Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lusylu
    15. Prosinac 2023. 13:36

Martina1931

LusyLu

Medy čestitam! Neka je sa srećom!🤍
    Bikmik, vidim da spominjes zadebljaniji endometrij, ja sam isto jucer bila kod gin i kaze endometrij na 14mm trebala bi dobit za 4 dana, jel onda isklucujem mogucnost T ovaj mjesec jel bi trebao bit veći??
    Eni233 trakica super izgleda, hvataj se posla😂😂

Meni kad je gin vidjela endometrij na 14mm je posumnjala na trudnocu (zbog tolike debljine jel). Dosla sam na regularni pregled, jednom godisnje..Trebala sam tad dobiti kao kroz tipa 4,5 dana. Rekla mi je da piskim na test tad kod nje u ordinaciji i bio je pozitivan.

Wow, okej stvarno?!? 
    Znaci nije jos nista iskljuceno.. 
    jer ja kako sam shvatila sve oko endometrija on je najjniži za vrijeme M, skace za vrijeme O i raste..
    Ako dode do M pada ponovno ako je T dalje raste.. al nisam našla ništa po int kao ima li neka idealna vrijednost za odredeni dan ciklusa u slucaju T…
    Ma ja sam imala to neko smeđarenje na pola ciklusa, na sta je dokt rekla da je pad progesterona,( sta mi se desilo prvi put ikad) da joj se javim za duphastone za slj ciklus.. al stvarno nije spomenila nista o tome da toliki endometrij moze bit i T..
    Hmm neznam stvarno sta da mislim🤷🏼‍♀️

Lusylu
    15. Prosinac 2023. 13:39

freyaa

Martina1931

LusyLu

Bikmik, vidim da spominjes zadebljaniji endometrij, ja sam isto jucer bila kod gin i kaze endometrij na 14mm trebala bi dobit za 4 dana, jel onda isklucujem mogucnost T ovaj mjesec jel bi trebao bit veći??

Meni kad je gin vidjela endometrij na 14mm je posumnjala na trudnocu (zbog tolike debljine jel). Dosla sam na regularni pregled, jednom godisnje..Trebala sam tad dobiti kao kroz tipa 4,5 dana. Rekla mi je da piskim na test tad kod nje u ordinaciji i bio je pozitivan.

Meni nikad nije bio toliki 🤣

Vidim da si imala miss.ab, znas li koliki ti je endometrij bio u toj trudnoci? 

Martina1931
    15. Prosinac 2023. 13:49

Pa 14mm je bas dosta zadebljan endometrij. Ja sam imala missed ab u toj trudnoci, ali to nema veze sa spontanim. U ovoj sad trudnoci nakon ovulacije je bio 9,10mm. I trudnoca je evo, Bogu hvala, uredna.
    Sve iznad 8mm je dovoljno za odrzat T :)

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

laurell
    15. Prosinac 2023. 13:49

Martina1931

LusyLu

I moj je bio 14mm kad sam ostala trudna!

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Lusylu
    15. Prosinac 2023. 13:50

Nista onda samo pozitivne misli!!🫶🏻

Ivyyyy
    15. Prosinac 2023. 14:00

Jel ikog od vas bolio donji dio ledja malo iznad guzice i onako prema naprijed malo ide bol? Jutros mi se to javilo, ne znam dal sam pogresno ustala ili sta je to 

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
    AMH 5.39
    👱🏻‍♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
    09/25 TESA + daljnje konzultacije

Xoxo23
    15. Prosinac 2023. 14:02

Ivyyyy

Jel ikog od vas bolio donji dio ledja malo iznad guzice i onako prema naprijed malo ide bol? Jutros mi se to javilo, ne znam dal sam pogresno ustala ili sta je to

Meni je uvik tako pred menstruaciju 

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
    FET 07/25 - 13dpt beta 1139 16dpt 3164 🙏🏻 6+3 imamo ❤️🙏🏻 8 tj missed abortion gemini 💔💔

Xoxo23
    15. Prosinac 2023. 14:05

medy

https://ibb.co/5kCsNQz sva se tresem. Ovaj test je od 25 ml . Valjda je to to ..

Je čestitam još jednom iako san ti već prije rekla da je to to 😍😍😍 
    samo ako si već jednom imala onako slabe crte pa dobila menstruaciju javi to svom ginekologu.. jer ti je vjerovatno i to bila trudnoća. 😘😘

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
    FET 07/25 - 13dpt beta 1139 16dpt 3164 🙏🏻 6+3 imamo ❤️🙏🏻 8 tj missed abortion gemini 💔💔

Ivyyyy
    15. Prosinac 2023. 14:06

Xoxo23

Ivyyyy

Meni je uvik tako pred menstruaciju

I mene bole ledja pred M ali ne tako.. da neko me ne shvati pogresno ne mislim da ovo ima veze sa T, al vec sam jednom imala upalu zivca s isijasem, pa zato pitam, vjerujem da je jos koja zena dozivila slicno 

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
    AMH 5.39
    👱🏻‍♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
    09/25 TESA + daljnje konzultacije

• IM96
    15. Prosinac 2023. 14:07

eni233

https://ibb.co/t2B8y45

Eto cure ja sam danas 14dc i eto moje trakice , mogu pouzdano reci da inofolic meni skraćuje cikluse , jer kad ga nisam pila bih peak uhvatila 17dc , a gle sad moj peka će sigurno biti navečer 🥰🥰🤞🤞🤞 pa neka igre počinju

Eni koliko dugo piješ inofolic i piješ li jednom ili dvaput dnevno? Meni ga je isto ginekolog preporučio zbog anovulacijskih ciklusa, ali mi je rekao da mi je dovoljno jednom dnevno iako na kutiji piše dva puta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.