Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    03. Ožujak 2024. 21:25

Lunolina

Sany-a peak bi trebao biti na 100% i vise, ali ne uhvate svi peak. Vi pokrivajte i ti paralelno mjeri dalje☺️
    .
    Wildflower ja nemam PCOS, ali sam skuzila da mi je uz Catafertyl pojacana sluz (inace je imam vrlo malo) + ima aktivnu folnu kiselinu. Citala sam da je Catafertyl za muske bolji od proxeeda pa si mozda malo pogledaj🤷🏻‍♀️
    Uz to pijem jos neke suplemente - e vitamin za sluz, kurkumin za suzbijanje bilokakvih upala, ubiquinol i melatonin za kvalitetu jajne stanice, probiotike, c vitamin i D vital🙈i nakon ovulacije sve sto prepise jos ginic.
    Ja sam na Femari (slicno kao klomifen) od danas (3.dc) i u cetvrtak idem na UZV, racunam da mi je inseminacija u ponedjeljak - utorak. Nadam se da cu imati 2-3 folikula. I bas kako si i ti rekla, i meni je menga bila nekakva bezvezna. Evo, 3.dc i vec je skoro skroz gotova.

Ako ne uspije onda racunam da idemo s iducim ciklusom u IVF. Racunam da bih M trebala dobiti oko 27.3. Nadam se da me nece zbog Uskrsa zeznuti i reci mi da cemo preskociti ciklus😒
    Citala sam malo po grupi, ali nisam pohvatala - na temelju cega odluce ide li se u dugi protokol?
    .
    Eni kak si nam ti? Sad si vec negdje 7.-8. dpo? Kak se osjecas?

Nisam ne , 6 dpo mi je danas .. pa isto kao i svaki ciklus .. kad moram dobiti M .. nemam nikakve naznake da bi ovaj ciklus bio dobitan ili da je nešto drugačije .. tako da se nemam čemu nadati previše 😏 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET

• sanya123
    03. Ožujak 2024. 23:29

Lunolina

Sany-a peak bi trebao biti na 100% i vise, ali ne uhvate svi peak. Vi pokrivajte i ti paralelno mjeri dalje☺️
    .
    Wildflower ja nemam PCOS, ali sam skuzila da mi je uz Catafertyl pojacana sluz (inace je imam vrlo malo) + ima aktivnu folnu kiselinu. Citala sam da je Catafertyl za muske bolji od proxeeda pa si mozda malo pogledaj🤷🏻‍♀️
    Uz to pijem jos neke suplemente - e vitamin za sluz, kurkumin za suzbijanje bilokakvih upala, ubiquinol i melatonin za kvalitetu jajne stanice, probiotike, c vitamin i D vital🙈i nakon ovulacije sve sto prepise jos ginic.
    Ja sam na Femari (slicno kao klomifen) od danas (3.dc) i u cetvrtak idem na UZV, racunam da mi je inseminacija u ponedjeljak - utorak. Nadam se da cu imati 2-3 folikula. I bas kako si i ti rekla, i meni je menga bila nekakva bezvezna. Evo, 3.dc i vec je skoro skroz gotova.

Ako ne uspije onda racunam da idemo s iducim ciklusom u IVF. Racunam da bih M trebala dobiti oko 27.3. Nadam se da me nece zbog Uskrsa zeznuti i reci mi da cemo preskociti ciklus😒
    Citala sam malo po grupi, ali nisam pohvatala - na temelju cega odluce ide li se u dugi protokol?
    .

Napravila sam opet test i na neku foru je 0,27 % a bilo je na 0,73%  oko podne. E sad ili sam propustila peak u toku dana ili je krivo izmjetilo. No kako god pokrili smo i jučer i danas i sutra opet mjerim i pokrivamo pa što nam  bog da. Mogu se onda samo nadat do kraja mjeseca 🤞🤞🤞

16.03.2024. +
    11.04.2024. ♥️
    25.04.2024. 22 mm
    13.05.2024. 52 mm
    17.05.2024. nipt ✅ curica ♥️
    15.07.2024. 391 gram 🌞
    26.08.2024. 1100 g 🌞
    27.09.2024. 1800 g 🌞
    14.10.2024. 2100 g 🌞
    08.11.2024. 2775 g ☀️
    Termin 27.11.2024.

• mariposa1510
    04. Ožujak 2024. 08:46

sanya123

Lunolina

.

.

Napravila sam opet test i na neku foru je 0,27 % a bilo je na 0,73% oko podne. E sad ili sam propustila peak u toku dana ili je krivo izmjetilo. No kako god pokrili smo i jučer i danas i sutra opet mjerim i pokrivamo pa što nam bog da. Mogu se onda samo nadat do kraja mjeseca 🤞🤞🤞

To je normalno, znači da nisi uspjela uloviti peak. Ili je bio nakon te trakice od 0,73 ili prije nje. Uglavnom, super ste pokrili, sad se nadamo pozitivnom testiću za dva tjedna ❤️

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

• sanya123
    04. Ožujak 2024. 09:53

mariposa1510

sanya123

Lunolina

.

.

Napravila sam opet test i na neku foru je 0,27 % a bilo je na 0,73% oko podne. E sad ili sam propustila peak u toku dana ili je krivo izmjetilo. No kako god pokrili smo i jučer i danas i sutra opet mjerim i pokrivamo pa što nam bog da. Mogu se onda samo nadat do kraja mjeseca 🤞🤞🤞

To je normalno, znači da nisi uspjela uloviti peak. Ili je bio nakon te trakice od 0,73 ili prije nje. Uglavnom, super ste pokrili, sad se nadamo pozitivnom testiću za dva tjedna ❤️

Dr na uzv kaže još nije bila O, biti će danas ili sutra. Išla na kontrolu zbog ciste koje hvala bogu nema više pa je usput i to iskomentirao da još nije bilo ovulacije 💪 Pokrivat ćemo još za svaki slučaj 🤞🤞🤞 test za svaki slučaj napravim i danas, ako je jučer bilo pogrešno izmjereno (naručila 100 komada 😂 nek se nađe) za svaki slučaj. I onda kreće iščekivanje 🤞🤞🤞

16.03.2024. +
    11.04.2024. ♥️
    25.04.2024. 22 mm
    13.05.2024. 52 mm
    17.05.2024. nipt ✅ curica ♥️
    15.07.2024. 391 gram 🌞
    26.08.2024. 1100 g 🌞
    27.09.2024. 1800 g 🌞
    14.10.2024. 2100 g 🌞
    08.11.2024. 2775 g ☀️
    Termin 27.11.2024.

Kawa
    04. Ožujak 2024. 10:05

sanya123

sanya ja sam u pon piskila trakicu i nista, utorak dosla na uzv uvjerena da nista od O da bi mi dr rekao samo sto nije. to popodne opet napravila trakicu, isto je bilo oko 0.75 kao i tebi. navecer bolovi, sutradan trakica 0.22. dakle O je dosla preko noci. i ja se sada nadam više nego što bih priznala  jer je prvi ciklus poslije HSG

wildflower sto je je gynositol je stvarno skup i moram ti priznat ubacila si mi bubicu  napravila sam zalihu novalaca, ali mogla bih to ostavit za dane kad budem trudna a u međuvremenu pocet s Catafertylom. kod mene kao i kod Lunoline sluz skroz oskudna, pa bi i to bio još jedan plus. 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

• curka2312
    04. Ožujak 2024. 10:09

Žene,
    Kada vam jedan dan trakica pokaze tamnu liniju, da li vam je vec sutra skroz slaba, skoro nevidljiva?

*rani spontani- 01.24

Kawa
    04. Ožujak 2024. 10:09

e da vidim da Catafertyl ima i  70 µg Selena, inače za kronični tireoiditis uzimam od Solgara selen100µg, ali ovdje bi bilo sve u jednom, i mioinozitol i folna i selen... ok , trčim tražiti popuste  wildflower hvala puno 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

• curka2312
    04. Ožujak 2024. 10:17

Žene,

Kada vam jedan dan trakica pokaze tamnu liniju, da li vam je vec sutra skroz slaba, skoro nevidljiva?
    I da li bi to znacilo da je ovulacija gotova ili je nastupila dan iza tamne linije? 

*rani spontani- 01.24

• BikMik
    04. Ožujak 2024. 10:47

curka2312

Žene,

I da li bi to znacilo da je ovulacija gotova ili je nastupila dan iza tamne linije?

Pa to je sve individualno kako ponavljamo ovdje, neko ima jako brze peakove od par sati i kedva uhvati, nekome peak traje dva dana. Kad budes pratila par mjeseci skontat ces koja si vrsta. Ovulacija bude 12-36h nakon peaka, i to je individualno i ne znas. Zato se pokriva dan peaka i dan-dva poslije. 

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• curka2312
    04. Ožujak 2024. 11:08

BikMik

curka2312

Žene,

Pa to je sve individualno kako ponavljamo ovdje, neko ima jako brze peakove od par sati i kedva uhvati, nekome peak traje dva dana. Kad budes pratila par mjeseci skontat ces koja si vrsta. Ovulacija bude 12-36h nakon peaka, i to je individualno i ne znas. Zato se pokriva dan peaka i dan-dva poslije.

Pratim vec vise od 6mj, kako kada bude. 
    Subotu oko 16h je bila tamna linija, nismo uspjeli pokrit taj dan, ali jucer navecer jesmo. Pa razmisljam o tome sada, buduci da mi je jucer linija vec bila skroz slaba. 

*rani spontani- 01.24

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.