Hvala vam cure na odgovorima. Sad mi se u glavi vrti pitanje dal E.coli moze utjecati na začeće, tj.dal sprečava da dode do začeća 🥴 poslat cu mail odmah u ponedjeljak doktorici da mi javi mogu li vec sad krenuti s antibiotikom i kasnije cu nastaviti s d-manozom. Lunolina hvala ti 🙂
Hej, za e.coli jako dobar preparat je dmanoza od Jadromela -ono što je bitno da se uz nju NE pije čaj od brusnice. Dmanoza je sigurna i za trudnice u većim količinama, ja sam pila 8 na dan. Govorim za taj brend, za ostale ne mogu garantirati.
E.coli može utjecati na plodnost i začeće, odbija implantaciju zametka. Svakako i antibiotik popiti, a uz dmanozu uzimati mnoooogo vode jer se bakterije trebaju ispišati.
Draga Simbalija hvala ti puno. Od danas sam krenula piti antibiotik Efox i uz to probiotik omnibiotik flora plus. Nakon potrosenog antibiotika cu piti d manozu. I nju sam vec kupila. Samo da je se rijesim. Valjda hocu.
Nisu krenuli s postupcima ali rade samo HSSG a na IUI bi me poslali u Pulu. Ali sad moram sad prvo rijesiti tu beštiju pa tek onda na HSSG
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Djetelina hvala ti na odgovoru, nama su konzultacije drugi tjedan, onda će nam vjerojatno reći da čekamo jesen. Tužno, ali što je tu je. Ti si iz Istre pa su ti preporučili Pulu? Meni to svakako nije opcija..
Držim fige da beštija brzo odleprša, svakako i dragom daj dmanozu, ne može odmoći.
Queeqa mislim da je um svima nama poljuljan od želje, ja sam zadnji mjesec imala sve simptome trudnoće, bolne grudi (koje su bolne samo i jedino u trudnoćama), osjećaj mučnine, brz rad srca (isto samo u trudnoćama), potreba za kiselom hranom i glavobolja. Bila sam 4 puta trudna i svi ti simptomi su bili prisutni i nemam ih u pmsu, ali eto, menga došla u minutu točna.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Ajme žene , tolko mi je žao kolko se sve tu borimo za trudnoću pa nas neide pa neide, a pročitam članak kako je žena dva sata staru bacila u kantu za smeće , život jebeno nije fer!!! Evo duša me boliiiii , ja bi rado uzela tu bebu da mi je itko pokloni 😭😭😭 pošto je ta žena iz nezmam kojih razloga tako postupila .. ma baš sam se rasužila evo 😭😭😭

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Imam uredne cikluse. Ovo mi je 4 put ili ciklus kako ono zovu folikulometrije.
Prosla folikulometrije to jeste 3 koja je bila, dobila sam M trajala je dva dana (inace mi traje 3 dana) ali ova je bas cudna bila, test negativan bio, jesam se ja lose osjecala nesto, ali sve sam pridavala M.Tad nije mogao nista da vidi…
I danas na pregledu na novom ovom 4-tom nije mi rekao da je bila O ii samo mi je rekao utrogestan vaginalete 2x1 i iduca M ce ti sigurno izostati, uradi test 31-og.
Kuzim da , ali malo je neodgovorno od njega da tako tvrdi, to može se nadati najboljem ishodu a ne može sa sigurnoscu tvrditi , evo ja ti od srca želim da bude na kraju trudnoća ❤️❤️
.
.
Xoxocekam mengu sad i krecemo , trebala bi je dobiti 20.5 i onda krecrm od 3.dc do 7dc sa letrozolom i onda 9dc folikulometrija i onda vec kako ide 🥰
ajde super još malo 🥰😍 postoji li šansa za ovaj ciklus ? jesi bila i ovaj na letrozolu ?
Ne nisam bila na hormonima uopće , uglv jako malo smo pokrili jer sam dobila gljivičnu infekciju pred ovulaciju pa sad danas imam zadnju vaginaletu za staviti i nadam se da mi se nece vratiti pa da mi insemimacija propadne 😱😱😱 baš sam sad malo u strahu . Tak da mislim da nema šanse nikakve s obzirom na sve . Al nema veze tako je moralo biti samo se nadam da mi nece se vratiti je svrbež je užasan 🤣🤣🤣 znaci ja to ne mogu podnjeti
Nadam se i ja da se neće vratit 🤞🏼🤣 a jadne mi šta sve prolazimo ka žene u životima 😩 sretno da sve prođe kako treba ! ❤️❤️
Hvala i ja se nadam
🤞🤞🤞 u
Kojoj si ti fazi ?
Ja mislim da mi je danas O. Od jučer su mi trakice tamne ko noć 🤣 nisu mi nikad takve bile i nije mi lh bia povišen konstanto nego u jedan dan rast. Ona mi je rekla u petak da će bit ned/pon O i da počnem danas sa utrogestanom ali mislim da bi bilo pametno da sutra navečer tek krenem .. jer mislim da mi je O tek danas sad nisan pametna ..
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔
Imam uredne cikluse. Ovo mi je 4 put ili ciklus kako ono zovu folikulometrije.
Prosla folikulometrije to jeste 3 koja je bila, dobila sam M trajala je dva dana (inace mi traje 3 dana) ali ova je bas cudna bila, test negativan bio, jesam se ja lose osjecala nesto, ali sve sam pridavala M.Tad nije mogao nista da vidi…
I danas na pregledu na novom ovom 4-tom nije mi rekao da je bila O ii samo mi je rekao utrogestan vaginalete 2x1 i iduca M ce ti sigurno izostati, uradi test 31-og.
Kuzim da , ali malo je neodgovorno od njega da tako tvrdi, to može se nadati najboljem ishodu a ne može sa sigurnoscu tvrditi , evo ja ti od srca želim da bude na kraju trudnoća ❤️❤️
.
.
Xoxocekam mengu sad i krecemo , trebala bi je dobiti 20.5 i onda krecrm od 3.dc do 7dc sa letrozolom i onda 9dc folikulometrija i onda vec kako ide 🥰
ajde super još malo 🥰😍 postoji li šansa za ovaj ciklus ? jesi bila i ovaj na letrozolu ?
Ne nisam bila na hormonima uopće , uglv jako malo smo pokrili jer sam dobila gljivičnu infekciju pred ovulaciju pa sad danas imam zadnju vaginaletu za staviti i nadam se da mi se nece vratiti pa da mi insemimacija propadne 😱😱😱 baš sam sad malo u strahu . Tak da mislim da nema šanse nikakve s obzirom na sve . Al nema veze tako je moralo biti samo se nadam da mi nece se vratiti je svrbež je užasan 🤣🤣🤣 znaci ja to ne mogu podnjeti
Nadam se i ja da se neće vratit 🤞🏼🤣 a jadne mi šta sve prolazimo ka žene u životima 😩 sretno da sve prođe kako treba ! ❤️❤️
Hvala i ja se nadam
🤞🤞🤞 u
Kojoj si ti fazi ?
Ja mislim da mi je danas O. Od jučer su mi trakice tamne ko noć 🤣 nisu mi nikad takve bile i nije mi lh bia povišen konstanto nego u jedan dan rast. Ona mi je rekla u petak da će bit ned/pon O i da počnem danas sa utrogestanom ali mislim da bi bilo pametno da sutra navečer tek krenem .. jer mislim da mi je O tek danas sad nisan pametna ..
Si mjeriš temp? Bar da znaš da ti je prošla ?

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
vezano za ovo šta si napisala točno je to meni prošlo kroz glavu.. mi bi sve dale za tu bebicu.. ja ne znan samo di je duša ostala pa mogla je bilo di na vidljivo ostavit ispred bolnice ili tako nešto 😩😌😌
queeqa normalno da idete dalje .. ❤️❤️
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔
eni jesam, nije prošla mislim da je danas jer su mi jučer bili ti testovi. Jutros sam imala drop u temperaturi dobar tako da sam uvjerena da će sutra tempica skočiti i da je ovo danas O.. pokrili smo pet dana i umrli 🤣🤣 mislim se bili još danas ili je ovo dovoljno
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
Djetelina hvala ti na odgovoru, nama su konzultacije drugi tjedan, onda će nam vjerojatno reći da čekamo jesen. Tužno, ali što je tu je. Ti si iz Istre pa su ti preporučili Pulu? Meni to svakako nije opcija..
Držim fige da beštija brzo odleprša, svakako i dragom daj dmanozu, ne može odmoći.
Queeqa mislim da je um svima nama poljuljan od želje, ja sam zadnji mjesec imala sve simptome trudnoće, bolne grudi (koje su bolne samo i jedino u trudnoćama), osjećaj mučnine, brz rad srca (isto samo u trudnoćama), potreba za kiselom hranom i glavobolja. Bila sam 4 puta trudna i svi ti simptomi su bili prisutni i nemam ih u pmsu, ali eto, menga došla u minutu točna.
Simbalija nene ja sam iz Rijeke ali je rekla kao u smislu ako ne mozemo cekati da ce bas poslati u Pulu. Iako to je rekla na pretproslim konzultacijama pa sam ju ja tad na zadnjima podsjetila pa je kao rekla.. a da da moze Pula. Nije bila bas odusevljena. Ali ja bi isla u Pulu.
Jesi ti kod dr. Smajle?
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
djetelina nadam se da ce ti antibiotik pomoci i da ces cim prije ponoviti nalaze i dobiti zeleno svjetlo za hsg
eni koje si vaginalete koristila za gljivicu ?
xoxo stavila sam i ja prije neki dan sliku svojih LH trakica, doduse prvi put sam kupila mullerove jer su mi hitno trebale, ali nikad tamnije nisu bile zelim ti puno srece
ja bi ti za svaki slucaj pokrila jos i danas i sutra. meni je dr nakon IUI savjetovao pokrivanje isti dan i jos sutradan.
queeqa razumijem te s tim simptomima, rekla sam necu nista pratit, pa osjetim cudne bolove koje prije nisam, pa se ponadam , pa kazem sama sebi ne umisljaj moze biti samo probava i naravno da idemo dalje, jedva cekamo
simbalija nisam tebe upratila koja je tvoja prica ako imas volje natipkati ?

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
djetelina nadam se da ce ti antibiotik pomoci i da ces cim prije ponoviti nalaze i dobiti zeleno svjetlo za hsgeni koje si vaginalete koristila za gljivicu ?
xoxo stavila sam i ja prije neki dan sliku svojih LH trakica, doduse prvi put sam kupila mullerove jer su mi hitno trebale, ali nikad tamnije nisu bilezelim ti puno srece
ja bi ti za svaki slucaj pokrila jos i danas i sutra. meni je dr nakon IUI savjetovao pokrivanje isti dan i jos sutradan.
queeqa razumijem te s tim simptomima, rekla sam necu nista pratit, pa osjetim cudne bolove koje prije nisam, pa se ponadam , pa kazem sama sebi ne umisljaj moze biti samo probavai naravno da idemo dalje, jedva cekamo
simbalija nisam tebe upratila koja je tvoja prica ako imas volje natipkati ?
Kawa hvala ti. Nadam se i ja stvarno. I nekako se nadam da je ta bakterija kriva sta u 9 mjeseci nismo uspjeli zatrudniti. Plus relano spojilo se sa lošim spermiogramom.
Sta ces ti na kraju? Ici na jos 3 inseminacije ili ces ici s nečim konkretnijim?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji