Inace, 4dc sam, za 3 dana krecemo u akciju, a i tada cemo imati nalaz spermiograma, u petak ga nosimo 🙏
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Nisam pisala nekoliko dana, ali vas citam… malo sam se opet odmakla kad je stigla M, da saberem misli, smirim se i pripremim za novi pokusaj. Prosla je godina dana puna negativnih testova, ali ocito je to Bozji plan. Sve cemo mi docekati svoje mrvice ❤ sve frendice su mi trudne, podrska sam velika, ali tesko je svakoj pogledati u stomak 😕 saljem svima zagrljaj, razumijemo se i podrzajemo medusobno 🤞🙏
❤️❤️❤️ 🤗 zagrljaj
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Nisam pisala nekoliko dana, ali vas citam… malo sam se opet odmakla kad je stigla M, da saberem misli, smirim se i pripremim za novi pokusaj. Prosla je godina dana puna negativnih testova, ali ocito je to Bozji plan. Sve cemo mi docekati svoje mrvice ❤ sve frendice su mi trudne, podrska sam velika, ali tesko je svakoj pogledati u stomak 😕 saljem svima zagrljaj, razumijemo se i podrzajemo medusobno 🤞🙏
💙
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jutro curke. Zao mi je za dolazak vještice 😫😫 brzo će proći i onda opet u akciju!
Petra javi nam rezultate spermiograma obavezno 🤞🏽
ja sam jutros imala grcice oko 6h, mislila da sam dobila 100% ali evo još nisam. Čekam. Stalno imam dolje neki osjećaj da će svaki čas
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Laurell kad ti radis test? 🤭
.
Ja sam 12. dc i prijavljujem egg white koji mi se obicno pojavljuje oko 9.dc pa prestane par dana prije ovulacije. Sad mi se cini da ce ovaj put sluz docekati ovulciju 😄
Kazem ja svom ljubljenom da je ginekologica rekla da ovaj ciklus pokrijemo svaki dan jer je njegov spermiogram dobar, a njegova reakcija je bila - cek, bas SVAKI DAN?
Drama 😂 ali odradit ce on sve, sad je i on zapeo da se dijete napravi, do nedavno je bilo - ma dobro, bude se vec primilo, a sad bas vidim da je krenuo u misiju😄
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
.
Ja sam 12. dc i prijavljujem egg white koji mi se obicno pojavljuje oko 9.dc pa prestane par dana prije ovulacije. Sad mi se cini da ce ovaj put sluz docekati ovulciju 😄
Kazem ja svom ljubljenom da je ginekologica rekla da ovaj ciklus pokrijemo svaki dan jer je njegov spermiogram dobar, a njegova reakcija je bila - cek, bas SVAKI DAN?
Drama 😂 ali odradit ce on sve, sad je i on zapeo da se dijete napravi, do nedavno je bilo - ma dobro, bude se vec primilo, a sad bas vidim da je krenuo u misiju😄
Sretno u pokrivanju, break a leg🤪
Ja sam 3dpo, malo me jajnik samo bolucka na trenutke🙈
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
.
Sretno u pokrivanju, break a leg🤪
Ja sam 3dpo, malo me jajnik samo bolucka na trenutke🙈
Svida mi se to😍
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Lunolina pa nekako sam uvjerena da ću procuriti svaki tren danas. Dat cu si još vremena, pa akoooo sutra ne dođe do popodne onda cu napraviti 😅 onda već mogu u bilo koje doba dana zar ne? Kad zakasni.
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Lunolinapa nekako sam uvjerena da ću procuriti svaki tren danas. Dat cu si još vremena, pa akoooo sutra ne dođe do popodne onda cu napraviti 😅 onda već mogu u bilo koje doba dana zar ne? Kad zakasni.
Da da, kad zakasni mozes bilo kada... drzim fige 🤞🙏
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
.
Shvatio je da treba zasukati rukave i primit se posla 😊
.
Martina ok sam ja i s tim padom temperature. Lakše mi je kad znam da me čeka uskoro postupak, do tada te neke stvari trebam obaviti, i opet polažem sve nade u taj postupak. Drugo mi niti ne preostaje.
.
Sretno svima 🤗
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Sortiraj odgovore
Najstariji