Kawa bas sam se poveselila kad sam procitala prvi dio poruke. Jebemu misa! Bas mi je zao sto je prokletnica dosla.drzim palceve da sljedeca inseminacija bude dobitna❤️
Eni u kojoj si ti fazi? Kad ti je 1. uzv za IUI?
Ivy kako si nam ti?

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
xoxo 9 ili 10dpo nije bilo nista na kinezu, zato sam se i iznenadila kad sam ugledala sjenu na 14dpo.. spomenut cu svakako doktoru ali evo ne znam ni sama vise treba li kinezima vjerovat ili ne.
lunolina hvala ti od srca, i tebi zelim isto ides li ti opet u prirodni ili cekas jesen za stimulirani?

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
xoxo 9 ili 10dpo nije bilo nista na kinezu, zato sam se i iznenadila kad sam ugledala sjenu na 14dpo.. spomenut cu svakako doktoru ali evo ne znam ni sama vise treba li kinezima vjerovat ili ne.
lunolina hvala ti od srca, i tebi zelim istoides li ti opet u prirodni ili cekas jesen za stimulirani?
Mozda bolje iduci put izbjeci kineze🙈 sta je sigurno, sigurno je.
.
Ja sad pauziram do jeseni. Prvi put bez trakica, temperature, UZV-a. I bas se veselim! ☺️
Potrudit cu se jesti zdravije i uvela sam dosta suplemenata pa se nadam da ce jesen donijeti lijepe vijesti ☺️

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Kawa bas sam se poveselila kad sam procitala prvi dio poruke. Jebemu misa! Bas mi je zao sto je prokletnica dosla.drzim palceve da sljedeca inseminacija bude dobitna❤️
Ivy kako si nam ti?
Danas mi je krenuo iscjedak svjetlo
Rozi kao i uvijek pred mengu , tako da cu vjerojatno danas dobiti do kraja dana ili sutra . Pa ću onda zvati 😱😱 malo me svega strah bez obzira da to nije neka agresivna metoda ali opet , imam taj neki strah dal ce sve biti ok , kako cu reagirati na terapije i tako😏😏 al dobro bit će kako bude .
Kawa bas mi je zao da nije uspjelo 😭 kad sam citala prvi dio poruke bila sam baš sretna i onda krajjj jaoooo 🙄🙄 ali dobro , novi ciklus nova nada !!! ❤️💪
Di nam je mariposa ? Ako vidiš poruku javi se 😘🫀
Hoyaa cestitkeee još jednom !!!
Ostale moje boriliceee sretnooooo i ajde malo poztitivnih testovaaa da pometemo ovu negativu malo ❤️😘

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Ivy kako si nam ti?
Rozi kao i uvijek pred mengu , tako da cu vjerojatno danas dobiti do kraja dana ili sutra . Pa ću onda zvati 😱😱 malo me svega strah bez obzira da to nije neka agresivna metoda ali opet , imam taj neki strah dal ce sve biti ok , kako cu reagirati na terapije i tako😏😏 al dobro bit će kako bude .
Kawabas mi je zao da nije uspjelo 😭 kad sam citala prvi dio poruke bila sam baš sretna i onda krajjj jaoooo 🙄🙄 ali dobro , novi ciklus nova nada !!! ❤️💪
Di nam je mariposa? Ako vidiš poruku javi se 😘🫀
Ostalemoje boriliceee sretnooooo i ajde malo poztitivnih testovaaa da pometemo ovu negativu malo ❤️😘
Eni ❤️
Tu sam ponekad, svratim pogledati šta ima na temi. Ja otkako sam bila na histero i sad već neko vrijeme na euthyroxu nit pratim ovulaciju nit mjerim temp niti ciljamo odnose. Nekako sam malo pustila ovo sve. Mislim da ću krajem ovog ciklusa provjeriti ponovno antitijela pa ako bude bolje, krenuti u ivf. Nekako se super osjećam otkako sam maknula taj teret sa sebe konstantnog razmišljanja o trudnoći. Mislim da sam se pomirila da prirodno ne ide i to je to, budemo malo pogurali medicinom 😁 U to imam nekako veliko povjerenje i uzdanje i imam u sebi neki mir i osjećaj da ćemo tako uspjeti, evo ne znam. 🤗
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
👱♂️35 - Normozoospermia
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET ❌
06/25. FET , 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 6+5 ❤️
Ivy kako si nam ti?
Kawabas mi je zao da nije uspjelo 😭 kad sam citala prvi dio poruke bila sam baš sretna i onda krajjj jaoooo 🙄🙄 ali dobro , novi ciklus nova nada !!! ❤️💪
Di nam je mariposa? Ako vidiš poruku javi se 😘🫀
Ostalemoje boriliceee sretnooooo i ajde malo poztitivnih testovaaa da pometemo ovu negativu malo ❤️😘Eni ❤️
Tu sam ponekad, svratim pogledati šta ima na temi. Ja otkako sam bila na histero i sad već neko vrijeme na euthyroxu nit pratim ovulaciju nit mjerim temp niti ciljamo odnose. Nekako sam malo pustila ovo sve. Mislim da ću krajem ovog ciklusa provjeriti ponovno antitijela pa ako bude bolje, krenuti u ivf. Nekako se super osjećam otkako sam maknula taj teret sa sebe konstantnog razmišljanja o trudnoći. Mislim da sam se pomirila da prirodno ne ide i to je to, budemo malo pogurali medicinom 😁 U to imam nekako veliko povjerenje i uzdanje i imam u sebi neki mir i osjećaj da ćemo tako uspjeti, evo ne znam. 🤗
Lijepo da si nam dobro i nadam se da ćeš nam se uskoro javiti pozitivnim testom . Ja sam upravo procurila , kao u uvijek nikad prokletnica ne izda točno na datum , al super da nije zaksnila .. al sad neznam kak računati jer nikad nisam dobila tako kasno navecer M 😏😏 ali računat ću si sutrašnji dan kao prvi DC , eto neznam , radi terapije koje moram krenuti piti od 3dc . Pa valjda će to biti ok 🤷♀️🤷♀️

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Mariposa toliko slucajeva znam gdje su se trudnoće dogodile u tom opustenom periodu, tebi zelim isto 🥰
Eni na forumu sam naucila da se iza 17h sutradan racuna kao 1dc. Jesi uzbuđena oko iui? Sad si na letrozolu?
Xoxo kad ces nam ti popravit prosjek svojim testicem? 😄

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Mariposa toliko slucajeva znam gdje su se trudnoće dogodile u tom opustenom periodu, tebi zelim isto 🥰
Eni na forumu sam naucila da se iza 17h sutradan racuna kao 1dc. Jesi uzbuđena oko iui? Sad si na letrozolu?
Ma da tako ću i računati danas kao prvi dc . Pa ono neznam dali sam uzbuđena , onako sam li-la , neznam točno kako se osjećam u svezi toga. Možda će mi krenuti uzbuđenje nakon prvog pregleda .. to je sve još novo za mene i neznam . Vidjet ćemo drugi tjedan .
Da od 3.-7.dc moram letrozol uzimati .

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
hahah nadam se nekim vijestima u subotu, danas sam 7dpo planiram radit test u subotu tada će mi bit 11 dpo, imam neke proslave ovaj vikend pa da se osiguram da mogu koju popit 🤪 iako se nadam da neću moć i da će bit pozitivan. 🤣😂
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔
hahah nadam se nekim vijestima u subotu, danas sam 7dpo planiram radit test u subotu tada će mi bit 11 dpo, imam neke proslave ovaj vikend pa da se osiguram da mogu koju popit 🤪 iako se nadam da neću moć i da će bit pozitivan. 🤣😂
Držimoooo ❤️🫀🙏🙏🙏

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji