Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bebolina2024
    03. Listopad 2023. 18:33

Ivyyyy

Martina i Bebolina grlim vas❤️😘
    Ispricat cu vam ja jednu pricu koja me isto malo dotukla, moja bivsa snajka je isto bila trudna i to cak 8 tj i isla je na pobacaj jer si je nasla novog frajera (svasta je lagala bratu i nije ga ni pitala, samo je napravila termin i otisla), i onda gledam sebe koja pokusavam vec dvije godine, i nejde i onda se raspadnem 🥹

Ajme meni kakva osoba, ako ne misliš rađati onda se zaštitiš da ti se ne dogodi trudnoća.
    Normalno da se raspadneš na takve stvari.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Martina1931
    03. Listopad 2023. 18:34

Ocito je danas takav dan, bas sam tuzna i nekakva nikakva
    Vjerujete da mi se toliko skupilo da sam povratila u naletu suza, nije mi se to nikada dogodilo
    Malo me tjesi kad vidim da nisam jedina, ne znam jel to ispravno ili ne...ne bih rekla tjesi, vise mi je lakse ustvari.
    Bas eto imam osjecaj da gubim snagu za ovo, bas sam tesko djetinstvo imala, tesko dosla do posla, do muza(par ruznih veza). Imam osjecaj da za sve u zivotu se moram bas pomucit, bas nije fer 

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

pistacija13
    03. Listopad 2023. 19:51

Martinice... ja sam ovaj mjesec imala par jako ruznih i stresnih situacija, nevezano uz ostvarivanje trudnoce. I jedna osoba mi je rekla nesto ovako, parafraziram: ne moze zauvijek biti gadno. A ako je jako gadno, vjeruj da ti dolazi nesto jako lijepo i da svemir sve mora izjednaciti i dovesti u ravnotezu. Mozda je jako tesko sada, ali doci ce jako lijepi i sretni trenuci.
    Vidis kako i sama kazes imala si par ruznih veza. I onda ti je netko odlucio poslati muza 😊
    Drzi se i vjeruj. Saljem ti hugic ❤️

• eni233
    03. Listopad 2023. 20:22

Bebolina2024

eni233

Bebolina2024

Lunolina hvala i ja bi voljela da me iznenadi plusić.
    Trebaš se dobro napapati da te ne uhvati nesvjestica a imaš puno posla 😂
    Laurel kod mene još nema bijelog iscjetka, obično se i meni javlja 2 do 3 dana pred mengu. Ali zbog svega mislim da M neće prije 31. ili 32.dc, tako da ima vremena da iscjedak krene (danas 27.dc).
    Podržavam te za ovo piškanje testića tek kad zakasni.
    Danas me samo nešto pika desni jajnik još nisu nešto krenuli M bolovi, ali stignu.
    Martina ti već polako i dokumentaciju za porodiljni ideš skupljati i papire za upis u vrtić 😂
    Ivyyyyy i ja isto tako piškim jednu trakicu dnevno a kad krene tamniti 2 do 3. I to je to. Iako imam hrpu trakica i kažem da ne želim pratiti pa ipak na kraju pratim situaciju.
    Budi mi dobro 😘
    Sve cure koje pokrivate neka bude uspješno 🤞🤞

Ajme bit ću presretna ako te iznenadi plusic ❤️❤️🥰🤞 navijan za sve curke , ali kao uvijek za bebolinu posebno , neznam zašto ali ona mi je posebna na ovom forumu 😍😍😍😍

Došla sam kući pod stresom i rasplakala se, muž za mnom šta je bilo i sve pa sam mu ispričala ali nisam htjela jer ne bi htjela da on uzme stvar u svoje ruke i ide to riješavati.
    I sad pročitam ovo i opet u plač. Hvala ti na ovoj poruci.
    Martina žao mi je 😘
    Bit će da je ovo dan za plakanje. Ali nekad je to i dobro i idemo dalje još jače, morat će i nama zasjati ☀️

❤️❤️😘😘😘😘

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• eni233
    03. Listopad 2023. 20:22

Ivyyyy

Ispricat cu vam ja jednu pricu koja me isto malo dotukla, moja bivsa snajka je isto bila trudna i to cak 8 tj i isla je na pobacaj jer si je nasla novog frajera (svasta je lagala bratu i nije ga ni pitala, samo je napravila termin i otisla), i onda gledam sebe koja pokusavam vec dvije godine, i nejde i onda se raspadnem 🥹

I onda se pitas ima li pravde na ovom svijetu .. ma užas 😢😫

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

M-P
    03. Listopad 2023. 20:29

Ivyyyy

Ovo je bas uzasno :( 
    Nikako mi nisu jasni takvi ljudi. 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Martina1931
    04. Listopad 2023. 05:48

Cure koje mjerite tempicu, koliko nemiran san ili stalno budjenje moze povisiti bazalnu?

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Bebolina2024
    04. Listopad 2023. 06:16

Dobro jutro moja tempica je danas u padu, 36.56 mislim da ovaj put je to to, M zaista sad stiže.
    Martina ne znam odg na tvoje pitanje, jer inače imam miran san i kad zaspim obično se do jutra ne budim.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Martina1931
    04. Listopad 2023. 06:18

Bebolina2024

Dobro jutro moja tempica je danas u padu, 36.56 mislim da ovaj put je to to, M zaista sad stiže.
    Martina ne znam odg na tvoje pitanje, jer inače imam miran san i kad zaspim obično se do jutra ne budim.

Zao mi je zbog pada temp😔 ❤️

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• mariposa1510
    04. Listopad 2023. 06:52

Jutro, curke!
    Moja temp jutros 36,4 u odnosu na jučer 0,2 niže tako da sutra ili prekosutra očekujem m.
    Martina, nemam osobno iskustva s tim da bi mi temp bila različita ako se po noći budim, sve dok prije samog mjerenja spavam barem 2-3 sata u komadu bez buđenja.

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.