Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • missMAMA
    04. Listopad 2023. 11:57

Pozdrav, drage forumašice! :)

Kao prvo - isprike na ubacivanju u post!
    Ne znam jeste li vidjele našu obavijest i anketu, ali rado bismo dobili više feedbacka od vas, kojima ovaj forum najviše znači. 
    Budite ljubazne, ako imate koju minutu vremena za odvojiti, ispunite nam ovu anketu. I vama i nama će biti lakše! Nama jer ćemo znati u kojem smjeru ići i nećete vikati na nas ako nešto krivo napravimo, a vama će biti ugodnije i bolje tu. :)

Tu sve piše: 

https://miss7mama.24sata.hr/pripremamo-upgrade-naseg-foruma-zelimo-cuti-vase-zelje-ispunite-kratku-anketu-15803

Hvala svima! <3 

Ekipa missMAMA

None

• Lunjo
    04. Listopad 2023. 12:10

Pozdrav, drage forumašice! :)

Kao prvo - isprike na ubacivanju u post!
    Ne znam jeste li vidjele našu obavijest i anketu, ali rado bismo dobili više feedbacka od vas, kojima ovaj forum najviše znači. 
    Budite ljubazne, ako imate koju minutu vremena za odvojiti, ispunite nam ovu anketu. I vama i nama će biti lakše! Nama jer ćemo znati u kojem smjeru ići i nećete vikati na nas ako nešto krivo napravimo, a vama će biti ugodnije i bolje tu. :)

Tu sve piše: 

https://miss7mama.24sata.hr/pripremamo-upgrade-naseg-foruma-zelimo-cuti-vase-zelje-ispunite-kratku-anketu-15803 [miss7mama.24sata.hr]

Hvala svima! <3 

Ekipa missMAMA

Perpetua
    04. Listopad 2023. 12:11

BikMik, mariposa, ne znam jesam li slučajno nekog preskočila kome je stigla ili stiže M - 🫂🫂🫂🫂 
    Novi ciklus, nova prilika, dan po dan 🤗

Petra, tebi isto zagrljaj za godinu dana pokušavanja. 🫂 Ne znam jesi li spominjala ranije već, imate li u planu neke konzultacije ili pretrage s obzirom na istek te godine dana? 

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Mareeeee3112
    04. Listopad 2023. 12:13

Perpetua

BikMik, mariposa, ne znam jesam li slučajno nekog preskočila kome je stigla ili stiže M - 🫂🫂🫂🫂
    Novi ciklus, nova prilika, dan po dan 🤗

Petra, tebi isto zagrljaj za godinu dana pokušavanja. 🫂Ne znam jesi li spominjala ranije već, imate li u planu neke konzultacije ili pretrage s obzirom na istek te godine dana?

Jesi isla vadit betu?

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Perpetua
    04. Listopad 2023. 12:15

Ja sam danas vadila betu opet (koga zanima, u Petrovoj su gotovi nalazi odmah za sat vremena, na kraju sam čekala tamo u blizini, doduše ja sam im došla malo prije 10 jer je pisalo na netu da uzimaju do 10 pa su mi rekli da uzimaju inače samo do 9 ali su me ipak primili u labosu, pa ne znam jesam li im slučajno nekako "upala" ili su i inače nalazi tako brzo gotovi). 

Danas je beta 200, u pon je bila 65, dakle utrostručila se. Poslala sam ginekologici i čekam da mi javi neku povratnu informaciju. Znam da bi bilo više zabrinjavajuće da raste presporo u odnosu na ovo što je možda mrvicu brže (ako se očekuje samo duplanje), ali svejedno nervozno čekam da vidim što mi doktorica kaže.

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Mareeeee3112
    04. Listopad 2023. 12:18

Perpetua

Ja sam danas vadila betu opet (koga zanima, u Petrovoj su gotovi nalazi odmah za sat vremena, na kraju sam čekala tamo u blizini, doduše ja sam im došla malo prije 10 jer je pisalo na netu da uzimaju do 10 pa su mi rekli da uzimaju inače samo do 9 ali su me ipak primili u labosu, pa ne znam jesam li im slučajno nekako "upala" ili su i inače nalazi tako brzo gotovi).

Danas je beta 200, u pon je bila 65, dakle utrostručila se. Poslala sam ginekologici i čekam da mi javi neku povratnu informaciju. Znam da bi bilo više zabrinjavajuće da raste presporo u odnosu na ovo što je možda mrvicu brže (ako se očekuje samo duplanje), ali svejedno nervozno čekam da vidim što mi doktorica kaže.

Sve je ok meni je s prvom bebom beta bila 66 prva a druga 188 ..😊😊bas mi je drago da su pozurili sa svim i da se ne ceka jedan dan😁😁😁odlicno bas mi je drago💛

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

laurell
    04. Listopad 2023. 12:18

Perpetua

Javi obavezno sto je rekla doktorica. A da nisu duplići 😅

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

laurell
    04. Listopad 2023. 12:19

Ja isto mislim da je to sve ok!

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Mareeeee3112
    04. Listopad 2023. 12:21

laurell

Perpetua

Javi obavezno sto je rekla doktorica. A da nisu duplići 😅

Uhhh vrijednosti bi bile jos vece😁😁😁 i meni se sad skoro utrostrucila prva 94 a druga 268 ... kod mene nesto nema u familiji duplica....imala je teta ali nazalost nisu prezivjeli... a tako su mi zgodni ti blizanci

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    04. Listopad 2023. 12:29

Perpetua

Suuuuper. Predobra beta, cestitam ❤️❤️

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.