Back to tracks😅😅 wanna be preggo teme
Ja sam dakle 2dpo, pistacija 1dpo i tko jos je tu blizu? Ane jelda?😂
M-P je 4dpo, ide s nama u fascikl 😅
Predivno, sve pravac na ljetne bebare. Da mi beba moze normalno upast u Zg vrtic hahahaha
Ja sam si sve isplanirala, vec sam se raspitala i za trudnicki dopust buduci da radim u zoni zracenja. Spremna na sve, a jos nisam trudna
Aj bar sama sebe nasmijem
Ja sam mjesec-dva prije prve trudnoce naručila kantu za pelene, Doppler, a pola godine prije trudnicki jastuk hahahah optimizam uvijek dobro dođe 😂
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Zna li netko slučajno koliko se čeka na dobivanje nalaza bete u Petrovoj?
Dobila sam od soc. ginekologice dvije uputnice pa bih mogla uštediti da ne idem privatno, ali ako se čeka duže od jednog dana, radije ću platiti 😂
Znam da u vinogradskoj beta bude gotova isti dan, meni je na mail doslo u roku od par sati. Za petrovu nemam istkustva , ako ti sta znaci ova info🙈
Laurell, zelim vjerovati da su to izrazeni simptomi rane trudnoce🫠
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Joj curke, ajmo ovako… za početak, ivyyy i njen slučaj s temperaturom: postavila nam je graf svojih zadnjih par temperatura i prve tri temperature su tu negdje u 0,1 stupanj rekla bih, i onda je imala nagli pad i onda nagli porast. Tj porast u odnosu na taj jedan nagli pad, ali ne i porast u odnosu na sve prethodne temperature tako da tu nije bilo još ovulacije. Ivyyy, moj savjet ti je da i dalje pratiš temperaturu i to je to. Trakicama je dovoljno pratit jednom dnevno dok ne vidiš da tamne, onda se pokušaj testirati češće.
Možda ne bi bilo loše da se sve malo bolje koncentriramo kad nas netko pita za savjet da ne dolazi do ovih pokvarenih telefona. Otvorimo sliku, pogledajmo pa onda ajmo pomoć osobi koja pomoć traži.
Ovako se stvore tri stranice teksta (i rekla bih prepirke) oko nečega banalnog što se može spriječiti ako malo detaljnije pročitamo samo ❤️
Svaka od nas pokušava odrađivati svoje svakodnevne obaveze i naravno da nam promaknu poruke, da smo nekad živčane i da nemamo vremena, ali iza svakog od ovih nadimaka ovdje stoji jedna žena i sve smo osjetljive i sve pokušavamo istu stvar, mol
💙
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Back to tracks😅😅 wanna be preggo teme
Ja sam dakle 2dpo, pistacija 1dpo i tko jos je tu blizu? Ane jelda?😂
M-P je 4dpo, ide s nama u fascikl 😅
Predivno, sve pravac na ljetne bebare. Da mi beba moze normalno upast u Zg vrtic hahahaha
Ja sam si sve isplanirala, vec sam se raspitala i za trudnicki dopust buduci da radim u zoni zracenja. Spremna na sve, a jos nisam trudna
Aj bar sama sebe nasmijem
Ja sam mjesec-dva prije prve trudnoce naručila kantu za pelene, Doppler, a pola godine prije trudnicki jastuk hahahah optimizam uvijek dobro dođe 😂
🤣🤣🤣🤣🤣 e da ako ce kome trebat oma kanta za pelene koja ima automatski vrecicu onako stavis pelenu i kanta pelenu zaveže ja imam dajem besplatno...dobila a ne koristimo
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Dobila sam od soc. ginekologice dvije uputnice pa bih mogla uštediti da ne idem privatno, ali ako se čeka duže od jednog dana, radije ću platiti 😂
Ja sam ti isla 2021 tipa ujutro bi mi izvadili i tek drugi dan mogla dic nalaz neznam kako je sad mozda su brži
Ok, hvala ti! Mislim da ću se uputiti ujutro tamo pa ih pitati, pa ako kažu da se čeka, lako produžim do Poliklinike Analiza koja je u istoj ulici 😄 Znam da nije nužno neka velika razlika jedan dan, ali teško je čekati 🙈
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Ja sam ti isla 2021 tipa ujutro bi mi izvadili i tek drugi dan mogla dic nalaz neznam kako je sad mozda su brži
Ok, hvala ti! Mislim da ću se uputiti ujutro tamo pa ih pitati, pa ako kažu da se čeka, lako produžim do Poliklinike Analiza koja je u istoj ulici 😄 Znam da nije nužno neka velika razlika jedan dan, ali teško je čekati 🙈
😁😁znam ja sam i tih 2 h u lab plusu buljila u mobitel uzas🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Znam da u vinogradskoj beta bude gotova isti dan, meni je na mail doslo u roku od par sati. Za petrovu nemam istkustva , ako ti sta znaci ova info🙈
Sad ovo vidim... Hm, Vinogradska mi je malo daleko, Petrova mi je ipak dosta bliže, ali dobro je ipak za znati, hvala!
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Ja ti držim fige da doguraš do testiranja, laurell, i da bude pozitivan, naravno! 🤗 Pa se možemo nadam se pratiti u trudnoći poslije vanmaternične 😊
Uhhh to bi bilo predobro😍
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Lunolina hvala i ja bi voljela da me iznenadi plusić.
Trebaš se dobro napapati da te ne uhvati nesvjestica a imaš puno posla 😂
Laurel kod mene još nema bijelog iscjetka, obično se i meni javlja 2 do 3 dana pred mengu. Ali zbog svega mislim da M neće prije 31. ili 32.dc, tako da ima vremena da iscjedak krene (danas 27.dc).
Podržavam te za ovo piškanje testića tek kad zakasni.
Danas me samo nešto pika desni jajnik još nisu nešto krenuli M bolovi, ali stignu.
Martina ti već polako i dokumentaciju za porodiljni ideš skupljati i papire za upis u vrtić 😂
Ivyyyyy i ja isto tako piškim jednu trakicu dnevno a kad krene tamniti 2 do 3. I to je to. Iako imam hrpu trakica i kažem da ne želim pratiti pa ipak na kraju pratim situaciju.
Budi mi dobro 😘
Sve cure koje pokrivate neka bude uspješno 🤞🤞
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Lunolina hvala i ja bi voljela da me iznenadi plusić.
Trebaš se dobro napapati da te ne uhvati nesvjestica a imaš puno posla 😂
Laurel kod mene još nema bijelog iscjetka, obično se i meni javlja 2 do 3 dana pred mengu. Ali zbog svega mislim da M neće prije 31. ili 32.dc, tako da ima vremena da iscjedak krene (danas 27.dc).
Podržavam te za ovo piškanje testića tek kad zakasni.
Danas me samo nešto pika desni jajnik još nisu nešto krenuli M bolovi, ali stignu.
Martina ti već polako i dokumentaciju za porodiljni ideš skupljati i papire za upis u vrtić 😂
Ivyyyyy i ja isto tako piškim jednu trakicu dnevno a kad krene tamniti 2 do 3. I to je to. Iako imam hrpu trakica i kažem da ne želim pratiti pa ipak na kraju pratim situaciju.
Budi mi dobro 😘
Sve cure koje pokrivate neka bude uspješno 🤞🤞
Ajme bit ću presretna ako te iznenadi plusic ❤️❤️🥰🤞 navijan za sve curke , ali kao uvijek za bebolinu posebno , neznam zašto ali ona mi je posebna na ovom forumu 😍😍😍😍
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram