Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bebolina2024
    17. Svibanj 2024. 23:22

hoyaa

Cure, kao sto sam rekla, javljam danas s rezultatima.
    Napravila sam jucer onaj cyclotest i vidjela se linija. No, nisam izdrzala da danas ne napravim i digitalni s tjednim i mogu reci da sam blago sokirana i zbunjena.
    https://ibb.co/X8nX3VN
    Nije mi jasno kako pokazuje 2-3 tjedna jer sam prilicno sigurna da je do oplodnje moglo doci najranije 4. 5., a i test sam radila s popodnevnim urinom. 😱

Bravo za testić. Ne brini što tako pokazuje. Očito do jedne razine bete pokazuje 1-2 tjedna pa onda kako raste tako i veće tjedne pokazuje. Tvoja je onda vjerojatno viša pa zato pokazuje tako.
    Sretno, da se beta lijepo dupla i da trudnoća bude uredna 🤞🤞

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• dasii
    18. Svibanj 2024. 03:16

Simbalija

Doramjesi radila dvitamin, feritin, homa Index? Inzulin zna zezati neovisno o glukozi.
    Meni su isto rekli da se radi o slabim mutacijama, ja sam MTFHR homozigot, a pai1 heterozigot, ali nakon dvije izgubljene trudnoće su mi htjeli uključiti heparin nakon što srce prokuca, ali to nisam dočekala. A da probaš sa privatnim hematologom? Nisam sigurna bi li pomoglo, cura koja je bila sa mnom na prekidu trudnoće je bila na heparinu i svejedno je srce prestalo kucati..

Hvala ti na savjetima, kao i sama još nijednom nisam dočekala da zakuca srce...meni u Os u kbc rekli da bez 3-4 spontana ne rade nista od dodatnih  pretraga i zato sad sve radim privatno i sama na svoju ruku po savjetima i iskustvima drugih. Bila sam i jučer kod svoje doktorice opće prakse i ona je evo sad treći doktor koji je potvrdio da ti nalazi od trombofilija samo ukazuju na to da ja mozda nekad u zivotu mogu potencijalno imati problem ali da nije ništa oko čega trenutno trebam razbijat glavu, iako u  glavi mi je da odem potraziti privatno hematologa ali sad nakon 3 iste potvrde tih nalaza cu to pustiti za sada posto sam sad od ovog ciklusa otišla kod privatnika koji je bas spec. za humanu reprodukciju po njemu ako ovaj ciklus ne uspije, iduce sto cemo napraviti mi je rekao histeroskopiju i provjeriti inzulin. Tako da ove gore pretrage sto si nabrojala nisam jos radila. 20.05. Bi trebala raditi test pa cemo vidjeti, ali ruku na srce uopce se ne osjecam trudno niti primjecujem simptom, a s obzirom na prijasnje trudnoce uvijek sam nekako imala barem nesto od simptoma, sad ne osjecam nista. 

🧔🏻‍♂️36 👩30
    🏁 01/2022
    ➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
    ➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
    📃 normozoospermia
    📃 kariogrami uredni
    📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
    📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
    📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
    ➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
    1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌
    6,7,8 mj pauza od ET-a
    ➕29.08 spontana trudnoća

Xoxo23
    18. Svibanj 2024. 07:27

hoyaa

Napravila sam jucer onaj cyclotest i vidjela se linija. No, nisam izdrzala da danas ne napravim i digitalni s tjednim i mogu reci da sam blago sokirana i zbunjena.
    Nije mi jasno kako pokazuje 2-3 tjedna jer sam prilicno sigurna da je do oplodnje moglo doci najranije 4. 5., a i test sam radila s popodnevnim urinom. 😱

Ovaj test ti pokazuje tjedne od začeća a ne tjedne trudnoće, piše ti i u uputama na ova 2-3 nadodala još sva i to su ti otprilike tjedni trudnoće 😘 SRETNO I ČESTITAM JOŠ JEDNOM ❤️❤️❤️

30yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔

Xoxo23
    18. Svibanj 2024. 07:29

kawa jesi napravila testic ? 😁😁

30yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔

• hoyaa
    18. Svibanj 2024. 08:20

Xoxo23

hoyaa

Ovaj test ti pokazuje tjedne od začeća a ne tjedne trudnoće, piše ti i u uputama na ova 2-3 nadodala još sva i to su ti otprilike tjedni trudnoće 😘 SRETNO I ČESTITAM JOŠ JEDNOM ❤️❤️❤️

Hvala! Da da, znam da tako pokazuje, ali mene buni sto pokazuje 2-3 tjedna od zaceca, a znam da do zaceca nije moglo doci prije vise od 2 tjedna, pa mi je logicnije da pise 1-2 tjedna. Ali okej, valjda je razina hcg-a taman iznad ove za 1-2 tjedna. Sretno i svima vama i da sto prije dobijete svoje plusice ❤️

• freyaa
    18. Svibanj 2024. 09:23

Kawa

simba hvala ti od srca ! pa evo iskreno nema nista konkretno, prekjucer sam osjetila blage grceve kao pred M, jucer i danas nista, probava malo sporija, sise lagano bole kao i u pms, spava mi se kao i inace.. stvarno nista konkretno da bih posumnjala. ali evo popodne cu napravit test cisto da ne razbijam glavu vise, sto danas bude to je to. ne bude li nista idemo dalje na iui
    jesi ti pisala sto ti je u planu posalju li te na mpo u pulu, mislis ici negdje privatno ili u bolnicu u zg ?

Jao draga kawa na prvu sam skontala da si trudna, vidim hvala i blage grceve, krenula sam vec da čestitam, pa sam se vratila, mozda nesto naslutim 🥰

• freyaa
    18. Svibanj 2024. 09:24

hoyaa

Xoxo23

hoyaa

Hvala! Da da, znam da tako pokazuje, ali mene buni sto pokazuje 2-3 tjedna od zaceca, a znam da do zaceca nije moglo doci prije vise od 2 tjedna, pa mi je logicnije da pise 1-2 tjedna. Ali okej, valjda je razina hcg-a taman iznad ove za 1-2 tjedna. Sretno i svima vama i da sto prije dobijete svoje plusice ❤️

Cestitam.. 

Kawa
    18. Svibanj 2024. 14:43

Evo cure update od mene samo da se kratko javim... jucer navecer ja na wc, taman umacem test u casicu i osjecam da nesto ide, obrisem smeckasto i skontam evo vjestice, bacim test ni ne gledajuci ga. Ne da mi vrag naravno mira i nakon pola sata ja ga izvadim iz smeca i imam sto vidit.. https://ibb.co/qm650y5
    ponadam se naravno ali ne vjerujem kinezima (iako nikad dosad ni sjenu nisu bacili) i odem u mullera po testove. Ponovim za 3 sata i naravno nista, danas M stigla u punom sjaju.. tako da idemo ispocetka jos jednu turu klomifena i aih pa cemo vidjet sto dalje 🙂

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

Xoxo23
    18. Svibanj 2024. 16:36

Kawa

Evo cure update od mene samo da se kratko javim… jucer navecer ja na wc, taman umacem test u casicu i osjecam da nesto ide, obrisem smeckasto i skontam evo vjestice, bacim test ni ne gledajuci ga. Ne da mi vrag naravno mira i nakon pola sata ja ga izvadim iz smeca i imam sto vidit..https://ibb.co/qm650y5
    ponadam se naravno ali ne vjerujem kinezima (iako nikad dosad ni sjenu nisu bacili) i odem u mullera po testove. Ponovim za 3 sata i naravno nista, danas M stigla u punom sjaju.. tako da idemo ispocetka jos jednu turu klomifena i aih pa cemo vidjet sto dalje 🙂

hmm.. malo mi je ovo čudno. meni su na hitnoj prošle god rekli da ne postoji lažno pozitivan test.. spomeni to ipak svojoj G .. jer ovo su od 10 ml a muller su od 25 ml tako da nebi još ni deketirali  😮

01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)

• Blackie.
    18. Svibanj 2024. 20:15

Kawa

Evo cure update od mene samo da se kratko javim… jucer navecer ja na wc, taman umacem test u casicu i osjecam da nesto ide, obrisem smeckasto i skontam evo vjestice, bacim test ni ne gledajuci ga. Ne da mi vrag naravno mira i nakon pola sata ja ga izvadim iz smeca i imam sto vidit..https://ibb.co/qm650y5

Aa steta da ga nisi pogledala ranije 🙈 Nakon pola sata mislim da nijedan rezultat vise nije pouzdan.
    Zao mi je, sretno dalje 💪

Hoyaa cestitam, jako lijep testic 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI