Lela, brz oporavak, da se sto prije vratis u pokusavanja❤️
Meni od jutra bol u jajniku neka, kao bockanje..3dpo, sta ako sam cistu neku skupila😂 o gospe
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Meni od jutra bol u jajniku neka, kao bockanje..3dpo, sta ako sam cistu neku skupila😂 o gospe
To sam i ja imala negdje na 3-4dpo. Jedno jutro cijelo i prestalo

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Ja mislim da mi previše osluškujemo svoje tijelo i onda čujemo i ono sto je možda uobičajeno inače za čim prije nismo ni išle 😂😂

baby boy
Je je moja takva cista ima 10 mjeseci doma...ja sam misla da sam se prehladila🙄
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja mislim da mi previše osluškujemo svoje tijelo i onda čujemo i ono sto je možda uobičajeno inače za čim prije nismo ni išle 😂😂
Ti gospodjice jos nisi dobila mengu, jel tako????😂
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ti gospodjice jos nisi dobila mengu, jel tako????😂
Još se nije ukazala! Čekam 😂😅

baby boy
Ali znam da ću dobiti. Jer znam kako sam se osjećala kad sam ostala trudna i kako se osjećam sad (jednako kao i uvijek pred M) tako da sam ja sebe veeec otpisala odavno

baby boy
Ali znam da ću dobiti. Jer znam kako sam se osjećala kad sam ostala trudna i kako se osjećam sad (jednako kao i uvijek pred M) tako da sam ja sebe veeec otpisala odavno
Ja sam se razlicito osjecala u oba puta..drugi put nikakvih simptoma nisam imala, i cak sam na dan kad sam trrbala dobit osjecala menga bolove dosta..🙈
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Moje dvije frendice su doslovno rekle da su mislile da ce svaki tren dobit al eto nije dosla, i na kraju plusic. tako da nije jos nista otpisano .. svakako 🤞🏼🤞🏼

Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Moja trakica i dalje na 0.17 😩
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8 /genetski nalazi + mikrodelacija y kromosoma uredna
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA konzultacije
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji