Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    18. Siječanj 2024. 10:43

Anchyyyy

Petra čestitam na pozitivnom testu🙏🙏
    Jako mi je drago vidjeti da se nešto dešava na temi🥰
    Cure koje kreću s postupcima želim puno sreće i strpljenja💪💪
    Ja Vas čitam ali slabo pišem, malo sam se maknula.
    Kod mene je situacija da sam radila briseve i na nalazu brisa nađena mi je Escherichia coli nakon zadnjeg transfera i sad to rješavam jer dok to ne riješim ne mogu u novi pokušaj😢
    September dečki su ti predivni i drago mi je da lijepo napreduju i da je sve uredu 😊😊

Ja sam ju imala i 5 dana sam pila antiobiotik i otišla je beštija , tako da sve će biti uredu ❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Lusylu
    18. Siječanj 2024. 11:28

Update: došla M sa tri dana kasnjena… isplakala se sinoc i odmah narucila LH trakice sa gravida.hr marke fermometer, jesu one okej sobzirom da je okej cijena 40trakica +10hcg 18.99€
    Svjesna sam da ne pokusavamo pre dugo al me nekako uhvatio bas strah sinoc ( pratimo zadnja tri mjeseca) a ne pazimo se od kraja 8mj.

Lusylu
    18. Siječanj 2024. 11:30

Dosad sam koristila ovulacijske testove iz dm-a al su opet skuplji od ovih pa sam trazila jeftiniju varijantu..

Lusylu
    18. Siječanj 2024. 14:52

Cure moze li brzo pitanje brzi odgovor, sutra bi mi bio 3 dan ciklusa volila bi izvadit hormone, da vidim akkvo je stanje.. zovem upravo jednu poliklinku na sta mi ova na telefonu kaze da se svaki hormon vadi posebno??? Ja koliko sam shavtila po vasim nalazima pricama mogu se provjerit vise od jednom?? Ispravite me pliz ako grijesim?

Lusylu
    18. Siječanj 2024. 14:54

Anchyyyy

Lusylu

Dosad sam koristila ovulacijske testove iz dm-a al su opet skuplji od ovih pa sam trazila jeftiniju varijantu..

Meni iskreno i Dm-a nikad nisu pasale, uvijek sam ih rastavila da vidim koliko je ceta debela jer mi smjesak znao bit 5 dana i to me zbunjivalo.
    Danas sam i ja narucila s te stranice trakice🤞
    Koliko dugo Vi pokusavate?

Pa evo amo rec 3 mjeseca da pratimo  i pokusavamo… malo se duze ne pazimo jedno 6mj cca

• BikMik
    18. Siječanj 2024. 15:05

Lusylu

Cure moze li brzo pitanje brzi odgovor, sutra bi mi bio 3 dan ciklusa volila bi izvadit hormone, da vidim akkvo je stanje.. zovem upravo jednu poliklinku na sta mi ova na telefonu kaze da se svaki hormon vadi posebno??? Ja koliko sam shavtila po vasim nalazima pricama mogu se provjerit vise od jednom?? Ispravite me pliz ako grijesim?

Mislim da se niste razumijeli dobro, iz jedne epruvete na 3. moze sigurno tih oar hotmona provjeriti, mozda ona pita koje tacno zelis?

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Lusylu
    18. Siječanj 2024. 16:21

BikMik

Lusylu

Mislim da se niste razumijeli dobro, iz jedne epruvete na 3. moze sigurno tih oar hotmona provjeriti, mozda ona pita koje tacno zelis?

Objasnila sam da bi tila sta vise od jednom i shvatila sam tako da kad se vadi da se provjeri vise hormona.. 
    Zena na telefonu mi je rekla da ne mogu tako nego da svaki od hormona vadim odvojeno, a to mi ne pada napamet nemam toliko vremena a ne zelim trosit ni toliko novaca jer sam tila provjerit na svoju ruku. 
    Rade cu onda samo progesteron tamo sa 21 danom i cao🤷🏼‍♀️

• mariposa1510
    18. Siječanj 2024. 16:25

Lusylu

Update: došla M sa tri dana kasnjena… isplakala se sinoc i odmah narucila LH trakice sa gravida.hr marke fermometer, jesu one okej sobzirom da je okej cijena 40trakica +10hcg 18.99€
    Svjesna sam da ne pokusavamo pre dugo al me nekako uhvatio bas strah sinoc ( pratimo zadnja tri mjeseca) a ne pazimo se od kraja 8mj.

Nemoj brinuti još, prerano je. Nemoj sama sebi bezveze stvarati pritisak. Tri mjeseca je zaista premalo. Ja bih na tvom mjestu pustila još i nalaze i hormone i forum jer, htjeli mi to ili ne, sve to stvara dodatan stres koji otežava začeće. Pokušavajte još barem 3 mj koliko je moguće neopterećeno, pa ako do tad ne bude ništa, onda idite na sljedeće korake.
    Ako već sad brineš i plačeš nakon samo tri mjeseca, izgleda da to sve jako negativno utječe na tebe, tek ćeš se slomiti ako, ne daj Bože, ne uspijete duže vremena. Čuvaj sebe i svoju psihu! ❤️

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

wildflower
    18. Siječanj 2024. 16:36

Lusylu

BikMik

Lusylu

Objasnila sam da bi tila sta vise od jednom i shvatila sam tako da kad se vadi da se provjeri vise hormona..
    Zena na telefonu mi je rekla da ne mogu tako nego da svaki od hormona vadim odvojeno, a to mi ne pada napamet nemam toliko vremena a ne zelim trosit ni toliko novaca jer sam tila provjerit na svoju ruku.
    Rade cu onda samo progesteron tamo sa 21 danom i cao🤷🏼‍♀️

Mislim da je msilila da svaki od hormona plaas odvojeno, ali dodes samo jednom izvaditi krv pa ti izvade 2-3 epruvete.

Privatno (a i bolnici s placanjem) se cijene krecu tu negdje.

Primjerice mozes cjenik pogledati ovdje: https://poliklinika-analiza.hr/cjenik-sve-usluge/

A neki osnovni panel bi ti bio: LH, FSH, estradiol, AMH, prolaktin, DHEA, testosteron, slobodni testosteron od 2.-5. dana ciklusa
    Ali najbolje da pitas ginekologa za uputnicu.
    Valjda svi imamo pravo to provjeriti neovisno je li pokusavamo zatrudniti ili ne.🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Lusylu
    18. Siječanj 2024. 16:44

Mozda je malo vremena, al jednostavno sam zamislila da ce to bit lakse…
    Malo su me slomile emocije sinoc al to i je od hormona🫠
    Ma vidicu, pokusat cu sa manje opterecenja i pustit sve jos neko vrime.. 
    hvala na savjetu svakako!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.