Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bebolina2024
    07. Svibanj 2024. 12:36

Xoxo23

freya javi u petak sve ❤️

kawa idem danas nisam bila sigurna jeli mi rekla 8/10 dc pa sam se ja naručila danas 8dc 🤣🤷🏻‍♀️ samo pozitivno da bog da to svi bili simptomi T 😂 🤞🏼❤️❤️
    Krenila sam sa sokom od cikle i ananas kao vockicu pa ćemo vidit šta me rec, samo se nadam da ću reagirat na njega .. ako ne rekla mi je da me ona prepušta kolegama na humanoj .. 🥲

Sretno
    Freya beta se baš lijepo poduplala. Čekamo lijepe vijesti u petak 🤞🙏

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Xoxo23
    07. Svibanj 2024. 13:26

Kawa

Xoxo23

E zato ja imam tebe da me na vrime upozoriš ❤️😂 iako onaj jedan ciklus kada sam sama O mislim čak da je bilo 15/16 da pa se opet nadam da će ranije😂😂 hmm zašto je tebi manja doza bila jeli znas ? Mislila sam da je ovo neki minimum s kojim se kreće 😮 ma okej mi je sve ananas volim, a cikla ovi sokic iz Dm a nije mi ružan okej je okus..

a dobro ako ti je prirodno dosla prije , moguce da ce na klomifenu isto, ja sam racunala jer su ti duzi ciklusi kao i meni. jos si na vecoj dozi i uzimala si od 3 do 7dc ako se dobro sjecam?
    ne znam zasto sam ja bila na 1x50, moguce zbog PCOSa a i jer mi je bio prvi put pa da vidimo kako cu reagirati, i ispalo je ok, pa smo i ovaj ciklus nastavili tako. cudno mi je jedino sta nisam dobila stopericu za IUI sada, ali dr kaze da to daje samo zenama koje imaju problem sa svojom ovulacijom, a ja na klomifenu nemam. pitat cu ga bas ako sad ne upali za sljedeci put.
    A ja sam uzimala encian sok i bio mi je top, i vidim u Mulleru dosta jeftinije, kupila i pokajala se, bas je bio uzasan zemljasti okus ajme, pa sam ga mijesala sa sokom od ananasa samo da potrosimu koliko sati ti je pregled ?

pa većinom su mi anovulitarni ciklusi pa je nemam uopće, sad se sjećam tog jednog ciklusa di sam je imala ima par mjeseci da je bila tu negdi 😁 daa meni je 3-7 bilo rečeno. E ne znam
    malo sam i ja čitala o toj štoperici ali mi je nije spominjala ne znan da li ona uopće ima ovlasti za nju ili to ide preko humane, ali sam vidila da dosta žena po americi bar dobiju triger shot zajedno sa clomidom .. 🤷🏻‍♀️  hahaha vjerovatno je neki bio kao i ovaj šta san ja uzela ali okej mi je nema šećera dodatnih ni nikakvih aditiva.. oko 15:00 mi je rekla da dođem pa sad ne znam kad ću točno uc na red 🙈

30yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔

Xoxo23
    07. Svibanj 2024. 13:26

Bebolina2024

Xoxo23

freya javi u petak sve ❤️

kawa idem danas nisam bila sigurna jeli mi rekla 8/10 dc pa sam se ja naručila danas 8dc 🤣🤷🏻‍♀️ samo pozitivno da bog da to svi bili simptomi T 😂 🤞🏼❤️❤️
    Krenila sam sa sokom od cikle i ananas kao vockicu pa ćemo vidit šta me rec, samo se nadam da ću reagirat na njega .. ako ne rekla mi je da me ona prepušta kolegama na humanoj .. 🥲

Sretno
    Freya beta se baš lijepo poduplala. Čekamo lijepe vijesti u petak 🤞🙏

Hvala ti ❤️❤️

30yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔

alsuncokret14
    07. Svibanj 2024. 14:09

Cure kakva je procedura propuhivanje jajnika? Doktor mi predlaze to, poslije 6 ciklusa folikulometrije ako ne uspije …
    Jer samo to nisam odradila jos … Jel bolno? 

Kawa
    07. Svibanj 2024. 14:52

xoxo ajde cekamo s tobom, sretno 
    alsuncokret po meni bi se to trebalo i prije napraviti, ako se na uzv potvrdi O ja bih ti to i prije.. jer nema smisla pratiti O ako jajovodi nisu prohodni. meni u KBC za RTG HSG su tražili sterilne briseve i krvnu sliku sa crp prije  pretrage. Neposredno prije sam dobila nesto u venu da me opusti i popila brufen. kad ti napuhuju taj 'baloncic' osjecas blagi pritisak koji kratko traje, onda ide rtg, tada kad ubrizgaju kontrast osjetis isto bol, stvarno dosta zaboli ali traje jako kratko, 10ak 15 sekundi. to ti je moje iskustvo ali ja sam radila rtg hsg i moji jajovodi su prohodni. cula sam ako su neprohodni da jako boli, ali ni to ne mora nista znaciti. mislim da su nasoj eni prohodni a da ju je uzasno bolilo, ako se dobro sjecam. sve se to prezivi jer stvarno kratko traje. sretno tiii 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

Xoxo23
    07. Svibanj 2024. 15:33

Evo me, ima jedan mali vodeći a u petak ponovo folikulometrija da vidimo da li napreduje .. 🤞🏼 opet na desnom jajniku livi je opet lijen kao i uvijek 🤣 ne znan jeli to okej, s obzirom da mi prošli put ni na 17 dc nije vidila ništa a sad na 8 dc je bar nešto 

01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)

• eni233
    07. Svibanj 2024. 16:18

alsuncokret14

Cure kakva je procedura propuhivanje jajnika? Doktor mi predlaze to, poslije 6 ciklusa folikulometrije ako ne uspije …
    Jer samo to nisam odradila jos … Jel bolno?

Meni je užasno  bolno bilo , i traumatično . Došla sam u 7 u jutro a tek sam u 9 i 30 išla na pretragu , nisam ništa smjela jesti niti piti protiv bolova . Nisu mi ništa dali u venu za smirenje kao Kawi , nego sam osjećala apsolutno sve. Jedva su mi do maternice došli dok su mi katetar i igle namještavalo a još gore kad su mi ubrizgali sondu mislila sam si ovo je kraj umirem majkoo doslovno . 2 puta su mi ubrizgavali i to je to . Čim su stali bol je odma nestala. Krvarila sam dosta 4 dana , i onda poslje mi se i O pretvorila u mengu taj mjesec mi je bio užasan al prošlo je .Jajovodi su mi prohodni oba , tak da evo , sve je to individualno netko ne osjeca ništa a netko umire od bolova . Al dobro je jer kratko traje eto . Al nemoj se voditi moji iskustvom ja mislim da je mene boljelo jer imam
    malu maternicu i jako su teško došli do nje pa možda zato 

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

• freyaa
    07. Svibanj 2024. 17:41

Xoxo23

Evo me, ima jedan mali vodeći a u petak ponovo folikulometrija da vidimo da li napreduje .. 🤞🏼 opet na desnom jajniku livi je opet lijen kao i uvijek 🤣 ne znan jeli to okej, s obzirom da mi prošli put ni na 17 dc nije vidila ništa a sad na 8 dc je bar nešto

Sretno 🥰🥰

Lunolina
    07. Svibanj 2024. 17:54

Xoxo bravo za folikulic! Neka lijepo nastavi rasti i bude lijepi debeli i uzgoji divnu jajnu stanicu 🥰
    Alsuncokret potpisujem sve sto je Karlwa rekla za prohodnost jajovoda. To je dobro napraviti. Moji jajovodi su bili prohodni, ali me jako bolilo, ali brzo zaboravis na to iskustvo i krenes dalje sa zivotom 🙈ja bih rekla da nije to tako velika bol koliko te iznenadi vrsta boli. Recimo kao prvi odlazak na brazilku - boli uzasno, a kad ides drugi put skuzis da zapravo nije tako strasno ☺️
    .
    I da javim, ja sam vam PUPO 🙈🥰 vratili su danas malu trodnevnu mrvu (ima 8 stanica sto je u skladu sa njenom starosti) i molim cijeli svemir da se ovaj put zadrzi i ucini me najsretnijom na svijetu ☺️
    Ovaj put sam odlucila ne uzimati godisnji/bolovanje, cak sam na transfer otisla s posla i vratila se kao da nista nije bilo. I rekla sam direktoru da smo u postupku MPO i mogu priznati da mi je bas pao veliki kamen s leđa 

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• eni233
    07. Svibanj 2024. 19:06

Lunolina

Xoxo bravo za folikulic! Neka lijepo nastavi rasti i bude lijepi debeli i uzgoji divnu jajnu stanicu🥰
    Alsuncokret potpisujem sve sto je Karlwa rekla za prohodnost jajovoda. To je dobro napraviti. Moji jajovodi su bili prohodni, ali me jako bolilo, ali brzo zaboravis na to iskustvo i krenes dalje sa zivotom🙈ja bih rekla da nije to tako velika bol koliko te iznenadi vrsta boli. Recimo kao prvi odlazak na brazilku - boli uzasno, a kad ides drugi put skuzis da zapravo nije tako strasno☺️
    .
    I da javim, ja sam vam PUPO🙈🥰vratili su danas malu trodnevnu mrvu (ima 8 stanica sto je u skladu sa njenom starosti) i molim cijeli svemir da se ovaj put zadrzi i ucini me najsretnijom na svijetu☺️
    Ovaj put sam odlucila ne uzimati godisnji/bolovanje, cak sam na transfer otisla s posla i vratila se kao da nista nije bilo. I rekla sam direktoru da smo u postupku MPO i mogu priznati da mi je bas pao veliki kamen s leđa

Divno Lunolinka naša , Želim vam svu srecu ovog svijeta i da se mrva čvrsto primi ❤️❤️❤️🤞🤞🤞 odmori od svega  i javi nam uskoro sretne vjesti ❤️❤️🥰🥰🥰🥰🫂

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI