mariposa Ja sam isto kontaktirala njih .. poslala sam sve nalaze .. i nadam se da neću dugo čekati odgovor i da će mi se brzo povratno javiti .. ja bi trebala dobiti po aplikaciji 5.1 ali opet ovisi ako će mi O uraniti ili zakasniti mi i onako imamo odnose često , tako da ne sumnajm da sve pokrivamo ..moj vam je suprug uvijek za akciju 🤣🤣🤣🫣
A tebi draga moja i svim drugim curama držim palčeve da za 10 dana nam pozitvan test uslikaš ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Medy držim fige da crtica potamni! dok ne dođe M ništa još nije izgubljeno 🙏🏼
ja stalno “osjećam” jajnik lijevi (na kojem je trebala biti O) ali kao da me stalno pika. Strah me opet neke upale ne daj boze. Puna mi ih je kapa vise. Ili do O nije ni došlo pa mi je nastala folikularna cista koja će otići s mengom. Nisam pametna. Ali kao da ga zadnja 2-3 dana osjećam nekako. 😫 za 5 dana trebam dobiti
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Cure cure nećemo se svađati, ipak je blagdansko vrijeme i trebamo biti pozitivne.
Nemojte Ivyyy zamjeriti jer sad joj nije lako taman kad se malo ponadala da bi mogao biti plusić test opet negativan. A vjerujem da bi bila najsretnija ako nije trudna da je već dobila M a ne da si razmišlja da nešto nije dobro. Ja se nadam da će za ubrzo doći ili da će se plusić pokazati 🙏🤞
.
Ovo sam se baš iznenadila da je u Njemačkoj tako teško doći na red. Kad bi nas vidjeli ovdje rekli bi da pretjeruje i koliko smo kod ginekologa 😀
.
mariposa kakvi su dojmovi, kako je prošlo? Nadam se da ćete nakon današnjih konzultacija lakše donijeti odluku kuda ćete.
.
Eni podržavam da obaviš inseminaciju u bolnici. Ako ćeš kasnije trebati privatnika za čas će se nakupiti troškovi.
.
Mare hvala, sad kad si napisala da nas sve čekaš na ljetnim bebama sam skužila da ako nismo trudne s ovim ciklusom da sa sljedećim kreće se s jesenskim bebama. Tako da mislim da za mene nema ljetnih beba. Ali ok mogu imati jesensku bebu, već jednu jesensku imam doma makar već je daleko od bebe 😊
Moram priznati da sam u Vinogradskoj dobila najbolji (najtemeljitiji) pristup, zaista. Baš sam ugodno iznenađena, bravo za svijetli primjer javne zdravstvene ustanove! Doktorica me je odmah pogledala na ultrazvuku, prvenstveno zbog mioma. Miom mi je straga i ne bi trebao smetati začeću, ali mi uzrokuje blagu dislokaciju maternice udesno. Tako da sam jučer imala mučenje na ultrazvuku dok su mi uspjeli naći desni jajnik jer ga maternica potiskuje. I u Vinogradskoj sam dobila uputu da prvo napravimo prohodnost jajovoda pa daljni koraci ovise o tim rezultatima. Problem je što mi menstruacija pada u period između Božića i Nove godine, a tad su im skoro svi na godišnjem pa se iskreno nadam da će me moći ubaciti čim prije, da neću morati čekati još jedan ciklus. Ako me u Vinogradskoj uspiju ubaciti odmah na prohodnost s idućim ciklusom, onda ćemo vjerojatno tamo, a ako budem morala kod njih čekat duže, idemo odmah u Repromed jer mi se ne čeka više ni jedan ciklus ako ne moram.
Kod mene je jučer bila i ovulacija. Pokrili smo ujutro, na ultrazvuku su vidjeli vodeći folikul od 25mm i rekli da će to svaki čas prsnuti tako da se nadam da je to jutarnje pokrivanje bilo dovoljno. Pokušali smo i navečer, ali nije išlo.
Računam danas 1.dpo i držim fige sama sebi.
Racunaj da je Repromed na godisnjem od 8.1-19.1.2024...
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Dobro jutro zene ja sam ponovila jutros test i crtica je slabija nego juce. Mislim da nista od trudnoce.i prosli je put bilo tako i 5 dana nakon pozz testa krenula mens. :-(
Koja je to igra zivaca 🤦🏻♀️ A jel ti i inace seta ciklus pa ne znas kada ces dobiti ili ovo bas kasni?
.
A ovo za komunikaciju, sve smo ovdje da se malo potuzimo, “popricamo”, razmijenimo iskustva. Al necemo se ni slagati uvijek sa svime sto netko napise. A mislim i da su nam svima u nekom trenutku zivci tanki jer u ovom procesu ko ne poludi…. 🤦🏻♀️
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Dobro jutro zene ja sam ponovila jutros test i crtica je slabija nego juce. Mislim da nista od trudnoce.i prosli je put bilo tako i 5 dana nakon pozz testa krenula mens. :-(
Koja je to igra zivaca 🤦🏻♀️ A jel ti i inace seta ciklus pa ne znas kada ces dobiti ili ovo bas kasni?
.
A ovo za komunikaciju, sve smo ovdje da se malo potuzimo, “popricamo”, razmijenimo iskustva. Al necemo se ni slagati uvijek sa svime sto netko napise. A mislim i da su nam svima u nekom trenutku zivci tanki jer u ovom procesu ko ne poludi…. 🤦🏻♀️
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Naravno, Bozic je vrijeme ljubavi, mira i nade, i ja se sa nikim ne svadjam.. ja sam samo napisala da nismo svi skolski primjer od 28 dana, i da moji ciklusi jesu poduzi od 33-35 dana i da mi nije svaki mj dulji ciklus jer nije.. a sto se tice ginekologa i svega ostalog, ja bi rado da danas nazovem i da sutra dodjem na red, al ovdje jednostavno nije tako, ja kad sam ginekologicu pitala da odem na daljnje preglede, rekla je da jos uvijek nema potrebe, ja sam promjenila vec 4 ginekologa, i kod ove kod koje sam sad sam tesko upala, al posto sam zvala kad sam bila trudna i dobila onda M, primila me hitno, i ne, ne mogu reci da je nebrizna ili losa, ali njih ima 4 u ordinaciji i svaki put sam kod neke druge, sve su okej dapace, ali one smatraju da nemam potrebe uz nalaze i sve ostalo za jos nista.
Napisala sam sasvim normalno, da mi je samo krivo sto po nekim komentarima ispada ko da ja sjedim kuci i cekam i nista ne poduzimam. Pa radje bi da sam dobila M na vrijeme, sad bi me vec prosla i isla bi dalje, a ovako ne znam sta i kako je, ali nema veze, vise puta je tako bilo da ispadne ko da ja ne prihvacam niciji savjet ili pomoc, sto nije, pa mozda je stv bolje da onda i ne pisem, osim da cestitam trudnicama i pozelim srecu onima koji se trude i cekaju svoju bebicu🤗
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Sad sam nazvala ginekologa i raskukala se kako me stalno boli jajnik i prepona i sve vec 20-30 dana i primit ce me danas u 17:30h 🥳🎊. Da i to dozivim ovdje...
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Ivyyy ja mislim da se oni vas tako olako rijese zbog godina. Ako su vam nalazi plus-minus u referentnim vrijednostima, prilicno sam sigurna da se malo vise ne potrude upravo zbog vasih godina. Idu po principu: mladi su, bit ce. A to je strasno, jer po meni, upravo zato sto ste u najplodnijim godinama i ne dolazi do trudnoce trebalo bi posvetit malo vise paznje. Ne znam sto ti savjetovati, pogotovo jer kazes da si mijenjala ginekologe, ostaje ti nazalost istrazivanje na svoju ruku i kopanje da li u tvom okruzenju postoji netko tko se bavi mozda funkcionalnom medicinom, akupunkturom, nekim mozda drugacijim pristupom ako vam je to prihvatljivo.
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Ivyyy ja mislim da se oni vas tako olako rijese zbog godina. Ako su vam nalazi plus-minus u referentnim vrijednostima, prilicno sam sigurna da se malo vise ne potrude upravo zbog vasih godina. Idu po principu: mladi su, bit ce. A to je strasno, jer po meni, upravo zato sto ste u najplodnijim godinama i ne dolazi do trudnoce trebalo bi posvetit malo vise paznje. Ne znam sto ti savjetovati, pogotovo jer kazes da si mijenjala ginekologe, ostaje ti nazalost istrazivanje na svoju ruku i kopanje da li u tvom okruzenju postoji netko tko se bavi mozda funkcionalnom medicinom, akupunkturom, nekim mozda drugacijim pristupom ako vam je to prihvatljivo.
Ja se isto slažem s tobom Iglica8.
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Kod mene je jučer bila i ovulacija. Pokrili smo ujutro, na ultrazvuku su vidjeli vodeći folikul od 25mm i rekli da će to svaki čas prsnuti tako da se nadam da je to jutarnje pokrivanje bilo dovoljno. Pokušali smo i navečer, ali nije išlo.
Računam danas 1.dpo i držim fige sama sebi.
Divim se tvojom predanosti i misiji da nadjes polikliniku koja ti najvise odgovara i da cujes vise razlicitih misljenja.
Nadam se da ti prohodnost nece trebati i da ces ovaj ciklus ostati trudna🥰 da ces nam za koji dan javiti da te malo grci, da imas implantacijski spotting :D i koji dan iza da nam posaljes pozitivan testic😄
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji