Dobro jutro zene ja sam ponovila jutros test i crtica je slabija nego juce. Mislim da nista od trudnoce.i prosli je put bilo tako i 5 dana nakon pozz testa krenula mens. :-(
Koja je to igra zivaca 🤦🏻♀️ A jel ti i inace seta ciklus pa ne znas kada ces dobiti ili ovo bas kasni?
.
A ovo za komunikaciju, sve smo ovdje da se malo potuzimo, “popricamo”, razmijenimo iskustva. Al necemo se ni slagati uvijek sa svime sto netko napise. A mislim i da su nam svima u nekom trenutku zivci tanki jer u ovom procesu ko ne poludi…. 🤦🏻♀️
Varira mi ciklus od 33 do 37 dana.. Zadnja menstr mi je bila 6.11. Ponovicu sutra sa digitalnim danas nisam mogla stici kupiti. Pa sta Bog dadne.
wildflower, hvala ti na informaciji! Rekli su mi da tad ne rade, ali meni bi ionako prohodnost trebali raditi u prvom tjednu siječnja, tako da mi je to taman.
Lunolina, joj, riječi ti se pozlatile, sanjam taj scenarij! Što se tiče potrage za klinikom, tu smo nekako i muž i ja slični, kad krećemo u nešto novo onda se volimo raspitati dobro i istražiti opcije jer mislimo da je lakše u početku dobro odlučiti pa onda krenuti polako. Puno teže bi mi palo da usred postupka skužim da mi netko/nešto ne paše pa onda idem mijenjat. Mada, nije isključeno da se i to može dogoditi koliko god da se pripremiš.
eni, sretno i tebi s potragom i odlukom! Tebi onda menga taman treba lijepo doći kad se godišnji bliže kraju pa mislim da nećeš ni ti puno čekati. Eventualno ćeš možda morati prije doći na pregled/konzultacije.
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Ivvy ja te skorz razumijem , jer meni je 34 pa mi govore
Sve ok sve super i kao pa malda si ti još ima vremena , mislim da se razumijemo ja se osjećam maldo i zdrava sam osoba i sve to stoji , ali smatram da 34 godine nisu bas tako malde i neču ni trepnuti i eto me na 40🙄🙄 neki ginekolozi su stavrno užas i neznam sto bi drugo rekla 😫
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Naravno, Bozic je vrijeme ljubavi, mira i nade, i ja se sa nikim ne svadjam.. ja sam samo napisala da nismo svi skolski primjer od 28 dana, i da moji ciklusi jesu poduzi od 33-35 dana i da mi nije svaki mj dulji ciklus jer nije.. a sto se tice ginekologa i svega ostalog, ja bi rado da danas nazovem i da sutra dodjem na red, al ovdje jednostavno nije tako, ja kad sam ginekologicu pitala da odem na daljnje preglede, rekla je da jos uvijek nema potrebe, ja sam promjenila vec 4 ginekologa, i kod ove kod koje sam sad sam tesko upala, al posto sam zvala kad sam bila trudna i dobila onda M, primila me hitno, i ne, ne mogu reci da je nebrizna ili losa, ali njih ima 4 u ordinaciji i svaki put sam kod neke druge, sve su okej dapace, ali one smatraju da nemam potrebe uz nalaze i sve ostalo za jos nista.
Napisala sam sasvim normalno, da mi je samo krivo sto po nekim komentarima ispada ko da ja sjedim kuci i cekam i nista ne poduzimam. Pa radje bi da sam dobila M na vrijeme, sad bi me vec prosla i isla bi dalje, a ovako ne znam sta i kako je, ali nema veze, vise puta je tako bilo da ispadne ko da ja ne prihvacam niciji savjet ili pomoc, sto nije, pa mozda je stv bolje da onda i ne pisem, osim da cestitam trudnicama i pozelim srecu onima koji se trude i cekaju svoju bebicu🤗
Ivyyy razumijem te, moja sestra je u Austriji, i ista je situacija, imala je prvi pregled u trudnoci u 6 sedmici i sl u 13 tek, a plod stao sa razvojom u 10, i kao to je sve ok, nema potreba za pretragama. Ona je ovdje privatno u Mostaru odradila sve, dosla bas zbog toga, jer tamo sve je u fazonu prirodna selekcija, mladi ste, na UZV je sve ok, a termin da dobije je nemoguca misija. Tako da ti je to moja preporuka, ako dolazis u Hrv da odradis to.
Cure ja sam 9dc, ali me jajnik lijevi boji, sve me strah da je neka cista, I inače nikad prije ovulacije nemam bijeli iscjedak a sad isto kao poslije ovulacije..
Naravno, Bozic je vrijeme ljubavi, mira i nade, i ja se sa nikim ne svadjam.. ja sam samo napisala da nismo svi skolski primjer od 28 dana, i da moji ciklusi jesu poduzi od 33-35 dana i da mi nije svaki mj dulji ciklus jer nije.. a sto se tice ginekologa i svega ostalog, ja bi rado da danas nazovem i da sutra dodjem na red, al ovdje jednostavno nije tako, ja kad sam ginekologicu pitala da odem na daljnje preglede, rekla je da jos uvijek nema potrebe, ja sam promjenila vec 4 ginekologa, i kod ove kod koje sam sad sam tesko upala, al posto sam zvala kad sam bila trudna i dobila onda M, primila me hitno, i ne, ne mogu reci da je nebrizna ili losa, ali njih ima 4 u ordinaciji i svaki put sam kod neke druge, sve su okej dapace, ali one smatraju da nemam potrebe uz nalaze i sve ostalo za jos nista.
Napisala sam sasvim normalno, da mi je samo krivo sto po nekim komentarima ispada ko da ja sjedim kuci i cekam i nista ne poduzimam. Pa radje bi da sam dobila M na vrijeme, sad bi me vec prosla i isla bi dalje, a ovako ne znam sta i kako je, ali nema veze, vise puta je tako bilo da ispadne ko da ja ne prihvacam niciji savjet ili pomoc, sto nije, pa mozda je stv bolje da onda i ne pisem, osim da cestitam trudnicama i pozelim srecu onima koji se trude i cekaju svoju bebicu🤗
Ivyyy razumijem te, moja sestra je u Austriji, i ista je situacija, imala je prvi pregled u trudnoci u 6 sedmici i sl u 13 tek, a plod stao sa razvojom u 10, i kao to je sve ok, nema potreba za pretragama. Ona je ovdje privatno u Mostaru odradila sve, dosla bas zbog toga, jer tamo sve je u fazonu prirodna selekcija, mladi ste, na UZV je sve ok, a termin da dobije je nemoguca misija. Tako da ti je to moja preporuka, ako dolazis u Hrv da odradis to.
Cure ja sam 9dc, ali me jajnik lijevi boji, sve me strah da je neka cista, I inače nikad prije ovulacije nemam bijeli iscjedak a sad isto kao poslije ovulacije..
E tako je meni bilo i dolazila sam u Bosni redovno na pregleda, ali sad sam napokon nasla ok ginekkologa i praksu za oplodnju.
Mozda nije cista, samo ovulacijska bol, ma da moram priznat da je postala jaca od ciste.
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Ja kad sam imala cistu zadnji put, bol mi je tako jaka bila da nisam mogla sjediti normalno...ali mi se povukla kroz 2menstruacije, one se u velikoj vecini slucajeva jako brzo povuku kroz ciklus
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Dobro jutro zene ja sam ponovila jutros test i crtica je slabija nego juce. Mislim da nista od trudnoce.i prosli je put bilo tako i 5 dana nakon pozz testa krenula mens. :-(
Koja je to igra zivaca 🤦🏻♀️ A jel ti i inace seta ciklus pa ne znas kada ces dobiti ili ovo bas kasni?
.
A ovo za komunikaciju, sve smo ovdje da se malo potuzimo, “popricamo”, razmijenimo iskustva. Al necemo se ni slagati uvijek sa svime sto netko napise. A mislim i da su nam svima u nekom trenutku zivci tanki jer u ovom procesu ko ne poludi…. 🤦🏻♀️
Varira mi ciklus od 33 do 37 dana.. Zadnja menstr mi je bila 6.11. Ponovicu sutra sa digitalnim danas nisam mogla stici kupiti. Pa sta Bog dadne.
Test je pozitivan i ne može bit lažno negativan, možeš li staviti jutrošnju sliku ? Nemoj kupovati digitalni jer su oni većinom od 25 osjetljivosti nadi neki od 10, i ujutro ako vidiš makar blagi obris znaci da si trudna.. ali svakako nazovi ginekologa jer ako ti trakica ne tamni možda se radi o biokemijskoj trudnoći a nadam se da nije ka i meni di se radilo o vanmaternicnoj trudnoći .. a možda ti je kasnila ovulacija pa si tek negdi na samom početku i to je razlog zašto je svjetla ..
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
Pozdrav cure,
molim Vas za pomoc. Mozete li mi reci u koje doba dana koristite lh trakice?
Ja imam naviku koristiti poslije posla oko 16:30 no svaki puta do sad blaga linija, a prema kalendaru ovulacija bi morala nastupiti svaki cas.
Jucer sam radila test oko 13:00 i testna linija je bila puno tamnija neko prijasnjih dana. Ponovila sam test poslike 16:00 i opet puno svjetlija linija.
E tako je meni bilo i dolazila sam u Bosni redovno na pregleda, ali sad sam napokon nasla ok ginekkologa i praksu za oplodnju.
Mozda nije cista, samo ovulacijska bol, ma da moram priznat da je postala jaca od ciste.
To je bio jedini način da sazna pravo stanje, na kraju samo je imala nedostatak progesterona i uz terapiju, nakon 2 ciklusa je ponovo ostala trudna..
Ma nesto mi baš čudno tu lijevo, ne boli bas jako ali nekako cudno, sve me strah da neće biti ovulacija vec da je cista i zbog tog bijelog. Ne može čovjek biti miran hah
Pozdrav cure,
molim Vas za pomoc. Mozete li mi reci u koje doba dana koristite lh trakice?
Ja imam naviku koristiti poslije posla oko 16:30 no svaki puta do sad blaga linija, a prema kalendaru ovulacija bi morala nastupiti svaki cas.
Jucer sam radila test oko 13:00 i testna linija je bila puno tamnija neko prijasnjih dana. Ponovila sam test poslike 16:00 i opet puno svjetlija linija.
Ja se testiram kad dođem s posla doma, znači između 15 i 15:30. Ali kad mi trakica počne tamniti, testiram se kad god stignem, nekad i po 4 puta dnevno. Teško je uhvatiti peak, barem meni, još nikad nisam uhvatila da je testna tamnija od kontrolne. Moguće da ti je peak bio ujutro (prije 13:00) ili između 13:00 i 16:00. Nekim curama peak traje jako kratko.
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji