https://ibb.co/5kCsNQz sva se tresem. Ovaj test je od 25 ml . Valjda je to to ..
https://ibb.co/5kCsNQz sva se tresem. Ovaj test je od 25 ml . Valjda je to to ..
Super, cestitam, neka sve ide kako treba od sad 🥳🤗
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
https://ibb.co/5kCsNQz sva se tresem. Ovaj test je od 25 ml . Valjda je to to ..https://ibb.co/5kCsNQz sva se tresem. Ovaj test je od 25 ml . Valjda je to to ..
Super, cestitam, neka sve ide kako treba od sad 🥳🤗
Hvala <3 ipak strah je tu al sad je sve do Boga i do mrvice. Uradila sam evo i obicni test i crtica je jaca nego juce . Valjda ce biti sve ok
Ivy da, tolika temperatura ne upucuje na dolazak M :/ bome ni cerviks, iako je kod tebe uvijek cerviks mekan i visoko pa to bolje onda ni ne uzimati u obzir. Mozda uopce nisi imala ovulaciju neovisno o peak-ovima. Nazovi ginekologicu i kukaj da nisi dobila, a nisi trudna (i ne lazes kada to kazes).
Nadam se da je sve ok i da nije nekakav ozbiljniji problem😊❤️
.
Medy cestitam! Zelim ti urednu i skolsku trudnocu🥰
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Cestitam🙏🌟❤️ bas lijepo🥰🥰🥰
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Medy cesitam tiiiii💜💜💜
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Ivy da, tolika temperatura ne upucuje na dolazak M :/ bome ni cerviks, iako je kod tebe uvijek cerviks mekan i visoko pa to bolje onda ni ne uzimati u obzir. Mozda uopce nisi imala ovulaciju neovisno o peak-ovima. Nazovi ginekologicu i kukaj da nisi dobila, a nisi trudna (i ne lazes kada to kazes).
Nadam se da je sve ok i da nije nekakav ozbiljniji problem😊❤️
.
Medy cestitam! Zelim ti urednu i skolsku trudnocu🥰
Htjela sam i zatvorena je danas, do pon nista.. ne znam eto, imala sam proljev jutros( tj prvo zatvor, onda slabasan proljev) i od onda me boli u desnoj strani ledja(malo iznad guze).. tako da mozda i stize M (mozda je utjecalo sto sam dva puta bila bolesna i prehladjenja pa mi se sve produljilo)
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Podsjeti nas kako ide tvoja priča? I koja je taktika bila ovaj mjesec 😅👍🏽
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Hvala vam drage zene,da vas Bog cuva i podari onako kako vi zelite. <3☆☆ ♡♡♡♡
Pozdrav cure,
molim Vas za pomoc. Mozete li mi reci u koje doba dana koristite lh trakice?
Ja imam naviku koristiti poslije posla oko 16:30 no svaki puta do sad blaga linija, a prema kalendaru ovulacija bi morala nastupiti svaki cas.
Jucer sam radila test oko 13:00 i testna linija je bila puno tamnija neko prijasnjih dana. Ponovila sam test poslike 16:00 i opet puno svjetlija linija.
Ja se testiram kad dođem s posla doma, znači između 15 i 15:30. Ali kad mi trakica počne tamniti, testiram se kad god stignem, nekad i po 4 puta dnevno. Teško je uhvatiti peak, barem meni, još nikad nisam uhvatila da je testna tamnija od kontrolne. Moguće da ti je peak bio ujutro (prije 13:00) ili između 13:00 i 16:00. Nekim curama peak traje jako kratko.
Ja sam se do sada samo jedamput dnevno poslije posla. Jel imate praksu konzirati manju kolicinu tekucine kako pise na uputstvima ili vam to nije praksa?
Lh trakica ni jedan dan nije pokazala kontrolni liniju tamniju od testne, danas mi je 17 dan ciklusa. Je li moguce da je ovulacija vec prosla, a da lh trakicama nisam to popratila?
Isto tako imam bolove (kao grcevi) ponekad vec par dana za redom
Naravno da je moguće da nisi uhvatila baš peak, ja otkako pratim ovulaciju trakicama nisam ga nikad ulovila, a to je sad već 10 mjeseci. Zato je dobro još pratiti bazalnu temperaturu da s njom potvrdiš da je ovulacija bila / prošla.
Ja generalno jako malo vode pijem i baš se moram tjerati da popijem tako da mi to ne predstavlja neki problem.
A sto znaci "uhvatiti peak"?
Kada je testna crtica tamnija od kontrolne to znaci da je peak i da se bas u tom trenutku dogada ovulacija? To zelite reci?
Btw ja imam pitanje :)
M nalaz varira od normozoospermije (blize donjoj granici), pa je zadnji (u 9mj/2023) bio oligozoospermija.
Jucer ujutro sam dobila stopericu.
Pokrili smo se u srijedu navecer i sinoc.
Plan mi je i danas popodne.
Naime, s obzirom na losije nalaze spermiograma u proslosti, mislim da je bolje sacketai "da se malo skupi"
Sta vi mislite zene drage?
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji