Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amyy_
    19. Siječanj 2024. 22:22

Večer žene kako ste. Ima li snijega kod vas u Sarajevu baš zatrpalo danas...Nego zanima me jedna stvar mislim znam da je vjerovatno ne moguće ali eto vrijedi pitati 😁. Ja sam imala sa dečkom nezaštićen odnos sa 3 na 4.1 a onda sam 4.1 navečer dobila ciklus trajao je je neka 4 dana. Inače su mi ciklusi na 26/27 dana. Odmah poslije možda 2 3 dana pojavila mi,se sluz  ono kao bjelanjak kao kod ovulacije jel moguće da sam ja tada ovuliralaa i da li bi bilo ikakve šanse da sam uhvatila . Jer evo danima me boli stomakmi  jajnici leđa neraspoložena sam bila sam i bolesna gripa i to.❤️

Xoxo23
    20. Siječanj 2024. 00:10

Amyy_

Večer žene kako ste. Ima li snijega kod vas u Sarajevu baš zatrpalo danas…Nego zanima me jedna stvar mislim znam da je vjerovatno ne moguće ali eto vrijedi pitati 😁. Ja sam imala sa dečkom nezaštićen odnos sa 3 na 4.1 a onda sam 4.1 navečer dobila ciklus trajao je je neka 4 dana. Inače su mi ciklusi na 26/27 dana. Odmah poslije možda 2 3 dana pojavila mi,se sluz ono kao bjelanjak kao kod ovulacije jel moguće da sam ja tada ovuliralaa i da li bi bilo ikakve šanse da sam uhvatila . Jer evo danima me boli stomakmi jajnici leđa neraspoložena sam bila sam i bolesna gripa i to.❤️

Vjerovatno ti je tek sada ovulacija bila, mislim da je mala i skoro nikakva šansa da ovuliras dan prije menstruacije, a i da je tako jajna stanica zbog hormona (pada progesterona koji uzrokuje dolazak M ) nebi opstala..

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️

Xoxo23
    20. Siječanj 2024. 00:12

Bebolina držim fige da je ovaj ciklus dobitan 🤞🏼❤️🥰

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)

Xoxo23
    20. Siječanj 2024. 00:16

Xoxo23

Amyy_

Večer žene kako ste. Ima li snijega kod vas u Sarajevu baš zatrpalo danas…Nego zanima me jedna stvar mislim znam da je vjerovatno ne moguće ali eto vrijedi pitati 😁. Ja sam imala sa dečkom nezaštićen odnos sa 3 na 4.1 a onda sam 4.1 navečer dobila ciklus trajao je je neka 4 dana. Inače su mi ciklusi na 26/27 dana. Odmah poslije možda 2 3 dana pojavila mi,se sluz ono kao bjelanjak kao kod ovulacije jel moguće da sam ja tada ovuliralaa i da li bi bilo ikakve šanse da sam uhvatila . Jer evo danima me boli stomakmi jajnici leđa neraspoložena sam bila sam i bolesna gripa i to.❤️

Vjerovatno ti je tek sada ovulacija bila, mislim da je mala i skoro nikakva šansa da ovuliras dan prije menstruacije, a i da je tako jajna stanica zbog hormona (pada progesterona koji uzrokuje dolazak M ) nebi opstala..

Vidim da sam krivo pročitala tvoj prvi post..ti misliš da si imala ovulaciju tri dana nakon završetka M?  moguće da si imala ovulaciju 7/8 dc ali opet mislim da to nije nešto dobro .. možda će ti koja druga cura znat bolje objasnit zašto .. ali ako ste imali odnose prije M samo pa niste do tog 7/8 dc kada misliš da si ovulirala onda nije moguće jer spermici mogu preživit 4/5 dana 

01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)

• BikMik
    20. Siječanj 2024. 01:06

Bebolina2024

Ketyx

Cure drage imam pitanja :) Ako sam ja dobro skuzila mi bi nakon peaka trebale imati ovulaciju nakon 48 sati? Imam aplikaciju preko koje pratim kada ce mi biti peak, u ciklusima do sada bi to bio jedan dan i dani prije i poslje bi bila linija bljedunjava. U ovom ciklusu sam u utorak uzela ovitrell stopericu i u cetvrtak mi je trebala biti ovulacija a meni su trakice pokazivale i utorak prije stoperice, u srijedu je bio peak, jucer i danas opet jake crtice. U prirodnom ciklusu mi ne budu tako jake crte pa ne znam jel moguce da nemam ovulaciju? Mada su mi znali dr.na pregledu reci tipa za dva dana ce ti ovulaciji ili ovulirala si… I naravno imam sluz svaki ciklus.

Jake crte mogu biti i od štoperice.
    Obično kažu da od peaka imamo do 48 sati za pokrivanje. Svaka žena je drugačija i ne može se reći točno u sat nego okvirno. Ali obično kažu od peaka O će nastupiti kroz 12 do 24 sata,i kad nastupi jajna stanica je jedno vrijeme otprilike 24 sata bude spremna za oplodnju a nakon toga ako se ne oplodi ona propada. I to ti je znači tih nekih 48 sati od peaka.
    .
    Cure moje stigla konačno i koja M, sutra znači računam 1.dc i u nedjelju prva pikica. Nadam se malo boljem ishodu jer konačno ako će punkcija trebati biti 14.dc kad mi je otprilike O moći će i biti tada odrađena radi radnog vremena i vikendima. Neće mi trebati se sve naštimavati prema vikendima i punkcije odrađivati 12.dc samo zato što je 14.dan u ned kad ne rade kao što je bio slučaj na SD. Jer ako sam uvijek imala po 6, 7 folikula da je sve pogođeno na vrijeme onda sam mogla imati i koju stanicu više jer bi bilo više zrelih , a ne samo 2. Eto zato polažem sve nade u ovaj ciklus jer će puncija moći biti i 14. ili koji dan kasnije ako bude potrebe.

Onda su uslovi tu da bude dobitan, neka je Bog u pomoci da se radujemo za 4 sedmice!

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• eni233
    20. Siječanj 2024. 07:25

Evo cure da ispričam svoju priču nije bajna ali boze moj bitno da je sve ok . Pošto ovdje djelimo i dobro i zlo . Bebolina već zna dio ali nisam ju htjela zamarati sa svojim pa ću sad iznjeti što mi se jučer sve izdešavalo 😭.  Nakon Vinogradske sam bila jako optimistična , ovulacija je trebala biti na lijevoj strani , da bi ja jučer dobila laganu sukrvicu i to sam zanemarila reko dobro , sigurno je ovulacijsko , da bi se meni to pretvorilo u pravo krvarenje bez ugrušaka  ai  bez bolova nekih jačih nego lagano na lijevoj strani  . Otišla sam hitno na pregled jer sam se jako uplašila jer je to već treći put da krvarim prvo Menga , pa hsg, i sad ovo😭😭 i na ultrazvuku je vidjela da je bila Ovulacija tj puknuće tog vodećeg folikula , ali endometrij se s 6.5 stanjio na 3.5 tako da ništa od mene ovaj ciklus već sam tamo počela plakati od muke i jada  .. rekla mi je da je možda sav taj stres od hsg i svega se odazvalo tako .. Uglavnom sreća da nije veće zlo , ali sam jučer isplakala dušu i neznam vam opisati taj osjećaj , da zašto se meni mora sve i svašta događati ali danas sam već bolje malo .. pa eto ja sam out i prije nego sam mislila da sam u igri . Ali eto , u ovom procesu ćete svašta možda doživjeti ali treba biti priseban , i glavu gore i nikad ne odustati . Jedan propali ciklus nesmijemo gledati kao poraz , makar je meni ovo već  13-sti ali dobro bit će bolje . Želim vam reci  da vjerujte su sebe i volite sebe i nemojte sebe gledati kao da niste vrijedne jer jeste !! I ja koliko god sam jučer plakala i sve danas si mislim sve ima svoje zašto ❤️ volim vas sve i budite mi dobro , i vi cure koje čekate da ne dobijete razveselite nas nekim plusicima da ovu moji negativu pometemo 🥰🤌 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Ivyyyy
    20. Siječanj 2024. 08:12

eni233

Evo cure da ispričam svoju priču nije bajna ali boze moj bitno da je sve ok . Pošto ovdje djelimo i dobro i zlo . Bebolina već zna dio ali nisam ju htjela zamarati sa svojim pa ću sad iznjeti što mi se jučer sve izdešavalo 😭. Nakon Vinogradske sam bila jako optimistična , ovulacija je trebala biti na lijevoj strani , da bi ja jučer dobila laganu sukrvicu i to sam zanemarila reko dobro , sigurno je ovulacijsko , da bi se meni to pretvorilo u pravo krvarenje bez ugrušaka ai bez bolova nekih jačih nego lagano na lijevoj strani . Otišla sam hitno na pregled jer sam se jako uplašila jer je to već treći put da krvarim prvo Menga , pa hsg, i sad ovo😭😭 i na ultrazvuku je vidjela da je bila Ovulacija tj puknuće tog vodećeg folikula , ali endometrij se s 6.5 stanjio na 3.5 tako da ništa od mene ovaj ciklus već sam tamo počela plakati od muke i jada .. rekla mi je da je možda sav taj stres od hsg i svega se odazvalo tako .. Uglavnom sreća da nije veće zlo , ali sam jučer isplakala dušu i neznam vam opisati taj osjećaj , da zašto se meni mora sve i svašta događati ali danas sam već bolje malo .. pa eto ja sam out i prije nego sam mislila da sam u igri . Ali eto , u ovom procesu ćete svašta možda doživjeti ali treba biti priseban , i glavu gore i nikad ne odustati . Jedan propali ciklus nesmijemo gledati kao poraz , makar je meni ovo već 13-sti ali dobro bit će bolje . Želim vam reci da vjerujte su sebe i volite sebe i nemojte sebe gledati kao da niste vrijedne jer jeste !! I ja koliko god sam jučer plakala i sve danas si mislim sve ima svoje zašto ❤️ volim vas sve i budite mi dobro , i vi cure koje čekate da ne dobijete razveselite nas nekim plusicima da ovu moji negativu pometemo 🥰🤌

Eni, ti si jedna predivna osoba stvarno, dozivis stvari koje te slome al u svemu tome svaki put imas rijeci podrske i ohrabrenja za svaku od nas! Vjerujem da ce i tvoje cudo brzo, kao i od svih nas ostalih koje cekamo! Drzi se❤️

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Bebolina2024
    20. Siječanj 2024. 08:38

Xoxo i BikMik hvala vam ❤️
    Eni žao mi je što je tako prošlo. Što je nama jedan ciklus u moru ovih koji su prošli. Odmori ovaj mjesec od svega ovoga što si prošla i u novi uđi jača i snažnija. Drži mi se, kako kažu Bog nam daje prepreke i terete koje mi možemo proći i možemo se nositi s njima. 😘

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• anny35
    20. Siječanj 2024. 09:50

Eni i meni je fizicki i psihicki stres od hsg-a poremetio ciklus. Drugi ce ti biti bolji ❣️ ostani tako pozitivna i sretno

Amyy_
    20. Siječanj 2024. 10:18

Kroz šta žena če sve proći i opet ostati jaka i to samo žena može može razumjeti.Podrška svim ženma koje se bore za začeće ista sam. Ali kažu sve če doći kad bude vrijeme za to.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.