Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    14. Prosinac 2023. 01:56

Bebolina2024

Cure cure nećemo se svađati, ipak je blagdansko vrijeme i trebamo biti pozitivne.
    Nemojte Ivyyy zamjeriti jer sad joj nije lako taman kad se malo ponadala da bi mogao biti plusić test opet negativan. A vjerujem da bi bila najsretnija ako nije trudna da je već dobila M a ne da si razmišlja da nešto nije dobro. Ja se nadam da će za ubrzo doći ili da će se plusić pokazati 🙏🤞
    .
    Ovo sam se baš iznenadila da je u Njemačkoj tako teško doći na red. Kad bi nas vidjeli ovdje rekli bi da pretjeruje i koliko smo kod ginekologa 😀
    .
    mariposa kakvi su dojmovi, kako je prošlo? Nadam se da ćete nakon današnjih konzultacija lakše donijeti odluku kuda ćete.
    .
    Eni podržavam da obaviš inseminaciju u bolnici. Ako ćeš kasnije trebati privatnika za čas će se nakupiti troškovi.
    .
    Mare hvala, sad kad si napisala da nas sve čekaš na ljetnim bebama sam skužila da ako nismo trudne s ovim ciklusom da sa sljedećim kreće se s jesenskim bebama. Tako da mislim da za mene nema ljetnih beba. Ali ok mogu imati jesensku bebu, već jednu jesensku imam doma makar već je daleko od bebe 😊

Ma vi cete uc u bablje ljeto😆😆😆😆💛

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    14. Prosinac 2023. 02:01

Znate kaj nije nikom lako .... ni Bebolini ...ni Eni...ni ostalim curama...to je prvo a drugo ovdje se nitko nije svadao vec smo joj bili podrska cijelo vrijeme a sad zasto ona tako reagira neznam.... a rekla sam da necu vise komentirat pa evo i necu ...
    Nemogu spavat bolesna sam tak me glava boli da bi oci iskopala uzas🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• eni233
    14. Prosinac 2023. 06:15

Mareeeee3112

Znate kaj nije nikom lako …. ni Bebolini …ni Eni…ni ostalim curama…to je prvo a drugo ovdje se nitko nije svadao vec smo joj bili podrska cijelo vrijeme a sad zasto ona tako reagira neznam…. a rekla sam da necu vise komentirat pa evo i necu …
    Nemogu spavat bolesna sam tak me glava boli da bi oci iskopala uzas🤣

Jojj jadna :( meni ti je tek danas nešto bolje .. baš sam bila bolesna dva tjedna 😰😨 puna , nikad mi još tako nije bilo 😩

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Lunolina
    14. Prosinac 2023. 07:02

Pismena komunikacija je cesto nezahvalna jer se krivo interpretiraju emocije s druge strane + Ivy nam je dosta mlada, i takve reakcije su u tom kontekstu ocekivane ☺️
    No vjerujem da sve strane imaju najbolje namjere i zato svima zelim jednosmjernu kartu za ljetne bebe ili kako Mare kaze, za bablje ljetne bebe😂 ❤️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• medy
    14. Prosinac 2023. 07:08

Dobro jutro zene ja sam ponovila jutros test i crtica je slabija nego juce. Mislim da nista od trudnoce.i prosli je put bilo tako i 5 dana nakon pozz testa krenula mens. :-(

Bebolina2024
    14. Prosinac 2023. 07:33

Medy ne znam koji je to test pa ne znam jel inače zna bacati evaporacijsku crtu. Jesi i prije kad ti je bio pozitivan se s tim testirala? A opet može biti da je biokemijska, a opet možda za 2 dana crtica potamni.
    Na MPO temi je bila žena koja je stvarno dosta postupaka prošla. I nakon transfera testira se ona i kaže evo testa ali nema ništa. Mi sve vidjele crticu, ona otpisala evo je sada pred sam porod. Dok M ne dođe može još uvijek krenuti u pozitivu 🤞🤞
    .
    Da kod pisanja uvijek se drugačije može doživjeti neka poruka, ali što ćemo kad nam je to jedini način komunikacije.
    .
    Mare nadam se da ćeš ubrzo biti bolje 😘
    Ok onda ćemo mi u bablje ljeto rađati. 🙃

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• eni233
    14. Prosinac 2023. 07:59

medy

Dobro jutro zene ja sam ponovila jutros test i crtica je slabija nego juce. Mislim da nista od trudnoce.i prosli je put bilo tako i 5 dana nakon pozz testa krenula mens. :-(

😩😩😩 nadam se da će crtica ipak Počet tamniji ❤️❤️❤️🤞🤞🤞

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• mariposa1510
    14. Prosinac 2023. 08:02

Bebolina2024

Cure cure nećemo se svađati, ipak je blagdansko vrijeme i trebamo biti pozitivne.
    Nemojte Ivyyy zamjeriti jer sad joj nije lako taman kad se malo ponadala da bi mogao biti plusić test opet negativan. A vjerujem da bi bila najsretnija ako nije trudna da je već dobila M a ne da si razmišlja da nešto nije dobro. Ja se nadam da će za ubrzo doći ili da će se plusić pokazati 🙏🤞
    .
    Ovo sam se baš iznenadila da je u Njemačkoj tako teško doći na red. Kad bi nas vidjeli ovdje rekli bi da pretjeruje i koliko smo kod ginekologa 😀
    .
    mariposa kakvi su dojmovi, kako je prošlo? Nadam se da ćete nakon današnjih konzultacija lakše donijeti odluku kuda ćete.
    .
    Eni podržavam da obaviš inseminaciju u bolnici. Ako ćeš kasnije trebati privatnika za čas će se nakupiti troškovi.
    .
    Mare hvala, sad kad si napisala da nas sve čekaš na ljetnim bebama sam skužila da ako nismo trudne s ovim ciklusom da sa sljedećim kreće se s jesenskim bebama. Tako da mislim da za mene nema ljetnih beba. Ali ok mogu imati jesensku bebu, već jednu jesensku imam doma makar već je daleko od bebe 😊

Moram priznati da sam u Vinogradskoj dobila najbolji (najtemeljitiji) pristup, zaista. Baš sam ugodno iznenađena, bravo za svijetli primjer javne zdravstvene ustanove! Doktorica me je odmah pogledala na ultrazvuku, prvenstveno zbog mioma. Miom mi je straga i ne bi trebao smetati začeću, ali mi uzrokuje blagu dislokaciju maternice udesno. Tako da sam jučer imala mučenje na ultrazvuku dok su mi uspjeli naći desni jajnik jer ga maternica potiskuje. I u Vinogradskoj sam dobila uputu da prvo napravimo prohodnost jajovoda pa daljni koraci ovise o tim rezultatima. Problem je što mi menstruacija pada u period između Božića i Nove godine, a tad su im skoro svi na godišnjem pa se iskreno nadam da će me moći ubaciti čim prije, da neću morati čekati još jedan ciklus. Ako me u Vinogradskoj uspiju ubaciti odmah na prohodnost s idućim ciklusom, onda ćemo vjerojatno tamo, a ako budem morala kod njih čekat duže, idemo odmah u Repromed jer mi se ne čeka više ni jedan ciklus ako ne moram.
    Kod mene je jučer bila i ovulacija. Pokrili smo ujutro, na ultrazvuku su vidjeli vodeći folikul od 25mm i rekli da će to svaki čas prsnuti tako da se nadam da je to jutarnje pokrivanje bilo dovoljno. Pokušali smo i navečer, ali nije išlo.
    Računam danas 1.dpo i držim fige sama sebi. 

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

Bebolina2024
    14. Prosinac 2023. 08:22

mariposa1510

Bebolina2024

.
    Ovo sam se baš iznenadila da je u Njemačkoj tako teško doći n

Moram priznati da sam u Vinogradskoj dobila najbolji (najtemeljitiji) pristup, zaista. Baš sam ugodno iznenađena, bravo za svijetli primjer javne zdravstvene ustanove! Doktorica me je odmah pogledala na ultrazvuku, prvenstveno zbog mioma. Miom mi je straga i ne bi trebao smetati začeću, ali mi uzrokuje blagu dislokaciju maternice udesno. Tako da sam jučer imala mučenje na ultrazvuku dok su mi uspjeli naći desni jajnik jer ga maternica potiskuje. I u Vinogradskoj sam dobila uputu da prvo napravimo prohodnost jajovoda pa daljni koraci ovise o tim rezultatima. Problem je što mi menstruacija pada u period između Božića i Nove godine, a tad su im skoro svi na godišnjem pa se iskreno nadam da će me moći ubaciti čim prije, da neću morati čekati još jedan ciklus. Ako me u Vinogradskoj uspiju ubaciti odmah na prohodnost s idućim ciklusom, onda ćemo vjerojatno tamo, a ako budem morala kod njih čekat duže, idemo odmah u Repromed jer mi se ne čeka više ni jedan ciklus ako ne moram.
    Kod mene je jučer bila i ovulacija. Pokrili smo ujutro, na ultrazvuku su vidjeli vodeći folikul od 25mm i rekli da će to svaki čas prsnuti tako da se nadam da je to jutarnje pokrivanje bilo dovoljno. Pokušali smo i navečer, ali nije išlo.
    Računam danas 1.dpo i držim fige sama sebi.

Nadam se da ćeš bar ti ići s ovim ciklusom. Ja ne mogu s ovim jer neće lab raditi a ja bi trebala krenuti s pikanjem.
    Drago mi je da si zadovoljna kako su sve odradili. I kod mene isto desni jajnik je negdje iza, nekad me znaju pitati jel ga imam uopće. Ujedno si dobila i folikulimetriju i bar znaš da si ovulirala. Možda bude i dobitan pa nećeš više nikam morati hodati .

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• medy
    14. Prosinac 2023. 08:28

Bebolina2024

Medy ne znam koji je to test pa ne znam jel inače zna bacati evaporacijsku crtu. Jesi i prije kad ti je bio pozitivan se s tim testirala? A opet može biti da je biokemijska, a opet možda za 2 dana crtica potamni.
    Na MPO temi je bila žena koja je stvarno dosta postupaka prošla. I nakon transfera testira se ona i kaže evo testa ali nema ništa. Mi sve vidjele crticu, ona otpisala evo je sada pred sam porod. Dok M ne dođe može još uvijek krenuti u pozitivu 🤞🤞
    .
    Da kod pisanja uvijek se drugačije može doživjeti neka poruka, ali što ćemo kad nam je to jedini način komunikacije.
    .
    Mare nadam se da ćeš ubrzo biti bolje 
    Ok onda ćemo mi u bablje ljeto rađati. 🙃

11.11 sam trebala dobiti ..mislim da bi vec crtica trebala biti dosta tamnija.  Doduse kod proslog spontanog crtica je bila dosta jaca od ovog puta pa se smanjivala.. neznam. Testiracu opet sutra ako ne krene danas mens. 

Nisam se istim testom testirala,prosli put sam uzela neki u dm i digitalni koji je pokazao 2-3 tjedna. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.