Ja isto mislim da bi s blizancima bila beta ipak još veća 😄 Ne mogu reći da baš nešto navijam inače da imam blizance (krenula sam tipkati sad da nemamo baš ni u obitelji slučajeva pa se sjetila jednog, bakine dvije sestre su bile blizanke), nekako mi se to čini užasno puno stresa odjednom i kao da se nekako ipak više možeš posvetiti jednom djetetu kad imaš samo jednu bebu u tom trenu (makar znam da se sve to prilagodiš i nađeš svoj ritam i bude i super, imam dvije frendice s blizancima), ali svakako bih sad radije i dvije bebe istovremeno nego nijednu 😄
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Evo i meneee... ja sam 10 dpo prema aplikaciji. Nemam apsolutno nikakvih simptoma osim što me jutros pekla bradavica i malo su mi grudi osjetljive. M ne bi trebala doći u ponedjeljak 9.10, a ja za vikend imam djevojačku. Nezz bili se testirali prije, a svakako mi preporučite koji test da uzmem a da ga mogu kupiti u Muller ili DM ili ljekarni.
👩31 👨35
Pokušavamo 06/2023
Evo i meneee… ja sam 10 dpo prema aplikaciji. Nemam apsolutno nikakvih simptoma osim što me jutros pekla bradavica i malo su mi grudi osjetljive. M ne bi trebala doći u ponedjeljak 9.10, a ja za vikend imam djevojačku. Nezz bili se testirali prije, a svakako mi preporučite koji test da uzmem a da ga mogu kupiti u Muller ili DM ili ljekarni.
Nikako ne First sign🤣 ali svakako preporucam onaj mullerov jeftin test s trakicama dusche il kak se zove mozda koja curka zna fakat su super
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Evo i meneee… ja sam 10 dpo prema aplikaciji. Nemam apsolutno nikakvih simptoma osim što me jutros pekla bradavica i malo su mi grudi osjetljive. M ne bi trebala doći u ponedjeljak 9.10, a ja za vikend imam djevojačku. Nezz bili se testirali prije, a svakako mi preporučite koji test da uzmem a da ga mogu kupiti u Muller ili DM ili ljekarni.
Nikako ne First sign🤣 ali svakako preporucam onaj mullerov jeftin test s trakicama dusche il kak se zove mozda koja curka zna fakat su super
Ja ih nikaaad ne mogu naći u mulleru 😂😂😂 uvijek dođem kad je prazna polica
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Curke, evo me nazad. Operirana sam jučer. Sve je prošlo ok, jedan dio su morali izrezat i poslat na analizu jer ne znaju točno što je, ali misle da nije ništa zabrinjavajuće. 🤞🏻
Prilično boli, točno mi je novi rez na starom rezu od carskog, moram mirovati par dana, ali u principu je sve super.
Čekam M za koji dan, kontrolu kirurga za 10 dana i onda nadam se zeleno svijetlo za nove pokušaje. 🥰
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Curke, evo me nazad. Operirana sam jučer. Sve je prošlo ok, jedan dio su morali izrezat i poslat na analizu jer ne znaju točno što je, ali misle da nije ništa zabrinjavajuće. 🤞🏻
Prilično boli, točno mi je novi rez na starom rezu od carskog, moram mirovati par dana, ali u principu je sve super.
Čekam M za koji dan, kontrolu kirurga za 10 dana i onda nadam se zeleno svijetlo za nove pokušaje. 🥰
Želim ti brz oporavak💙💚💛
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja ih nikaaad ne mogu naći u mulleru 😂😂😂 uvijek dođem kad je prazna polica
Je istina bas ih prodaju brzooo
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Meni su najbolji inače bili Gravignost mini testovi (ili duo pakiranje), ja volim te jednostavne s trakicama 😄 Obično ih bude u ljekarnama, makar prošli put kad sam tražila nisam uspjela naći duo.
Ja bih testirala prije djevojačke, trebalo bi se već pokazati ako je tad recimo 13-14 dpo. Pa da znaš možeš li piti ili ne 😄 Tako sam ja saznala za prvu trudnoću, jer sam se išla testirati dan prije velikog partyja 😂
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Meni su najbolji inače bili Gravignost mini testovi (ili duo pakiranje), ja volim te jednostavne s trakicama 😄 Obično ih bude u ljekarnama, makar prošli put kad sam tražila nisam uspjela naći duo.
Ja bih testirala prije djevojačke, trebalo bi se već pokazati ako je tad recimo 13-14 dpo. Pa da znaš možeš li piti ili ne 😄 Tako sam ja saznala za prvu trudnoću, jer sam se išla testirati dan prije velikog partyja 😂
Daj Bože da tako i meni bude 😅🥹🙏
👩31 👨35
Pokušavamo 06/2023
Njih nikad nisam mogla nac u ljekarni nemres vjerovat😊ma joj koji god da test uzme zelim srecu i plusic
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji