Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Xoxo23
    11. Svibanj 2024. 19:28

Koliko sam skužila sve ste tu negdi otprilike u sličnim danima 🥰 nadam se da će bit more pozitivnih 😁😁😍😍😍😍 

30yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔

djetelina13
    11. Svibanj 2024. 23:18

eni233

djetelina13

eni233

djetelina13

Hvala vam cure na odgovorima. Sad mi se u glavi vrti pitanje dal E.coli moze utjecati na začeće, tj.dal sprečava da dode do začeća 🥴 poslat cu mail odmah u ponedjeljak doktorici da mi javi mogu li vec sad krenuti s antibiotikom i kasnije cu nastaviti s d-manozom. Lunolina hvala ti 🙂

Pa svaka baketrija može utjecati na plodnost. A E.coli jako loše utjece na sperimije, smanjuje njihovu pokretljivost . Tako da se treba rjesiti beštije čim prije !

Eni hvala ti. Ma ta beštija me sad baš naljutila ali rijesit cemo ju. Trebao bi i MM ici napraviti bris jel tako jer možda ju i on ima, pa su zato i njegovi spermiji manje pokretni nego sta bi trebali biti. Možda u tome leži problem. Plus kad i dodu na mjesto gdje bi trebli doci, moja E.coli ih jos vise uspori 🥴 ali doktorica mi nije rekla ništa za njega. Pitat cu ju u ponedjeljak moze li i on izvaditi briseve

Ne treba , tvoja gink će napisati pismo preporuke i za njega i onda on stim papirom mora ici kod svoje doktorice i on će isto tako morat piti antibiotik .

Hvalaaaa ti . Znaci ako sam dobro shvatila, dat ce mu antibiotik bez da radi bris ? Jer je velika vjerojatnost da ju je dobio od mene. 

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

• BikMik
    12. Svibanj 2024. 00:12

Freya, Eni, hvala vam sto pitate za mene ❤️❤️❤️
    Prvo krajem januara operacija sa diagnozom endometrioza, onda neuspjeli ET, pa otkazani FET, izmednu toga uzasni napadi migrene. Nisam mogla vise, bila sam stvarno dosta losa, sklonila sam se od svega dvije sedmice i otisla roditeljima i jela i pila i partijala danima 😅. U petak imam novi UZ za FET, idem u nove pobjede i nadam se najboljem 🍀❤️.
    Procitala sam letimicno samo sviju, zelim svima puno srece i znajte, sve ce biti ok na kraju 🤗❤️🍀

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• eni233
    12. Svibanj 2024. 09:25

djetelina13

eni233

djetelina13

eni233

djetelina13

Hvala vam cure na odgovorima. Sad mi se u glavi vrti pitanje dal E.coli moze utjecati na začeće, tj.dal sprečava da dode do začeća 🥴 poslat cu mail odmah u ponedjeljak doktorici da mi javi mogu li vec sad krenuti s antibiotikom i kasnije cu nastaviti s d-manozom. Lunolina hvala ti 🙂

Pa svaka baketrija može utjecati na plodnost. A E.coli jako loše utjece na sperimije, smanjuje njihovu pokretljivost . Tako da se treba rjesiti beštije čim prije !

Eni hvala ti. Ma ta beštija me sad baš naljutila ali rijesit cemo ju. Trebao bi i MM ici napraviti bris jel tako jer možda ju i on ima, pa su zato i njegovi spermiji manje pokretni nego sta bi trebali biti. Možda u tome leži problem. Plus kad i dodu na mjesto gdje bi trebli doci, moja E.coli ih jos vise uspori 🥴 ali doktorica mi nije rekla ništa za njega. Pitat cu ju u ponedjeljak moze li i on izvaditi briseve

Ne treba , tvoja gink će napisati pismo preporuke i za njega i onda on stim papirom mora ici kod svoje doktorice i on će isto tako morat piti antibiotik .

Hvalaaaa ti . Znaci ako sam dobro shvatila, dat ce mu antibiotik bez da radi bris ? Jer je velika vjerojatnost da ju je dobio od mene.

Da, ne mora on nužno niti imati . Ali svjedno mora trošiti antibiotik jer je tebi nađena a imate i imali ste odnose, ne zna se tko je kome prenio to je samo
    Pretpostavka . Kad zoveš ginekologicu će ti sve objasniti . Ja sam dobila ovako budem probala staviti ako nađem pismo . 

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

• eni233
    12. Svibanj 2024. 09:32

Evo djetelina tako bi trebala dobiti i onda on stim kod svoje doktorice opće prakse https://ibb.co/PQ93Cnb , nikakave briseve ne mora raditi . Jedino ako budete na potpomognutu išli onda ce morati napraviti urinokulturu i ejakulat mikrobiološki , hormone , spermiograma dva obavezno i markere hepatitisa

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

djetelina13
    12. Svibanj 2024. 09:43

eni233

Evo djetelina tako bi trebala dobiti i onda on stim kod svoje doktorice opće praksehttps://ibb.co/PQ93Cnb, nikakave briseve ne mora raditi . Jedino ako budete na potpomognutu išli onda ce morati napraviti urinokulturu i ejakulat mikrobiološki , hormone , spermiograma dva obavezno i markere hepatitisa

Odlicno. Hvala ti punooooo Eni 😀

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

• freyaa
    12. Svibanj 2024. 11:38

BikMik

Prvo krajem januara operacija sa diagnozom endometrioza, onda neuspjeli ET, pa otkazani FET, izmednu toga uzasni napadi migrene. Nisam mogla vise, bila sam stvarno dosta losa, sklonila sam se od svega dvije sedmice i otisla roditeljima i jela i pila i partijala danima 😅. U petak imam novi UZ za FET, idem u nove pobjede i nadam se najboljem 🍀❤️.
    Procitala sam letimicno samo sviju, zelim svima puno srece i znajte, sve ce biti ok na kraju 🤗❤️🍀

Sretno, cuvaj se, javi nam kako sve prodje.. ❤

• BikMik
    12. Svibanj 2024. 13:23

freyaa

BikMik

Sretno, cuvaj se, javi nam kako sve prodje.. ❤

Hocu, hvala, ma opet kod mene probpemcica. Ujeo me krpelj i budim se sa prehladom i upalom krajnika, oka nisam sklopila kako ne mogu gutati. Ali sta je tu je ❤️

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• Mia65
    12. Svibanj 2024. 15:06

Bok cure,
    Zadnja menstruacija bila je 1.4. do sada nisam dobila novu.
    Ovulacija je potvrda sa trakicama 20. dan ciklusa. Sto znaci da bi trebala dobiti menstruaciju 4.5.2024. 
    Test sam radila 8.5. i bio je negativan. 
    Cekat cu sutra prvi jutarnji urin i ponovno se testirati i onda nazvat doktoricu. Nazalost nemam nikakvih posebnih simptoma trudnoce. Mala bol u grudima i mozda tu i tamo neki blagi grcic ali mislim da je to vise umisljeno.
    Do sada mi menstruacije nikad nisu kasnile, strah me ne daj Boze jeli postoji mogucnost vanmaternicne. 
    Imate li mozda neka iskustva sa ovakvim situacijama….bas me strah pojeo 😵‍💫😔

Xoxo23
    12. Svibanj 2024. 19:42

Mia65

Bok cure,
    Zadnja menstruacija bila je 1.4. do sada nisam dobila novu.
    Ovulacija je potvrda sa trakicama 20. dan ciklusa. Sto znaci da bi trebala dobiti menstruaciju 4.5.2024.
    Test sam radila 8.5. i bio je negativan.
    Cekat cu sutra prvi jutarnji urin i ponovno se testirati i onda nazvat doktoricu. Nazalost nemam nikakvih posebnih simptoma trudnoce. Mala bol u grudima i mozda tu i tamo neki blagi grcic ali mislim da je to vise umisljeno.
    Do sada mi menstruacije nikad nisu kasnile, strah me ne daj Boze jeli postoji mogucnost vanmaternicne.
    Imate li mozda neka iskustva sa ovakvim situacijama….bas me strah pojeo 😵‍💫😔

Trakice ti nisu potvrda ovulacije nju možeš potvrdit samo bazalnom ili uzv, šta se tiče vanmaternicne test bi ti bio pozitivan da se radi o njoj, ponovi ponovo test možda je bilo rano za test i sretno 👌🥰

30yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI