Hvala Lunolina, Kawa i sve ostale cure.
Kawa mene u postupku isto uhvatilo nešto dolje isto sam uzela Lactogyn po preporuci cura ovdje i još mi ginekolog pustio vaginalete.
Lunolina sretno onda ovaj mjesec. I svakako ako ti je tako loša situacija na poslu uzmi bo. Ne treba ti stres u danima iščekivanja bete. Sretno!
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
xoxo sretno na spermio, to je prvi put da ga radite?
lunolina hvala ti na savjetu, osobno isto uvijek posežem za prirodnim rješenjima ali nekako sam za to dolje područje dosad bila oprezna. evo uzela sam lactogyn sinoc pa cemo vidjet oce pomoc, dalje bih preventivno mogla s tamponom nastavit.
Zelim ti puno srece s ovim ciklusomjel ti prosli ciklus bio prirodni samo uz stopericu ili si isto uzimala lijekove za izazivanje o ?
Drzim palceve da lactogyn pomogne☺️
Hvala ti🥰 prosli put je bio prirodni samo uz stopericu i jako kratku apstinenciju M (dan i pol) jer nas je rana ovulacija malo iznenadila. Zato ovaj mjesec M ima zadatak izbacivati vojnike svaka 2-3 dana i onda cu u cetvrtak vidjeti kad je inseminacija i probat cemo naciljati 4 dana apstinencije tako da skupi cim vise spermica i da si maksimalno povecamo sanse☺️ a i nadam se da ce femara natjerati jajnike da izbace 2-3 folikula.
Ono sto je moj problem je cinjenica da MPO doktori forsiraju TSH 1 (odnosno ispod 2), a to nije moja ‘radna temperatura’, ja najbolje funkcioniram kad mi je TSH 4 i ovako se moram muciti s niskim TSH da bi me pustali u postupak. Sto je stvarno suludo. Na ovoj razini se moje tijelo ponasa kao da imam hipertireozu i to mi se nikako ne sviđa.

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
bebolina, hvala, nadam se stvarno da ce biti od pomoci jer ovo je za izluditi svaki ciklus. ali ja ne pazim na prehranu tako da nije ni cudno.
lunolina bojni plan ti zvuci super a rec mi jeste vi trazili IUI ili je to na prijedlog doktora? ako nama ne uspije prirodno bez icega ovaj mj idemo na klomifen vjerojatno nekoliko ciklusa i tek onda IUI, rekao je doktor da necemo jos na to jer je dragome nalaz normo , a vidim da je i Vama, zato pitam.
a grozno mi je to za TSH , bas ti bude lose kad je tako nizak ili? jesu ti antitijela ok ?
ja vec sada planiram kad bih mogla testirati, danas sam 2dpo , sto vi mislite ? imam doma ovih kineskih testova na bacanje

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
bebolina, hvala, nadam se stvarno da ce biti od pomoci jer ovo je za izluditi svaki ciklus. ali ja ne pazim na prehranu tako da nije ni cudno.
lunolina bojni plan ti zvuci supera rec mi jeste vi trazili IUI ili je to na prijedlog doktora? ako nama ne uspije prirodno bez icega ovaj mj idemo na klomifen vjerojatno nekoliko ciklusa i tek onda IUI, rekao je doktor da necemo jos na to jer je dragome nalaz normo , a vidim da je i Vama, zato pitam.
a grozno mi je to za TSH , bas ti bude lose kad je tako nizak ili? jesu ti antitijela ok ?
ja vec sada planiram kad bih mogla testirati, danas sam 2dpo , sto vi mislite ? imam doma ovih kineskih testova na bacanje
Srećom nisam previše sklona dolje upalama, obično dobijem nakon antibiotika. Kod mene srećom ne utječe hrana na to bez obzira jel bila na nekom režimu ili jela gluposti.
Sretno da ti što prije prođe 🤞🤞
Što se tiče testića nemoj krenuti prije 10.dpo, ja kad se testiram obično to napravim 12.dpo jer tada svakako test mora pokazati jel ima išta ili ništa.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Kawa mi smo htjeli na ivf odmah😂 ali doktor ne da jer je s nama sve ok. Pa bas bas moramo na 2 inseminacije prije IVF-a.
Ja sam stitnjacu izvadila prije 10ak godina pa sam na hormonima. Kad mi je TSH 1 onda gubim na kilazi (doduse to mi trenutno pase🙈), nervozna sam, visok mi je puls, ali dobro. Ako mi je to ulaznica za postupke, prezivjet cu.
Ja ti se krenem testirati od 8.dpo😂 ali mene ne bediraju negativni testovi i veselim se testiranju pa mozda bas i nisam relevantna🤷🏻♀️🤭

🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Lunolina koje testove koristis?

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Iz dm-a. 4,80€ za 2 testa, dakle 14.4€ za 6 testova. Relativno malo novca za 6 dana veselja😄

🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Bebolina hvala ti puno, ma vjerojatno moja ir tu igra ulogu i pospjesuje primanje svakakvih infekcija , pogotovo te osjetljive na kvasce, secere 🤦♀️
Zelim i ja tebi srecu i nadamo se da ce se kuci ipak nesto primiti 😁
Lunolina jao izvini nisam pohvatala da nemas stitnu, moj tata je isto nema i znam koliko mu i terapija i vrijeme i stres utjece na kvalitetu zivota 😡 sigurna sam da i ti najbolje poznajes svoje tijelo, steta samo sto doktori ne slusaju i inzustiraju na skolskim primjerima.
Pa bojim se da cu i ja tako nekako, kazem imam kineskih testova doma na bacanje 😁 a ceka me i druzenje za dan zena, tada cu biti nekih 10dpo pa da znam koliko se mogu opustit

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Iz dm-a. 4,80€ za 2 testa, dakle 14.4€ za 6 testova. Relativno malo novca za 6 dana veselja😄
Hahahahaah istinaaa🤣🤣

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Djetelina i nama piše da mora ponoviti spermiogram jer je samo jedan napravio. Ne znači da će vam odgoditi postupak, samo će ga prilagoditi vašim nalazima.
Ahaaaaa ajde onda ima nade. Ja sam u KBC-U u Rijeci. Nadam se da ce tako biti kako je i kod tebe.
I mi smo u Ri :D
Mislim, čisto da netko ne bi rekao da je ovo praksa, nama je predloženo ovako zbog svega što se desilo u zadnjoj godini, ja sam imala tri uzastopna pobačaja i to dva bligheda tako da žele vidjeti zašto se stranice prestanu razvijati i odabrati najbolju, a to mogu samo u stimuliranom.
Zato i kažem da će vama odabrati najbolju opciju prema vašim nalazima, tj. oni će vam predložiti, svakako možete sugerirati nešto drugo ako vam se ne sviđa predloženo.
A bas mi je zao zbog ta tri pobačaja. Nadam se sa ce naci uzrok brzo.
A vidim u opisu tvog profila da tvoj parner isto ima dijagnozu spermiograma. Sta ste uspjeli prirodno zanijeti?
Imas li saznanja hoce li u Poliklinici Mia oni raditi cijeli MPO ili ce samo pripremiti par pa onda slati dalje u Zg?
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji