Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    12. Listopad 2023. 06:55

pistacija13

Jutro svima!
    Ja osjetim da cu procuriti 😔 skroz sam se jucer uprištavila. Loše spavam i slabije probavljam hranu. Tipično prije menzesa. Imala sam neki vodenasti iscjedak, on se sada povukao tako da očekujem vješticu sutra ili prekosutra.
    Mislim da cu se malo povuci s foruma ako dobijem jer me previse ovo zaokuplja i konzumira.
    Aneee kako si ti? Primjecujes da se nesto dogadja?

Nista, test negativan I danas...jučer sam imala M grceve pomalo kroz dan. Danas još ništa. Sise isto apsolutno ništa. Skroz sam zbunjena ovaj ciklus.
    I ja ako dobijem imam još 2-3 lh trakice na poslu I onda pravim pauzu. Ne pauzu od bebe, nego od trakica I foruma. Pa onda se nadati da uspije do prvog mjeseca, ako ne, možda se opet vratim. U svakom slučaju ću javiti ako pomogne ista ta pauza od trakica I foruma malo. Ionako osjetim svaku O, tako da ne mogu fulati, a I mi zaista I ovako pokrivamo dosta često da ni nema potrebe za trakicama

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Lunolina
    12. Listopad 2023. 07:36

eni233

Linolina koji si dpo ? Kad bi trebala dobiti ?

Ja sam tek 2. DPO🙈 ali taman idem na 2 dvodnevna sluzbena puta pa se nadam da ce mi to malo skrenuti misli. 
    Koji si ti dpo?

Cure koje planirate uzeti pauzu od foruma i trakica - zelim vam da uskoro navratite i kazete da se samo javljate da pozdravite jer ste trudne❤️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Mareeeee3112
    12. Listopad 2023. 07:38

Jutro svima
    Perpetua sretno s pregledom
    Martinice takoder nek te razveseli lijepa beta danas
    Svima zelim lijep dan ja sam ostala doma zbog mucnine ....

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    12. Listopad 2023. 07:46

Martina1931

Lunolina, taman ce ti dobro doci da ne mislis o nicemu:) bas imam osjecaj da je ovo vas ciklus❤️
    Ja sam 11dpo, al gin mi jos nije odgovorila na mail (sto mi je bas cudno al ok) , pa cu vjv tek sutra ici betu vaditi. Svakako mozda bolje da beta jos mrvicu naraste pa da izgleda ljepse🤣
    Perpetua, sretno sa pregledom. Javi kako je proslooooo❤️

Ti jos imas fakat brzu ginekologicu ja zovem moju vise nece ni odg na mailove koliko je pretrpana samo posalje nazovite na taj broj🤣.... ono mjesec unaprijed se moras zakazat na pregled koliko je guzva kod nje

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    12. Listopad 2023. 07:54

Martina1931

Ma moja je inace jako azurna. Odgovora mi cesto na mail u roku od par sati, pa mi je cudno kako sad nije jer sam se jos cula sam se sa med sestrom njenom, da mi pozuri dat i uputnice za hematologa..med sestra se rasplakala kad sam rekla da imam pozitivan test🫠 rekla je da ce ic u mirovinu tek kad se ja porodim akobogda haha

😍😂bas lijepo... moja med sestra je mene pitala ...zasto zovem da sam u 6 mj radila papu🤣🤣🤣 ...onda ssm joj rekla a ona...
     Aha....
    🤣
    Onda me narucila inace je jako simpa a vjerujem da me se nije sjetila na telefon ko je koliko joj ljudi prode...barem papu ne trebam radit mirna sam 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• eni233
    12. Listopad 2023. 08:12

Lunolina

eni233

Ja sam tek 2. DPO🙈 ali taman idem na 2 dvodnevna sluzbena puta pa se nadam da ce mi to malo skrenuti misli.
    Koji si ti dpo?
    .
    Cure koje planirate uzeti pauzu od foruma i trakica - zelim vam da uskoro navratite i kazete da se samo javljate da pozdravite jer ste trudne❤️

Ja sam 5 dpo , imala sam jučer neki prozirni iscjedak ko šmkrlji oprostite na izrazu 🤣 jer neznam kak drugačije vam dočarati .. ovako tu i tamo imam menga bolove i na dodir grudi osjetljive  ali ništa specjalno..🤭

👩36
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨34
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

Mareeeee3112
    12. Listopad 2023. 08:17

eni233

Lunolina

eni233

Koji si ti dpo?
    .

Ja sam 5 dpo , imala sam jučer neki prozirni iscjedak ko šmkrlji oprostite na izrazu 🤣 jer neznam kak drugačije vam dočarati .. ovako tu i tamo imam menga bolove i na dodir grudi osjetljive ali ništa specjalno..🤭

Uh uh lijepi simptomici😊😊😊

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• eni233
    12. Listopad 2023. 08:34

Martina1931

eni233

Lunolina

eni233

Koji si ti dpo?
    .

Ja sam 5 dpo , imala sam jučer neki prozirni iscjedak ko šmkrlji oprostite na izrazu 🤣 jer neznam kak drugačije vam dočarati .. ovako tu i tamo imam menga bolove i na dodir grudi osjetljive ali ništa specjalno..🤭

Naaaajs😊😊 jel tempicu mjeris

Ne to ne mjerim , pa neznam . Niti nikad nisam mjerila iskreno da vam kažem . 

👩36
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨34
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

Perpetua
    12. Listopad 2023. 10:02

Na dobrom je mjestu trudnoća 😭😭😭❤️❤️❤️🥳🥳🥳
    Rasplakala sam se čim je doktorica rekla “dobro je!”.
    Samo se gestacijska vrećica vidi, danas sam točno 5tt, naručila me za sljedeci, “pravi” pregled za 10ak dana, 23.10.

Joj ogromno olakšanje, bar za ovu brigu. Sad ostaju samo one uobičajene trudničke, naravno da me sljedeće uhvatila frka a sto ako sljedeci put ne bude kucalo srce, a sto ako, a sto ako 😂 Ali neka, rado prihvaćam i te brige kad znam da su sastavni dio procesa da dođemo do onog sto želimo 🤗

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Ivyyyy
    12. Listopad 2023. 10:25

Perpetua

Na dobrom je mjestu trudnoća 😭😭😭❤️❤️❤️🥳🥳🥳
    Rasplakala sam se čim je doktorica rekla “dobro je!”.
    Samo se gestacijska vrećica vidi, danas sam točno 5tt, naručila me za sljedeci, “pravi” pregled za 10ak dana, 23.10.

Joj ogromno olakšanje, bar za ovu brigu. Sad ostaju samo one uobičajene trudničke, naravno da me sljedeće uhvatila frka a sto ako sljedeci put ne bude kucalo srce, a sto ako, a sto ako 😂 Ali neka, rado prihvaćam i te brige kad znam da su sastavni dio procesa da dođemo do onog sto želimo 🤗

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
    AMH 5.39
    👱🏻‍♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8 /genetski nalazi + mikrodelacija y kromosoma uredna
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
    09/25 TESA konzultacije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI