medy cestitam 🥰
Wildflower obicno kazu da kada je spermiogram malo losiji da odnose treba imati svaki drugi dan da se malo iporavi. Al ko zna, ak mozete pokrijte vi to sve, pogotovo jer si stopericu dobila. A stopericu dobivas/ti je odlucio dati tvoj ginekolog ili ides na humanu?
Stopericu sam dobila jer mi je moj ginekolog odlucio dati.
Imam PCOS i anovulatorne cikluse.
Bila sam na clomifenu 3-7 dc, jucer na folikulometriji gdje je lijecnik odlucio da mi da stopericu.
I on je rekao "sad akcije od danas do nedjelje"
Nije spominjao da bi trebali cekati dva dana i slicno.
Dok drugi ginekolog kod kojeg sam bila preko ljeta mi je dao stopericu i rekao da sacekamo i tocno nakon 36 sati imamo odnos. S tim da dva dana prije stoperice nismo imali pa je rekao da sackeamo jos tih 36 sati.
Ko ce to znat sta je bolje sta ne i koliko to sve ima utjecaja.
Do sad smo prosli i da smo se cuvali tako dva dana oko stoperice.
Ovaj put sam odlucila ic metodom svaki dan, i nadat se najboljem :)
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Medy čestitke 🥰❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰
Ivvyy uopce neznam sto bi rekla može biti da nisi uopće ovulirala zato je tako dug ciklus.. nadam se da će uskoro ugledati svoj plus ❤️❤️❤️❤️ ja još uvijek držim placeve da bude nešto
Ostale žene kako se osjećajte ima li kakvih novosti ?
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Pozdrav cure,
molim Vas za pomoc. Mozete li mi reci u koje doba dana koristite lh trakice?
Ja imam naviku koristiti poslije posla oko 16:30 no svaki puta do sad blaga linija, a prema kalendaru ovulacija bi morala nastupiti svaki cas.
Jucer sam radila test oko 13:00 i testna linija je bila puno tamnija neko prijasnjih dana. Ponovila sam test poslike 16:00 i opet puno svjetlija linija.
Ja se testiram kad dođem s posla doma, znači između 15 i 15:30. Ali kad mi trakica počne tamniti, testiram se kad god stignem, nekad i po 4 puta dnevno. Teško je uhvatiti peak, barem meni, još nikad nisam uhvatila da je testna tamnija od kontrolne. Moguće da ti je peak bio ujutro (prije 13:00) ili između 13:00 i 16:00. Nekim curama peak traje jako kratko.
Ja sam se do sada samo jedamput dnevno poslije posla. Jel imate praksu konzirati manju kolicinu tekucine kako pise na uputstvima ili vam to nije praksa?
Lh trakica ni jedan dan nije pokazala kontrolni liniju tamniju od testne, danas mi je 17 dan ciklusa. Je li moguce da je ovulacija vec prosla, a da lh trakicama nisam to popratila?
Isto tako imam bolove (kao grcevi) ponekad vec par dana za redom
Naravno da je moguće da nisi uhvatila baš peak, ja otkako pratim ovulaciju trakicama nisam ga nikad ulovila, a to je sad već 10 mjeseci. Zato je dobro još pratiti bazalnu temperaturu da s njom potvrdiš da je ovulacija bila / prošla.
Ja generalno jako malo vode pijem i baš se moram tjerati da popijem tako da mi to ne predstavlja neki problem.
A sto znaci "uhvatiti peak"?
Kada je testna crtica tamnija od kontrolne to znaci da je peak i da se bas u tom trenutku dogada ovulacija? To zelite reci?
Btw ja imam pitanje :)
M nalaz variraod normozoospermije (blize donjoj granici), pa je zadnji (u 9mj/2023) bio oligozoospermija.
Jucer ujutro sam dobila stopericu.
Pokrili smo se u srijedu navecer i sinoc.
Plan mi je i danas popodne.
Naime, s obzirom na losije nalaze spermiograma u proslosti, mislim da je bolje sacketai "da se malo skupi"
Sta vi mislite zene drage?
To znaci da ce ovulacija nastupat cak 12 do 48 h …meni je u roku 8 h nastupila …ugl sretno😊
Koliko puta dnevno si se testirala?
Eni pa iskreno ne znam, ja sam ovaj mj kao i prosli osjetila O, dosad bas i nisam, a sad bas jesam, tako da ne znam dal je do toga, mozda je i zbog ovih prehlada pa mi se produljio ciklus al danas me donji dio ledja s desne strane (trtica) boli ne znam zasto, pa mozda je to znak da ce ipak M doci..
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Ja sam 4DPO, naduta i gasovi uzasno 🫣, cak mi i gin sinoc govori sto ti se desava sa crijevima. Pored toga klasicna mucnina ujutro i kiselina, koju uvijek imam, grudi punije, ali ne bole kao u dva dobit a ciklusa pa vec lagano se prioremam na razocarenje.
Krivo mi sto je dr bas zurila sinoc, pa nisam ni uspjela pitat koliki je endometrij, ali sudeci po onome sta sam vidjela da je jako zadebljan, sto mi je malo ulilo nade.
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Ja sam 4DPO, naduta i gasovi uzasno 🫣, cak mi i gin sinoc govori sto ti se desava sa crijevima. Pored toga klasicna mucnina ujutro i kiselina, koju uvijek imam, grudi punije, ali ne bole kao u dva dobit a ciklusa pa vec lagano se prioremam na razocarenje.
Krivo mi sto je dr bas zurila sinoc, pa nisam ni uspjela pitat koliki je endometrij, ali sudeci po onome sta sam vidjela da je jako zadebljan, sto mi je malo ulilo nade.
Mozda je ipak Bozicno cudo na putu 🙏🌟🥰
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
https://ibb.co/5kCsNQz sva se tresem. Ovaj test je od 25 ml . Valjda je to to ..
Cestitam!
Eni pa iskreno ne znam, ja sam ovaj mj kao i prosli osjetila O, dosad bas i nisam, a sad bas jesam, tako da ne znam dal je do toga, mozda je i zbog ovih prehlada pa mi se produljio ciklus al danas me donji dio ledja s desne strane (trtica) boli ne znam zasto, pa mozda je to znak da ce ipak M doci..
Meni ti je jedna gink objasnila ovako da nekad uhvatiš O i zbog stresa , bolesti ili nekog poremećaja folikul uopće ne puca , i da bit točno znali dali je ovulacija stvarno nastupila se ide na vađenje progesterona ili ultrazvuk .. tak ti je meni objasnila a sad ja nisam bas stručnjak i neznam ti dati konkretan odgovor osim da kad budeš u RH si probaj čim vise toga napraviti ako si u mogućnosti istina mlada si ali to neznaci da tvoja želja je manje vrijedna od moje i da ti se nebi trebali posvetiti , smatram da bi trebala imati isto a možda još bolji tretman nego ja s obzirom na godine i sve ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ali znaj da smo mi sve tu za tebe i šta god trebaš pitaj 🥰
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
https://ibb.co/t2B8y45
Eto cure ja sam danas 14dc i eto moje trakice , mogu pouzdano reci da inofolic meni skraćuje cikluse , jer kad ga nisam pila bih peak uhvatila 17dc , a gle sad moj peka će sigurno biti navečer 🥰🥰🤞🤞🤞 pa neka igre počinju
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
https://ibb.co/t2B8y45
Eto cure ja sam danas 14dc i eto moje trakice , mogu pouzdano reci da inofolic meni skraćuje cikluse , jer kad ga nisam pila bih peak uhvatila 17dc , a gle sad moj peka će sigurno biti navečer 🥰🥰🤞🤞🤞 pa neka igre počinju
Bravooooo🥰🥰 u akcijanje ondaa
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Sortiraj odgovore
Najstariji