Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kawa
    11. Svibanj 2024. 08:33

xoxo sretno u pokrivanju 
    bebolina bolje da je doktor realan , ali isto mislim da ces ti biti u tih 5%  sretno s nalazima, da bude sve ok 
    djetelina cure su ti sve napisale, ja sam escherihiju rijesila jednom turom antibiotika i nije se vracala, vise problema mi je stvarala ureaplazma. drzim fige da je se brzo rijesis 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

djetelina13
    11. Svibanj 2024. 09:48

Hvala vam cure na odgovorima. Sad mi se u glavi vrti pitanje dal E.coli moze utjecati na začeće, tj.dal sprečava da dode do začeća 🥴 poslat cu mail odmah u ponedjeljak doktorici da mi javi mogu li vec sad krenuti s antibiotikom i kasnije cu nastaviti s d-manozom. Lunolina hvala ti 🙂

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

• eni233
    11. Svibanj 2024. 09:59

Bebolina2024

Xoxo23

Evo mene sa folikulo, danas je endometrij 8mm, imamo jedan lijepi folikulic i pretpostavlja se da će O u ned/pon. Dobila sam utriće ovaj put ne duphaston. Ne znan sad veličinu od svega sam zab šta mi je rekla koliki je 😅 ugl to je to od folikulo za ovaj mjesec, u slučaju ne uspjeha idemo još jedan ciklus sa klomifenom 🙈☺️

🤞🤞 da taj jedan bude dovoljan i onaj pravi.
    queeqa stigne tu još biti plusić. Sretno! Lijepo se odmori i opusti 🍷🍹🍸🍾
    Freya drago mi je što se vidi da je u maternici. Neka sve ide dalje uredno i da se možeš opustiti i uživati u trudnoći. 😘
    .
    Bila sam u Repromedu na konzultacijama, dobili smo ni 5% šanse za uspjeh. Moram izvaditi krv da vidi malo štitnjaču i ako je sve ok on kaže da možemo odmah krenuti sa sljedećim ciklusom.

Draga Bebolina  nadam se da će Vam ovaj ciklus npokon biti dobitan jer stvarno zaslužujete kao i svaka žena na ovom forumu i sve ostale koje mole i žele postati majke ❤️🙏
     Nema veze što je 5% i da je 0.001 % šanse čuda se uvijek događaju a možda je tvoje čudo uskoro tu ❤️🥰🥰🥰🥰🫀 tako da glavu gore i sve će biti dobro i vjerujem da ćete uspjeti💪😘

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

• eni233
    11. Svibanj 2024. 10:04

djetelina13

Hvala vam cure na odgovorima. Sad mi se u glavi vrti pitanje dal E.coli moze utjecati na začeće, tj.dal sprečava da dode do začeća 🥴 poslat cu mail odmah u ponedjeljak doktorici da mi javi mogu li vec sad krenuti s antibiotikom i kasnije cu nastaviti s d-manozom. Lunolina hvala ti 🙂

Pa svaka baketrija može utjecati na plodnost. A E.coli jako loše utjece na sperimije, smanjuje njihovu pokretljivost . Tako da se treba rjesiti beštije čim prije !

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    👨35
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

djetelina13
    11. Svibanj 2024. 10:31

eni233

djetelina13

Pa svaka baketrija može utjecati na plodnost. A E.coli jako loše utjece na sperimije, smanjuje njihovu pokretljivost . Tako da se treba rjesiti beštije čim prije !

Eni hvala ti. Ma ta beštija me sad baš naljutila ali rijesit cemo ju. Trebao bi i MM ici napraviti bris jel tako jer možda ju i on ima, pa su zato i njegovi spermiji manje pokretni nego sta bi trebali biti. Možda u tome leži problem. Plus kad i dodu na mjesto gdje bi trebli doci, moja E.coli ih jos vise uspori 🥴 ali doktorica mi nije rekla ništa za njega. Pitat cu ju u ponedjeljak moze li i on izvaditi briseve

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

• eni233
    11. Svibanj 2024. 10:39

djetelina13

eni233

djetelina13

Eni hvala ti. Ma ta beštija me sad baš naljutila ali rijesit cemo ju. Trebao bi i MM ici napraviti bris jel tako jer možda ju i on ima, pa su zato i njegovi spermiji manje pokretni nego sta bi trebali biti. Možda u tome leži problem. Plus kad i dodu na mjesto gdje bi trebli doci, moja E.coli ih jos vise uspori 🥴 ali doktorica mi nije rekla ništa za njega. Pitat cu ju u ponedjeljak moze li i on izvaditi briseve

Ne treba , tvoja gink će napisati pismo preporuke i za njega i onda on stim papirom mora ici kod svoje doktorice i on će isto tako morat piti antibiotik . 

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    👨35
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

• Blackie.
    11. Svibanj 2024. 13:12

freyaa

Blackie.

Queeqadraga kod mene i dalje status “nista”. Danas prijepodne me par puta bas gadno zasarafilo u trbuhu ali mislim da je bilo previsoko da bi to pripisala icemu osim probavi😅Ja sam isto prosli put simptome tek nakon pozitivnog testa povezala. Isto nenormalan umor (a ja sam umorna skoro stalno ali ovo je bilo bas van kategorije) i cice uzasno bolne i vece nego ikad. Sad stvarno bas nista i dalje, evo danas 7 dpo🤷‍♀️Test cu eventualno u ponedjeljak. Veselim se tvojim vijestima u petak🤞🥰🥰

Lunolinasretnooo i navijamo za plusic!🤞🤞🤞

Freyajavi nam kako je prosao pregled🙏🏻

Joojenizao mi je zbog gljive🙄ali drago mi je da te humor nije napustio😂😂

Ja sam bukvalno prespavala dan, toliko mi je nizak pritisak.. Gestacijski mesak je vidljiv u maternici, Bogu hvala, lijevo je bila ovulacija gdje mi je neprohodan jajovod, veliko mi je zuto tijelo, pa vrši pritisak i misli da su bolovi zbog toga, plus tu su mi oziljci od laparoskopije. Za 15 dan uzv da vidimo da li je plod tu. Mogu reći da sam mnogo mirnija.

Eh cure ne znam da li sam Vam rekla, ali ja sam ovaj zadnji ciklus nesto drugacije radila, isla sam na akupunkturu za plodnost i jedan tretman pred ovulaciju radila mi je cupping na suho, i ovulacija je bila preluda, dva dana nisam mogla sjediti na poslu, ne znam da li je od toga ili sta ili se jednostavno tako desilo..

Diivno cestitam 💞💞
    Sretno dalje!

• Blackie.
    11. Svibanj 2024. 13:16

Queeqa nadamo se najljepsim vijestima u utorak! Odmori se za vikend 😘

Xoxo sretno ovaj ciklus! 

Bebolina iskreno se nadam da ulazite u ovih 5% statistike 🤞🤞

Ja prijavljujem neko bockanje s lijeve strane nisko. Danas i jucer navecer par puta. Danas sam 10dpo, u pon ili utorak planiram test. 

Bebolina2024
    11. Svibanj 2024. 14:15

Hvala cure svima na podršci.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Xoxo23
    11. Svibanj 2024. 19:27

Blackie.

Queeqanadamo se najljepsim vijestima u utorak! Odmori se za vikend😘

Xoxosretno ovaj ciklus!

Bebolinaiskreno se nadam da ulazite u ovih 5% statistike🤞🤞

Ja prijavljujem neko bockanje s lijeve strane nisko. Danas i jucer navecer par puta. Danas sam 10dpo, u pon ili utorak planiram test.

Ajde javljaj nam onda odma rezultat nadam se da je to to 🤞🏼❤️ 

Bebolina ❤️❤️

30yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI