Ja sam se danas testirala 12dpo, jucer sam cijeli dan imala grcice, ali ništa test bijel skroz, cekam da dobijem.. 😔
Meni je danas 11.dc i vec je nastupila O 😒 vjerujem da je zato sto sam pocela piti vecu dozu euthyroxa zadnjih 10ak dana. Dosta rano, ali nikad se ne zna. Pokrili smo u cetvrtak, jucer, pokrit cemo i veceras pa cemo vidjeti. Trakica je danas dosta bljedja (jucer sam ulovila peak) pa vjerujem da je ovulacija danas. Ovaj mjesec je taktika da nakon odnosa nema dizanja nego direkt na spavanac. Taj sam savjet pokupila s TikToka😂😂😂
Ovih dana vadim i TSH u nadi da ce biti dobar i da cu moci s iducim ciklusom (ako ga bude) ici na inseminaciju 🥰
Meni ti je ovaj mjesec isto bila O na 11dc. Ovaj put sam bas osjetila zatezanje i boluckanje tijekom ovulacije.
Sada sam tek 3 DPO, slijedi iscekivanje. Mislim da cu se na 10 DPO testirati ako osjetim neke promjene.
Onda se pratimo 😊 i ja sam osjetila bolove ovu O. Nadam se da ce nam objema test biti pozitivan 🥰 ja ga svakako radim na 12. DPO jer cu uzimati progesteron pa da znam hocu li nastaviti uzimati ili prestajem.
.
Freya bas mi je zao ☹️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Lunolina progesteron uzimas jer ti je nizi ili su ti dali kao malo “podrske” ako dodje do zaceca?
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Ja sam isto bas htjela pitati za progesteron..
Jer mi se cini kao da cure to na svoju ruku uzimaju?
Kao sad cu par dana, sad mi je prosla O pa cu pocet s progesteronom.. itd
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Moj progesteron je dobar, zapravo odlican, ali istrazivanja pokazuju da uzimanjem progesterona nakon ovulacije je veca sansa ‘zadrzavanja trudnoce’. Meni je Škvorc dao vaginalete progesteron 3x200, aspirin 100 i folbellu 5mg. Od O do 12 dpo, tad napraviti test - ako je pozitivan nastaviti, a ako je negativan prekinuti.
Bas na svoju ruku ne bih uzimala progesteron, a bome niti ne mogu kad se dobiva iskljucivo na recept.🙈
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Lunolina progesteron uzimas jer ti je nizi ili su ti dali kao malo “podrske” ako dodje do zaceca?
Ja sam isto bila na progesteronu u lutealnoj fazi, jer kao pospjesuje zacece iako mi je bio bas super u prirodnom ciklusu.
Isto naravno nisam na svoju ruku nista, nit mi je to palo na pamet samoj uzet, gin mi je rekla za ta istrazivanja i morala mi je dat recept🙈
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja sam upravo (prije par dana) od svoje ginekologice dobila progesteron (duphaston) jer vec dva mj nakon ovulacije imam to smeđarenje… i sad ona je meni rekla da uzimam od 15 dana do 25 dana ciklusa sobzirom da su mi ciklusi bili 28 dana.
A ja sad nesto razmisljam ovaj zadnji mi je bio 31 dan.
Sta znaci da mi se ovulacija pomakla prosli mj.
A danas krecem pratit sa trakicama posto mi je M zavrsila.
Tako da budem u sve sto posto sigurna, ja sad neznam mislin nazvat cu je al u slucaju da mi zakasni ovulacija da cekam sa tabletama nakon ovulacije pa pijem 10 dana ili tako kako je receno. ( ona zna da mi je ovulacija inace 13/14 dan pa je zato vjv rekla 15 dan).
Jel ko ima iskustva sa ovim?
Meni je logicno posto cu vec pratit sa LH da pijem nakon ovulacije?
Lusylu poprati obavezno trakicama ovulaciju ako ces uzimati progesteron ili na uzv, da ne bi pocela koristit progesteron prije ovulacije. Ona je to rekla jer se ravnala po poznatom ciklusu.
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Ja sam upravo (prije par dana) od svoje ginekologice dobila progesteron (duphaston) jer vec dva mj nakon ovulacije imam to smeđarenje… i sad ona je meni rekla da uzimam od 15 dana do 25 dana ciklusa sobzirom da su mi ciklusi bili 28 dana.
A ja sad nesto razmisljam ovaj zadnji mi je bio 31 dan.
Sta znaci da mi se ovulacija pomakla prosli mj.
A danas krecem pratit sa trakicama posto mi je M zavrsila.
Tako da budem u sve sto posto sigurna, ja sad neznam mislin nazvat cu je al u slucaju da mi zakasni ovulacija da cekam sa tabletama nakon ovulacije pa pijem 10 dana ili tako kako je receno. ( ona zna da mi je ovulacija inace 13/14 dan pa je zato vjv rekla 15 dan).
Jel ko ima iskustva sa ovim?
Meni je logicno posto cu vec pratit sa LH da pijem nakon ovulacije?
Ja pitala jedne ginkeolocie to, kaze ona nece ti progesteron sprijeciti ovulaciju, moze samo jos zadebljati fini endometrij uzimaj svakako od 15dc i ne zezaj se trakicama. Pitam drugu, kaze ne zezaj se trakicama i po osjecaju posto osjetis kad je otprilike uzmi dan dva nakon. Pitam u klinici, kaze ako vec pratis trakicama onda dva tri dana nakon peaka :D
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Eto vidis, meni to tak ide na zivce 😄 meni kad god su davali progesteron uvijek bi mi rekli da obavezno nakon sto prodje ovulacija.
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Sortiraj odgovore
Najstariji