Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina1931
    13. Prosinac 2023. 18:42

Ja tu nisam godinama. Al jesam unazad bar pola godine i  isto ako me.dobro sjecanje sluzi sjecam se i ja Ivyy imas duze cikluse i sto vrijeme vise odmice da su sve duzi. A mlada si i kao sto Mare kaze i M-P, vjerovatno je nesto sto ti remeti ciklus (mozda cak i stres)..probaj naci nekog drugog ginekologa koji ce te saslusati i odraditi dubinske pretrage jer steta da vam vrijeme prolazi a tvoj gin tebi samo govori sve je uredu...vise pozitivnih lh trakica i peakova, ciklusi koji su sve duzi..
    Znam da se ljutis kad ti da netko savjet, i da je to sklizak teritorij kod tebe jer vecina cura to shvati kao nesto u smislu hvala vam, budem to provjerila jer svi zelimo tu u konacnici isto..zdravu trudnocu, dok se ti znas naljutiti kao da ti netko soli pamet ili sto vec, a doslovno ti samo pokusavamo pomoci...ili ti stres radi organizmu sve to, ili postoji nesto drugo sto treba provjeriti i rijesiti.
    Moja frendica sad tipa nije dobila tako kao ti skoro 40dana. Gin joj na kraju rekao da tipa uopce nije ni ovulirala i zato ciklus kasni..🤷‍♀️
    Stvarno, al najstvarnije ti zelimo svi pomoci, svima si nam prirasla srcu i svi navijamo za tebe i tvoju bebu❤️❤️

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Bebolina2024
    13. Prosinac 2023. 18:48

Ivyyy nadam se da će bar onda M uskoro da ne zeza toliko više.
    Medy ovo je čisto lijepa crtica, jedino je sada bitno da tamni. 🤞🤞

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Ivyyyy
    13. Prosinac 2023. 19:07

Ja se ne ljutim, ali kad neko nije u pravu, nije, ja vam mogu uslikati sve svoje menstruacije i duljine ciklusa od 1.1 do sad pa da vidite, jeste dulji ciklus od 35,36 dana al nisam jedina, i ne nije da je svaki mjesec drugacijo, duzi, prosli mj mi je kasnila 2 dana, i eto sada je ovo najdulje, a sto se tice ginekologa i nalaza i svega i svacega, ispada ko da sjedim kod kuce i nigdje nejdem i cekam da mi beba padne eto tako, ja sam promjenila vec 4 ginekologa, idem redovno svakih 6 mj na preglede a nekad i vise puta ako nesto nije okej, tj ako ja smatram da nije okej, ali ja nisam i hrvatskoj, ja sam dosla sama kod zadnje doktorice i zamolila je za sve preglede, rekla mi je da je sve u savrsenom redu, isla sam i kod kucne da mi da uputnice za odredjene nalaze i sve sam uradila, a drugo ja ne mogu nazvati i reci meni kasni M mogu doc sutra jer me niko nece primiti, tu se na termine ceka i do 3 mj, mogu doc prije reda ako slazem i kazem da me boli nesto ili tako pa da me uzme ranije, a to necu, sebi navlaciti nesto lose nedaj Boze. I zato mi bude krivo jer ispadne po vasim porukama da meni nije u cilju srediti nesto, ne nije tako, Bog zna koliko zelim ovo dijete koliko se molim i trudim, a ispada ko da sjedim kuci i cekam.. zato mi je krivo. 

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

M-P
    13. Prosinac 2023. 19:30

U redu zato i kazem.. ti najbolje znas, a ovdje svi znaju onoliko koliko kazes  (sto nikako ne znaci da trebas hrpu privatnih stvari dijelit) nego da nitko ne zna cijelu pricu o tebi .. vjerujem da si isla i obavila sve sto je u tvojoj moci, samo kazem da mi se ne svida njihova nemarnost da samo kazu sve okej bez da pokusaju dokucit u cem je stvar. svakako moguce da nije doslo do ovulacije pa da ti bar to potvrde i da sto prije krenes dalje. Zelim ti svu srecu i vjerujem da ces uskoro dobiti + 💗

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Martina1931
    13. Prosinac 2023. 19:32

Drzim fige da je ovo ipak trudnoca u pitanji i da M nece ni doci 🫂

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Mareeeee3112
    13. Prosinac 2023. 19:37

Znas kaj ivyy necu ti vise nista komentirat ali stvarno ...pratim te od pocetka a u grupi sam duze nego ti ... nikad se nitko ovdje nije svadao niti razgovarao na nacin kako si se sad ti ponjela ... mozes nesto prihvatit ali i nemoras to je tvoje pravo ali nekog napadat to cu prepisat ipak tvojim godinama i necu se naljutit ipak sam 10 god starija od tebe... ako smatras da si u pravu a mi sve druge u krivu to je opet tvoje pravo ... ono sto sve prizeljkujemo je ovdje isto i svi zelimo samo jedno ...tu smo jedna drugoj podrska i kadmi je netko nesto sugerirao a prosao je vise od mene ja sam to uvijek uvazila i proucila pa tek onda komentirala ili pitala.... Ovdje zene prolaze sto vidis i sama kojekakve preglede za koje JA nisam znala da postoje a kamoli ih prosla to su zene borci ... i ja im skidam kapu... ja i dalje smatram da ti jos .pola pretraga mozes obaviti ili ih nisi sve obavila jer ginekolog nazalost preko uzv nije vidovit... ili preko 3 nalazakoje si ti nabrojala ...i da...jos jednom ponavljam nije normalno imat mjesecima vise "pikova" to nije kako ti kazes u granicama normale... 
    I sad za ubuduce samo da znas tome sluze forumi da razmjenis iskustva , poslusas neki savjet a i nemoras , da budes podrska . 
    Zelim ti srecu

Vama ostatku curka takoder Mariposa Bebolina ,Lunolii,Laurell,Eni ,Iglici fige ipratim vas i dalje i cekam na ljetnim bebicama

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• BikMik
    13. Prosinac 2023. 19:57

Moje iskustvo sa Njemackim ginekolozima je isto uzas zivi, godinu dana sam im govorila da imam kracu lutealnu fazu i mnjak progesterona (vadila na svoju ruku), samo su gocorili mladi ste i sve je ok. Pokusavala sam u tom periodu sama cajevima i ishranom, produzila se je samk za dan dvq.  Nakon sto sam se bas jednom naljutila i rekla galsno i jasno da zelim da mi propise progestero ili odo dalje, ona mi ga je propisqla i u drugom ciklusu ostanem trudna. Tad sam im govorila da mi je lose zbog migrena, stresa na poslu, da se patim dosta u krevetu, nisu me pisali bolesnom ni jedan jedini dan. Nakon spontanog sam si ibecala da nijednom doktoru necu dopustiti da mi omalovazava misljenje, nasla kliniku koja mi odg, a kad htjednem bolovanje promjenit cu ih 20 dok mi jedan ne dadne. 
    Uglavno hocu reci 'obicni' ginekolozi ovdje ne zele nista raditi, vec cekaju kad ce proci hodinu dana da te posalju Kinderwunschzentrum i to je to.

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Martina1931
    13. Prosinac 2023. 19:59

BikMik

Moje iskustvo sa Njemackim ginekolozima je isto uzas zivi, godinu dana sam im govorila da imam kracu lutealnu fazu i mnjak progesterona (vadila na svoju ruku), samo su gocorili mladi ste i sve je ok. Pokusavala sam u tom periodu sama cajevima i ishranom, produzila se je samk za dan dvq. Nakon sto sam se bas jednom naljutila i rekla galsno i jasno da zelim da mi propise progestero ili odo dalje, ona mi ga je propisqla i u drugom ciklusu ostanem trudna. Tad sam im govorila da mi je lose zbog migrena, stresa na poslu, da se patim dosta u krevetu, nisu me pisali bolesnom ni jedan jedini dan. Nakon spontanog sam si ibecala da nijednom doktoru necu dopustiti da mi omalovazava misljenje, nasla kliniku koja mi odg, a kad htjednem bolovanje promjenit cu ih 20 dok mi jedan ne dadne.
    Uglavno hocu reci 'obicni' ginekolozi ovdje ne zele nista raditi, vec cekaju kad ce proci hodinu dana da te posalju Kinderwunschzentrum i to je to.

A ocito tako treba s njima, zauzet se  jace za sebe. Ako itko zna svoje tijelo, to smo mi same. Ti si evo skolski primjer takve situacije, i sta samo promjena terapije uradi...

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Mareeeee3112
    13. Prosinac 2023. 20:00

BikMik

Moje iskustvo sa Njemackim ginekolozima je isto uzas zivi, godinu dana sam im govorila da imam kracu lutealnu fazu i mnjak progesterona (vadila na svoju ruku), samo su gocorili mladi ste i sve je ok. Pokusavala sam u tom periodu sama cajevima i ishranom, produzila se je samk za dan dvq. Nakon sto sam se bas jednom naljutila i rekla galsno i jasno da zelim da mi propise progestero ili odo dalje, ona mi ga je propisqla i u drugom ciklusu ostanem trudna. Tad sam im govorila da mi je lose zbog migrena, stresa na poslu, da se patim dosta u krevetu, nisu me pisali bolesnom ni jedan jedini dan. Nakon spontanog sam si ibecala da nijednom doktoru necu dopustiti da mi omalovazava misljenje, nasla kliniku koja mi odg, a kad htjednem bolovanje promjenit cu ih 20 dok mi jedan ne dadne.

Nism te zaboravila... izbacilo mi komentar prije uredenja❣🤞...tebe posebno pratim 😆💛

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    13. Prosinac 2023. 20:03

BikMik

Strasno imam familiju u Njemackoj i cesto sam tamo tocnije u Berlinu bas si me sokirala jer sam misla da im je sustav bolji nego nas ...et svasta covjek cuje i nauci ..

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.