Meni nije nikad O na isti dan ciklusa pa opet osjetim kad se bliži I bez trakica…tako vjerujem da I većina osjeti. Neke pišu da po cicama prepoznaju, neke po iscjedku neke po temp itd…a ako joj je I temp počela rasti kao što ti kažeš onda nema smisla da sad piski…lh bude visok prije O, a ne poslije….ja sam napisala da si iz prve ostala trudna, jer si i sama napisala da si iz prve ili druge ostala trudna I da niste konstano radili na bebi da ste imali stalno pauze…samo sam napisala to što si ti rekla
Ja sam iz prve i druge ostala trudna kad bi dosla na forum a prije toga su bili nedobitni ciklusi krivo si razumjela no kad bi dosla na forum i razg o svemu sa curama i vama tako je ispalo a prije ove trudnoce imala spontani i nedobitne...
Istina sve sto si napisala no kazem netko nema uopce simptome a posto joj je 15 dc ako joj se sutra digne tempica opet za 0.5 kao danaa znaci da je ovulacija vec bila nastupila....
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Vrijeme za trudnicku temu 😂😂
Hjoj neeeee🤣🤣🤣nije ...jer osim čangrizavosti nemam nikakvih simptoma i bojim se da nece bit kao zadnji puta
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Back to tracks😅😅 wanna be preggo teme
Ja sam dakle 2dpo, pistacija 1dpo i tko jos je tu blizu? Ane jelda?😂
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Svak radi sto i kako hoće, misli i želi. Tu smo da si damo savjet, podijelimo iskustvo i ne moramo ga nužno primjeniti osobno. I ne znaci ako ga ne poslušamo da radimo nešto krivo. Meni osobno je isto piskenje Nekoliko puta dnevno trakica opterećujuće i smatram ako se pokriva svaki/svaki drugi dan da je to uvijek dobro pokriveno, jer budimo realne, spermici ne žive 1h pa da moraš bas ekstremno bit točan u sat. To je moje mišljenje. Sretno curke u pokrivanju 💜
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Ma nista zlonamjerno, znam da si trudna i peru te hormoni al previse skaces na sve, niko nista lose nije mislio, al vjeruj i meni je bilo krivo kad napises ne znam zelis li ostati trudna ovaj ciklus ili ne, onako se osjecam ko da me niko nije ni procitao, pisem u vjetar
Pa ne mogu ni svakih 4 sata piskiti, jer onda imas u glavi samo to i nista drugo, kad vidim da je tamnija znam popiskiti po dvije, kad je ovako svjetla, piskim jednu
Pitala sam jel zelis ostat trudna jer si gore napisala da si i ovako i onako otpisala ciklus i da se ne nadas …pa mi nije bilo jasno…
Peru me hormoni da… ali sam te lijepo pitala i sugerirala ukoliko imas trakuce da ti slucajno nebi prosla ovulacija i to je to… ne stignem procitat sve zato sam te pitala ponovo nista lose … kao sto sam i napisala ako ti se neda ok… i to je ok… ili nemas… samo sam ti htjela pomoc pa sugerirala…
Svakako sretno a da te ne citam nebi ti postavila pitanje …
Napisala sam da se ne nadam nicem i da mislim da ni ovaj mj nista, jer mi je tako lakse kad dobijem M, imala sam ciklusa gdje sam bila uvjerena to je to i kad sam dobila haos, em sto je kod mene to jos sve izrazenije jer me onda uhvati strah i napadi panike, stvara mi se knedla u grlu i imam osjecaj da cu se ugusiti, i zato mi je lakse kad sam otpocetka u tome nekako da nece uspjeti i razocarenje mi je manje
Samo glavu gore i pokusaj biti vise optimisticna ...vidi mene u 34 sam imala sam i spontani i nedobitnih minimalno 50 ciklusa i evo me... svatko se nosi drugacije s bolom no svakako mi je bilo tesko tako da vjerujem da tvoji dani tek dolaze... sretno malena
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
5i si 1 i pol dpo😂🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ma nista zlonamjerno, znam da si trudna i peru te hormoni al previse skaces na sve, niko nista lose nije mislio, al vjeruj i meni je bilo krivo kad napises ne znam zelis li ostati trudna ovaj ciklus ili ne, onako se osjecam ko da me niko nije ni procitao, pisem u vjetar
Pa ne mogu ni svakih 4 sata piskiti, jer onda imas u glavi samo to i nista drugo, kad vidim da je tamnija znam popiskiti po dvije, kad je ovako svjetla, piskim jednu
Pitala sam jel zelis ostat trudna jer si gore napisala da si i ovako i onako otpisala ciklus i da se ne nadas …pa mi nije bilo jasno…
Peru me hormoni da… ali sam te lijepo pitala i sugerirala ukoliko imas trakuce da ti slucajno nebi prosla ovulacija i to je to… ne stignem procitat sve zato sam te pitala ponovo nista lose … kao sto sam i napisala ako ti se neda ok… i to je ok… ili nemas… samo sam ti htjela pomoc pa sugerirala…
Svakako sretno a da te ne citam nebi ti postavila pitanje …
Napisala sam da se ne nadam nicem i da mislim da ni ovaj mj nista, jer mi je tako lakse kad dobijem M, imala sam ciklusa gdje sam bila uvjerena to je to i kad sam dobila haos, em sto je kod mene to jos sve izrazenije jer me onda uhvati strah i napadi panike, stvara mi se knedla u grlu i imam osjecaj da cu se ugusiti, i zato mi je lakse kad sam otpocetka u tome nekako da nece uspjeti i razocarenje mi je manje
Samo glavu gore i pokusaj biti vise optimisticna …vidi mene u 34 sam imala sam i spontani i nedobitnih minimalno 50 ciklusa i evo me… svatko se nosi drugacije s bolom no svakako mi je bilo tesko tako da vjerujem da tvoji dani tek dolaze… sretno malena
❤️
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
M-P je 4dpo, ide s nama u fascikl 😅
Predivno, sve pravac na ljetne bebare. Da mi beba moze normalno upast u Zg vrtic hahahaha
Ja sam si sve isplanirala, vec sam se raspitala i za trudnicki dopust buduci da radim u zoni zracenja. Spremna na sve, a jos nisam trudna
Aj bar sama sebe nasmijem
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sad počinje biti zanimljivo onda, ima vas! Pišite simptome, čekamo promjene svaki dan 😃
Btw. Kod mene na jednoj aplikaciji M treba stići danas, po drugoj u četvrtak(prekosutra). Tako da ću računati da treba doći sutra. Zlatna sredina 😂
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Sortiraj odgovore
Najstariji