Laurell i Bebolina kod vas mi se sve čini da se nesto kuha. Jedva čekam testice 😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Back to tracks😅😅 wanna be preggo teme
Ja sam dakle 2dpo, pistacija 1dpo i tko jos je tu blizu? Ane jelda?😂
M-P je 4dpo, ide s nama u fascikl 😅
Predivno, sve pravac na ljetne bebare. Da mi beba moze normalno upast u Zg vrtic hahahaha
Ja sam si sve isplanirala, vec sam se raspitala i za trudnicki dopust buduci da radim u zoni zracenja. Spremna na sve, a jos nisam trudna
Aj bar sama sebe nasmijem
Ja sam mjesec-dva prije prve trudnoce naručila kantu za pelene, Doppler, a pola godine prije trudnicki jastuk hahahah optimizam uvijek dobro dode
sad sam se sjetila kak sam i ja prije dvije godine kupila trudnicki jastuk jer mi je top spavat na njemu, al me mucilo sto kad perem jastucnicu nemam ga, pa sam si kupila jos jedan 🤭🤭
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Laurell i Bebolina kod vas mi se sve čini da se nesto kuha. Jedva čekam testice 😁
Malo sam pesimistična. Napuhana sam bas bas kao i uvijek
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Back to tracks😅😅 wanna be preggo teme
Ja sam dakle 2dpo, pistacija 1dpo i tko jos je tu blizu? Ane jelda?😂
M-P je 4dpo, ide s nama u fascikl 😅
Predivno, sve pravac na ljetne bebare. Da mi beba moze normalno upast u Zg vrtic hahahaha
Ja sam si sve isplanirala, vec sam se raspitala i za trudnicki dopust buduci da radim u zoni zracenja. Spremna na sve, a jos nisam trudna
Aj bar sama sebe nasmijem
Jel mi vjerujes da sam si ja jako razmisljala kad bi krenula, ak mene pitas ja bi to vec prije par mj. Ali isto me jako mucio taj vrtic :/ mozda zvuci glupo( ne kazem ni da ce mi uspjet iz prve, tko zna kada ce biti), ali jednostavno nemamo nikoga tko bi nam mogao uskociti i iz frendicinog iskustva sam vidjela sa je to stvarno grozno :/ kad doslovno nemas gdje s djetetom
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Mislim naravno, snasla bi se .. al bas je zeznuto kad nemas nikog svog tu
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ja sam upravo saznala za trudnocu frendice. Nisu uopce planirali....eto desilo se....ja ne mgu, bas sam se raspala sad plakala sam pola sata u komadu
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Lunolina hvala i ja bi voljela da me iznenadi plusić.
Trebaš se dobro napapati da te ne uhvati nesvjestica a imaš puno posla 😂
Laurel kod mene još nema bijelog iscjetka, obično se i meni javlja 2 do 3 dana pred mengu. Ali zbog svega mislim da M neće prije 31. ili 32.dc, tako da ima vremena da iscjedak krene (danas 27.dc).
Podržavam te za ovo piškanje testića tek kad zakasni.
Danas me samo nešto pika desni jajnik još nisu nešto krenuli M bolovi, ali stignu.
Martina ti već polako i dokumentaciju za porodiljni ideš skupljati i papire za upis u vrtić 😂
Ivyyyyy i ja isto tako piškim jednu trakicu dnevno a kad krene tamniti 2 do 3. I to je to. Iako imam hrpu trakica i kažem da ne želim pratiti pa ipak na kraju pratim situaciju.
Budi mi dobro 😘
Sve cure koje pokrivate neka bude uspješno 🤞🤞
Ajme bit ću presretna ako te iznenadi plusic ❤️❤️🥰🤞 navijan za sve curke , ali kao uvijek za bebolinu posebno , neznam zašto ali ona mi je posebna na ovom forumu 😍😍😍😍
Došla sam kući pod stresom i rasplakala se, muž za mnom šta je bilo i sve pa sam mu ispričala ali nisam htjela jer ne bi htjela da on uzme stvar u svoje ruke i ide to riješavati.
I sad pročitam ovo i opet u plač. Hvala ti na ovoj poruci.
Martina žao mi je 😘
Bit će da je ovo dan za plakanje. Ali nekad je to i dobro i idemo dalje još jače, morat će i nama zasjati ☀️
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Ja sam upravo saznala za trudnocu frendice. Nisu uopce planirali….eto desilo se….ja ne mgu, bas sam se raspala sad plakala sam pola sata u komadu
Žao mi je, Martina 🫂🫂🫂 Znam dobro kako ti je, i sve druge žene ovdje znaju. Isplači se, neka izađu van ti osjećaji, ima skroz smisla da su takvi kakvi jesu. 🫂
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Martina i Bebolina grlim vas❤️😘
Ispricat cu vam ja jednu pricu koja me isto malo dotukla, moja bivsa snajka je isto bila trudna i to cak 8 tj i isla je na pobacaj jer si je nasla novog frajera (svasta je lagala bratu i nije ga ni pitala, samo je napravila termin i otisla), i onda gledam sebe koja pokusavam vec dvije godine, i nejde i onda se raspadnem 🥹
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Martina i Bebolina grlim vas❤️😘
Ispricat cu vam ja jednu pricu koja me isto malo dotukla, moja bivsa snajka je isto bila trudna i to cak 8 tj i isla je na pobacaj jer si je nasla novog frajera (svasta je lagala bratu i nije ga ni pitala, samo je napravila termin i otisla), i onda gledam sebe koja pokusavam vec dvije godine, i nejde i onda se raspadnem 🥹
Strasno ... morala je imat vraski dobru lovu to napravit ko to uopce radi u hrv od ljecnika a i zamisli kakva ti osoba moras bit...prestrasnoooooo
Ko se nebi raspao kad ljudi tako olako odbacuju zivo bice dok drugi se muce godinama da ga imaju
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji