Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BikMik
    13. Prosinac 2023. 20:03

Mareeeee3112

BikMik

Moje iskustvo sa Njemackim ginekolozima je isto uzas zivi, godinu dana sam im govorila da imam kracu lutealnu fazu i mnjak progesterona (vadila na svoju ruku), samo su gocorili mladi ste i sve je ok. Pokusavala sam u tom periodu sama cajevima i ishranom, produzila se je samk za dan dvq. Nakon sto sam se bas jednom naljutila i rekla galsno i jasno da zelim da mi propise progestero ili odo dalje, ona mi ga je propisqla i u drugom ciklusu ostanem trudna. Tad sam im govorila da mi je lose zbog migrena, stresa na poslu, da se patim dosta u krevetu, nisu me pisali bolesnom ni jedan jedini dan. Nakon spontanog sam si ibecala da nijednom doktoru necu dopustiti da mi omalovazava misljenje, nasla kliniku koja mi odg, a kad htjednem bolovanje promjenit cu ih 20 dok mi jedan ne dadne.
    Uglavno hocu reci 'obicni' ginekolozi ovdje ne zele nista raditi, vec cekaju kad ce proci hodinu dana da te posalju Kinderwunschzentrum i to je to.

Nism te zaboravila… izbacilo mi komentar prije uredenja❣🤞…tebe posebno pratim 😆💛

Haha, hvala, nadam se ne zadugo 🤗😅

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Iglica8
    13. Prosinac 2023. 21:17

Ma joj, to s ginekolozima mislim da je lutrija bez obzira gdje zivis. Ja sam imala preko 30 godina kada sam saznala da menstruacija  ipak ne bi trebala biti toliko bolna koliko je moja bila. A godinama sam svojoj (privatnoj) ginekologici govorila da prvi dan menstruacije ne mogu bez barem tri brufena dnevno. i jako sam ljuta na ginekologe koji nisu reagirali, a i na sebe sam ljuta sto se nisam bolje za sebe zauzela. Tako da sve mladje cure koje citaju, zauzmite se za sebe i nemojte klimnut glavom kad vam doktor tvrdi nesto, a vi znate da to nije dobro. 

👩🏻 36
    👱🏻‍♂️ 36
    Trudimo se od kraja 2022.

• eni233
    13. Prosinac 2023. 21:18

Mare hvala ti ❤️❤️❤️ nadam se da ćemo sve zajedno u ljetnim bebama uskoro 🤞🤞🤞 ja od srca želim svakome trudnoću u ovoj grupi jer znam kakav je osjećaj gledati iz mjeseca u mjesec negativne testove i M , stvarno ti  već bude dosta svega i misliš si kvragu više 😒😒 i sve to mi nekako držimo u sebi i tugu i razočarenje  i ako si mislimo nismo pod stresom zapravo u podsvijesti jesmo :( i to sve utječe i na cikluse i na O kako god mi mislile da nije tako a je zapravo .. ja sam svijesna da me čeka dug put i trnovit ali sam spremna na sve .. malo sam prespavala sve i mislim da ćemo ići na inseminaciju pa ako nam to ne uspije ne gine nam IVF, inseminaciju neću raditi u klinici skvorc jer mi je glupo za to plaćati ako imam pravo preko uputnice rađe ću te novce ustediti i staviti sa strane ako slučajno se odlučim IVF odraditi izvan države ako ne budem zadovoljna tu.  Malo me svega strah jer ću morati na prohodnost jajovoda prvo već sam prestravljena ali ne želim da se poslje pitam a što da mi je samo to trebalo . Ja sam kroz svašta prošla od malena i nekako  se moram za sve boriti ali valjda to tako mora biti i prihvatila sam to . I najviše me motivirala jedna žena slučajno samo se našle imala je neznam kolko spontanih i neznam već po koji put ide na postupak i rekla mi je idem do kraja pa šta bude nema odustajanja i toliko je pozitvna da je mene nahranila tom energijom i nekako mi je dala vjetar u leđa da idem dalje ❤️❤️❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Mareeeee3112
    13. Prosinac 2023. 21:23

eni233

Mare hvala ti ❤️❤️❤️ nadam se da ćemo sve zajedno u ljetnim bebama uskoro 🤞🤞🤞 ja od srca želim svakome trudnoću u ovoj grupi jer znam kakav je osjećaj gledati iz mjeseca u mjesec negativne testove i M , stvarno ti već bude dosta svega i misliš si kvragu više 😒😒 i sve to mi nekako držimo u sebi i tugu i razočarenje i ako si mislimo nismo pod stresom zapravo u podsvijesti jesmo :( i to sve utječe i na cikluse i na O kako god mi mislile da nije tako a je zapravo .. ja sam svijesna da me čeka dug put i trnovit ali sam spremna na sve .. malo sam prespavala sve i mislim da ćemo ići na inseminaciju pa ako nam to ne uspije ne gine nam IVF, inseminaciju neću raditi u klinici skvorc jer mi je glupo za to plaćati ako imam pravo preko uputnice rađe ću te novce ustediti i staviti sa strane ako slučajno se odlučim IVF odraditi izvan države ako ne budem zadovoljna tu. Malo me svega strah jer ću morati na prohodnost jajovoda prvo već sam prestravljena ali ne želim da se poslje pitam a što da mi je samo to trebalo . Ja sam kroz svašta prošla od malena i nekako se moram za sve boriti ali valjda to tako mora biti i prihvatila sam to . I najviše me motivirala jedna žena slučajno samo se našle imala je neznam kolko spontanih i neznam već po koji put ide na postupak i rekla mi je idem do kraja pa šta bude nema odustajanja i toliko je pozitvna da je mene nahranila tom energijom i nekako mi je dala vjetar u leđa da idem dalje ❤️❤️❤️

Jako jako lijepo...❣sto prije se neke stvari prihvate to ce osoba sto prije doc k svom cilju treba bit ustrajan i kao sto je iglica napisala zauzet se sa sebe.... zato kazem zene  borci ...zene koje ne odustaju i kopaju ... 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• BikMik
    13. Prosinac 2023. 21:27

Ja razmisljam sutra nazvati gonekologa i dobro se raskukat da me primi sljedece sedmice na ultrazvuk prije blagdana, jer se stvarno bojim da mi se cista jos uvecala kako bez prestanka imam neka probadanja i bolove od stoperice do sad. A citala sam negdje da ne mozes u postupak ako imas cistu, iako je paraovarijalna, koja raste, pa da je uklonim prije ako je potrebno...

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    04/24 FET, otkazan

Martina1931
    13. Prosinac 2023. 21:47

BikMik

Ja razmisljam sutra nazvati gonekologa i dobro se raskukat da me primi sljedece sedmice na ultrazvuk prije blagdana, jer se stvarno bojim da mi se cista jos uvecala kako bez prestanka imam neka probadanja i bolove od stoperice do sad. A citala sam negdje da ne mozes u postupak ako imas cistu, iako je paraovarijalna, koja raste, pa da je uklonim prije ako je potrebno…

Znam da bilo kakva stimulacija hormonska ne daju sa cistom da ide. Znam to jer sam htjela klomifen nakon spontanog pa mi je gin rekla dok god je cista tu, nema sanse. Na kraju sam i odustala od tog svakako

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Mareeeee3112
    13. Prosinac 2023. 21:57

Martina1931

BikMik

Ja razmisljam sutra nazvati gonekologa i dobro se raskukat da me primi sljedece sedmice na ultrazvuk prije blagdana, jer se stvarno bojim da mi se cista jos uvecala kako bez prestanka imam neka probadanja i bolove od stoperice do sad. A citala sam negdje da ne mozes u postupak ako imas cistu, iako je paraovarijalna, koja raste, pa da je uklonim prije ako je potrebno…

Znam da bilo kakva stimulacija hormonska ne daju sa cistom da ide. Znam to jer sam htjela klomifen nakon spontanog pa mi je gin rekla dok god je cista tu, nema sanse. Na kraju sam i odustala od tog svakako

Da jer sve hormone koje bi unjela putem inekcije il nekako ta cista bi se s tim hranila i uvecavala... 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• BikMik
    13. Prosinac 2023. 22:16

E hvala cure, onda def cu nazvat da sto prije dodjem na red i da to rijesim prije januara. Cudno mi samo kako mi nista nije rekla u novembru za to, jer sam je i tad imala i bila je veca skoro duplo nego prije spontanog. 

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    04/24 FET, otkazan

Bebolina2024
    13. Prosinac 2023. 23:11

Cure cure nećemo se svađati, ipak je blagdansko vrijeme i trebamo biti pozitivne.
    Nemojte Ivyyy zamjeriti jer sad joj nije lako taman kad se malo ponadala da bi mogao biti plusić test opet negativan. A vjerujem da bi bila najsretnija ako nije trudna da je već dobila M a ne da si razmišlja da nešto nije dobro. Ja se nadam da će za ubrzo doći ili da će se plusić pokazati 🙏🤞
    .
    Ovo sam se baš iznenadila da je u Njemačkoj tako teško doći na red. Kad bi nas vidjeli ovdje rekli bi da pretjeruje i koliko smo kod ginekologa 😀
    .
    mariposa kakvi su dojmovi, kako je prošlo? Nadam se da ćete nakon današnjih konzultacija lakše donijeti odluku kuda ćete.
    .
    Eni podržavam da obaviš inseminaciju u bolnici. Ako ćeš kasnije trebati privatnika za čas će se nakupiti troškovi.
    .
    Mare hvala, sad kad si napisala da nas sve čekaš na ljetnim bebama sam skužila da ako nismo trudne s ovim ciklusom da sa sljedećim kreće se s jesenskim bebama. Tako da mislim da za mene nema ljetnih beba. Ali ok mogu imati jesensku bebu, već jednu jesensku imam doma makar već je daleko od bebe 😊

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• eni233
    13. Prosinac 2023. 23:34

Bebolina2024

Cure cure nećemo se svađati, ipak je blagdansko vrijeme i trebamo biti pozitivne.
    Nemojte Ivyyy zamjeriti jer sad joj nije lako taman kad se malo ponadala da bi mogao biti plusić test opet negativan. A vjerujem da bi bila najsretnija ako nije trudna da je već dobila M a ne da si razmišlja da nešto nije dobro. Ja se nadam da će za ubrzo doći ili da će se plusić pokazati 🙏🤞
    .
    Ovo sam se baš iznenadila da je u Njemačkoj tako teško doći na red. Kad bi nas vidjeli ovdje rekli bi da pretjeruje i koliko smo kod ginekologa 😀
    .
    mariposa kakvi su dojmovi, kako je prošlo? Nadam se da ćete nakon današnjih konzultacija lakše donijeti odluku kuda ćete.
    .
    Eni podržavam da obaviš inseminaciju u bolnici. Ako ćeš kasnije trebati privatnika za čas će se nakupiti troškovi.
    .
    Mare hvala, sad kad si napisala da nas sve čekaš na ljetnim bebama sam skužila da ako nismo trudne s ovim ciklusom da sa sljedećim kreće se s jesenskim bebama. Tako da mislim da za mene nema ljetnih beba. Ali ok mogu imati jesensku bebu, već jednu jesensku imam doma makar već je daleko od bebe 😊

Istina nije joj lako .. i znam kako se osjeca i ima svakakvih ginekologa koji te ne žele slušati.. recimo kod nas je dobro da ne moraš dugo čekati ali opet moja gink mi isto nije htjela dati uputnice da odradim nalaze jer imam redovne menge i O , tek kad su iz poliklinike skvorc zahtjevali i poslali joj mail , onda mi je tek dala napokon a imam 34 godine i govori pa malda si ima vremena .. tako da ima svakakvih i nekad stvarno nemaš izbora i nemaš luksuz da mjenjas i ostaneš bez njega , jer danas sve raditi privatno je užasno skupo .  A možda se stvarno niko na nikog ne ljuti nego nekad kad tipkaš zvučiš ljuto ili kao da nekog napadaš a zapravo nije tako .  A kako kaže Bebolina vrijeme blagdana , ljubavi i mira ❤️❤️❤️🥰🥰 tako da šaljem svi curama jedan veliki zagrljaj i puno pozitivnih vibracija ❤️❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.