da ja sam 7dpo, koliko god sam u početku bila optimistična sad mi se nekako topi taj optimizam. spremna sam već traziti klomifen od svog gin za iduci ciklus. mi cemo isto vjerojatno tako pokusati 3 ciklusa klomifen pa IUI.
nadam se ipak da ce i tebe iznenaditi kasnjenje M iz najljepseg razloga
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
da ja sam 7dpo, koliko god sam u početku bila optimistična sad mi se nekako topi taj optimizam. spremna sam već traziti klomifen od svog gin za iduci ciklus. mi cemo isto vjerojatno tako pokusati 3 ciklusa klomifen pa IUI.
nadam se ipak da ce i tebe iznenaditi kasnjenje M iz najljepseg razloga
Hvalaaa ❤️❤️❤️ da možeš zatražiti , nemaš šta izgubiti samo dobiti 😍❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
Xoxo sto bi to znacilo sa temp, za nas laike koji ne prate bbt ? 😄
Nalaz je odlican, bolji nego kod mm koji je skoro 10g mlađi od tm 😂💪
Iskreno ne znam taman istražujem 🤣 prvo sam jučer imala veliki pad u temperaturi 3dpo pa sam se nekako pripala da možda uopce nije došlo do O .. ali je danas narasla i to dosta iznad mojih normalnih temperatura.. i sad ne znam ništa 🤣🤣
Meni ti se to sviđa ja sam imala nagli pad 4 dpo i onda porast veliki …. držim fige
Da ali sam danas opet imala pad u temperaturi i to ispod one “cover line” .. mislim da jednostavno ovaj ciklus je cili poremećen .. jer su mi i temeperature od početka ovog ciklusa svako malo gore dole išle ..
2 dpo 36.53
3dpo je bila 36.29
4dpo 36.76
i danas na 5 dpo 36.11
bas neki kupus 😳😳🙄🙄🙄 mislim da mi nije ni bila O, čekam sad drugi ciklus.. sve mireno u isto vrijeme i nakon kvalitetnog sna, jedino možda ovaj stres oko spremiograma jučer ali nekako ne virujem
Isto kao i kod mene na dobitnom ciklusu pogledaj ovom zadnjem sad što sam trudna 😃😃😃
Sretno
https://ibb.co/SPXL14b
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ako se sutra vrati gore i održi javi...😃
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Iskreno ne znam taman istražujem 🤣 prvo sam jučer imala veliki pad u temperaturi 3dpo pa sam se nekako pripala da možda uopce nije došlo do O .. ali je danas narasla i to dosta iznad mojih normalnih temperatura.. i sad ne znam ništa 🤣🤣
Meni ti se to sviđa ja sam imala nagli pad 4 dpo i onda porast veliki …. držim fige
Da ali sam danas opet imala pad u temperaturi i to ispod one “cover line” .. mislim da jednostavno ovaj ciklus je cili poremećen .. jer su mi i temeperature od početka ovog ciklusa svako malo gore dole išle ..
2 dpo 36.53
3dpo je bila 36.29
4dpo 36.76
i danas na 5 dpo 36.11
bas neki kupus 😳😳🙄🙄🙄 mislim da mi nije ni bila O, čekam sad drugi ciklus.. sve mireno u isto vrijeme i nakon kvalitetnog sna, jedino možda ovaj stres oko spremiograma jučer ali nekako ne virujem
Isto kao i kod mene na dobitnom ciklusu pogledaj ovom zadnjem sad što sam trudna 😃😃😃
Sretno
Jel svako jutro u isto vrijeme al baš baš u isto mjerena temp? Ja sam krenula s mjerenjem pa odustala jer jedan dan sam u 6 mjerila pa jedan u 7 pa sam se jedan dan budila ranije pa zaspala opet i nije prošlo više od 3 sata kontinuitetnog sna pa sam na kraju odustala. Malo je to počelo prezbrčkano ali mogla bih opet pokušat...
16.03.2024. +
11.04.2024. ♥️
25.04.2024. 22 mm
13.05.2024. 52 mm
17.05.2024. nipt ✅ curica ♥️
15.07.2024. 391 gram 🌞
26.08.2024. 1100 g 🌞
27.09.2024. 1800 g 🌞
14.10.2024. 2100 g 🌞
08.11.2024. 2775 g ☀️
Termin 27.11.2024.
Bok cure, evo mene nakon nešto dužeg vremena…
Obavila sam pregled kod ginekologice, i u vezi onog smeđeg iscjetka pretpostavlja da možda imam manjak progesterona koji, kao u mom slučaju u prošlosti, može dovesti do spontanog. Iz tog razloga, ordinirala mi je utrogestan sljedeća 4 mjeseca koji moram uzimati od 18 do 28 dana dpo odnosno nastavak pijenja ukoliko dođe do začeća. Meni je ovo skroz novo, nikad to prije nisam pila, pa ne znam, vjerojatno vi cure imate više iskustva sa time…
Ono što sam vas htjela pitati je vezano za spermiogram, informativno.
Da li je potrebno da spermiogram preporuča netko od specijalista, ako da tko, da li to ide na uputnicu? Skraćeno: kako učiniti spermiogram?
Ginekologinja nije ništa rekla na tu temu, a ja smotana zaboravila pitati, ali voljeli bi ga ipak napraviti čisto radi provjere.
super za progesteron, drago mi je da si ga dobila za preventivu, ali zar nije trebala prvo provjeriti razinu progesterona u krvi ? on se vadi 21dc odnosno 7 dana nakon O.
sto se tice spermio, mi smo samo od njegove doktorice opce prakse zatražili uputnicu i to je to, poslala je bez pitanja dodatnih. onda smo se na telefon narucili za termin za spermio u kbc, i uzorak od kuce u roku max sat vremena odnijeli na odjel humane, ali moze se i tamo dati uzorak ako si dalje od ustanove i neces stici u tih sat vremena.
privatno mozes u bilo kojem boljem laboratoriju, ne znam odakle si ali proguglaj o laboratorijima ili poliklinikama koje to rade, i nazovi za uputstva. mi smo prvi put privatno platili cca 60€, morali smo uzorak donijeti do određenog vremena (npr 11h ujutro).
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
2 dpo 36.53
3dpo je bila 36.29
4dpo 36.76
i danas na 5 dpo 36.11
Sretno
Jel svako jutro u isto vrijeme al baš baš u isto mjerena temp? Ja sam krenula s mjerenjem pa odustala jer jedan dan sam u 6 mjerila pa jedan u 7 pa sam se jedan dan budila ranije pa zaspala opet i nije prošlo više od 3 sata kontinuitetnog sna pa sam na kraju odustala. Malo je to počelo prezbrčkano ali mogla bih opet pokušat…
Svaki dan u isto vrijeme pola h max odstupanja meni je zvonio alarm za posao pa sam tako bila redovna svaki. Dan
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ako se sutra vrati gore i održi javi…😃
Javim vidit ćemo ujutro 😁
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
2 dpo 36.53
3dpo je bila 36.29
4dpo 36.76
i danas na 5 dpo 36.11
Sretno
Jel svako jutro u isto vrijeme al baš baš u isto mjerena temp? Ja sam krenula s mjerenjem pa odustala jer jedan dan sam u 6 mjerila pa jedan u 7 pa sam se jedan dan budila ranije pa zaspala opet i nije prošlo više od 3 sata kontinuitetnog sna pa sam na kraju odustala. Malo je to počelo prezbrčkano ali mogla bih opet pokušat…
Svaki dan u isto vrijeme pola h max odstupanja meni je zvonio alarm za posao pa sam tako bila redovna svaki. Dan
Hvala. Budem pokušala bit redovita :)
16.03.2024. +
11.04.2024. ♥️
25.04.2024. 22 mm
13.05.2024. 52 mm
17.05.2024. nipt ✅ curica ♥️
15.07.2024. 391 gram 🌞
26.08.2024. 1100 g 🌞
27.09.2024. 1800 g 🌞
14.10.2024. 2100 g 🌞
08.11.2024. 2775 g ☀️
Termin 27.11.2024.
Bok cure, evo mene nakon nešto dužeg vremena…
Obavila sam pregled kod ginekologice, i u vezi onog smeđeg iscjetka pretpostavlja da možda imam manjak progesterona koji, kao u mom slučaju u prošlosti, može dovesti do spontanog. Iz tog razloga, ordinirala mi je utrogestan sljedeća 4 mjeseca koji moram uzimati od 18 do 28 dana dpo odnosno nastavak pijenja ukoliko dođe do začeća. Meni je ovo skroz novo, nikad to prije nisam pila, pa ne znam, vjerojatno vi cure imate više iskustva sa time…
Ono što sam vas htjela pitati je vezano za spermiogram, informativno.
Da li je potrebno da spermiogram preporuča netko od specijalista, ako da tko, da li to ide na uputnicu? Skraćeno: kako učiniti spermiogram?
Ginekologinja nije ništa rekla na tu temu, a ja smotana zaboravila pitati, ali voljeli bi ga ipak napraviti čisto radi provjere.
super za progesteron, drago mi je da si ga dobila za preventivu, ali zar nije trebala prvo provjeriti razinu progesterona u krvi ? on se vadi 21dc odnosno 7 dana nakon O.
sto se tice spermio, mi smo samo od njegove doktorice opce prakse zatražili uputnicu i to je to, poslala je bez pitanja dodatnih. onda smo se na telefon narucili za termin za spermio u kbc, i uzorak od kuce u roku max sat vremena odnijeli na odjel humane, ali moze se i tamo dati uzorak ako si dalje od ustanove i neces stici u tih sat vremena.
privatno mozes u bilo kojem boljem laboratoriju, ne znam odakle si ali proguglaj o laboratorijima ili poliklinikama koje to rade, i nazovi za uputstva. mi smo prvi put privatno platili cca 60€, morali smo uzorak donijeti do određenog vremena (npr 11h ujutro).
Ja sam dobila Duphaston bez provjere razine i prvi put i sada 🤷🏻♀️😊
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
Sortiraj odgovore
Najstariji