Evo cure da ispričam svoju priču nije bajna ali boze moj bitno da je sve ok . Pošto ovdje djelimo i dobro i zlo . Bebolina već zna dio ali nisam ju htjela zamarati sa svojim pa ću sad iznjeti što mi se jučer sve izdešavalo 😭. Nakon Vinogradske sam bila jako optimistična , ovulacija je trebala biti na lijevoj strani , da bi ja jučer dobila laganu sukrvicu i to sam zanemarila reko dobro , sigurno je ovulacijsko , da bi se meni to pretvorilo u pravo krvarenje bez ugrušaka ai bez bolova nekih jačih nego lagano na lijevoj strani . Otišla sam hitno na pregled jer sam se jako uplašila jer je to već treći put da krvarim prvo Menga , pa hsg, i sad ovo😭😭 i na ultrazvuku je vidjela da je bila Ovulacija tj puknuće tog vodećeg folikula , ali endometrij se s 6.5 stanjio na 3.5 tako da ništa od mene ovaj ciklus već sam tamo počela plakati od muke i jada .. rekla mi je da je možda sav taj stres od hsg i svega se odazvalo tako .. Uglavnom sreća da nije veće zlo , ali sam jučer isplakala dušu i neznam vam opisati taj osjećaj , da zašto se meni mora sve i svašta događati ali danas sam već bolje malo .. pa eto ja sam out i prije nego sam mislila da sam u igri . Ali eto , u ovom procesu ćete svašta možda doživjeti ali treba biti priseban , i glavu gore i nikad ne odustati . Jedan propali ciklus nesmijemo gledati kao poraz , makar je meni ovo već 13-sti ali dobro bit će bolje . Želim vam reci da vjerujte su sebe i volite sebe i nemojte sebe gledati kao da niste vrijedne jer jeste !! I ja koliko god sam jučer plakala i sve danas si mislim sve ima svoje zašto ❤️ volim vas sve i budite mi dobro , i vi cure koje čekate da ne dobijete razveselite nas nekim plusicima da ovu moji negativu pometemo 🥰🤌
Draga Eni, da te malo utješim, ja sam imala hsg u 10 mjesecu prošle godine, 8 dan ciklusa i krvarila sam poslije njega 2 dana,vda bih 17 dan ciklusa ponovo počela krvariti, menstruacija.. Plakala sam baš puno, iznervirala se, trazila po forumima da li je to normalno. Uglavnom sl ciklus rana ovulacija 12 dan, 15 dan ja osjećam nesto po stomaku, slično kao kod hsg, razmisljam opet ću prerano dobiti, ustanem i popijem duphaston, i pila sam ga neka 3 4 dana.. Spremam se za laparoskopiju tih dana, ali menstruacija nikako da dodje, kasni, uradim test i pozitivan. Tako da sve je to normalno.. Nadam se da ce sl ciklus biti pozitivan test i da će se sve dobro zavrsiti.. ❤
Ja sam se malo povukla sa teme, bila sma 3 sedmice na odmoru, ovih dana grudi ogromne bolne, nisam mogla spavati na stomaku nikako, jutros grudi nestale, stomak boli, prerano ću dobiti a bas sam se bila ponadala.. sad mi je veći problem sto ću prerano dobiti, a progesteron je prije 4 dana bio odličan, bez ikakve terapije, nista mi vise nije jasno..
Eni ❤️❤️❤️ neman niti rijeci šta bi ti rekla osim drži se .. idemo dalje samo je pitanje kad će nas red doc ❤️❤️
Cure koje prate BBT duže vremena da li vi imate ovakve oscilacije prije ovulacije ?
https://ibb.co/NZKQSph
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️
Eni, drzi se, kad dodje pozitivan testic sve traume izblijede, tako ce i tvoje.
Ja se ovih dana ucim da ne razmisljam previse i da probleme prozovljama jednom, kad dodju, a ne svaki dan iznova i iznova razmisljajuci.
Freya, cek ti si onda kad imala pozitivan test, u novembru prosle godine?
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Eni, drzi se, kad dodje pozitivan testic sve traume izblijede, tako ce i tvoje.
Ja se ovih dana ucim da ne razmisljam previse i da probleme prozovljama jednom, kad dodju, a ne svaki dan iznova i iznova razmisljajuci.
Freya, cek ti si onda kad imala pozitivan test, u novembru prosle godine?
U decembru 24.12. je bio pozitivan test.. hsg sam ipak imala 16.11. sad sam gledala u kalendaru, a 26.11. zadnja menstruacija.. a u 10 mjesecu sam imala koronu pa smo otkazali taj hsg.. Btw približava se datum pobacaja i bas me hvata i anksioznost i sve..
Eni ovo zvuci strasno. Ne toliko fizicki koliko psihicki. Bas mi je zao.
Na zalost nemam ti sto pametno reci osim da ce se sve to jednog dana isplatiti. Cim ces drzati svoju malu sunkicu i narucju, sve ce ove boli i borbe nestati 🥰
.
Bebolina, super za M! Drzim palceve da ovaj ciklus imas puno jajnih stanica da ostane i smrzlica, ali isto tako zelim i da ovaj ciklus bude dobitan, treca sreca 😊
.
Freya jako mi je zao sto si izgubila trudnocu i vjerujem da ti nije lako. Mozda da na taj dan odete negdje, posvetite se jedno drugom pa tako odate pocast i malom bebeku.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Eniovo zvuci strasno. Ne toliko fizicki koliko psihicki.Bas mi je zao.
Na zalost nemam ti sto pametno reci osim da ce se sve to jednog dana isplatiti. Cim ces drzati svoju malu sunkicu i narucju, sve ce ove boli i borbe nestati 🥰
.
Bebolina, super za M! Drzim palceve da ovaj ciklus imas puno jajnih stanica da ostane i smrzlica, ali isto tako zelim i da ovaj ciklus bude dobitan, treca sreca 😊
.
Freya jako mi je zao sto si izgubila trudnocu i vjerujem da ti nije lako. Mozda da na taj dan odete negdje, posvetite se jedno drugom pa tako odate pocast i malom bebeku.
Hvala ti. Ja se nadam koliko god da ih bude da se potrefi i ona jedna prava, dobitna. To je ono što nam svima ovdje treba 🤞🤞
Freya 😘 drži se, vjerujem da nije lako oko tih dana.
Xoxo znam ja imati takve oscilacije i prije i nakon O. Ako pratiš i trakicama svakako ćeš uz njih i graf znati kad je negdje bila O. Svakako sretno u hvatanju peaka 🤞🤞
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Žene hvala na divnim rjecima a ja i dalje navijam za vas od srca ❤️❤️❤️❤️ daj Bože da bude što više pluseva na ovoj temi 😘😘😘🥰🥰🥰
.
.
I evo nešto što me rasplakalo posebno a i pomoglo da ostanem u dalje pozitvna i da ne gubim nadu:
<Vjeruj, ništa se ne događa prerano, prekasno, u krivo vrijeme, onda kada si nespreman. To je samo tvoje razmišljanje. Bog je onaj koji upravlja vremenom, On je vrijeme i stvorio. Zašto onda misliš da se ikad išta može dogoditi u krivo vrijeme u tvom životu? Gospodar vremena najbolje zna kada i zašto, On je u tome savršen. Samo se prepusti Njegovoj volji i prihvati sve što ti šalje, jer nikad ništa nije uzalud. On zna zašto. >
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
eni, užasno! 😔 Jako mi je žao da si kroz toliko toga prošla ovaj ciklus. Jesu ti rekli možda koji bi bio uzrok krvarenja? Nezamislivo mi je da samo žena počne krvariti usred mjeseca i da je to kao normalno. Nadam se da ti se ništa slično nikad više neće ponoviti i da su ovo zadnji bolovi i šokovi nakon velike sreće koja te čeka. Od srca ti to želim. Odmori se, radi stvari koje te vesele, dođi sebi i onda opet u borbu, još snažnija! ❤️
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Eni zao mi je :( bas tesko je to prozivljavati, i strah i tuga :( Mislim da svaka od nas mora naci neke radosti i stvari koje nas opustaju, vrate nam pozitivu i optimizam, jer smo inace nagrabusile :( Svima nam zelim bolje dane pred nama 😊
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji