek sljedeći idemo na AIH/IUI , još ovaj ciklus sam kod svog uz klimofen .. danas mi je zadnja tableta navečer jedva čekam da stim prestanem jer stvarno nisam baš zadovoljna s klimofenom em što sam svjedno ovulirala 16/17 dc tu između negdje u noći mi je krenulo pretpostavljam jer sam u noći i dobila menzis , em što sam samo jedan folikul dobila po njima , što mi je bezveze jer ja i bez njih ovuliram .. možda nekome na forumu zvuci bezveze moje zanovijetanje ali nekako smatram da meni nije nešto pomogao … sad ću vidjeti sljedeći tjedan kako je ovaj ciklus .
.
Lunolina baš sam se nekako nadala da je to to :((((( jel ima još nade da crta krene tamniti ? Kak to uopće ide nakon štoperice ?
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
23.6.2025- vađenje bete 🤞
Lunolina zao mi je 🥺
.
Sto se tice trakica meni je od premoma u ponedjeljak oko 12/13h pokazala peak, doktor je popodne rekao da bi O trebala biti navecer, eventualno ujutro... osim ako se ne pretvori u cistu.
Nadam se da se nije pretvorilo u cistu.. nemam nikakve bolove ni nista...
Jos sam ja osjetila malo pikanja u utorak ujutro
A s ponedjeljka na utorak sam se bila probudila sama od sebe na trenutak u 5 ujutro. Moguce da mi je O bila tokom noci....
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
lunolina, iskreno mi je žao stvarno sam se nadala da ćeš biti dio pozitivne statistike za inseminaciju, što bi i meni dalo vjetar u leđa. ovako više u ništa nisam sigurna.
ali dobro, glavu gore, vidim da si i ti ok i bitno je da ne gubis vrijeme vec odmah kreces u ivf.
wildflower meni pikanje u jajnicima gotovo sigurno pokazuje nastalu O, zna cak trajati par dana li kad prestane znam da je O nastupila... pokrili ste naravno ? drzimo fige sad kad ce testic ?
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Pokrili smo naravno :)
U utorak 26.3 idem na uzv i konzultacije.
Vijdeti cu dalje s dr.
Svakako mislim prije srijede/cetvrtka iduci tjedan nema smisla raditi test.
Ali vidjeti cu kako cu se osjecati, hocu li imati ikakve simptome i sl...
Kako si ti Kawa? U kojoj fazi si sada?
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Vijdeti cu dalje s dr.
Ali vidjeti cu kako cu se osjecati, hocu li imati ikakve simptome i sl…
ti si i pred koji dan bila na pregledu ili sam krivo razumjela? ides na konzultacije za slučaj da se sada ne primi (pu pu ) pa da znas sto u sljedecem ciklusu ili ?
hvala ti puno na pitanju, ja sam dobro :) sutra na 10dc prva folikulometrija i baš se veselim cut što je kod mene klomifen napravio, ako išta. osjecam povremena pikanja i u lijevom i u desnom jajniku ali nista znacajno, prosli ciklus je O bila na 17dc na desnom, pa cemo vidjet sutra kakva je situacija.
♂️ astheno
sin 💙
Ja sam bila na konzultacijama za IVF i kako je tada bila ovulacija, imam pregled opet iduci tjedan pa cemo vidjeti.
Super sto ides na uzv :) sretno
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
Vijdeti cu dalje s dr.
Ali vidjeti cu kako cu se osjecati, hocu li imati ikakve simptome i sl…
ti si i pred koji dan bila na pregledu ili sam krivo razumjela? ides na konzultacije za slučaj da se sada ne primi (pu pu) pa da znas sto u sljedecem ciklusu ili ?
hvala ti puno na pitanju, ja sam dobro :) sutra na 10dc prva folikulometrija i baš se veselim cut što je kod mene klomifen napravio, ako išta. osjecam povremena pikanja i u lijevom i u desnom jajniku ali nista znacajno, prosli ciklus je O bila na 17dc na desnom, pa cemo vidjet sutra kakva je situacija.
Ja isto osjećam pikanja , malo desni malo lijevi , pa mi ništa jasno nije🤣🤣 sto se točno dešava .. Al vidjet ćemo kad odem na pregled
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
23.6.2025- vađenje bete 🤞
Cure hvala vam, ma nekako sam imala osjecaj da to nije to pa sam se pripremila na ovo danas iako sam se nadala da ce biti drugacije.
Nema veze, 2 inseminacije sam prosla, da sam zapisana u 5.mj. za IVF sigurno bih isla jos jednom. Ovako idem na IVF odmah u travnju pa cemo vidjeti kako ce to proci. Malo me muci kako cu kombinirati preglede s poslom, ali dobro, smislit cu nesto.
.
Eni ti si za koji dan na folikulometriji! 26.3. ako sam dobro zapamtila?☺️
Wildflower nadam se da ce ti se primiti ovaj mjesec🥰
Kawa inseminacija nema veliku uspjesnot, ali ako je s vama sve okej onda se stvarno isplati ici na taj postupak. Izoliraju pokretne spermice, nadrogiraju ih da budu nabrijani i spricnu ih na vrh maternice. Dakle, sve im omoguce 😄 ja ti toplo preporucam da ides na to❤️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
eni kako to da ti je tako kasno pocetak folikulometrije, ustanovili ste da zbog kasnije ovulacije nema smisla ici prije ili ? mene je isto strah da cu morati besmisleno previse izostajati sa posla, ako znam da O nece tako rano.. ali dobro tek mi je prvi ciklus na klomifenu pa mozda dode i prije. od sutra cu krenut i s trakicama.
lunolina drago mi je da si iipak ranije upisana za IVF, to je ipak nesto konkretnije, pogotovo kod vas koji ste idiopati.
i hvala ti na preporuci, nisam znala da se i drogama koriste moj gin je rekao kao da cemo jos malo pricekati s tim posto je MM spermio uredan, ali mislim da cu jos max 2 ili 3 ciklusa probati sa klomifenom pa inzistirati na iui ona 3 puta koja imamo pravo preko hzzo.
xoxo kod tebe nista novo?
queeqa jel trakica potamnila ?
♂️ astheno
sin 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji