Na koliko % je peak ? Meni je trenutno u aplikaciji 0,73% ali piše low. 5 dan nakon kraja menstuacije odnosno 12.dan ciklusa. Pokrili smo 1.dan nakon menstruacije,pa 2 dana odmora pa jučer ujutro. Možda bi sad trebali pokriti i par dana za redom 🤔 mislim da ću ponoviti test i danas poslije podne da mi peak ne pobjegne 🤔🤔🤔 kako mogu ubacit sliku, treba mi neki pametan savjet 🤔🤔
16.03.2024. +
11.04.2024. ♥️
25.04.2024. 22 mm
13.05.2024. 52 mm
17.05.2024. nipt ✅ curica ♥️
15.07.2024. 391 gram 🌞
26.08.2024. 1100 g 🌞
27.09.2024. 1800 g 🌞
14.10.2024. 2100 g 🌞
08.11.2024. 2775 g ☀️
Termin 27.11.2024.
Deja ja na zalost ne vidim nista, cak ni kad sam provukla sliku kroz filter no ne znaci da nema crte, moguce da samo s kamerom nisi mogla uhvatiti. Drzim palceve da sutra crta bude jaca🥰
.
Wildflower ja kupujem suplemente od NOW i zadovoljna sam. Mislim da to nije najbolji brand na svijetu za suplemente, ali je sasvim korektan u odnosu cijene i kvalitete.
Sto se tice Catafertyla, iako nemam PCOS ginekologica mi ga je preporucila kao suplement i pokazao mi se odlicnim. Za muza nije buo dobar jer mu je bilo fino pa je kutiju dostatnu za mjesec i pol strusio u 20dana😂glupan😄
Sta smo rekli, koji si ti DC? Mislim da cemo se uloviti na IVF-u u slucaju da nam ovaj ciklus ne bude dobitan :)
.
Simbalija zao mi je zbog tvojih izgubljenih bebica. Svaka cast na hrabrosti sto i dalje guras naprijed. ❤️
I mislim da je dobro sto si prvo izabrala histeroskopiju.
.
Mamy jesi napravila test? Moze biti pocetak menstruacije, a moze biti trudnoca. Drzim palceve da je bebica ☺️
Zasto ti se Catafertyl pokazao odlicnim? :) I ja se razmisljam da ga uzmem.
Ti ga pijes umjesto prenatala?
Ja trenutno pijem prenatal od Terra Nove....
Uf moj se bas jutros zali da mu nije fin ko Proxeed
Proxeed ima dosta secera i ko cedevita je :D
.
Ja sam 6dc. 21dc idem kod gin i ulazim u protokol. Po iskusvima drugih cura iz Repromeda vjerojatno ce bit dugi protokol....
Ocekujem IVF tamo negdje u prvoj polovini 4.mj, ako sve bude ok....
.
Vi sada idete na jos jednu inseminaciju? Na klomifenu si sad? Od kojeg do kojeg dc? :)
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Vidim da taj fairhaven isto ima u ovim omjerima myo i d kironza kupit .. jesi ti taj uzimala ?
Ja sam uzimala obicni mio inozitol.. Nisam ovaj u omjeru.
nisam vidila neke promjene…
Ma joj isto se nekada pitam je li potrebno ovoliko raznih suplementa uzimati…
i koliko si "dobra" zapravo cinim time..
Mislim da ovi naši doktori znaju samo za marke koje se prodaju u HRV i imaju svoje zastupnike .. ja zato cijenim svoju doktoricu naglasila mi je da je taj omjer bitan ponudila još jednog proizvođača ali nije rekla da su samo ta dva dobra već mi je pričala o tom istraživanju i rekla da je sve isto dok je sobar omjer.
Da i ja isto se tako pitam, ali ja pijem magnezij zbog migrena i otkad ga redovno pijem ja ih nemam. Ali ja ga sada godinama pijem .. za njega garantiram za sve ostalo sam i sama skeptična
Da da ja isto vec godinama uzimam magnezij zbog nocnih grceva u nogama i stopalima…
Od kada uzmima, vise ih nemam….
Plus lako tonem u san i dobro spavam :)
i meni je i za to pomoga ! 🤣
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
Na koliko % je peak ? Meni je trenutno u aplikaciji 0,73% ali piše low. 5 dan nakon kraja menstuacije odnosno 12.dan ciklusa. Pokrili smo 1.dan nakon menstruacije,pa 2 dana odmora pa jučer ujutro. Možda bi sad trebali pokriti i par dana za redom 🤔 mislim da ću ponoviti test i danas poslije podne da mi peak ne pobjegne 🤔🤔🤔 kako mogu ubacit sliku, treba mi neki pametan savjet 🤔🤔
Ne znam kada ti inače dolazi ovulacija ako ti je sad čita 0.70 vjerovatno će ti kroz dan dva doc do 1 i preko. Ipak je 12 dan ima još vremena. Za učitavanje slike stavi na google photo upload i vidit ćeš imaš vise opcija učitas sliku i kopiraš link i vamo ga zalipis ☺️
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
Ne znam kada ti inače dolazi ovulacija ako ti je sad čita 0.70 vjerovatno će ti kroz dan dva doc do 1 i preko. Ipak je 12 dan ima još vremena. Za učitavanje slike stavi na google photo upload i vidit ćeš imaš vise opcija učitas sliku i kopiraš link i vamo ga zalipis ☺️
Iskreno tek sam od ovog mjeseca krenula baš pratiti. prije sam znala testirat al nisam se toliko s tim bavila kao sad :) tako da ne znam kada mi je inace O 😬😬
Evo tu je link, znaci test je rađen svaki dan od prestanka M (nadam se da se može otvoriti)
https://ibb.co/qR5MC5Y
Slušam mišljenje, da li već sad pokrivat svaki dan pa do O i dan dva nakon ? 🤔
16.03.2024. +
11.04.2024. ♥️
25.04.2024. 22 mm
13.05.2024. 52 mm
17.05.2024. nipt ✅ curica ♥️
15.07.2024. 391 gram 🌞
26.08.2024. 1100 g 🌞
27.09.2024. 1800 g 🌞
14.10.2024. 2100 g 🌞
08.11.2024. 2775 g ☀️
Termin 27.11.2024.
Iskreno tek sam od ovog mjeseca krenula baš pratiti. prije sam znala testirat al nisam se toliko s tim bavila kao sad :) tako da ne znam kada mi je inace O 😬😬
Evo tu je link, znaci test je rađen svaki dan od prestanka M (nadam se da se može otvoriti)
Pokrivanja ne može biti previše (osim ako je loš spermio) tako da svakako pokrivajte. A i kad ovako počne tamniti trakica, dobro je testirati više puta na dan (barem dva) da peak ne pobjegne. 🤗 Sretno s praćenjem trakica, a i s pokrivanjem, naravno! ❤️
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Ovo je po meni skoro pa isto ka kontrolna pokrijte danas i sutra obavezno pa ćeš vidit po trakicu jeli svijetli ili tamni ako krene svijetlit vjerovatno je ovo bio peak ako bude tamnila onda čekaj da ti očita na 1 ili vise ☺️ sretno 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
Sany-a peak bi trebao biti na 100% i vise, ali ne uhvate svi peak. Vi pokrivajte i ti paralelno mjeri dalje☺️
.
Wildflower ja nemam PCOS, ali sam skuzila da mi je uz Catafertyl pojacana sluz (inace je imam vrlo malo) + ima aktivnu folnu kiselinu. Citala sam da je Catafertyl za muske bolji od proxeeda pa si mozda malo pogledaj🤷🏻♀️
Uz to pijem jos neke suplemente - e vitamin za sluz, kurkumin za suzbijanje bilokakvih upala, ubiquinol i melatonin za kvalitetu jajne stanice, probiotike, c vitamin i D vital🙈 i nakon ovulacije sve sto prepise jos ginic.
Ja sam na Femari (slicno kao klomifen) od danas (3.dc) i u cetvrtak idem na UZV, racunam da mi je inseminacija u ponedjeljak - utorak. Nadam se da cu imati 2-3 folikula. I bas kako si i ti rekla, i meni je menga bila nekakva bezvezna. Evo, 3.dc i vec je skoro skroz gotova.
Ako ne uspije onda racunam da idemo s iducim ciklusom u IVF. Racunam da bih M trebala dobiti oko 27.3. Nadam se da me nece zbog Uskrsa zeznuti i reci mi da cemo preskociti ciklus😒
Citala sam malo po grupi, ali nisam pohvatala - na temelju cega odluce ide li se u dugi protokol?
.
Eni kak si nam ti? Sad si vec negdje 7.-8. dpo? Kak se osjecas?
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Sany-a peak bi trebao biti na 100% i vise, ali ne uhvate svi peak. Vi pokrivajte i ti paralelno mjeri dalje☺️
.
Wildflower ja nemam PCOS, ali sam skuzila da mi je uz Catafertyl pojacana sluz (inace je imam vrlo malo) + ima aktivnu folnu kiselinu. Citala sam da je Catafertyl za muske bolji od proxeeda pa si mozda malo pogledaj🤷🏻♀️
Uz to pijem jos neke suplemente - e vitamin za sluz, kurkumin za suzbijanje bilokakvih upala, ubiquinol i melatonin za kvalitetu jajne stanice, probiotike, c vitamin i D vital🙈i nakon ovulacije sve sto prepise jos ginic.
Ja sam na Femari (slicno kao klomifen) od danas (3.dc) i u cetvrtak idem na UZV, racunam da mi je inseminacija u ponedjeljak - utorak. Nadam se da cu imati 2-3 folikula. I bas kako si i ti rekla, i meni je menga bila nekakva bezvezna. Evo, 3.dc i vec je skoro skroz gotova.
Ako ne uspije onda racunam da idemo s iducim ciklusom u IVF. Racunam da bih M trebala dobiti oko 27.3. Nadam se da me nece zbog Uskrsa zeznuti i reci mi da cemo preskociti ciklus😒
Citala sam malo po grupi, ali nisam pohvatala - na temelju cega odluce ide li se u dugi protokol?
.
Eni kak si nam ti? Sad si vec negdje 7.-8. dpo? Kak se osjecas?
Nisam ni ja bas shvatila na temelju cega odluce.
Samo su cure spomenule u nekoliko navrata da dr R iz Repromeda obicno to daje svima.
Mislim da tako ima vecu kontrolu nad citavim procesom.
.
E vidis bas bi mogla umjesto gynositola i prenatala uzimati catarertiy i to mozda cak 2x dnevno.
S obzirom da i gynositol uzimam 2xdnevno sto je 4000 mg inozitola.....
.
Hmmmmm ili nije mozda pametno sad pred postupak mijenjati.
Kako god, kad krene pikanje planiram stati sa svim suplementima.
Ionako sve pijem za kvalitetu js.
Nakon pikanja cu nastaviti vit d + prenatal.
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Dr. Herman je rekla kad (iako sam ja verbalizirala sa ako 😔) ostanem trudna, da nastavim piti samo vit d a da sve drugo prestanem
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji