Curke, evo me nazad. Operirana sam jučer. Sve je prošlo ok, jedan dio su morali izrezat i poslat na analizu jer ne znaju točno što je, ali misle da nije ništa zabrinjavajuće. 🤞🏻
Prilično boli, točno mi je novi rez na starom rezu od carskog, moram mirovati par dana, ali u principu je sve super.
Čekam M za koji dan, kontrolu kirurga za 10 dana i onda nadam se zeleno svijetlo za nove pokušaje. 🥰
Sad odmor, oporavak i onda akcija
Nadam se da će i s nalazom uzorka biti sve u redu.
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Ja sam provjerila hormone, papu, sve je uredno… muz ce spermiogram u petak. Ali, pozvani smo na veceru u cetvrtak navecer… hoce li 1 casa vina sto utjecati na to 🤷🏻♀️
A čini se relativno nejasno, neki kažu da umjerena konzumacija alkohola ne bi trebala utjecati, drugi kažu da svejedno utječe negativno. Vidjela sam na nekim mjestima da je preporuka da se suzdrži od alkohola par dana prije testiranja, ja bih na vašem mjestu vjerojatno radije preskočila i tu jednu čašu nego se onda naknadno pitala je li utjecalo na rezultate ili nije (tj očekivala bih da je mala šansa da actually utječe ako je baš jedna čaša, ali bi mi lakše bilo preskočiti sve skupa nego se preispitivati).
Da, mislim da cemo preskocit veceru, ne zelim se mislit je li to slucajno utjecalo ili ne 😬
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Lela91 brz oporavak želim 🌸
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Lela, brz oporavak, da se sto prije vratis u pokusavanja❤️
Meni od jutra bol u jajniku neka, kao bockanje..3dpo, sta ako sam cistu neku skupila😂 o gospe
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Meni od jutra bol u jajniku neka, kao bockanje..3dpo, sta ako sam cistu neku skupila😂 o gospe
To sam i ja imala negdje na 3-4dpo. Jedno jutro cijelo i prestalo
baby boy
Ja mislim da mi previše osluškujemo svoje tijelo i onda čujemo i ono sto je možda uobičajeno inače za čim prije nismo ni išle 😂😂
baby boy
Je je moja takva cista ima 10 mjeseci doma...ja sam misla da sam se prehladila🙄
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja mislim da mi previše osluškujemo svoje tijelo i onda čujemo i ono sto je možda uobičajeno inače za čim prije nismo ni išle 😂😂
Ti gospodjice jos nisi dobila mengu, jel tako????😂
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ti gospodjice jos nisi dobila mengu, jel tako????😂
Još se nije ukazala! Čekam 😂😅
baby boy
Ali znam da ću dobiti. Jer znam kako sam se osjećala kad sam ostala trudna i kako se osjećam sad (jednako kao i uvijek pred M) tako da sam ja sebe veeec otpisala odavno
baby boy
Sortiraj odgovore
Najstariji