Back to tracks😅😅 wanna be preggo teme
Ja sam dakle 2dpo, pistacija 1dpo i tko jos je tu blizu? Ane jelda?😂
M-P je 4dpo, ide s nama u fascikl 😅
Sad počinje biti zanimljivo onda, ima vas! Pišite simptome, čekamo promjene svaki dan 😃
Btw. Kod mene na jednoj aplikaciji M treba stići danas, po drugoj u četvrtak(prekosutra). Tako da ću računati da treba doći sutra. Zlatna sredina 😂
Imas li ti kakvih simptoma?🙈 osim onog iscjetka? Jel osjscas kao da ces dobiti ili
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
M-P je 4dpo, ide s nama u fascikl 😅
Sad počinje biti zanimljivo onda, ima vas! Pišite simptome, čekamo promjene svaki dan 😃
Btw. Kod mene na jednoj aplikaciji M treba stići danas, po drugoj u četvrtak(prekosutra). Tako da ću računati da treba doći sutra. Zlatna sredina 😂
Cek cek htjela si se provuc😂😂😂🤣🤣a kad ce testic
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Martina pa imam lagane povremene “bolove” kao da stiže. Sise isto. I taj iscjedak jutros opet odjednom (nije ga bilo 3-4 dana uopće). Ne nadam se nicem nekako🤷🏽♀️
Mare ne neeee😂😂 rekla sam ako mi zakasni onda radim!!!
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Joj curke, ajmo ovako... za početak, ivyyy i njen slučaj s temperaturom: postavila nam je graf svojih zadnjih par temperatura i prve tri temperature su tu negdje u 0,1 stupanj rekla bih, i onda je imala nagli pad i onda nagli porast. Tj porast u odnosu na taj jedan nagli pad, ali ne i porast u odnosu na sve prethodne temperature tako da tu nije bilo još ovulacije. Ivyyy, moj savjet ti je da i dalje pratiš temperaturu i to je to. Trakicama je dovoljno pratit jednom dnevno dok ne vidiš da tamne, onda se pokušaj testirati češće.
Možda ne bi bilo loše da se sve malo bolje koncentriramo kad nas netko pita za savjet da ne dolazi do ovih pokvarenih telefona. Otvorimo sliku, pogledajmo pa onda ajmo pomoć osobi koja pomoć traži.
Ovako se stvore tri stranice teksta (i rekla bih prepirke) oko nečega banalnog što se može spriječiti ako malo detaljnije pročitamo samo ❤️
Svaka od nas pokušava odrađivati svoje svakodnevne obaveze i naravno da nam promaknu poruke, da smo nekad živčane i da nemamo vremena, ali iza svakog od ovih nadimaka ovdje stoji jedna žena i sve smo osjetljive i sve pokušavamo istu stvar, mol
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Plus jučer ekstremno živčana, razdražljiva, placljiva. Klasični PMS malo izraženiji, ali isto mi se zna tako zalomiti da bude jači PMS svakih 4-5 mj.
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Ja sam 14dc , ali neću se testirati ništa , kad imam tu bakteriju nema smisla baš .. a i onako mi dragi ide na put tako da ništa od mene ovaj ciklus ali sljedeći je moj 😅😅😅 svaki put kažem to a nikad ništa od mene hahahahahha
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Zna li netko slučajno koliko se čeka na dobivanje nalaza bete u Petrovoj?
Dobila sam od soc. ginekologice dvije uputnice pa bih mogla uštediti da ne idem privatno, ali ako se čeka duže od jednog dana, radije ću platiti 😂
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Ja računam danas 1dpo 😄 koliko me sinoć bolio jajnik već sam mislila da ne može da dode do O pa toliko boli 😅 sad čekanje, 2 tjedna neizvijesnosti 😬🙈
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Zna li netko slučajno koliko se čeka na dobivanje nalaza bete u Petrovoj?
Dobila sam od soc. ginekologice dvije uputnice pa bih mogla uštediti da ne idem privatno, ali ako se čeka duže od jednog dana, radije ću platiti 😂
Ja sam ti isla 2021 tipa ujutro bi mi izvadili i tek drugi dan mogla dic nalaz neznam kako je sad mozda su brži
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja ti držim fige da doguraš do testiranja, laurell, i da bude pozitivan, naravno! 🤗 Pa se možemo nadam se pratiti u trudnoći poslije vanmaternične 😊
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji