u apoteci sam kupila ovdje u njemackoj. Sutra cu ujjutru pönoviti ali imam samo jos jedan takav dva uzela , pise 10 miul.
https://ibb.co/fCVTR5f evo i slika testa
Koji je to test? Ako je first sign odi kupi clear blue il nesto …ta sranja od testa su meni ovakvu crtu pokazala na 200betu i da ovo je pozitivno😊😊❣
u apoteci sam kupila ovdje u njemackoj. Sutra cu ujjutru pönoviti ali imam samo jos jedan takav dva uzela , pise 10 miul.
Ja bih rekla da je ovo pozitivno 😊 😊
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Koji je to test? Ako je first sign odi kupi clear blue il nesto …ta sranja od testa su meni ovakvu crtu pokazala na 200betu i da ovo je pozitivno😊😊❣
Onda je to cyclotest ...slobodno kupite dushe iz mullera il clear blue... sretnoo
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Hvala :)) zaboravila sam napomenuti da sam radila test po podne ,ne ujutru. mozda sutra bude jaca crtica. Kako Bog da <33
Ivy jesi mozda nekad pokusala s cajevima malo regulirat tako duge cikluse? Mozda da probas dva-tri mjeseca piti redovno vrkutu pa da vidis bi li ona pomogla da se ciklus malo skrati.
Pila sam i vrkutu i macinu travu, al ja inace imam redovne cikluse, ovo je sad iznimka nakon godinu dana..
Ivyy zao mi je😕 no unazad par ciklusa s kojim te pratim imas dosta duge cikluse.. moje misljenje znas… javi se svakako nakon pregleda i sretno🤞😘
Pa ne znam da li onda pratis, al unazad godinu dana ciklusi su mi iznedju 33-36 dana, jeste duzi al to je u granici normale.. tako da nismo svi skolski primjer na 28 dana 😉
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Ivy jesi mozda nekad pokusala s cajevima malo regulirat tako duge cikluse? Mozda da probas dva-tri mjeseca piti redovno vrkutu pa da vidis bi li ona pomogla da se ciklus malo skrati.
Pila sam i vrkutu i macinu travu, al ja inace imam redovne cikluse, ovo je sad iznimka nakon godinu dana..
Ivyy zao mi je😕 no unazad par ciklusa s kojim te pratim imas dosta duge cikluse.. moje misljenje znas… javi se svakako nakon pregleda i sretno🤞😘
Pa ne znam da li onda pratis, al unazad godinu dana ciklusi su mi iznedju 33-36 dana, jeste duzi al to je u granici normale.. tako da nismo svi skolski primjer na 28 dana 😉
Pratim ... sve stoji no svejedno smatram kako sam ti i napisala vec vise puta da nije normalno imat vaki ciklus povisene lh vrijednosti i da bi svakako po mojem misljenju trebala ic da se prekontroliras neke stvari koje mozda jos nisi ili zatrazis savjet ginekologa... svakako smatram da ti to sve moze pomoc a ne odmoc a i mozda je samo neka glupost koja ti remeti...
Npr moja sogorica je imala 3 spontana ... prosla je sito i reseto oduvjek je imala problem sa stitnjacom no i to je bilo sve ok jer je pita tablete ...nakraju se ispodavilo da je imala neku "bakteriju" koja joj je ubijala plod... ta provjera se radi vrlo rijetko tj taj pregled.... nakraju je dobila tablete koje su jjoj sve to ocistile s tim da je isla na sve 3 umjetne oplodnje poslije je nakon 4 mjeseca ostala normalno trudna i to 2x zaredom prirodnim putem ...
Znaci dobila tablete koje su joj sve to rijesile i kad je trebala ic na umjetnu opet ostala je normalno trudna...😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Mislim da ti je godina i 8 mjeseci dovoljan triger dok si jos tak mlada da si ukoliko i imas neki problem rijesis sada jer ce ti biti puno lakse ...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Hvala :)) zaboravila sam napomenuti da sam radila test po podne ,ne ujutru. mozda sutra bude jaca crtica. Kako Bog da <33
Ovo je pozitvno .. i normlano da je takva crta jer je sigruno kasnija O , a i ako kazes nije prvi urin i sutra će ti biti plus ko kuca u jutro .. i to sto kažeš da si uhvatila pozitivnu trakicu neznas točno kad se desila O .. tako da nemaš brige ❤️❤️❤️ čestitke
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Ivyyyy prvo jako mi je zao zbog neg testa. Bas sam se nadala da ces se javit s plusicem.
Nemoj se ljutiti kad ti netko da savijet jer svakako sigurno ne kaze u losoj namjeri. Osim toga naravno da je tvoje pravo izignorirat sta ti netko kaze, ali mislim da bi stvarno trebao i taj ginekolog sam znati kako je moguce da ti tako dva puta dolazi do ovulacije..okej vjerojatno da ne pratis sada to ne bi ni znala. Ali bar da te uputi dalje kad vec znas. Vidim da si jednom vec ostala trudna sto znaci da nije da ne mozes nego nesto ocito utjece. Sad vidi pa kad odes natjeraj ga da ti kaze sto mozes uradit po tom pitanju. Ne znam meni je prvo bilo receno kad sam Bila na zadnjem pregledu i rekla da uskoro planiram raditi na djetetu, ako ne uspijem za god dana cemo dalje, a cak mogu i prije ako budem htjela.. mislim da sve ovisi koliko i ginekolog ima volje. I ja sam bila kod svakakvih, a i preko hzzoa sam kod zenske kod koje ne bi trudnocu vodila nikako jer mi nikako ne ulijeva povjerenje. Naravno ja ne pratim tebe skrooz od pocetka jer sam naknadno dosla pa ne znam dal si vec spominjala nesto u tom smislu sta on kaze , osim da je sve uredno.
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Sortiraj odgovore
Najstariji