girls, ja isla izvadit betu, beta: 667. samo san si isla potvrditi trudnocu prije nego zoven ginekologicu. Valjda je to dobro.
Divnoooo! Čestitam! 🥳 Napokon pozitivan test na ovoj temi nakon dugo vremena! 🤗
Ja sam imala ode prije profil i pisala san pod ElaE zadnjih par mjeseci ali sam nekako neznan ni ja kako ja to izbrisala bez da ga mogu ponovo aktivirat:) Pa san napravila novi, mozda me se neka cura siti :) Hvala:*
Daaaa .. ja se vas sjećam ❤️🥰 bas
Mi je drago da je napokon plus 😍🙏 samo neka bude uredna , dosdna i školska trudnoća 😘
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
Ej cure. Pitanje. Danas sam imala neki svjetlo smeđi iscjedak koji je cini mi se prestao. 11 dan dpo-a mi je. Inace kad dobivam menstruaciju odmah prokrvarim, bez smede krvi. Iscjedak nema nikakav miris. Za dva dana bi trebala dobiti mentruaciju. Pocela sam piti pred tjedan dana catafertyl pa mi se mozda nesto i promjenilo od njega. Vec nekih tjedan dana me boli trbuh kao da cu svaki cas dobiti mentruaciju. Ne znam dal da se nadam jeli mozda u pitanju implementacijsko? Sta mislite? 🙂
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Melodie cestitam! Covjece kolika beta😍
.
Eni mozda ne bi bilo lose otici na UZV ako tako jako boli😕 nadam se da ce proci cim prije bol❤️
.
Evo mene s UZV, 7.dc (jer sam prosli mjesec dobila stopericu vec 8.dc) jos malo zbrajam dojmove. Endometrij je tanak 😒 4,7 mm. Dakle pod hitno moram ici po ciklu i ananas.
Imam po 1 folikul na svakom jajniku od 13-14mm. To je super. Medjutim imam neko veliko đubre od 23-24mm, moze biti cista, a moze biti folikul koji ce puknuti danas/sutra i propada mi ovulacija jer nema smisla raditi inseminaciju uz tako tanki endometrij☹️ cekam subotu za UZV pa cemo vidjeti sto dalje. Dr je predlozila odnose danas za svaki slucaj, ali je MM na team buildingu😒
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Eni ako se širi u nogu i boli, moguće da ti se stvorila folikularna cista. Meni se isto dogodilo nakon klomifena. Nije puklo već preraslo u cistu. Bolilo ko vrag. Većinom pukne samo od sebe kad dođe menstruacija (meni je tek nakon druge menge puklo Jer je dosta narasla pa dok se ispuhala) ali sam morala piti duphaston da bi mi menga došla i da bi pomogao pri tom “pucanju”. Obavezno se javi ginekologu ako ti se nastavi istim ili jačim intenzitetom. Držim fige da nije to 🤞🏽
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Lusylu, nisam razumijela, jel ti je već prošlo razdoblje od 3 mjeseca uzimanja progesterona ili ga još uvijek uzimaš? Jel imaš kakve nuspojave od njega?
Melodie, čestitam! :) Podsjetilo me kad sam i ja prvi put ugledala plus na testu: apsolutno neočekivano i bez posebnih simptoma.
Jos ga uzimam, dva od tri mjeseca odradena…✅✅
Nikakve nuspojave nemam…
Eniako se širi u nogu i boli, moguće da ti se stvorila folikularna cista. Meni se isto dogodilo nakon klomifena. Nije puklo već preraslo u cistu. Bolilo ko vrag. Većinom pukne samo od sebe kad dođe menstruacija (meni je tek nakon druge menge puklo Jer je dosta narasla pa dok se ispuhala) ali sam morala piti duphaston da bi mi menga došla i da bi pomogao pri tom “pucanju”. Obavezno se javi ginekologu ako ti se nastavi istim ili jačim intenzitetom. Držim fige da nije to 🤞🏽
Jaoooo ako mi se to desilo onda sam stvarno baksuz 😭😭😭😨😨😨 evo neznam popratit ću sutra ako mi budu se bolovi pojačali a neće se smanjiti ću zvati ginekologa pa ću ići na ultrazvuk .ja se nadam da su samo izraženiji simptomi od klimofena .. a trebala bi u utorak dobiti danas sam 10 dpo , vidjet ćemo što će sve biti od toga . Jaooo i ako je cista nadam se da će s mengom otići prokletnica 😏😏😏 ja nikad nisam imala ciste niti neznam kakav je to osjećaj zato mi je to sve čudno .. Al dobro neću donositi zaključke sutra ću biti pametnija valjda 🤷♀️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
9.6.2025- ET
.
Eni mozda ne bi bilo lose otici na UZV ako tako jako boli😕nadam se da ce proci cim prije bol❤️
.
Evo mene s UZV, 7.dc (jer sam prosli mjesec dobila stopericu vec 8.dc) jos malo zbrajam dojmove. Endometrij je tanak😒4,7 mm. Dakle pod hitno moram ici po ciklu i ananas.
Imam po 1 folikul na svakom jajniku od 13-14mm. To je super. Medjutim imam neko veliko đubre od 23-24mm, moze biti cista, a moze biti folikul koji ce puknuti danas/sutra i propada mi ovulacija jer nema smisla raditi inseminaciju uz tako tanki endometrij☹️ cekam subotu za UZV pa cemo vidjeti sto dalje. Dr je predlozila odnose danas za svaki slucaj, ali je MM na team buildingu😒
Ja sam ovaj ciklus pila sok od cikle navečer i sok do ananasa u podne (100% ananas ) i endometrij mi se odlično zadebljao .. tako da probaj ..a znam točno kako se osjećaš 😭 tak je meni bio poslje hsg-a endometrij užasan 😭😭😭 i još sam krenula krvariti izmedu ciklusa bas mi se bilo poremetilo sve .. Al dobro novi ciklus nova nada 🤞🤞🙏 nema predaje ❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
9.6.2025- ET
.
Eni mozda ne bi bilo lose otici na UZV ako tako jako boli😕nadam se da ce proci cim prije bol❤️
.
Evo mene s UZV, 7.dc (jer sam prosli mjesec dobila stopericu vec 8.dc) jos malo zbrajam dojmove. Endometrij je tanak😒4,7 mm. Dakle pod hitno moram ici po ciklu i ananas.
Ja sam ovaj ciklus pila sok od cikle navečer i sok do ananasa u podne (100% ananas ) i endometrij mi se odlično zadebljao .. tako da probaj ..a znam točno kako se osjećaš 😭 tak je meni bio poslje hsg-a endometrij užasan 😭😭😭 i još sam krenula krvariti izmedu ciklusa bas mi se bilo poremetilo sve .. Al dobro novi ciklus nova nada 🤞🤞🙏 nema predaje ❤️
Koliko ti je trebalo da se zadeblja? Ja sam danas 7.dpo, jel se isplati uopce samo 3-4 dana to piti?
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Eniako se širi u nogu i boli, moguće da ti se stvorila folikularna cista. Meni se isto dogodilo nakon klomifena. Nije puklo već preraslo u cistu. Bolilo ko vrag. Većinom pukne samo od sebe kad dođe menstruacija (meni je tek nakon druge menge puklo Jer je dosta narasla pa dok se ispuhala) ali sam morala piti duphaston da bi mi menga došla i da bi pomogao pri tom “pucanju”. Obavezno se javi ginekologu ako ti se nastavi istim ili jačim intenzitetom. Držim fige da nije to 🤞🏽
Jaoooo ako mi se to desilo onda sam stvarno baksuz 😭😭😭😨😨😨 evo neznam popratit ću sutra ako mi budu se bolovi pojačali a neće se smanjiti ću zvati ginekologa pa ću ići na ultrazvuk .ja se nadam da su samo izraženiji simptomi od klimofena .. a trebala bi u utorak dobiti danas sam 10 dpo , vidjet ćemo što će sve biti od toga . Jaooo i ako je cista nadam se da će s mengom otići prokletnica 😏😏😏 ja nikad nisam imala ciste niti neznam kakav je to osjećaj zato mi je to sve čudno .. Al dobro neću donositi zaključke sutra ću biti pametnija valjda 🤷♀️
Ja sam imala ciste s 17 godina vec, i toliko me boljelo da sam zavrsila na hitnoj jer su mislili da imam upalu slijepog crijeva.. a poslje kad mi se vratila opet imala sam nelagodu samo, onako propadanje, i nestale su poslje.. tako da ja imam dva iskustva i bolno a i ono samo neugodno.. nadam se da ce sve biti okej🤞
Lunolina, drzim fige drago moje da ipak izadje sve na dobro❤️
Cestitam na plusicu, i cekamo nastavak pozitive🤭🤗
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
.
.
Koliko ti je trebalo da se zadeblja? Ja sam danas 7.dpo, jel se isplati uopce samo 3-4 dana to piti?
Pa sad ja neznam , ja sam krenula biti od 5dc i do 11 mi je već bio na 8 mm , sto je po meni super , sad dal je to imalo učinka ili bi mi se svjedno zadebljao to stvarno neznam
, jer nisam prije pratila endometrij .. ali gledala sam unazad neke nalaze , i ovaj ciklus mi je endometrij bio najbolji po debljini , jer si razmišljam da ako je ovulacija bila na 14dc kao je gink reko , znaci da mi je endometrij bio još deblji ,što je odlično . Al opet sad neznam jer pošto su moji ciklusi prirodno dulji nisam baš mogla s ovim uspoređivati jer mi se sve ubrzalo kad sam na klimofenu bila . Al definitvno mi je cikla pomogla u to sam sigruna
.
.
A prošli ciklus mi je ovulacija de desila na svega 5mm endometrija , što je jako loše i odmah mi je ginić reko da ništa od tog ciklusa i tako je i bilo .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia