Jutro cure, i ja prijavljujem da sam dobila lagano. Sinoc pravi menga grcevi bolni. Nisam toliko ni tuzna, u nedelju sam sevec pomirila sa tim i isplakala. Sad imam 19.10. ujutro termin u klinici, vise ce biti informativno, a u 17h kod nove ginekologice koja je jako dobra, za koju sam cekala sad 3-4 mjeseca da se orebacim kod nje. Tome se bas radujem, jer ovu kliniku nakon sponatnog niti mogu ocima gledati vise niti su dobri bas, samo tesko naci nekoga da valja u Njemackoj.
Puno srece vama koji pokrivate, da sve budu super spermici i super jajne 🤟
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Jutro, curke!
Moja temp jutros 36,4 u odnosu na jučer 0,2 niže tako da sutra ili prekosutra očekujem m.
Martina, nemam osobno iskustva s tim da bi mi temp bila različita ako se po noći budim, sve dok prije samog mjerenja spavam barem 2-3 sata u komadu bez buđenja.
I BikMik zao mi je radi dolaska menge, znamo svi kako se osjecate ❤️ drzimo svi fige da je iduci ciklus vas!😊
Sto se temp tice, ne znam budila sam se cijelu noc..2dpo 36sa5, 3dpo na 37 skocila..ali ne znam jel do mene i moje nervoze toliki skok
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Btw,
Jutro cure, i ja prijavljujem da sam dobila lagano. Sinoc pravi menga grcevi bolni. Nisam toliko ni tuzna, u nedelju sam sevec pomirila sa tim i isplakala. Sad imam 19.10. ujutro termin u klinici, vise ce biti informativno, a u 17h kod nove ginekologice koja je jako dobra, za koju sam cekala sad 3-4 mjeseca da se orebacim kod nje. Tome se bas radujem, jer ovu kliniku nakon sponatnog niti mogu ocima gledati vise niti su dobri bas, samo tesko naci nekoga da valja u Njemackoj.
Puno srece vama koji pokrivate, da sve budu super spermici i super jajne 🤟
Btw nakon koliko ste krenuli pokusavati nakon spontanog?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Jutro cure zao mi je zbilja zbog pada tempice 💚
Martina uzbudena si jer si tek pocela mjerit tempicu i sad jedva cekas jutro... temp od stalnog budenja...vrtenja naravno se moze dic jer su i to aktivnosti.... upisi u graf tutempicu al upisi imas tamo po simptomima nemiran san....
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jutro cure, zao mi je zbog mengi koje dolaze ☹️ iskreno zelim da su vam to zadnje prije devetomjesecne pauze 🤞
Ja sam 2 dpo i probudila sam se s onako dubokom boli u sisama, vise u lijevoj, kao da boli korijen sise. To mi je bilo i prosli puta. Ali nije to sad toliko bitno, htjela sam reci da nisam prijavila da sam bila nedavno na uzv dojki i da je sve cisto, nema nicega. Tip top. Tako da je ocito takva bol moja bol za sise i gotovo 😂
Preporucam svakoj napraviti uzv, stvarno ne traje dugo, malkice je neugodno i skakljivo. Ali vrijedi i da budete sigurne da je sve ok 🥰
Moja je 36.16 bila jutros..
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Pistacija, hvala na onakvoj poruci inace. Bila sam u komi jucer pa kao pokusavam nastaviti dalje sa zivotom 😅
Moja je 37tempica, ali sam bas nemirna bila. Vidjet cu ovih dana kakva ce biti.
Mene su jucer i prekjucer cice bolile tj pekle, danas prestale skroz
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Jutro cure, zao mi je zbog mengi koje dolaze ☹️ iskreno zelim da su vam to zadnje prije devetomjesecne pauze 🤞
Ja sam 2 dpo i probudila sam se s onako dubokom boli u sisama, vise u lijevoj, kao da boli korijen sise. To mi je bilo i prosli puta. Ali nije to sad toliko bitno, htjela sam reci da nisam prijavila da sam bila nedavno na uzv dojki i da je sve cisto, nema nicega. Tip top. Tako da je ocito takva bol moja bol za sise i gotovo 😂
Preporucam svakoj napraviti uzv, stvarno ne traje dugo, malkice je neugodno i skakljivo. Ali vrijedi i da budete sigurne da je sve ok 🥰
I ja bila u 6 mjesecu napravila papu pa mi je odmah uzv svega radila fakat gotovo za minutu
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Moja je 36.16 bila jutros..
Jutroooo
Obje su vislje od one prve?...vidimo jos sutra...
Jel ti graf upise sam ovulaciju ili?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ženeee ja cekam muza da mi donese krafne🤣🤣🤣gledam na mobitel ko da mi neznam sta nosi ...onak 15 do 8 ujutro 😂 mogla bi pojest vola trenutno🙄
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji