Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunolina
    21. Siječanj 2024. 13:34

Bebolina2024

Jedna cura na MPO temi spomenula da njen muž pije od Almagea Man Formulu. Išla potražiti kad ono svuda 33.20 a na Prima Farmaciji imaju 20% popusta do 30.1. i našla za 26€ pa sam odmah 2 kutije naručila. Možete pogledati ako nađete nešto za sebe od proizvoda na akciji.Taman s Profertilom mi je pri kraju i već sam razmišljala što bi sljedeće pa mi je ovo dobro uletilo.
    Ja moram preskočiti internet kupovine neka vrijeme jer sam još i naručila 2 velika pakiranja parfema za rublje pa će otići dosta para za te 2 narudžbe. Jel koja koristi parfeme za rublje? Isto ide u posudu gdje i omekšivač. Ako koja koristi, koje koristite i kako ste zadovoljne? Ja sam prvi put uzela takvo nešto pa me baš zanima hoće se baš fino osjećati. Jer volim inače te razne mirise za veš. Samo što kako se naviknem na neki omekšivač više ni ne osjetim nekoliko miris.

Koma mi je kad netko spomene popuste negdje jer onda na mogu odoljeti 😂 idem odmah baciti oko. Ja ti kzem ‘hvala’, a moja kartica ti kaze ‘ne, hvala’😂

Ne koristim parfeme za rublje, ali koristim Ornel omeksivace i mogu reci da cu mi se oni za sad pokazali namirisljaviji - uzimam zuti i plavi od jasmina. Koristim bocu jednog pa bocu drugog i tako ih se ne zasitim. S vremena na vrijeme kupim rozi Cocolino. Cesto me ljudi pitaju koji je parfem, a zapravo je omeksivac u pitanju.

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Bebolina2024
    21. Siječanj 2024. 14:19

Lunolina

Bebolina2024

Jedna cura na MPO temi spomenula da njen muž pije od Almagea Man Formulu. Išla potražiti kad ono svuda 33.20 a na Prima Farmaciji imaju 20% popusta do 30.1. i našla za 26€ pa sam odmah 2 kutije naručila. Možete pogledati ako nađete nešto za sebe od proizvoda na akciji.Taman s Profertilom mi je pri kraju i već sam razmišljala što bi sljedeće pa mi je ovo dobro uletilo.
    Ja moram preskočiti internet kupovine neka vrijeme jer sam još i naručila 2 velika pakiranja parfema za rublje pa će otići dosta para za te 2 narudžbe. Jel koja koristi parfeme za rublje? Isto ide u posudu gdje i omekšivač. Ako koja koristi, koje koristite i kako ste zadovoljne? Ja sam prvi put uzela takvo nešto pa me baš zanima hoće se baš fino osjećati. Jer volim inače te razne mirise za veš. Samo što kako se naviknem na neki omekšivač više ni ne osjetim nekoliko miris.

Koma mi je kad netko spomene popuste negdje jer onda na mogu odoljeti 😂 idem odmah baciti oko. Ja ti kzem ‘hvala’, a moja kartica ti kaze ‘ne, hvala’😂

Ne koristim parfeme za rublje, ali koristim Ornel omeksivace i mogu reci da cu mi se oni za sad pokazali namirisljaviji - uzimam zuti i plavi od jasmina. Koristim bocu jednog pa bocu drugog i tako ih se ne zasitim. S vremena na vrijeme kupim rozi Cocolino. Cesto me ljudi pitaju koji je parfem, a zapravo je omeksivac u pitanju.

Hahaha onda bolje da ne spominjem popuste. Meni su i one Lenor tabletice dobre, pa ima dosta raznih mirisa za odabir.
    Javim kako mi se parfem pokazao, stiže ovaj tjedan.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Lunolina
    21. Siječanj 2024. 20:30

Meni je danas 11.dc i vec je nastupila O 😒 vjerujem da je zato sto sam pocela piti vecu dozu euthyroxa zadnjih 10ak dana. Dosta rano, ali nikad se ne zna. Pokrili smo u cetvrtak, jucer, pokrit cemo i veceras pa cemo vidjeti. Trakica je danas dosta bljedja (jucer sam ulovila peak) pa vjerujem da je ovulacija danas. Ovaj mjesec je taktika da nakon odnosa nema dizanja nego direkt na spavanac. Taj sam savjet pokupila s TikToka😂😂😂

Ovih dana vadim i TSH u nadi da ce biti dobar i da cu moci s iducim ciklusom (ako ga bude) ici na inseminaciju 🥰

🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    Stiže dečko 🩵

• BikMik
    21. Siječanj 2024. 23:07

Lunolina

Meni je danas 11.dc i vec je nastupila O 😒 vjerujem da je zato sto sam pocela piti vecu dozu euthyroxa zadnjih 10ak dana. Dosta rano, ali nikad se ne zna. Pokrili smo u cetvrtak, jucer, pokrit cemo i veceras pa cemo vidjeti. Trakica je danas dosta bljedja (jucer sam ulovila peak) pa vjerujem da je ovulacija danas. Ovaj mjesec je taktika da nakon odnosa nema dizanja nego direkt na spavanac. Taj sam savjet pokupila s TikToka😂😂😂

Ovih dana vadim i TSH u nadi da ce biti dobar i da cu moci s iducim ciklusom (ako ga bude) ici na inseminaciju 🥰

Sretno, ja sam zatrudnila u ciklusu gdje je bio peak 11dc, nek i tebi bude dobitan 🤞

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Martina1931
    22. Siječanj 2024. 00:05

Lunolina

Ja sam u dobitnom ciklusu imala peak 11dc, a sad me Rita lupka u trbuhu🙈🩷 nije to rano, samo pokrivajte i drzimo fige da nece biti potrebe za inseminacijom hihi

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Lunolina
    22. Siječanj 2024. 06:38

Hvala cure. Vidjet cemo kroz 10 dana :)
    Ja cu i ovaj mjesec probati s progesteronom, krenut cu od veceras pa cemo vidjeti kakce to ici :)

🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    Stiže dečko 🩵

Xoxo23
    22. Siječanj 2024. 07:58

Meni je 14 dc danas za sada ništa od peaka, ostala sam bila bez easy@home trakica i sad imam one od 30 osjetljivosti sa miniboxa .. imam sluzi ali trakice nešto sitno pokazuju ..  a nekako sam bas imala osjećaj pozitivan za ovaj ciklus al mi se čini da ništa od njega iako ima još dana .. 🤷🏻‍♀️😔

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️

Lunolina
    22. Siječanj 2024. 09:08

Xoxo23

Meni je 14 dc danas za sada ništa od peaka, ostala sam bila bez easy@home trakica i sad imam one od 30 osjetljivosti sa miniboxa .. imam sluzi ali trakice nešto sitno pokazuju .. a nekako sam bas imala osjećaj pozitivan za ovaj ciklus al mi se čini da ništa od njega iako ima još dana .. 🤷🏻‍♀️😔

Meni ti sluz zna biti i vise od 5 dana prije O, tako da ima jos vremena za O, nemoj otpisivati ciklus. Krenite pokrivati svaki drugi dan pa kad ulovite peak bit cete spremni :)

🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    Stiže dečko 🩵

• mariposa1510
    22. Siječanj 2024. 09:28

Ja sam danas 13.dpo, 25.dc, krenulo smeđarenje, temperatura u padu, očekujem mengu sutra. Ništa od mene ovaj ciklus.

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

• Mia65
    22. Siječanj 2024. 09:35

Lunolina

Meni ti je ovaj mjesec isto bila O na 11dc. Ovaj put sam bas osjetila zatezanje i boluckanje tijekom ovulacije. 
    Sada sam tek 3 DPO, slijedi iscekivanje. Mislim da cu se na 10 DPO testirati ako osjetim neke promjene. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.