Ja sam na 22dc, još 4 dana do moje M (po kalendaru). Ne znam sto bi rekla, osjećam se normalno😂 osim tog nekog blagog probadanja u lijevom jajniku i nekako po sredini maternice. Ne znam kako opisati ali kao da mi je sve “nateknuto” unutra. Ugl nakon moje vanm. i laparaskopije meni je svaki put prije menstruacije neki drugačiji osjećaj. Tako da 🤷🏽♀️
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Jedino sto mogu zamjetiti je da me sise puno manje bole nego obično kako me jako bole pred M. Tako da možda i kasnije dođe
baby boy
Medy čestitam! Neka je sa srećom!🤍
Bikmik, vidim da spominjes zadebljaniji endometrij, ja sam isto jucer bila kod gin i kaze endometrij na 14mm trebala bi dobit za 4 dana, jel onda isklucujem mogucnost T ovaj mjesec jel bi trebao bit veći??
Eni233 trakica super izgleda, hvataj se posla😂😂
Medy, čestitam ti na pozitivnom testiću! Kako je ovo lijepo, svaki mjesec nas je sve manje ovdje!
eni, sretno u pokrivanju, nek bude uspješno!
Ivyyy, pokušaj si organizirati neki pregled ovdje privatno. Mislim da nije problem što imaš duge cikluse, dosta žena ih ima, ali vjerujem da ima neka sitnica koja vam sprječava začeće i želim ti da to čim prije riješiš.
Ja sam sad u periodu iščekivanja i praćenja temperature. Na dan ovulacije smo pokrili jednom i to je to. Brine me to što smo imali odnos ujutro i onda sam poslije išla na vaginalni ultrazvuk, valjda to ne smeta mogućoj oplodnji
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
👱♂️35 - Normozoospermia
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET ❌
06/25. FET , 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 6+5 ❤️
Ja sam na 22dc, još 4 dana do moje M (po kalendaru). Ne znam sto bi rekla, osjećam se normalno😂 osim tog nekog blagog probadanja u lijevom jajniku i nekako po sredini maternice. Ne znam kako opisati ali kao da mi je sve “nateknuto” unutra. Ugl nakon moje vanm. i laparaskopije meni je svaki put prije menstruacije neki drugačiji osjećaj. Tako da 🤷🏽♀️
Mi smo tu negdje se pratimo, jesi radila test slucajno ili?
Ja se isto osjecam skroz normlano, malo me bolucka al ne stalno, umorna sam strašno al nekako i kraj je radnog tjedna pa mi je i to normlano, grudi su mi nateknute i osjetljive, navecer mi bude neka blaga mucnina, sve u svemu neznam stvarno…
Nekako ne zelim radit test dok ne zakasni (ako zakasni)…
Pa stalno osluskivam “simptome” mislim da nisu nista drugaciji od PMS klasicnog..
Ja se isto osjecam skroz normlano, malo me bolucka al ne stalno, umorna sam strašno al nekako i kraj je radnog tjedna pa mi je i to normlano, grudi su mi nateknute i osjetljive, navecer mi bude neka blaga mucnina, sve u svemu neznam stvarno…
Pa stalno osluskivam “simptome” mislim da nisu nista drugaciji od PMS klasicnog..
Nisam radila test, ni neću sve ako mi ne zakasni. Ali i ovako ću dati prostora par dana Vise nego sto piše po kalendaru jer mi šetaju ciklusi malo, od 25-28 dana. Ti? Kad trebaš dobiti?
baby boy
Ja sam 8dpo, mislim se kada bi pisnila test, grudi jako bole i to je sve, ali se isto nadam da ce biti čudo 🙏
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Bikmik, vidim da spominjes zadebljaniji endometrij, ja sam isto jucer bila kod gin i kaze endometrij na 14mm trebala bi dobit za 4 dana, jel onda isklucujem mogucnost T ovaj mjesec jel bi trebao bit veći??
Meni kad je gin vidjela endometrij na 14mm je posumnjala na trudnocu (zbog tolike debljine jel). Dosla sam na regularni pregled, jednom godisnje..Trebala sam tad dobiti kao kroz tipa 4,5 dana. Rekla mi je da piskim na test tad kod nje u ordinaciji i bio je pozitivan.
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Meni kad je gin vidjela endometrij na 14mm je posumnjala na trudnocu (zbog tolike debljine jel). Dosla sam na regularni pregled, jednom godisnje..Trebala sam tad dobiti kao kroz tipa 4,5 dana. Rekla mi je da piskim na test tad kod nje u ordinaciji i bio je pozitivan.
Meni nikad nije bio toliki 🤣
Nisam radila test, ni neću sve ako mi ne zakasni. Ali i ovako ću dati prostora par dana Vise nego sto piše po kalendaru jer mi šetaju ciklusi malo, od 25-28 dana. Ti? Kad trebaš dobiti?
Ja evo trebam dobit u ponedjeljak po kalendaru meni je inace 28 dana al zna se nekad desi dan dva gori doli.. u pon je 29 dan…
Potvrdila mi je gin ovulaciju na desnom jajniku sta sam ga bas osjetila ovaj mj.
I ja bi se volila suzdržat do ponedjeljka.. ili jos bolje do kašnjenja!
Sortiraj odgovore
Najstariji