Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kawa
    29. Veljača 2024. 11:23

bebolina sretno, zelim ti prirodno cudo ovaj mjesec 
    xoxo oces ti na klomifen iduci ciklus ili samo folikulometrije?
    cure malo off topic ali imate li savjet za rjesavanje gljivicnih infekcija? ja sam luda vec mjesecima, cim mi padne imunitet i sad kad sam bila na antibiotiku poslije hsg odmah me napala, vec tjedan dana uzimam Omni biotik flora probiotik i ne primjećujem neko poboljšanje. Koja kremica se vama pokazala kao najbolja ? uzela sam i med crnog kima pa se nadam da ce mi redovitim uzimanjem i to pomoci.
    i drugo pitanje, planirala sam kroz sljedeci tjedan na kontrolu briseva bas zbog te candide, ali ne zelim riskirati ako se nesto sada uhvati poslije O, ne znam koliko je prckanje dolje sada pametno.. moze li se to s urinom vidjeti ? hvala ! 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

• mariposa1510
    29. Veljača 2024. 11:40

Drage cure, ja sam upravo gotova s inseminacijom. Muževa dijagnoza ovaj put je asthenozoospermija, nisu mi rekli koliko su uspjeli dobiti progresivno pokretnih. Možda je to i zato jer je apstinencija bila samo dva dana. Savjet je odnos još večeras i ujutro što ja mislim da se neće dogoditi jer mi je muž slab performer pod pritiskom 😁
    Dobila sam terapiju duphastone i folacin do bete.

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

wildflower
    29. Veljača 2024. 11:44

mariposa1510

Drage cure, ja sam upravo gotova s inseminacijom. Muževa dijagnoza ovaj put je asthenozoospermija, nisu mi rekli koliko su uspjeli dobiti progresivno pokretnih. Možda je to i zato jer je apstinencija bila samo dva dana. Savjet je odnos još večeras i ujutro što ja mislim da se neće dogoditi jer mi je muž slab performer pod pritiskom 😁

Sretno da se primi🍀🍀

Takoder i ostalim trudilicama!!

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

• mariposa1510
    29. Veljača 2024. 11:57

wildflower

mariposa1510

Sretno da se primi🍀🍀

Takoder i ostalim trudilicama!!

❤️ ❤️ ❤️

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

• eni233
    29. Veljača 2024. 12:03

mariposa1510

Sretnooooo milaaa ❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET

Xoxo23
    29. Veljača 2024. 13:10

BikMik

Xoxo23

Xoxo23

BikMik

I napokon na 19dc peak of 1,1 ( nikad tako veliki nisam imala). Sreca pa imam goste veceras koji ce nociti i idem sutra na put, pa nema stresa 😅

Ja išla prije posla se popiškit za svaki slučaj prije nego krenem sa Duphastonom i meni 0.99 🤣 a jutarnja je mokraća tako da smo tu skupa samo je meni 22 dc. 🤞🏼🤞🏼🤞🏼

Samo šta nismo jučer pokrili jesmo dan prije i danas tek popodne predvečer možemo 🥺

Isto, nismo juce nego prekjuce i veceras cemo (nadam se, gosti nisu neki afrodizijak) . Sretno nam, mozda nam u Korizmi bude dobitno ✌️❤️

I tebi 🤞🏼🤞🏼🥰🥰

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔

Xoxo23
    29. Veljača 2024. 13:12

Kawa

bebolina sretno, zelim ti prirodno cudo ovaj mjesecxoxo oces ti na klomifen iduci ciklus ili samo folikulometrije?
    cure malo off topic ali imate li savjet za rjesavanje gljivicnih infekcija? ja sam luda vec mjesecima, cim mi padne imunitet i sad kad sam bila na antibiotiku poslije hsg odmah me napala, vec tjedan dana uzimam Omni biotik flora probiotik i ne primjećujem neko poboljšanje. Koja kremica se vama pokazala kao najbolja ? uzela sam i med crnog kima pa se nadam da ce mi redovitim uzimanjem i to pomoci.
    i drugo pitanje, planirala sam kroz sljedeci tjedan na kontrolu briseva bas zbog te candide, ali ne zelim riskirati ako se nesto sada uhvati poslije O, ne znam koliko je prckanje dolje sada pametno.. moze li se to s urinom vidjeti ? hvala !

samo folikulometrije mi je rekla ali pretpostavljam da će mi uvest nešto za poticanje ako ne bude slijedeci mjesec, rekla je sad prioritet spermiogram da isključimo i tu stranu  🤷🏻‍♀️ 

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)

Xoxo23
    29. Veljača 2024. 13:13

mariposa sretno da se uhvati mala mrvica 🤞🏼🤞🏼❤️❤️

01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)

Iglica8
    29. Veljača 2024. 13:14

wildflower

Sjecam se da je neka cura s ove teme bila uzela onaj grupni program kod Maje O.G.
    Kakvi su dojmovi, ako si jos tu na temi? :)

Citam vas s velikim zaostatkom i ne stignem se ukljucivati nazalost. Ali navijam za svaku od vas, vidim da imate konkretne planove za iducih par mjeseci i zaista vam svima zelim srecu 💜
    Sto se tice programa dojmovi su jako pozitivni, dosta je intenzivno, mislila sam da sam sve proucila i naucila vec ali ipak nije tako i jako puno novih informacija sam saznala. Njezin pristup je malo drugaciji od klasicnog ginekoloskog i dosta paznje stavlja zasto je do nekog stanja/problema doslo i na koji nacin bi ga trebalo rjesavati. U svakom slucaju ja sam zadovoljna 🙂

👩🏻 36
    👱🏻‍♂️ 36
    Trudimo se od kraja 2022.

Kawa
    29. Veljača 2024. 13:27

anchy hvala ti od srca, odmah danas pokušavam s tim :)
    mariposa sretno od srca  planiras mozda test prije bete ?
    xoxo kad si pisala da radite spermio? nadam se da ce bit sve ok. meni isto jucer doktor rekao da iako su koliko - toliko dosli uredni ciklusi ipak cemo s klomifenom probat sljedeci ciklus zbog mog pcos-a i setajuce O.

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.