Perpetua jesi li u prvoj trudnoći prije plusa na testu imala ikakvih simptoma?
👩31 👨35
Pokušavamo 06/2023
Evo i meneee… ja sam 10 dpo prema aplikaciji. Nemam apsolutno nikakvih simptoma osim što me jutros pekla bradavica i malo su mi grudi osjetljive. M ne bi trebala doći u ponedjeljak 9.10, a ja za vikend imam djevojačku. Nezz bili se testirali prije, a svakako mi preporučite koji test da uzmem a da ga mogu kupiti u Muller ili DM ili ljekarni.
Dajem glas za Gravignost Mini ili Duo, isti je test😁
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Curke, evo me nazad. Operirana sam jučer. Sve je prošlo ok, jedan dio su morali izrezat i poslat na analizu jer ne znaju točno što je, ali misle da nije ništa zabrinjavajuće. 🤞🏻
Prilično boli, točno mi je novi rez na starom rezu od carskog, moram mirovati par dana, ali u principu je sve super.
Čekam M za koji dan, kontrolu kirurga za 10 dana i onda nadam se zeleno svijetlo za nove pokušaje. 🥰
Želim ti brz oporavak💙💚💛
Hvala Mareeeee! ❤️
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Evo i meneee… ja sam 10 dpo prema aplikaciji. Nemam apsolutno nikakvih simptoma osim što me jutros pekla bradavica i malo su mi grudi osjetljive. M ne bi trebala doći u ponedjeljak 9.10, a ja za vikend imam djevojačku. Nezz bili se testirali prije, a svakako mi preporučite koji test da uzmem a da ga mogu kupiti u Muller ili DM ili ljekarni.
Dajem glas za Gravignost Mini ili Duo, isti je test😁
Kako si ti ? Kako se osjecas?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Gravignost mini ima u web ljekarni tvojaljekarna, ja ih naručim kad nabavljam lijekove. Tamo sam i gynositol pronašla. Vrlo brzo dostave paket, kroz dan, dva.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Nikakve baš 🙂 Doduše meni je to tad bio tek recimo drugi pošteni mjesec pokušavanja nakon odluke da smo spremni za dijete, tako da nisam vjerojatno bila hiperfokusirana na eventualne simptome kao sad 😄 Ali koliko pamtim, nikakve simptome nisam imala, znam da sam si doslovno rekla "ajde idem umočiti test da vidim kako to funkcionira i kako izgleda negativni test sad kad smo tek na početku procesa pa sam ful opuštena oko svega" 🤭 To mi je doslovno bio prvi test na trudnoću u životu, uvijek sam bila jako paranoična oko zaštite 😆
Držim ti fige da i tebi bude tako za party! 🥳🤞🤞
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Curke, evo me nazad. Operirana sam jučer. Sve je prošlo ok, jedan dio su morali izrezat i poslat na analizu jer ne znaju točno što je, ali misle da nije ništa zabrinjavajuće. 🤞🏻
Prilično boli, točno mi je novi rez na starom rezu od carskog, moram mirovati par dana, ali u principu je sve super.
Čekam M za koji dan, kontrolu kirurga za 10 dana i onda nadam se zeleno svijetlo za nove pokušaje. 🥰
Super da je dobro prošlo 🤗 Imaš neke lijekove protiv boli, da možeš zaista mirovati što više ovih dana?
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
20.6. stigao braco ❤️
Ja sam u obje trudnoce ove normalne nadam se imala peckanje u bradavici od pocetka ovulacije... a svu drugi simptomi totalno drugaciji u prvoj me sve zivo bolilo a sad nista osim pada imuniteta i tu i tam bolova u jajnicima a u prvoj kao da mi vlak prolazi dole prestrasno i da tamni urin
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
BikMik, mariposa, ne znam jesam li slučajno nekog preskočila kome je stigla ili stiže M - 🫂🫂🫂🫂
Novi ciklus, nova prilika, dan po dan 🤗
Petra, tebi isto zagrljaj za godinu dana pokušavanja. 🫂Ne znam jesi li spominjala ranije već, imate li u planu neke konzultacije ili pretrage s obzirom na istek te godine dana?
Ja sam provjerila hormone, papu, sve je uredno... muz ce spermiogram u petak. Ali, pozvani smo na veceru u cetvrtak navecer... hoce li 1 casa vina sto utjecati na to 🤷🏻♀️
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Ja sam provjerila hormone, papu, sve je uredno… muz ce spermiogram u petak. Ali, pozvani smo na veceru u cetvrtak navecer… hoce li 1 casa vina sto utjecati na to 🤷🏻♀️
A čini se relativno nejasno, neki kažu da umjerena konzumacija alkohola ne bi trebala utjecati, drugi kažu da svejedno utječe negativno. Vidjela sam na nekim mjestima da je preporuka da se suzdrži od alkohola par dana prije testiranja, ja bih na vašem mjestu vjerojatno radije preskočila i tu jednu čašu nego se onda naknadno pitala je li utjecalo na rezultate ili nije (tj očekivala bih da je mala šansa da actually utječe ako je baš jedna čaša, ali bi mi lakše bilo preskočiti sve skupa nego se preispitivati).
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
20.6. stigao braco ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji