Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    04. Listopad 2023. 07:23

Jutro cure zao mi je zbilja zbog pada tempice 💚
    Martina uzbudena si jer si tek pocela mjerit tempicu i sad jedva cekas jutro... temp od stalnog budenja...vrtenja naravno se moze dic jer su i to aktivnosti.... upisi u graf tutempicu al upisi imas tamo po simptomima nemiran san....

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

pistacija13
    04. Listopad 2023. 07:29

Jutro cure, zao mi je zbog mengi koje dolaze ☹️ iskreno zelim da su vam to zadnje prije devetomjesecne pauze 🤞
    Ja sam 2 dpo i probudila sam se s onako dubokom boli u sisama, vise u lijevoj, kao da boli korijen sise. To mi je bilo i prosli puta. Ali nije to sad toliko bitno, htjela sam reci da nisam prijavila da sam bila nedavno na uzv dojki i da je sve cisto, nema nicega. Tip top. Tako da je ocito takva bol moja bol za sise i gotovo 😂
    Preporucam svakoj napraviti uzv, stvarno ne traje dugo, malkice je neugodno i skakljivo. Ali vrijedi i da budete sigurne da je sve ok 🥰

Ivyyyy
    04. Listopad 2023. 07:29

Moja je 36.16 bila jutros.. 

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
    AMH 5.39
    👱🏻‍♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8 /genetski nalazi + mikrodelacija y kromosoma uredna
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
    09/25 TESA konzultacije

Martina1931
    04. Listopad 2023. 07:34

Pistacija, hvala na onakvoj poruci inace. Bila sam u komi jucer pa kao pokusavam nastaviti dalje sa zivotom 😅
    Moja je 37tempica, ali sam bas nemirna bila. Vidjet cu ovih dana kakva ce biti.
    Mene su jucer i prekjucer cice bolile tj pekle, danas prestale skroz

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Mareeeee3112
    04. Listopad 2023. 07:38

pistacija13

Jutro cure, zao mi je zbog mengi koje dolaze ☹️ iskreno zelim da su vam to zadnje prije devetomjesecne pauze 🤞
    Ja sam 2 dpo i probudila sam se s onako dubokom boli u sisama, vise u lijevoj, kao da boli korijen sise. To mi je bilo i prosli puta. Ali nije to sad toliko bitno, htjela sam reci da nisam prijavila da sam bila nedavno na uzv dojki i da je sve cisto, nema nicega. Tip top. Tako da je ocito takva bol moja bol za sise i gotovo 😂
    Preporucam svakoj napraviti uzv, stvarno ne traje dugo, malkice je neugodno i skakljivo. Ali vrijedi i da budete sigurne da je sve ok 🥰

I ja bila u 6 mjesecu napravila papu pa mi je odmah uzv svega radila fakat gotovo za minutu

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    04. Listopad 2023. 07:40

Ivyyyy

Jutroooo 
    Obje su vislje od one prve?...vidimo jos sutra...
    Jel ti graf upise sam ovulaciju ili?

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    04. Listopad 2023. 07:46

Ženeee ja cekam muza da mi donese krafne🤣🤣🤣gledam na mobitel ko da mi neznam sta nosi ...onak 15 do 8 ujutro 😂 mogla bi pojest vola trenutno🙄

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Ivyyyy
    04. Listopad 2023. 07:48

Mareeeee

Ivyyyy

Jutroooo
    Obje su vislje od one prve?…vidimo jos sutra…

Nisu, jucer je bila visa, danas je niza 
    Sama mi app odredi, al kad unesem trakice onda mi i po tome sam racuna ovisi kad ce biti peak 

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
    AMH 5.39
    👱🏻‍♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8 /genetski nalazi + mikrodelacija y kromosoma uredna
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
    09/25 TESA konzultacije

Mareeeee3112
    04. Listopad 2023. 07:51

Ivyyyy

Mareeeee

Ivyyyy

Jutroooo
    Obje su vislje od one prve?…vidimo jos sutra…

Nisu, jucer je bila visa, danas je niza
    Sama mi app odredi, al kad unesem trakice onda mi i po tome sam racuna ovisi kad ce biti peakzar nije bila prije 2 

Zar nije bila prije 2 dana 35.nesto pa 36.5 i sad 36.16? 
    Joj super ak ti odredi sama ...top😊

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

nola95
    04. Listopad 2023. 07:52

Dobro jutro cure. Pišem samo da vam poželim ugodan dan! I mogu samo dodati da kad se nad mene nadvije tmurni oblak, preplavim se novim zadatcima, projektima, treninzima, čim god čim prije.. Martina možda bi ti pomoglo što slično.❤️ Znam otprilike tu situaciju jer su meni sve bliske prijateljice rodile druge bebice već, isto bez pokušavanja, ali nekako sam se osjećala krivo kad bi me to “pogodilo” i uvijek bih se trudila biti što veća podrška..baš dosta idemo u babinje zadnjih par mjeseci, a čekamo i nećakinju da nam dođe ubrzo i osjećam sreću radi svih koji očekuju svoje bebe jer znam koliko veselje im dolazi/već je došlo.. a da ne kažem kolko je divno otići u babinje pa se diviti bebicama novorođenim 🥹🥹 drage moje, vjerujte mi da bi promjenila struku sutra da imam mogućnosti. Odma bih išla za babice! Kad žena podržava ženu to drži veliku snagu jer ipak prolazimo slične životne situacije..

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani