Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Perpetua
    04. Listopad 2023. 12:32

Ja isto mislim da bi s blizancima bila beta ipak još veća 😄 Ne mogu reći da baš nešto navijam inače da imam blizance (krenula sam tipkati sad da nemamo baš ni u obitelji slučajeva pa se sjetila jednog, bakine dvije sestre su bile blizanke), nekako mi se to čini užasno puno stresa odjednom i kao da se nekako ipak više možeš posvetiti jednom djetetu kad imaš samo jednu bebu u tom trenu (makar znam da se sve to prilagodiš i nađeš svoj ritam i bude i super, imam dvije frendice s blizancima), ali svakako bih sad radije i dvije bebe istovremeno nego nijednu 😄

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

JagodaMalina
    04. Listopad 2023. 12:47

Evo i meneee... ja sam 10 dpo prema aplikaciji. Nemam apsolutno nikakvih simptoma osim što me jutros pekla bradavica i malo su mi grudi osjetljive. M ne bi trebala doći u ponedjeljak 9.10, a ja za vikend imam djevojačku. Nezz bili se testirali prije, a svakako mi preporučite koji test da uzmem a da ga mogu kupiti u Muller ili DM ili ljekarni.

👩31 👨35
    Pokušavamo 06/2023

Mareeeee3112
    04. Listopad 2023. 12:50

JagodaMalina

Evo i meneee… ja sam 10 dpo prema aplikaciji. Nemam apsolutno nikakvih simptoma osim što me jutros pekla bradavica i malo su mi grudi osjetljive. M ne bi trebala doći u ponedjeljak 9.10, a ja za vikend imam djevojačku. Nezz bili se testirali prije, a svakako mi preporučite koji test da uzmem a da ga mogu kupiti u Muller ili DM ili ljekarni.

Nikako ne First sign🤣 ali svakako preporucam onaj mullerov jeftin test s trakicama dusche il kak se zove mozda koja curka zna fakat su super 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

laurell
    04. Listopad 2023. 12:52

Mareeeee

JagodaMalina

Evo i meneee… ja sam 10 dpo prema aplikaciji. Nemam apsolutno nikakvih simptoma osim što me jutros pekla bradavica i malo su mi grudi osjetljive. M ne bi trebala doći u ponedjeljak 9.10, a ja za vikend imam djevojačku. Nezz bili se testirali prije, a svakako mi preporučite koji test da uzmem a da ga mogu kupiti u Muller ili DM ili ljekarni.

Nikako ne First sign🤣 ali svakako preporucam onaj mullerov jeftin test s trakicama dusche il kak se zove mozda koja curka zna fakat su super

Ja ih nikaaad ne mogu naći u mulleru 😂😂😂 uvijek dođem kad je prazna polica 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Lela91
    04. Listopad 2023. 12:57

Curke, evo me nazad. Operirana sam jučer. Sve je prošlo ok, jedan dio su morali izrezat i poslat na analizu jer ne znaju točno što je, ali misle da nije ništa zabrinjavajuće. 🤞🏻
    Prilično boli, točno mi je novi rez na starom rezu od carskog, moram mirovati par dana, ali u principu je sve super. 
    Čekam M za koji dan, kontrolu kirurga za 10 dana i onda nadam se zeleno svijetlo za nove pokušaje. 🥰

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Mareeeee3112
    04. Listopad 2023. 12:59

Lela91

Curke, evo me nazad. Operirana sam jučer. Sve je prošlo ok, jedan dio su morali izrezat i poslat na analizu jer ne znaju točno što je, ali misle da nije ništa zabrinjavajuće. 🤞🏻
    Prilično boli, točno mi je novi rez na starom rezu od carskog, moram mirovati par dana, ali u principu je sve super.
    Čekam M za koji dan, kontrolu kirurga za 10 dana i onda nadam se zeleno svijetlo za nove pokušaje. 🥰

Želim ti brz oporavak💙💚💛

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    04. Listopad 2023. 13:00

laurell

Mareeeee

JagodaMalina

Ja ih nikaaad ne mogu naći u mulleru 😂😂😂 uvijek dođem kad je prazna polica

Je istina bas ih prodaju brzooo 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Perpetua
    04. Listopad 2023. 13:01

JagodaMalina

Meni su najbolji inače bili Gravignost mini testovi (ili duo pakiranje), ja volim te jednostavne s trakicama 😄 Obično ih bude u ljekarnama, makar prošli put kad sam tražila nisam uspjela naći duo. 
    Ja bih testirala prije djevojačke, trebalo bi se već pokazati ako je tad recimo 13-14 dpo. Pa da znaš možeš li piti ili ne 😄 Tako sam ja saznala za prvu trudnoću, jer sam se išla testirati dan prije velikog partyja 😂

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

JagodaMalina
    04. Listopad 2023. 13:04

Perpetua

JagodaMalina

Meni su najbolji inače bili Gravignost mini testovi (ili duo pakiranje), ja volim te jednostavne s trakicama 😄 Obično ih bude u ljekarnama, makar prošli put kad sam tražila nisam uspjela naći duo.
    Ja bih testirala prije djevojačke, trebalo bi se već pokazati ako je tad recimo 13-14 dpo. Pa da znaš možeš li piti ili ne 😄 Tako sam ja saznala za prvu trudnoću, jer sam se išla testirati dan prije velikog partyja 😂

Daj Bože da tako i meni bude 😅🥹🙏

👩31 👨35
    Pokušavamo 06/2023

Mareeeee3112
    04. Listopad 2023. 13:07

Perpetua

JagodaMalina

Njih nikad nisam mogla nac u ljekarni nemres vjerovat😊ma joj koji god da test uzme zelim srecu i plusic

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.