Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    djetelina13
    02. Ožujak 2024. 20:04

Simbalija

djetelina13

A bas mi je zao zbog ta tri pobačaja. Nadam se sa ce naci uzrok brzo.
    A vidim u opisu tvog profila da tvoj parner isto ima dijagnozu spermiograma. Sta ste uspjeli prirodno zanijeti?

Imas li saznanja hoce li u Poliklinici Mia oni raditi cijeli MPO ili ce samo pripremiti par pa onda slati dalje u Zg?

Da, mi smo sva 4 puta uspjeli prirodno zanijeti, i to bez nekih problema, ovulaciju uhvatim trakicama i ako je akcija nemam problema sa oplodnjom, samo sa nastavkom trudnoće.
    Mm ima astenospermiju, na humanoj su rekli da to nije strašno, samo da su malo sporiji :D
    Eh za Miu sam čula da će raditi sve, zašto misliš da će slati u ZG?

Pozitivno u svemu je da uspiješ zanijeti, i ako ubrzo otkriju gdje je problem vašoj sreći nema kraja. 
    Jesi radila test na trombofiliju? 

A za Miu mi je rekao ovaj ginekolog privatni kod kojeg sam bila prekjucer kao da nije siguran hoce li sve raditi ili ce pripremiti zenu pa ju slati u Zg. Ali bio je nesiguran skroz oko toga. Nije upucen u to. 

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

djetelina13
    02. Ožujak 2024. 20:12

Simbalija, u ponedjeljak idem vaditi progesteron jer ginekologa mrvicu brine mala inverzija LH i FSH. i povisen testosteron. Iako ja sam uvjerena da se meni redovito događa ovulacija jer ju osjetim, ali tko zna, mozda i ne bude svaki mjesec pa cemo provjeriti sad s tim nalazom. 

10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀

• sanya123
    02. Ožujak 2024. 20:27

Deja14

https://ibb.co/7JfTJw1
    Radjen sa 8DPO
    Kao da vidim u gornjem delu da ima sjena neka, mozda mi se vec pocele pricivanjati linije🫣😒

Ja ne vidim ništa tu :( malo je rano 8 dpo po meni ... 🤔

16.03.2024. +
    11.04.2024. ♥️
    25.04.2024. 22 mm
    13.05.2024. 52 mm
    17.05.2024. nipt ✅ curica ♥️
    15.07.2024. 391 gram 🌞
    26.08.2024. 1100 g 🌞
    27.09.2024. 1800 g 🌞
    14.10.2024. 2100 g 🌞
    08.11.2024. 2775 g ☀️
    Termin 27.11.2024.

Simbalija
    02. Ožujak 2024. 20:49

djetelina13

Simbalija, u ponedjeljak idem vaditi progesteron jer ginekologa mrvicu brine mala inverzija LH i FSH. i povisen testosteron. Iako ja sam uvjerena da se meni redovito događa ovulacija jer ju osjetim, ali tko zna, mozda i ne bude svaki mjesec pa cemo provjeriti sad s tim nalazom.

Trombofiliju sam provjerila, homozigot sam za MTFHT, i heterozigot za PAI. Ne vide u tome neki problem, rado bi mi dali heparin zbog tri pobačaja ali ne smatraju da je trombofilija uzrok, pogotovo jer ja imam dijete iz uredne prirodne trudnoće od prije 4 godine.
    Dala mi je izbor histeroskopiju ili odmah stimulirano, pizda sam pa sam izabrala histero. Skupljam muda za IVF.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Mareeeee3112
    02. Ožujak 2024. 21:05

Deja14

https://ibb.co/7JfTJw1
    Radjen sa 8DPO
    Kao da vidim u gornjem delu da ima sjena neka, mozda mi se vec pocele pricivanjati linije🫣😒

Ja čak isto vidim u kutu gore kad zumiram neku sjenicu ... uh sutra mozda mrvu bolja a prekosutra bi se vec nesto moglo vidjeti...sretno 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

mamy_88
    02. Ožujak 2024. 22:19

Hej ćao žene da vas pitam da li ste se susretale s tim. Ja nisam još dobila mjesečnicu međutim danas mi se pojavio neki oskudno trag smeđe boje  i kad  se obrišem papriom ostavi trag isto smeđe  kao da je pomješano kao slina sa tim smeđom bojom ne znam kako da objasnim

djetelina13
    02. Ožujak 2024. 22:33

Simbalija

djetelina13

Trombofiliju sam provjerila, homozigot sam za MTFHT, i heterozigot za PAI. Ne vide u tome neki problem, rado bi mi dali heparin zbog tri pobačaja ali ne smatraju da je trombofilija uzrok, pogotovo jer ja imam dijete iz uredne prirodne trudnoće od prije 4 godine.
    Dala mi je izbor histeroskopiju ili odmah stimulirano, pizda sam pa sam izabrala histero. Skupljam muda za IVF.

Simbalija, Ides korak po korak. Polako, prvo napravi histeroskopiju pa zadnje IVF. Ja jos nisam toliko usla u dubinu postupka IVF-a pa se ne bojim toliko al kad krenem proucavati ako ce mi to biti jedino rjesenje onda cu vjerojatno i ja trtarit. 🤣

Mareeeee3112
    03. Ožujak 2024. 08:40

mamy_88

Hej ćao žene da vas pitam da li ste se susretale s tim. Ja nisam još dobila mjesečnicu međutim danas mi se pojavio neki oskudno trag smeđe boje i kad se obrišem papriom ostavi trag isto smeđe kao da je pomješano kao slina sa tim smeđom bojom ne znam kako da objasnim

Ako je test negativan onda je zaostala krv i krenut će menstruacija... 
    Svakako sretno s plusicem

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

wildflower
    03. Ožujak 2024. 09:16

Xoxo23

wildflower

Xoxo23

Vidim da taj fairhaven isto ima u ovim omjerima myo i d kironza kupit .. jesi ti taj uzimala ?

Ja sam uzimala obicni mio inozitol.. Nisam ovaj u omjeru.
    nisam vidila neke promjene…

Ma joj isto se nekada pitam je li potrebno ovoliko raznih suplementa uzimati…
    i koliko si "dobra" zapravo cinim time..

Mislim da ovi naši doktori znaju samo za marke koje se prodaju u HRV i imaju svoje zastupnike .. ja zato cijenim svoju doktoricu naglasila mi je da je taj omjer bitan ponudila još jednog proizvođača ali nije rekla da su samo ta dva dobra već mi je pričala o tom istraživanju i rekla da je sve isto dok je sobar omjer.

Da i ja isto se tako pitam, ali ja pijem magnezij zbog migrena i otkad ga redovno pijem ja ih nemam. Ali ja ga sada godinama pijem .. za njega garantiram za sve ostalo sam i sama skeptična

Da da ja isto vec godinama uzimam magnezij zbog nocnih grceva u nogama i stopalima...
    Od kada uzmima, vise ih nemam....
    Plus lako tonem u san i dobro spavam :)

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Lunolina
    03. Ožujak 2024. 09:42

Deja ja na zalost ne vidim nista, cak ni kad sam provukla sliku kroz filter no ne znaci da nema crte, moguce da samo s kamerom nisi mogla uhvatiti. Drzim palceve da sutra crta bude jaca🥰
    .
    Wildflower ja kupujem suplemente od NOW i zadovoljna sam. Mislim da to nije najbolji brand na svijetu za suplemente, ali je sasvim korektan u odnosu cijene i kvalitete. 
    Sto se tice Catafertyla, iako nemam PCOS ginekologica mi ga je preporucila kao suplement i pokazao mi se odlicnim. Za muza nije buo dobar jer mu je bilo fino pa je kutiju dostatnu za mjesec i pol strusio u 20dana😂 glupan😄
    Sta smo rekli, koji si ti DC? Mislim da cemo se uloviti na IVF-u u slucaju da nam ovaj ciklus ne bude dobitan :)
    .
    Simbalija zao mi je zbog tvojih izgubljenih bebica. Svaka cast na hrabrosti sto i dalje guras naprijed. ❤️
    I mislim da je dobro sto si prvo izabrala histeroskopiju.
    .
    Mamy jesi napravila test? Moze biti pocetak menstruacije, a moze biti trudnoca. Drzim palceve da je bebica ☺️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.