Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Xoxo23
    04. Svibanj 2024. 08:09

suncokret38

alsuncokret14

Cure gdje nam je suncokret i ona je krenula na folikulometriju ja mislim 🙂

Hvala ti draga sto si me se sjetila..vjerno sve pratim i citam.. ja sam prošla dva ciklusa na klomifenu i nista..dobro me dotuklo.. ginek.sad preporučila mj pauze pa da nakon nalaza krenemo s inseminacijom..a u mojim godinama nezz ima li smisla to i pokušavati.. vratila sam se vrkuti, mozda cu i dva mj sacekati dok se posložim u glavi.. tebi i svim ostalim curama želim puno sreće u pokusavanjima, citam vas

Da li je došlo do O sa klomifenom i jesi prije klomifena imala O ? 

30yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔

• Aretat1
    04. Svibanj 2024. 09:10

Caoo curke, sretnooo svima sto cekaju ovulaaciju i vrijeme za testove, da ovaj mjesec bude dobitni 😁

Sta mislite da li da radim jos jednu betu? 😤

• Aretat1
    04. Svibanj 2024. 11:44

Uradila, 262 danas ❤️

• Aretat1
    04. Svibanj 2024. 13:25

suncokret38

Aretat1

Uradila, 262 danas ❤️

Čestitam, super bas ☺

Hvalaa ❤️ 

Necu vise testirati naruciti cu se ginekologu sa 6 sedmica i to je to pa cemo vidjeti ❤️

Bebolina2024
    04. Svibanj 2024. 14:34

Aretat1

suncokret38

Aretat1

Uradila, 262 danas ❤️

Čestitam, super bas ☺

Hvalaa ❤️

Necu vise testirati naruciti cu se ginekologu sa 6 sedmica i to je to pa cemo vidjeti ❤️

Čestitam 🎊🎉🥳

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Lunolina
    04. Svibanj 2024. 16:39

Aretat cestitam!! Neka je uredna i skolska trudnoca!
    Tratincice, pa cestiiitam! Kao da si jucer javila da si trudna🥹🥹 presretna sam zbog tebe🩷❤️
    Amarila ja sam pila sok od cikle i jela ananas i meni se endometrij lijepo zaebljao☺️
    Freyaaa pa cestitaaam! 😍😍 nema me neko vrijeme, vratim se, a kad ono more prekrasnih vijesti🥰🥰🥰
    .
    Ja sam se prebacila malo na drugu temu, ali na ovoj temi sam ‘doma’🥰
    Danas sam u poliklinici upoznala curu s foruma, to mi je bilo jako fora🥰 ne znam sto sam zadnje pisala pa ajmo u kratko - isla sam stimulaciju, imali smo 20 folikula, 10 stanica, 4 oplođene, 1 je odustala odmah 1. dan i ostali smo na 3, 1 smo vratili, a ove 2 su odustale. Na zalost ni mrva u meni se nije primila.
    Odmah ciklus iza (dakle ovaj sad) smo isli u prirodni postupak, pratili smo 1 folikulic i njega danas aspirirali - cijeli postupak sam plakala jer sam bas pod stresom od svega. Bas mi je sve ovo previse…no, na stranu kukanje, imamo stanicu! 🥳❤️🥰 Sad molim Boga da se mrva oplodi. Daj Boze da se oplodi i da pozivi do transfera i da ju vratimo gdje joj je mjesto i neka se zadrzi 9 mjeseci🩷 ne daj Boze da ne uspijemo, stavljamo do kraja kolovoza cijelu ovu pricu na pauzu, nikakve trakice, toplomjeri, folikulometrije i ciljani odnosi.
    Vama svima zelim puno srece i da mi sve do kraja ljeta budete trudne❤️🤰🏼

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• dasii
    04. Svibanj 2024. 17:36

Pozdrav svima! 
    Zanima me jel neka od vas na prirodnom ciklusu imala stimulaciju injekcijom ovitrelle ? 
    Ako je može li mi reći kakve su šanse za trudnoću? 
    Naime 2,5 godine pokusavamo, prirodno sam tesko ostala trudna ali ipak jesam 2 puta i oba puta izgubila trudnoce do 10 tt. Posto su svi doktori digli ruke od mene i moje situacije otisla sam privatno kod ginekologa te mi je pratio folikulometriju predlozio stimulaciju ovitrellom danas sam ju primila oko 9 ujutro. Rekao je da imam 36h vremena za odnos i da ga tempiramo za sutra ili preksutra, ali mi smo to odmah danas obavili za svaki slucaj. Nisam se do sad susrela s tom injekcijom iako mi ginekolog skroz govori da je to sad to i da ce do trudnoce sigurno doci, ja nekako nisam uvjerena niti previse uzbudena jer se bojim nadati  da se ne razocaram previse. 

🧔🏻‍♂️36 👩30
    🏁 01/2022
    ➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
    ➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
    📃 normozoospermia
    📃 kariogrami uredni
    📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
    📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
    📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
    ➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
    1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌
    6,7,8 mj pauza od ET-a
    ➕29.08 spontana trudnoća

Lunolina
    04. Svibanj 2024. 18:55

Draga Doram Ovitrelle ti je stoperica. Ona osigurava da do ovulacije dodje. Slobodno ti i nakon tih 36 sati imaj odnose taj dan. Meni ti obicno nakon stoperice (Ovitrelle-a) ovulacija bude za 40ak sati, a nakon ovulacije ti jajna stanica zivo 24 sata. Dakle samo navali sljedecih 60ak sati od stoperice dakle danas, sutra i prekosutra ☺️ sretno! Neka se oplodi i neka ostane sljedecih 9 mjeseci kod tebe u busici🥰

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• freyaa
    04. Svibanj 2024. 19:10

Aretat1

Uradila, 262 danas ❤️

Odlicno, I ja sam jucer ponovila, bila je 300, razmisljam da li i trecu da izvadim.. sretno 🥰

• freyaa
    04. Svibanj 2024. 19:12

Lunolina

Aretat cestitam!! Neka je uredna i skolska trudnoca!
    Tratincice, pa cestiiitam! Kao da si jucer javila da si trudna🥹🥹presretna sam zbog tebe🩷❤️
    Amarila ja sam pila sok od cikle i jela ananas i meni se endometrij lijepo zaebljao☺️
    Freyaaa pa cestitaaam!😍😍nema me neko vrijeme, vratim se, a kad ono more prekrasnih vijesti🥰🥰🥰
    .
    Ja sam se prebacila malo na drugu temu, ali na ovoj temi sam ‘doma’🥰
    Danas sam u poliklinici upoznala curu s foruma, to mi je bilo jako fora🥰ne znam sto sam zadnje pisala pa ajmo u kratko - isla sam stimulaciju, imali smo 20 folikula, 10 stanica, 4 oplođene, 1 je odustala odmah 1. dan i ostali smo na 3, 1 smo vratili, a ove 2 su odustale. Na zalost ni mrva u meni se nije primila.
    Odmah ciklus iza (dakle ovaj sad) smo isli u prirodni postupak, pratili smo 1 folikulic i njega danas aspirirali - cijeli postupak sam plakala jer sam bas pod stresom od svega. Bas mi je sve ovo previse…no, na stranu kukanje, imamo stanicu!🥳❤️🥰Sad molim Boga da se mrva oplodi. Daj Boze da se oplodi i da pozivi do transfera i da ju vratimo gdje joj je mjesto i neka se zadrzi 9 mjeseci🩷ne daj Boze da ne uspijemo, stavljamo do kraja kolovoza cijelu ovu pricu na pauzu, nikakve trakice, toplomjeri, folikulometrije i ciljani odnosi.
    Vama svima zelim puno srece i da mi sve do kraja ljeta budete trudne❤️🤰🏼

Hvala ti, a vjerujes li da si mi danas pala na pamet, gdje si, kako si.. Sretno, javljaj novosti, oplodit ce se sigurno.. ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI