Mislim da je vjerodostojnije ovo od 4mm (pola mm gore dolje je zanemarivo). Ne vjerujem da su sva 3 mjerenja kriva. Za 12. DC ti je dosta tanki endometrij cak i uz cinjenicu da ti je kasna ovulacija - ako su ti ciklusi 33 dana znaci da ti je ovulacija oko 18.dc, trebao bi se vidjeti trend zadebljanja. Vjerujem da ti doktor ne bi dao nesto sto blokira ovulaciju u situaciji kada pokusavas ostati trudna. Mozda ju samo odgađa. Ne znam tocno, ali znam da se estrofem daje u postupcima potpomognute oplodnje, ali i kad zene prirodno pokusavaju ostati trudne, a endometrij je malo lijen.
Medjutim ako ne vjerujes doktoru onda svakako preporucam da odes po 3, pa i 4. misljenje ako treba i nadjes doktora u kojeg ces imati povjerenja.
Nadam se da te plusic ceka iza coska 😊
.
Bebolina drzim palceve da dobijes popodne! 💪🏻
.
Abloom taman dolazi, kao da je znao😄
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Nikaa89 stvarno jeste tanak, ako je i fulao mogao je mozda 1 mm fulati. Onda imas dvije opcije, ili poslusat dr i ili jesti ko lida ananas i cveklu sljedeci ciklus oa da ispratis na folikulometriji jel ti pomaze ili ne :D
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Ma nema mi druge nego da ga saslušam …jer idem u pon na kontrolu dal je ovulacija prošla ili će tek biti .. jer imam dva folikula na lijevom jajniku jeda od 16 mm a drugi je od 13 , tako da on očekuje ovulaciju s nedelje na pon negdje s obzirom na ovaj od 16 mm … a drugo onda ako prođe ovulacija a sluznica pre tanka opet nisam ništa napravila i bacila sam sve te silne novce u vjetar . mislim malo sam se uplašila nuspojava na tabletama , ali valjda mi neće biti ništa tih par dana , s obzirom da sam zdrava osoba 🤞🤞
👩34
🧑🏽🦱33
Svi nalazi uredni 🤌
Pokušavamo od 9/2022
Nikaa89 ja sam imala slican problem u jednom periodu.
Ovako tanak endometrij sa sobom nosi i nizak estrogen u tom ciklusu. Kakav ti je bio kada si ga vadila? Ako je tada i bio dobar, u ovom ciklusu se vjerojatno nesto poremetilo. Uz nizak estrogen vjerojatno je visok fsh jer se jajnici malo muce da proizvedu dovoljno estrogena. Zato ti doktor i je prepisao estrofem, po meni malo prebrzo ako ti se ovo dogadja prvi put.
Ja bih na tvom mjestu iduci ciklus izvadila estrogen, fsh i lh (3-5 dc) i popratila folikulometrijom. Razmisli pijes li neke pripravke koji bi mogli utjecat, ili jesi li imala jako stresno razdoblje u zadnje vrijeme.
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Pa svi nalazi su mi dobri bili .. ali sam ovaj mjesec imala poduže krvarenje i mislim da mi se zbog toga stanjio toliko endometrij . Jer sam krvarila 7 dana zbog menstruacije plus 4 dana jer sam išla na propuhivanje jajovoda i to podosta . A uklj mi je jer smatra da ako
Dođe do ovulacije da se plod neće se uspjet uhaviti zbog tankog Edometrija ..🤷♀️
👩34
🧑🏽🦱33
Svi nalazi uredni 🤌
Pokušavamo od 9/2022
S tako tankim endometrijem sigurno ne moze doci do trudnoce. Ne znam, probaj s estrofemom ako ti je to prihvatljivo, on ce ti sigurno zadebljat endometrij, samo je pitanje sto ce biti u ciklusu kada ga prestanes piti (naravno u slucaju dq ne dodje do trudnoce).
Nisam sigurna da ti duze krvarenje ima veze s tako tankim endometrijem na taj dan ciklusa :/ Probaj, prati, vidjet ces sta ce se dogadjati pa ces moc prilagodit/mijenjat.
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
S tako tankim endometrijem sigurno ne moze doci do trudnoce. Ne znam, probaj s estrofemom ako ti je to prihvatljivo, on ce ti sigurno zadebljat endometrij, samo je pitanje sto ce biti u ciklusu kada ga prestanes piti (naravno u slucaju dq ne dodje do trudnoce).
Nisam sigurna da ti duze krvarenje ima veze s tako tankim endometrijem na taj dan ciklusa :/ Probaj, prati, vidjet ces sta ce se dogadjati pa ces moc prilagodit/mijenjat.
Niti ja znam dali ima veze ali vidjet ću šta bude .. ovaj mjesec tako a sljedeći neću sigruno to piti . Jer sam uspoređivala prijašnje nalaze , nikad mi nije bio tako tanak . U ovoj fazi ciklusa mi je znao biti po 11 mm pa neznam što se točno desilo 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
👩34
🧑🏽🦱33
Svi nalazi uredni 🤌
Pokušavamo od 9/2022
Cure moje kak ste ? Mariposa ? Bebolina ? BikMik ? Kak je stanje ? I ostale cure isto jel je koja blizu da radi test ?
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Cure moje kak ste ? Mariposa ? Bebolina ? BikMik ?Kak je stanje ? I ostale cure isto jel je koja blizu da radi test ?
Ja sam danas 10dpo, nemam baš nikakvih simptoma i sve je uobičajeno kao i inače. Pratit ću u narednim danima i dalje kako mi se bazalna temp ponaša pa vidjet ima li smisla raditi test ili ne. Zasad se čini da ne
Ti?
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji