Ja vam moram postavit svoj prvi graf. MARE gledaj ga i daj mi sta mislis. Haha Jesam li ovulirala 12dc ili 13dc. Peak sam ulovila 12dc, i jaku bol sam imala poslijepodne. A pad temp je bio 13dc.
Ovo sto sam zabiljezavala lh vrijednost ignoriraj jer nisam slikala pa mi app i nije mjerila nista🤣
Ovulirala si 12 ali tek iduci dan ukoliko je popodne tipa bila ovulacija vidi se tek iduci dan na tempereturi tako da ti je dobro postavljeno 13 …npr imala sam identicni problem posto mi je prva beta bila malo vislja jer sam i ja zapravo ovulirala tipa dan prije iliti 12 h prije neg je to pokazalo se na temperaturi …ugl dobro je to
Po boli bih rekla da je bila tipa 12dc, nekad tipa predvecer iza 18h. I sutradan je vec prestalo. A dobro, bar se ucim upoznat svoje tijelo malo bolje kroz ovo. A i zaninljivije mi je dok prodje tih 2tjedna cekanja ovako😅
Na 3 dpo ili 4 dpo graf postavi sam liniju i oznaci ovulaciju vidjet ces ...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja vam moram postavit svoj prvi graf. MARE gledaj ga i daj mi sta mislis. Haha Jesam li ovulirala 12dc ili 13dc. Peak sam ulovila 12dc, i jaku bol sam imala poslijepodne. A pad temp je bio 13dc.
Ovo sto sam zabiljezavala lh vrijednost ignoriraj jer nisam slikala pa mi app i nije mjerila nista🤣
Ovulirala si 12 ali tek iduci dan ukoliko je popodne tipa bila ovulacija vidi se tek iduci dan na tempereturi tako da ti je dobro postavljeno 13 …npr imala sam identicni problem posto mi je prva beta bila malo vislja jer sam i ja zapravo ovulirala tipa dan prije iliti 12 h prije neg je to pokazalo se na temperaturi …ugl dobro je to
Po boli bih rekla da je bila tipa 12dc, nekad tipa predvecer iza 18h. I sutradan je vec prestalo. A dobro, bar se ucim upoznat svoje tijelo malo bolje kroz ovo. A i zaninljivije mi je dok prodje tih 2tjedna cekanja ovako😅
Na 3 dpo ili 4 dpo graf postavi sam liniju i oznaci ovulaciju vidjet ces …
Ok sefice, hvala sto dijelis svoje opsezno znanje o bbt🤣
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ivy tako sam I ja imala kao cudni pad 2 dana prije O pa sad nemam pojma šta je to bilo, a vjv kako neke cure kažu možda spavala otkrivena I slično…vec sam se bila uplasila da je O bila 😂😂
.
Cure moje ja bolesna evo…prvo mali bio I eto sad mene uhvatilo, od sad neću moći ni bazalnu da racunam kao vjerodostojnu 🤦🏼♀️
Ivy je imala porast temperature koliko sam skuzila po grafu…
Moj savjet ti je da cesce piskis i nadam se da pokrivas sve ove dane prije ovulacije… sretno
Meni je u svakom slučaju bila O bas sam sinoć pisala, ovo pišem za taj pad da sam mislila da sam se uplasila da je ranije bila. I ivy je imala pad vidi se po gradu, ali ne O pad 🙂
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Kako su mene krenuli peci fibroadenomi u sisama, ja doslovno po njima mogu znat da se O blizi i nakon sto progesteron krene rast,tj zuto tijelo😂 bolje neg jajnik mi daju simptome
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Pa normalno da zelim ostati trudna, ne ovaj ciklus nego i prethodnih 20 ciklusa, ali ne zelim se nadati i onda nista, vise sam misljenja nece biti i gotovo, a sto se tice trakica piskim svaki dan, al imam samo 4 jos, zato sam i rekla da piskim jednu dnevno a odnose imam, samo prekjucer nismo
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Maree pa ona piše da pokrivanju, a to piskenje 20trakica dnevno nije uopće ok za psihički stanje...msm svaka od nas želi bebu, zato I jesmo tu. Ali treba malo I psihički sve stabilno raditi. Pa da to radimo svako mjesec 2 godine otišla bi već odavno na psihijatriju. Lako je tebi možda napisati koja si ostala iz prvog ciklusa trudna I tad si popisala 20trakica...nama koje to mjesecima radimo po 20 trakica da piskimo nema smisla. Msm da je svaka od nas čak dovoljno upoznala svoje tijelo da čak zna I ovako prepoznati da se O bliži...
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Maree pa ona piše da pokrivanju, a to piskenje 20trakica dnevno nije uopće ok za psihički stanje…msm svaka od nas želi bebu, zato I jesmo tu. Ali treba malo I psihički sve stabilno raditi. Pa da to radimo svako mjesec 2 godine otišla bi već odavno na psihijatriju. Lako je tebi možda napisati koja si ostala iz prvog ciklusa trudna I tad si popisala 20trakica…nama koje to mjesecima radimo po 20 trakica da piskimo nema smisla. Msm da je svaka od nas čak dovoljno upoznala svoje tijelo da čak zna I ovako prepoznati da se O bliži…
Slazem se, em psihicki em finacijski, svakako sam opterecena jer nam ne uspjeva kao i mnogima tu, osjecam se ponekad tako jadno i nikako jer nejde pa nejde, i ne zelim dodatno opterecenje, da piskim svakih sat dva trakice..
ako bude bude, ako ne, nije ocito sudjeno
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Maree pa ona piše da pokrivanju, a to piskenje 20trakica dnevno nije uopće ok za psihički stanje…msm svaka od nas želi bebu, zato I jesmo tu. Ali treba malo I psihički sve stabilno raditi. Pa da to radimo svako mjesec 2 godine otišla bi već odavno na psihijatriju. Lako je tebi možda napisati koja si ostala iz prvog ciklusa trudna I tad si popisala 20trakica…nama koje to mjesecima radimo po 20 trakica da piskimo nema smisla. Msm da je svaka od nas čak dovoljno upoznala svoje tijelo da čak zna I ovako prepoznati da se O bliži…
Slazem se, em psihicki em finacijski, svakako sam opterecena jer nam ne uspjeva kao i mnogima tu, osjecam se ponekad tako jadno i nikako jer nejde pa nejde, i ne zelim dodatno opterecenje, da piskim svakih sat dva trakice..
ako bude bude, ako ne, nije ocito sudjeno
Ivyyyy evo ti jedno 🩷 i virtualni hug.
Ni ja ne piskim svako sat dva. Radim jednu dnevno dok ne vidim da je krenula tamniti, i onda radim 2dnevno dok ne vidim ili peak ili da je krenulo padati. Ja mislim da je to dovoljno.
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Dovoljno je def, ja sam evo najvise 3 u danu. Da pisam po 20x ne bi mogla cijeli dan nista piti, a odakle onda mokraca 😅 samo polako, 1 na dan i pokrivate i to je to. Sretno Ivyyy 🥰
Nisam rekla da piski 20 komada dnevno vec svakih 4 h ...lako reci znamo svoje tijelo a meni je prosli ciklus ovulacija bila 19 dan a do onda uvijek oko 14 dana ... bez trakica nebi znala da je bila tj bez mjerenje temperature ...
Nemoj mi pisat lako meni kad sam ja 6 godina ostajala trudna znaci nisam ostala od prve trudna ...
Sta se tice trakica ima ih za 50 kn nekih 30 komada preko amazona ebaya itd... ako neznate ....a vjerujem da znate i mislim da fakat to nije puno... neko popusi to u 2 kutije cigara...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji