https://vm.tiktok.com/ZMM2BKcY4/
Baš sam se rasplakala na ovaj video :(
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
😥 Malo sam pogledala i komentare. Baš strašno koliko su neke puta izgubile dijete, treba se i oporaviti nakon toga, a definitivno mora ostaviti i neke posljedice na psihu. Težak je ovo put i za neke je stvarno dug. Ali nažalost na ovom putu neće svi uspjeti.
Mare ti već 27 tjedana, brzo mi je to prošlo. Sad će za čas i ovo malo do kraja proći. Kako se ti osjećaš? Jeste odabrali ime?
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
☹️☹️☹️ oni koji nisu prosli kroz ovu borbu, ne znaju koliko je zena jaka. A ove koje su izgubile trudnocu…njima se posebno divim sto hodaju svijetom i drze optimizam❤️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
😥 Malo sam pogledala i komentare. Baš strašno koliko su neke puta izgubile dijete, treba se i oporaviti nakon toga, a definitivno mora ostaviti i neke posljedice na psihu. Težak je ovo put i za neke je stvarno dug. Ali nažalost na ovom putu neće svi uspjeti.
Mare ti već 27 tjedana, brzo mi je to prošlo. Sad će za čas i ovo malo do kraja proći. Kako se ti osjećaš? Jeste odabrali ime?
Da ušla u 28 baš vrijeme juri.... jesmo bit će mali Pavel 😅😅😅 dobro se osjećam...sve je ok jedino kaj moram paziti kaj jedem imam gestaciski al i na guku je bilo sve super pa sam mirna
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jaooo cure mene vam tako boli desni jajnik 😭😭😭 tupa bol .. dal je to tak izraženo od klimofena ili je to takav ciklus .. ali baš je iritantno .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
9.6.2025- ET
Mene je isto u proslom ciklusu na klomifenu negdje oko 7-8dpo krenuo boliti jajnik i trajalo je par dana....
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Mene je isto u proslom ciklusu na klomifenu negdje oko 7-8dpo krenuo boliti jajnik i trajalo je par dana….
Ma užas 😭 😭😭😭 ja isto mislim da je od klimofena to tak izraženo mene nikad jajnik nije bolio prije nego samo onako klasični menga bolovi
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
9.6.2025- ET
Bok cure, evo mene nakon nešto dužeg vremena…
Obavila sam pregled kod ginekologice, i u vezi onog smeđeg iscjetka pretpostavlja da možda imam manjak progesterona koji, kao u mom slučaju u prošlosti, može dovesti do spontanog. Iz tog razloga, ordinirala mi je utrogestan sljedeća 4 mjeseca koji moram uzimati od 18 do 28 dana dpo odnosno nastavak pijenja ukoliko dođe do začeća. Meni je ovo skroz novo, nikad to prije nisam pila, pa ne znam, vjerojatno vi cure imate više iskustva sa time…
Ono što sam vas htjela pitati je vezano za spermiogram, informativno.
Da li je potrebno da spermiogram preporuča netko od specijalista, ako da tko, da li to ide na uputnicu? Skraćeno: kako učiniti spermiogram?
Ginekologinja nije ništa rekla na tu temu, a ja smotana zaboravila pitati, ali voljeli bi ga ipak napraviti čisto radi provjere.
Ja ti mogu rec da sam ja isto tako dobila progesteron, doduse duohaston od 15- 25 dana dva puta dnevno zbog istog razloga smeđarenje i tad je preporuka bila kao jacanje lutealne faze..
I evo dva mjeseca na duphastonu, smeđarenja nema, i ovulacija mi dođe ranije inace bi bila 15dan sad je 12/13..
Isto nisan predhodno vadila progrsteron, al ocito je da djeluje pozitivno…
lunolina kad ti je danas pregled ?
enii meni je ovo bio zadnji ciklus prirodne O bez ovulacije, i na 6-7 dpo sam osjetila kao blago bockanje u jajniku koji je ovulirao, ne znam kakve veze ima..
queeqa i lusylu ocito doktori naravno najbolje znaju, nego ja sam mislila da se to mora provjeriti prije, ali ocito nece skoditi svakako da se uzima. svakako super da ste pokrivene i s te strane. ja ga jos nisam vadila, ali nisam nikad ni tako smeđarenja imala.. iako mi lutealna faza nikad ne traje koliko bi trebala, vidjet cemo iduci ciklus na klomifenu mozda ga i odem izvadit.
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
lunolina kad ti je danas pregled ?
enii meni je ovo bio zadnji ciklus prirodne O bez ovulacije, i na 6-7 dpo sam osjetila kao blago bockanje u jajniku koji je ovulirao, ne znam kakve veze ima..
queeqa i lusyluocito doktori naravno najbolje znaju, nego ja sam mislila da se to mora provjeriti prije, ali ocito nece skoditi svakako da se uzima. svakako super da ste pokrivene i s te strane. ja ga jos nisam vadila, ali nisam nikad ni tako smeđarenja imala.. iako mi lutealna faza nikad ne traje koliko bi trebala, vidjet cemo iduci ciklus na klomifenu mozda ga i odem izvadit.
A i ja sam bila kao skepticna kako se to prvo ne provjeri vađenjem krvi…
Al ocito je u praksi dokazano da funkcionira🤷🏼♀️
Da te bar za nesto ne maltretiraju sa dodatnih sto pretraga😂
Iako ona je meni rekla da uzimam terapiju tako 3mj pa cemo vidit sta dalje, predpostavljan u slucaju da nije djelovalo ili nesto…
Sortiraj odgovore
Najstariji