Sany-a peak bi trebao biti na 100% i vise, ali ne uhvate svi peak. Vi pokrivajte i ti paralelno mjeri dalje☺️
.
Wildflower ja nemam PCOS, ali sam skuzila da mi je uz Catafertyl pojacana sluz (inace je imam vrlo malo) + ima aktivnu folnu kiselinu. Citala sam da je Catafertyl za muske bolji od proxeeda pa si mozda malo pogledaj🤷🏻♀️
Uz to pijem jos neke suplemente - e vitamin za sluz, kurkumin za suzbijanje bilokakvih upala, ubiquinol i melatonin za kvalitetu jajne stanice, probiotike, c vitamin i D vital🙈i nakon ovulacije sve sto prepise jos ginic.
Ja sam na Femari (slicno kao klomifen) od danas (3.dc) i u cetvrtak idem na UZV, racunam da mi je inseminacija u ponedjeljak - utorak. Nadam se da cu imati 2-3 folikula. I bas kako si i ti rekla, i meni je menga bila nekakva bezvezna. Evo, 3.dc i vec je skoro skroz gotova.
Ako ne uspije onda racunam da idemo s iducim ciklusom u IVF. Racunam da bih M trebala dobiti oko 27.3. Nadam se da me nece zbog Uskrsa zeznuti i reci mi da cemo preskociti ciklus😒
Citala sam malo po grupi, ali nisam pohvatala - na temelju cega odluce ide li se u dugi protokol?
.
Eni kak si nam ti? Sad si vec negdje 7.-8. dpo? Kak se osjecas?
Nisam ne , 6 dpo mi je danas .. pa isto kao i svaki ciklus .. kad moram dobiti M .. nemam nikakve naznake da bi ovaj ciklus bio dobitan ili da je nešto drugačije .. tako da se nemam čemu nadati previše 😏
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
Sany-a peak bi trebao biti na 100% i vise, ali ne uhvate svi peak. Vi pokrivajte i ti paralelno mjeri dalje☺️
.
Wildflower ja nemam PCOS, ali sam skuzila da mi je uz Catafertyl pojacana sluz (inace je imam vrlo malo) + ima aktivnu folnu kiselinu. Citala sam da je Catafertyl za muske bolji od proxeeda pa si mozda malo pogledaj🤷🏻♀️
Uz to pijem jos neke suplemente - e vitamin za sluz, kurkumin za suzbijanje bilokakvih upala, ubiquinol i melatonin za kvalitetu jajne stanice, probiotike, c vitamin i D vital🙈i nakon ovulacije sve sto prepise jos ginic.
Ja sam na Femari (slicno kao klomifen) od danas (3.dc) i u cetvrtak idem na UZV, racunam da mi je inseminacija u ponedjeljak - utorak. Nadam se da cu imati 2-3 folikula. I bas kako si i ti rekla, i meni je menga bila nekakva bezvezna. Evo, 3.dc i vec je skoro skroz gotova.
Ako ne uspije onda racunam da idemo s iducim ciklusom u IVF. Racunam da bih M trebala dobiti oko 27.3. Nadam se da me nece zbog Uskrsa zeznuti i reci mi da cemo preskociti ciklus😒
Citala sam malo po grupi, ali nisam pohvatala - na temelju cega odluce ide li se u dugi protokol?
.
Napravila sam opet test i na neku foru je 0,27 % a bilo je na 0,73% oko podne. E sad ili sam propustila peak u toku dana ili je krivo izmjetilo. No kako god pokrili smo i jučer i danas i sutra opet mjerim i pokrivamo pa što nam bog da. Mogu se onda samo nadat do kraja mjeseca 🤞🤞🤞
16.03.2024. +
11.04.2024. ♥️
25.04.2024. 22 mm
13.05.2024. 52 mm
17.05.2024. nipt ✅ curica ♥️
15.07.2024. 391 gram 🌞
26.08.2024. 1100 g 🌞
27.09.2024. 1800 g 🌞
14.10.2024. 2100 g 🌞
08.11.2024. 2775 g ☀️
Termin 27.11.2024.
.
.
Napravila sam opet test i na neku foru je 0,27 % a bilo je na 0,73% oko podne. E sad ili sam propustila peak u toku dana ili je krivo izmjetilo. No kako god pokrili smo i jučer i danas i sutra opet mjerim i pokrivamo pa što nam bog da. Mogu se onda samo nadat do kraja mjeseca 🤞🤞🤞
To je normalno, znači da nisi uspjela uloviti peak. Ili je bio nakon te trakice od 0,73 ili prije nje. Uglavnom, super ste pokrili, sad se nadamo pozitivnom testiću za dva tjedna ❤️
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
.
.
To je normalno, znači da nisi uspjela uloviti peak. Ili je bio nakon te trakice od 0,73 ili prije nje. Uglavnom, super ste pokrili, sad se nadamo pozitivnom testiću za dva tjedna ❤️
Dr na uzv kaže još nije bila O, biti će danas ili sutra. Išla na kontrolu zbog ciste koje hvala bogu nema više pa je usput i to iskomentirao da još nije bilo ovulacije 💪 Pokrivat ćemo još za svaki slučaj 🤞🤞🤞 test za svaki slučaj napravim i danas, ako je jučer bilo pogrešno izmjereno (naručila 100 komada 😂 nek se nađe) za svaki slučaj. I onda kreće iščekivanje 🤞🤞🤞
16.03.2024. +
11.04.2024. ♥️
25.04.2024. 22 mm
13.05.2024. 52 mm
17.05.2024. nipt ✅ curica ♥️
15.07.2024. 391 gram 🌞
26.08.2024. 1100 g 🌞
27.09.2024. 1800 g 🌞
14.10.2024. 2100 g 🌞
08.11.2024. 2775 g ☀️
Termin 27.11.2024.
sanya ja sam u pon piskila trakicu i nista, utorak dosla na uzv uvjerena da nista od O da bi mi dr rekao samo sto nije. to popodne opet napravila trakicu, isto je bilo oko 0.75 kao i tebi. navecer bolovi, sutradan trakica 0.22. dakle O je dosla preko noci. i ja se sada nadam više nego što bih priznala jer je prvi ciklus poslije HSG
wildflower sto je je gynositol je stvarno skup i moram ti priznat ubacila si mi bubicu napravila sam zalihu novalaca, ali mogla bih to ostavit za dane kad budem trudna a u međuvremenu pocet s Catafertylom. kod mene kao i kod Lunoline sluz skroz oskudna, pa bi i to bio još jedan plus.
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Žene,
Kada vam jedan dan trakica pokaze tamnu liniju, da li vam je vec sutra skroz slaba, skoro nevidljiva?
*rani spontani- 01.24
e da vidim da Catafertyl ima i 70 µg Selena, inače za kronični tireoiditis uzimam od Solgara selen100µg, ali ovdje bi bilo sve u jednom, i mioinozitol i folna i selen... ok , trčim tražiti popuste wildflower hvala puno
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Žene,
Kada vam jedan dan trakica pokaze tamnu liniju, da li vam je vec sutra skroz slaba, skoro nevidljiva?
I da li bi to znacilo da je ovulacija gotova ili je nastupila dan iza tamne linije?
*rani spontani- 01.24
Žene,
I da li bi to znacilo da je ovulacija gotova ili je nastupila dan iza tamne linije?
Pa to je sve individualno kako ponavljamo ovdje, neko ima jako brze peakove od par sati i kedva uhvati, nekome peak traje dva dana. Kad budes pratila par mjeseci skontat ces koja si vrsta. Ovulacija bude 12-36h nakon peaka, i to je individualno i ne znas. Zato se pokriva dan peaka i dan-dva poslije.
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Žene,
Pa to je sve individualno kako ponavljamo ovdje, neko ima jako brze peakove od par sati i kedva uhvati, nekome peak traje dva dana. Kad budes pratila par mjeseci skontat ces koja si vrsta. Ovulacija bude 12-36h nakon peaka, i to je individualno i ne znas. Zato se pokriva dan peaka i dan-dva poslije.
Pratim vec vise od 6mj, kako kada bude.
Subotu oko 16h je bila tamna linija, nismo uspjeli pokrit taj dan, ali jucer navecer jesmo. Pa razmisljam o tome sada, buduci da mi je jucer linija vec bila skroz slaba.
*rani spontani- 01.24
Sortiraj odgovore
Najstariji