djetelina nadam se da ce ti antibiotik pomoci i da ces cim prije ponoviti nalaze i dobiti zeleno svjetlo za hsgeni koje si vaginalete koristila za gljivicu ?
xoxo stavila sam i ja prije neki dan sliku svojih LH trakica, doduse prvi put sam kupila mullerove jer su mi hitno trebale, ali nikad tamnije nisu bilezelim ti puno srece
ja bi ti za svaki slucaj pokrila jos i danas i sutra. meni je dr nakon IUI savjetovao pokrivanje isti dan i jos sutradan.
queeqa razumijem te s tim simptomima, rekla sam necu nista pratit, pa osjetim cudne bolove koje prije nisam, pa se ponadam , pa kazem sama sebi ne umisljaj moze biti samo probavai naravno da idemo dalje, jedva cekamo
simbalija nisam tebe upratila koja je tvoja prica ako imas volje natipkati ?
Gink mi je prepisao rojazol vaginalete i kremu .

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Bok cure! Evo mene, povratnika sa puta 😊
Ova pet dana uopće nisam razmišljala o trudnoći, simptomima, mogućnostima itd… Baš sam se lijepo odmorila i nauzivala… Jučer, ujutro i na putu povratka, primijetila sam jako žarenje bradavica i bolove u donjem dijelu trbuha kao da ću svaki čas dobiti i tu je krenulo naravno preispitivanje i na neki način osjećaj da bi se moglo raditi o trudnoći jer inače takve simptome nemam prije menstruacije.
Međutim, jutros sam napravila test, 12 dpo, i on je potpuno negativan. Nevjerojatno je kako se naša tijela poigravaju sa nama 😂 Zaključila sam da su bradavice vjerojatno hormonalne promjene zbog nadolazeće menstruacije a bolovi u trbuhu možda zbog probave koja baš nije bila skroz redovita na putu.
Eto. Kawa i Blackie, ovaj mjesec nije bio naš. Ali idemo dalje, zar ne? 😊
Zao mi je, nadala sam se da ces ti popravit prosjek.
Idemo dalje naravno 💪
Prijavljujem 1dc.

Djetelina ne, ja sam kod Višnjić, nije nikad spomenula Pulu, a nisam sigurna ni da bih prihvatila. Vidjet ću što ima za reći drugi tjedan pa biti pametnija. Svakako sam mislila i na konzultacije u Miu da čujem njihov stav.
Kawa ukratko, nakon pokušavanja za drugim djetetom snašlo me tri patološke trudnoće u nekih godinu dana. Preporuka je IVF kako bi vidjeli način na koje se jajne stanice dijele s obzirom na moja dva blighed ovuma. Odradila sam sve pretrage i zapravo jedino što su pronašli je neka blaga trombofiliju, za koju tvrde da nije uzrok. Mogla sam odmah u postupak, ali sam po preporuci otišla i na histeroskopiju tako da sad čekam što će nam reći na konzultacijama.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Djetelina ne, ja sam kod Višnjić, nije nikad spomenula Pulu, a nisam sigurna ni da bih prihvatila. Vidjet ću što ima za reći drugi tjedan pa biti pametnija. Svakako sam mislila i na konzultacije u Miu da čujem njihov stav.
Kawaukratko, nakon pokušavanja za drugim djetetom snašlo me tri patološke trudnoće u nekih godinu dana. Preporuka je IVF kako bi vidjeli način na koje se jajne stanice dijele s obzirom na moja dva blighed ovuma. Odradila sam sve pretrage i zapravo jedino što su pronašli je neka blaga trombofiliju, za koju tvrde da nije uzrok. Mogla sam odmah u postupak, ali sam po preporuci otišla i na histeroskopiju tako da sad čekam što će nam reći na konzultacijama.
Simbalija a zasto ti nije Pula opcija? Nije nam daleko od Rijeke do Pule. Al tko zna rade li oni uopce isto ljeti ili su na GO. I mi cemo u Miu ici sljedeci ciklus. I spermiogram cemo vjerojatno napraviti nakon 20.5. jer ga od tad rade. Pa da vidimo sada stanje nakon sta je proslo puna 3 mjeseca od kad pije suplemente. Stvarno se nadam da ce mi i e coli nestati nakon prve ture antibiotika i da mozemo dalje s konkretnijim koracima
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Cure, koliko su pouzdani testići za trudnoću s Aliexpressa?
Danas sam 9-11 dpo (svaka aplikacija kaze drugacije), jučer sam napravila test i zaboravila na njega, nakon pola sata bila je vidljiva druga linija, ali sam pretpostavila da moze biti evaporacijska jer sam prekasno pogledala. Danas ujutro sam napravila 3 testa i na 2 vidim laganu sjenu, a na jednom ne vidim ništa. Ne znam jesam li više luda ili ti testovi ne pokazuju dobro. Kupit ću za sutra drugi, ali recite mi molim vas vidite li ista.
https://ibb.co/RhXSGVV

Danas sam 9-11 dpo (svaka aplikacija kaze drugacije), jučer sam napravila test i zaboravila na njega, nakon pola sata bila je vidljiva druga linija, ali sam pretpostavila da moze biti evaporacijska jer sam prekasno pogledala. Danas ujutro sam napravila 3 testa i na 2 vidim laganu sjenu, a na jednom ne vidim ništa. Ne znam jesam li više luda ili ti testovi ne pokazuju dobro. Kupit ću za sutra drugi, ali recite mi molim vas vidite li ista.
Ja vidim na sva tri sjenu i mislim da je baš linija jer je u boji , evaporacijska je siva i jako tanka , a ovo defitivno je linja po meni 🥰🥰 ali ako nisi sigurna idi kupi u ljekarni cyclotest, ta marka je dostq pouzdana i sretnooo🙏🤞🤞

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Mislim da su pouzdani .. sigurno je tu nešto čak ni nebi nazvala stijenom nego crtom koja je svijetla al s obzirom na dpo je odlično, čestitam ❤️😘
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔
Hoya daaaa vide se linije i mislim da su to bas prave linije 🤩 kupi danas još jedan test u ljekarni kako ti je Eni savjetovala i javi nam jel on potvrdio isto 😀 sigurna sam da ce potvrditi trudnocu ❣️
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Hvala cure 🥰 cini se predobro da bi bilo istinito, buduci da imam pcos i mislila sam da nemam ni ovulacije, ispada da je O bila na cd43 ili 45 😅 javit cu jos svakako!

Djetelina nije daleko Pula, ali nije ni blizu, jedva se inače organiziram sa poslom, ako trebam još ubaciti drugi grad radije ću otići u Zagreb u neku kliniku koja ima veće postotke uspješnosti nego Pula. Kažem, nisam razmišljala o tome jer mi nitko to nije ni spomenuo, vidjet ćemo kad obavimo razgovor.
Hoya meni su ti sa aliexpressa bili ok, ali sam kupila i u dm-u dodatne da se uvjerim jer mi nisu lijepo tamnili. Sretno!
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji