https://ibb.co/XLvmX0h
Kod mene nikako pa nikako peak, pa opet izgleda da sam ga propustila dok sam bila na poslu.
Jučer ujutro temp bila 35.87 i danas drastično skočila na 36.47. Jučer sam napravila 4 trakice, prva oko 11 je bila 0.17, oko 13.30 0.30, 17:30 0.18 i oko 20 pak 0.24. Po ovoj temp bi bilo da je O nastupila a i bolove dosta osjećam tako da svakako mislim da nema potrebe više za trakicama.
Mamy možda da u toku dana ponoviš test jer možda ovaj nije ispravan.
Možeš nam ga slikati da vidimo.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Kod mene nikako pa nikako peak, pa opet izgleda da sam ga propustila dok sam bila na poslu.
Jučer ujutro temp bila 35.87 i danas drastično skočila na 36.47. Jučer sam napravila 4 trakice, prva oko 11 je bila 0.17, oko 13.30 0.30, 17:30 0.18 i oko 20 pak 0.24. Po ovoj temp bi bilo da je O nastupila a i bolove dosta osjećam tako da svakako mislim da nema potrebe više za trakicama.
https://ibb.co/VNTZ2Cm
Ma ništa od toga pokazalo bi se 😞😞😞 idemo dalje
Baš je teško s tako kratkim peakom pratiti ovulaciju Nadam se da ćete uspjeti pokriti!
Po bazalnoj bih ja rekla da je ovulacija bila, osim ako si uhvatila neku prehladicu. Ja isto nisam nikad uspjela uhvatiti peak, osim sad kad sam dobila štopericu, onda je baš bio pikčina.
Mene od jučer od inseminacije ubija lijevi jajnik, jedva hodam. Ne znam jel oni ubrizgavaju tu pročišćenu spermu baš u jajovod onog jajnika koji će otpustiti jajnu stanicu, nemam drugogo objašnjenja za ove bolove
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Baš je teško s tako kratkim peakom pratiti ovulacijuNadam se da ćete uspjeti pokriti!
Po bazalnoj bih ja rekla da je ovulacija bila, osim ako si uhvatila neku prehladicu. Ja isto nisam nikad uspjela uhvatiti peak, osim sad kad sam dobila štopericu, onda je baš bio pikčina.
Mene od jučer od inseminacije ubija lijevi jajnik, jedva hodam. Ne znam jel oni ubrizgavaju tu pročišćenu spermu baš u jajovod onog jajnika koji će otpustiti jajnu stanicu, nemam drugogo objašnjenja za ove bolove
Nisam prehlađena, skroz sam zdrava.
Pokrili smo prije koji dan (jer sam mislila da će ipak koji dan prije O a ne 16.dc), sinoć isto i budemo još danas (valjda će muž uspjeti).
Cure žao mi je zbog negativnih testića. Nadam se da će uskoro krenuti na temi pozitivan niz testića. Ovo je zadnji mjesec da ostanemo trudne ako želimo roditi u 2024., taman bi dobro bilo za Božić 2024. dobiti predivan poklon 💐💙💗
08/24 spontani pobačaj
Bebolina sva sreca sto mjeris temperaturu pa mozes tako ‘prevariti’ sistem. Nadam se da vam postupak nece ni trebati i da ces prirodno ostati trudna🥰
.
Mamy & Medy zao mi je zbog negativnih testova ☹️
.
Ja prijavljujem 1. dc, u nedjelju krecem s Femarom pa cemo vidjeti kako ce to ici, u cetvrtak 7.3. idem na UZV da vidimo kad ce biti inseminacija. Svakako nakon iseminacije uzimam bolovanje obzirom na mobing na poslu pa nema smisla trositi novce na postupke, a pritom ih na poslu ‘ponistavati’ stresom.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
xoxo sretno na spermio, to je prvi put da ga radite?
lunolina hvala ti na savjetu, osobno isto uvijek posežem za prirodnim rješenjima ali nekako sam za to dolje područje dosad bila oprezna. evo uzela sam lactogyn sinoc pa cemo vidjet oce pomoc, dalje bih preventivno mogla s tamponom nastavit.
Zelim ti puno srece s ovim ciklusom jel ti prosli ciklus bio prirodni samo uz stopericu ili si isto uzimala lijekove za izazivanje o ?
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Hvala Lunolina, Kawa i sve ostale cure.
Kawa mene u postupku isto uhvatilo nešto dolje isto sam uzela Lactogyn po preporuci cura ovdje i još mi ginekolog pustio vaginalete.
Lunolina sretno onda ovaj mjesec. I svakako ako ti je tako loša situacija na poslu uzmi bo. Ne treba ti stres u danima iščekivanja bete. Sretno!
08/24 spontani pobačaj
xoxo sretno na spermio, to je prvi put da ga radite?
lunolina hvala ti na savjetu, osobno isto uvijek posežem za prirodnim rješenjima ali nekako sam za to dolje područje dosad bila oprezna. evo uzela sam lactogyn sinoc pa cemo vidjet oce pomoc, dalje bih preventivno mogla s tamponom nastavit.
Zelim ti puno srece s ovim ciklusomjel ti prosli ciklus bio prirodni samo uz stopericu ili si isto uzimala lijekove za izazivanje o ?
Drzim palceve da lactogyn pomogne☺️
Hvala ti🥰 prosli put je bio prirodni samo uz stopericu i jako kratku apstinenciju M (dan i pol) jer nas je rana ovulacija malo iznenadila. Zato ovaj mjesec M ima zadatak izbacivati vojnike svaka 2-3 dana i onda cu u cetvrtak vidjeti kad je inseminacija i probat cemo naciljati 4 dana apstinencije tako da skupi cim vise spermica i da si maksimalno povecamo sanse☺️ a i nadam se da ce femara natjerati jajnike da izbace 2-3 folikula.
Ono sto je moj problem je cinjenica da MPO doktori forsiraju TSH 1 (odnosno ispod 2), a to nije moja ‘radna temperatura’, ja najbolje funkcioniram kad mi je TSH 4 i ovako se moram muciti s niskim TSH da bi me pustali u postupak. Sto je stvarno suludo. Na ovoj razini se moje tijelo ponasa kao da imam hipertireozu i to mi se nikako ne sviđa.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
bebolina, hvala, nadam se stvarno da ce biti od pomoci jer ovo je za izluditi svaki ciklus. ali ja ne pazim na prehranu tako da nije ni cudno.
lunolina bojni plan ti zvuci super a rec mi jeste vi trazili IUI ili je to na prijedlog doktora? ako nama ne uspije prirodno bez icega ovaj mj idemo na klomifen vjerojatno nekoliko ciklusa i tek onda IUI, rekao je doktor da necemo jos na to jer je dragome nalaz normo , a vidim da je i Vama, zato pitam.
a grozno mi je to za TSH , bas ti bude lose kad je tako nizak ili? jesu ti antitijela ok ?
ja vec sada planiram kad bih mogla testirati, danas sam 2dpo , sto vi mislite ? imam doma ovih kineskih testova na bacanje
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji