Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivyyyy
    04. Listopad 2023. 07:48

Mareeeee

Ivyyyy

Moja je 36.16 bila jutros..

Jutroooo
    Obje su vislje od one prve?…vidimo jos sutra…
    Jel ti graf upise sam ovulaciju ili?

Nisu, jucer je bila visa, danas je niza 
    Sama mi app odredi, al kad unesem trakice onda mi i po tome sam racuna ovisi kad ce biti peak 

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Mareeeee3112
    04. Listopad 2023. 07:51

Ivyyyy

Mareeeee

Ivyyyy

Moja je 36.16 bila jutros..

Jutroooo
    Obje su vislje od one prve?…vidimo jos sutra…
    Jel ti graf upise sam ovulaciju ili?

Nisu, jucer je bila visa, danas je niza
    Sama mi app odredi, al kad unesem trakice onda mi i po tome sam racuna ovisi kad ce biti peakzar nije bila prije 2 

Zar nije bila prije 2 dana 35.nesto pa 36.5 i sad 36.16? 
    Joj super ak ti odredi sama ...top😊

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

nola95
    04. Listopad 2023. 07:52

Dobro jutro cure. Pišem samo da vam poželim ugodan dan! I mogu samo dodati da kad se nad mene nadvije tmurni oblak, preplavim se novim zadatcima, projektima, treninzima, čim god čim prije.. Martina možda bi ti pomoglo što slično.❤️ Znam otprilike tu situaciju jer su meni sve bliske prijateljice rodile druge bebice već, isto bez pokušavanja, ali nekako sam se osjećala krivo kad bi me to “pogodilo” i uvijek bih se trudila biti što veća podrška..baš dosta idemo u babinje zadnjih par mjeseci, a čekamo i nećakinju da nam dođe ubrzo i osjećam sreću radi svih koji očekuju svoje bebe jer znam koliko veselje im dolazi/već je došlo.. a da ne kažem kolko je divno otići u babinje pa se diviti bebicama novorođenim 🥹🥹 drage moje, vjerujte mi da bi promjenila struku sutra da imam mogućnosti. Odma bih išla za babice! Kad žena podržava ženu to drži veliku snagu jer ipak prolazimo slične životne situacije..

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

Mareeeee3112
    04. Listopad 2023. 07:54

nola95

Dobro jutro cure. Pišem samo da vam poželim ugodan dan! I mogu samo dodati da kad se nad mene nadvije tmurni oblak, preplavim se novim zadatcima, projektima, treninzima, čim god čim prije.. Martina možda bi ti pomoglo što slično.❤️ Znam otprilike tu situaciju jer su meni sve bliske prijateljice rodile druge bebice već, isto bez pokušavanja, ali nekako sam se osjećala krivo kad bi me to “pogodilo” i uvijek bih se trudila biti što veća podrška..baš dosta idemo u babinje zadnjih par mjeseci, a čekamo i nećakinju da nam dođe ubrzo i osjećam sreću radi svih koji očekuju svoje bebe jer znam koliko veselje im dolazi/već je došlo.. a da ne kažem kolko je divno otići u babinje pa se diviti bebicama novorođenim 🥹🥹 drage moje, vjerujte mi da bi promjenila struku sutra da imam mogućnosti. Odma bih išla za babice! Kad žena podržava ženu to drži veliku snagu jer ipak prolazimo slične životne situacije..

Lijepo napisano 💚

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Simbalija
    04. Listopad 2023. 08:01

Dobro jutro žene 😊 događa li se kome iznenadno povećanje lh i pad? Meni se ponekad u istom danu digne, dođe do peaka i padne. Danas sam 13dc trakica skoro pa bijela i uopće ne znam kad bi trebala ovulirati...

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Ivyyyy
    04. Listopad 2023. 08:08

To jeste, prekjucer je bila 35.99, jucer 36.44 i danas 36.16 
    Ja sam mislila da pitas za prvu temp i za jucer i danas dal je vise 

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

• BikMik
    04. Listopad 2023. 08:16

Martina1931

Btw,

BikMik

Jutro cure, i ja prijavljujem da sam dobila lagano. Sinoc pravi menga grcevi bolni. Nisam toliko ni tuzna, u nedelju sam sevec pomirila sa tim i isplakala. Sad imam 19.10. ujutro termin u klinici, vise ce biti informativno, a u 17h kod nove ginekologice koja je jako dobra, za koju sam cekala sad 3-4 mjeseca da se orebacim kod nje. Tome se bas radujem, jer ovu kliniku nakon sponatnog niti mogu ocima gledati vise niti su dobri bas, samo tesko naci nekoga da valja u Njemackoj.
    Puno srece vama koji pokrivate, da sve budu super spermici i super jajne 🤟

Btw nakon koliko ste krenuli pokusavati nakon spontanog?

Dva od tri ginekologa su savjetovala tri ciklusa sacekati i bili poprilicno strogi oko toga, jer sam ja htjela sto prije, jedan je rekao nakon prvog. Odlucili smo nakon dva lagano krenuti i stvarno sam se nadala opet ubrzo ostat, ali nista nazalost.
    Tjesim se bas da mi je sad lutealna napokon 13 dana kako uzimam utrogestan, prije je znala biti 7-9 dana....

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

M-P
    04. Listopad 2023. 08:35

Jutro cure
    Jel ima netko da bi uskoro mogao piskiti testic? 
    Ja sam 5dpo al jucer sam tak bila koma. Zaspala sam u 9 sati jer oci nisam mogla drzat otvorene. Jutros se probudila i otusirala i sad se vozim na posao i spavam u busu. Mislim da me ona prehlada ubila taman taj tj prije ovulacije. Imunitet mi je bas u banani al ide na bolje. 
    Inace mi tj dana prije neg trebam dobit pocnu lagani grcici u danu al nist strasno. Vidjet cemo za dva dana oce kreniti. 
    Ugl grlim vas sve i ljubim. ❤️❤️ 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Martina1931
    04. Listopad 2023. 08:49

Nola, hvala na savjetima. Vjerovatno si upravu. Mozda bi bilo dobro da se aktiviram oko nekih drugih stvari, da manje se opterecujem.
    BikMik, mi smo isto nakon 2 ciklusa.. s tim da eto, taj prvi ciklus je bio cudan. Ovulacija je bila 9.dc, sto znam da nije bas dobro i imala sam sukrvicu u drugom djelu ciklusa
    Trebalo mi je skoro 3mj da dodjem sebi sto se ciklusa tice

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Petra110622
    04. Listopad 2023. 09:34

Nisam pisala nekoliko dana, ali vas citam... malo sam se opet odmakla kad je stigla M, da saberem misli, smirim se i pripremim za novi pokusaj. Prosla je godina dana puna negativnih testova, ali ocito je to Bozji plan. Sve cemo mi docekati svoje mrvice ❤ sve frendice su mi trudne, podrska sam velika, ali tesko je svakoj pogledati u stomak 😕 saljem svima zagrljaj, razumijemo se i podrzajemo medusobno 🤞🙏

👩 29 👨 30
    💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
    21.12.'23 zadnja M
    16.1.'24 ➕
    15.2. Imamo otkucaje ❤
    25.4. dječak 👶💙🧸
    19.6. iduci pregled

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.