Ja sam samo pisala po 3 il 4 trakice tih 4 dana nista vise jer te pik moze iznenadir kad se najmanje nadas ...u 4 h razlike
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
To je bio dobronamjerni savjet s obzirom da je mjerila temperaturu a ako je mjerila tocno povisila joj se i sugerirala sam joj ukoliko ima trakice da piski cesce da nebi joj promakla ovulacija ...nista vise...
Previse nas ima tu da bi uspjela sve pohvatat ko pokriva a ko ne ...zato sam je i pitala...
Ako ju psihicki umara to piskanje onda definitivno joj je dovoljno i mjerenje tempice...
I nemoj biti pesimisticna moze te iznenadit kad se najmanje nadas i nadam se da ti bude tako.
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
I po svemu svi sugeriraju prilikom priblizavanje ovulacije pisat barem 3 trakice dnevno bas iz razloga jer si mozda prvi puta popila previse vode tj napravila premali razmak ili si piskila u neko drugo vrijeme nego inace ....
Nista lose ni zlonamjerno vec dapace obrnuto...😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ma nista zlonamjerno, znam da si trudna i peru te hormoni al previse skaces na sve, niko nista lose nije mislio, al vjeruj i meni je bilo krivo kad napises ne znam zelis li ostati trudna ovaj ciklus ili ne, onako se osjecam ko da me niko nije ni procitao, pisem u vjetar
Pa ne mogu ni svakih 4 sata piskiti, jer onda imas u glavi samo to i nista drugo, kad vidim da je tamnija znam popiskiti po dvije, kad je ovako svjetla, piskim jednu
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Maree pa ona piše da pokrivanju, a to piskenje 20trakica dnevno nije uopće ok za psihički stanje…msm svaka od nas želi bebu, zato I jesmo tu. Ali treba malo I psihički sve stabilno raditi. Pa da to radimo svako mjesec 2 godine otišla bi već odavno na psihijatriju. Lako je tebi možda napisati koja si ostala iz prvog ciklusa trudna I tad si popisala 20trakica…nama koje to mjesecima radimo po 20 trakica da piskimo nema smisla. Msm da je svaka od nas čak dovoljno upoznala svoje tijelo da čak zna I ovako prepoznati da se O bliži…
Slazem se, em psihicki em finacijski, svakako sam opterecena jer nam ne uspjeva kao i mnogima tu, osjecam se ponekad tako jadno i nikako jer nejde pa nejde, i ne zelim dodatno opterecenje, da piskim svakih sat dva trakice..
ako bude bude, ako ne, nije ocito sudjeno
A znam kako ti je , i ja već jadna i želim bebu , ali vjeruj doći će i naše vrijeme 🥰❤️ šaljem ti veliku pusu i zagrljaj 😘😘😘
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Maree pa ona piše da pokrivanju, a to piskenje 20trakica dnevno nije uopće ok za psihički stanje…msm svaka od nas želi bebu, zato I jesmo tu. Ali treba malo I psihički sve stabilno raditi. Pa da to radimo svako mjesec 2 godine otišla bi već odavno na psihijatriju. Lako je tebi možda napisati koja si ostala iz prvog ciklusa trudna I tad si popisala 20trakica…nama koje to mjesecima radimo po 20 trakica da piskimo nema smisla. Msm da je svaka od nas čak dovoljno upoznala svoje tijelo da čak zna I ovako prepoznati da se O bliži…
Slazem se, em psihicki em finacijski, svakako sam opterecena jer nam ne uspjeva kao i mnogima tu, osjecam se ponekad tako jadno i nikako jer nejde pa nejde, i ne zelim dodatno opterecenje, da piskim svakih sat dva trakice..
ako bude bude, ako ne, nije ocito sudjeno
A znam kako ti je , i ja već jadna i želim bebu , ali vjeruj doći će i naše vrijeme 🥰❤️ šaljem ti veliku pusu i zagrljaj 😘😘😘
I ja tebiii❤️❤️❤️😘😘😘
Martina ❤️❤️❤️ pusa
👩🏼26
👱🏻♂️27
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Ma nista zlonamjerno, znam da si trudna i peru te hormoni al previse skaces na sve, niko nista lose nije mislio, al vjeruj i meni je bilo krivo kad napises ne znam zelis li ostati trudna ovaj ciklus ili ne, onako se osjecam ko da me niko nije ni procitao, pisem u vjetar
Pa ne mogu ni svakih 4 sata piskiti, jer onda imas u glavi samo to i nista drugo, kad vidim da je tamnija znam popiskiti po dvije, kad je ovako svjetla, piskim jednu
Pitala sam jel zelis ostat trudna jer si gore napisala da si i ovako i onako otpisala ciklus i da se ne nadas ...pa mi nije bilo jasno...
Peru me hormoni da... ali sam te lijepo pitala i sugerirala ukoliko imas trakuce da ti slucajno nebi prosla ovulacija i to je to... ne stignem procitat sve zato sam te pitala ponovo nista lose ... kao sto sam i napisala ako ti se neda ok... i to je ok... ili nemas... samo sam ti htjela pomoc pa sugerirala...
Svakako sretno a da te ne citam nebi ti postavila pitanje ...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Meni nije nikad O na isti dan ciklusa pa opet osjetim kad se bliži I bez trakica...tako vjerujem da I većina osjeti. Neke pišu da po cicama prepoznaju, neke po iscjedku neke po temp itd...a ako joj je I temp počela rasti kao što ti kažeš onda nema smisla da sad piski...lh bude visok prije O, a ne poslije....ja sam napisala da si iz prve ostala trudna, jer si i sama napisala da si iz prve ili druge ostala trudna I da niste konstano radili na bebi da ste imali stalno pauze...samo sam napisala to što si ti rekla
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Pitala sam jel zelis ostat trudna jer si gore napisala da si i ovako i onako otpisala ciklus i da se ne nadas …pa mi nije bilo jasno…
Peru me hormoni da… ali sam te lijepo pitala i sugerirala ukoliko imas trakuce da ti slucajno nebi prosla ovulacija i to je to… ne stignem procitat sve zato sam te pitala ponovo nista lose … kao sto sam i napisala ako ti se neda ok… i to je ok… ili nemas… samo sam ti htjela pomoc pa sugerirala…
Svakako sretno a da te ne citam nebi ti postavila pitanje …
Napisala sam da se ne nadam nicem i da mislim da ni ovaj mj nista, jer mi je tako lakse kad dobijem M, imala sam ciklusa gdje sam bila uvjerena to je to i kad sam dobila haos, em sto je kod mene to jos sve izrazenije jer me onda uhvati strah i napadi panike, stvara mi se knedla u grlu i imam osjecaj da cu se ugusiti, i zato mi je lakse kad sam otpocetka u tome nekako da nece uspjeti i razocarenje mi je manje
👩🏼26
👱🏻♂️27
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Vrijeme za trudnicku temu 😂😂
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji