Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Xoxo23
    29. Veljača 2024. 16:30

Kawa sljedeći tjedan.. a i očekivala sam da će O možda bit prošli ili ovi tjedan pa da ne bude da mora apstinirat tokom tih dana 😅😂

Mariposa ja dobijem kroz 2/3 dana ponekad 4.. ali ja pijem 2x dnevni ne znan jeli to ima utjecaja s obzirom da je tebi 3x 

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔

djetelina13
    29. Veljača 2024. 16:31

Simbalija

Djetelina i nama piše da mora ponoviti spermiogram jer je samo jedan napravio. Ne znači da će vam odgoditi postupak, samo će ga prilagoditi vašim nalazima.

Ahaaaaa ajde onda ima nade. Ja sam u KBC-U u Rijeci. Nadam se da ce tako biti kako je i kod tebe. 

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

wildflower
    29. Veljača 2024. 16:32

djetelina13

Simbalija

Djetelina ja sam imala 1.konzultacije u prosincu u KBCu, kako sam morala i kariogram napraviti malo je potrajalo dok sam skupila sve nalaze, ali evo neki dan smo imali druge konzultacije i rekli su da odmah u ciklusu koji treba početi za par dana možemo u stimulirani postupak. Ne čini mi se to sporo..

Ma to je super brzo, prakticki dva mjeseca. Ali nisam mislila na to nego su nama rekli da dodemo u utorak na konzultacije samo zato jer smo mi inzistirali a na nalazu je pisalo samo "ponoviti spermiogram za 3 mjeseca". Znaci da nas nece sljedeca 3 mjeseca nigdje poslati. Vidjet cemo jos uzivo sta ce reci. Definitivno ne želimo cekati 3 mjeseca da se onda opet ispostavi da je loš i sta onda. Gubimo vrijeme samo. Doduse ovo nam je prvi spermiogram pa mozda zele vidjeti barem nalaz drugog. Ali i to mi se cini dugo.

Tako ti je i nama bilo.
    Nece ti niko savjetovat MPO prije nego produ ta 3 mjeseca ja bi rekla.
    Ipak je MPO ozbiljna stvar za zenu.
    Nek tvoj M napravi sve iduca tri mjeseca po pitanju suplemenata i svega ostaloga ali vi svejedno pokrivajte, nikad ne znas :))

Onda nakon 3 mjeseca sto ponovite bit cete pametniji.
    Mislim da 3 mjeseca nije puno za pricekati s obzirom da pokusavate 6 mjeseci samo i niste stari.

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

djetelina13
    29. Veljača 2024. 19:01

wildflower

djetelina13

Simbalija

Djetelina ja sam imala 1.konzultacije u prosincu u KBCu, kako sam morala i kariogram napraviti malo je potrajalo dok sam skupila sve nalaze, ali evo neki dan smo imali druge konzultacije i rekli su da odmah u ciklusu koji treba početi za par dana možemo u stimulirani postupak. Ne čini mi se to sporo..

Ma to je super brzo, prakticki dva mjeseca. Ali nisam mislila na to nego su nama rekli da dodemo u utorak na konzultacije samo zato jer smo mi inzistirali a na nalazu je pisalo samo "ponoviti spermiogram za 3 mjeseca". Znaci da nas nece sljedeca 3 mjeseca nigdje poslati. Vidjet cemo jos uzivo sta ce reci. Definitivno ne želimo cekati 3 mjeseca da se onda opet ispostavi da je loš i sta onda. Gubimo vrijeme samo. Doduse ovo nam je prvi spermiogram pa mozda zele vidjeti barem nalaz drugog. Ali i to mi se cini dugo.

Tako ti je i nama bilo.
    Nece ti niko savjetovat MPO prije nego produ ta 3 mjeseca ja bi rekla.
    Ipak je MPO ozbiljna stvar za zenu.
    Nek tvoj M napravi sve iduca tri mjeseca po pitanju suplemenata i svega ostaloga ali vi svejedno pokrivajte, nikad ne znas :))

Onda nakon 3 mjeseca sto ponovite bit cete pametniji.
    Mislim da 3 mjeseca nije puno za pricekati s obzirom da pokusavate 6 mjeseci samo i niste stari.

Istina😁 imas pravo. Pokrivat cemo i koristit sve sta smo kupili za povecanje spermija i onda cemo definitivno biti pametniji. 😁

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

mamy_88
    29. Veljača 2024. 22:12

Cure ja nisam dobila trebala sam danas nikakve naznake da ću dobiti M. Niti mi se cerviks spustio niti je tvrd grčevi jesu popustili ali,u grudima nije bradavice me bole.

Ivyyyy
    01. Ožujak 2024. 04:57

mamy_88

Cure ja nisam dobila trebala sam danas nikakve naznake da ću dobiti M. Niti mi se cerviks spustio niti je tvrd grčevi jesu popustili ali,u grudima nije bradavice me bole.

Uradi test, sad bi se vec vidjelo a i plus imas simptoma, sretno🤞😉

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
    👱🏻‍♂️28- azoospermija
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu

Lunolina
    01. Ožujak 2024. 06:17

mamy_88

Predlazem ti da napravis test :) drzim palceve da bude plus!

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Xoxo23
    01. Ožujak 2024. 06:38

mamy_88

Da uradi test, bit će ti pozitivan i sa popodnevnom ako su ti već trebale doći , sretno 🤞🏼🤞🏼

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔

Simbalija
    01. Ožujak 2024. 07:48

djetelina13

Simbalija

Djetelina i nama piše da mora ponoviti spermiogram jer je samo jedan napravio. Ne znači da će vam odgoditi postupak, samo će ga prilagoditi vašim nalazima.

Ahaaaaa ajde onda ima nade. Ja sam u KBC-U u Rijeci. Nadam se da ce tako biti kako je i kod tebe.

I mi smo u Ri :D 
    Mislim, čisto da netko ne bi rekao da je ovo praksa, nama je predloženo ovako zbog svega što se desilo u zadnjoj godini, ja sam imala tri uzastopna pobačaja i to dva bligheda tako da žele vidjeti zašto se stranice prestanu razvijati i odabrati najbolju, a to mogu samo u stimuliranom.
    Zato i kažem da će vama odabrati najbolju opciju prema vašim nalazima, tj. oni će vam predložiti, svakako možete sugerirati nešto drugo ako vam se ne sviđa predloženo.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

mamy_88
    01. Ožujak 2024. 08:08

Jutro uradila sam ali zbunjujuće linija druga više bjela nego roze jedva vidljiva. Negativno je sigurno 😵‍💫😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.